|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
3.9.2010 10:13:52   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: Jane77

Teyla, jaz pa ne morem gledat slikc v vaših albumihuser posted image . a katera ve zakaj? Kliknem na album pa piše, da ni nobenega albuma...

Če ti tak napiše, pa potem še klikni od prijateljev (zgoraj imaš napisano in ga samo poklikaš: javni,moj album, od prijateljev,..odvisno kaj bi želela videt.).............in poiščeš želeno sliko. Poizkusi, boš videla da bo šlouser posted image

< Sporočilo je popravil suzy29 -- 3.9.2010 10:15:31 >

(odgovor članu Jane77)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
3.9.2010 10:14:36   
IsabellaLana
Joj punce, ve mate že tko luštne bušije, moj je pa sam malo izbočen pod popkom. Kdaj bo pa moj tak lep?

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
3.9.2010 11:26:04   
samsara04
Dan,

IsabellaLana, verjamem, da boš tudi ti dobila kmalu trebušček user posted image

Jaz pa sem bila danes prvič po štirih mesecih spet na kolesu....uh, k'k je blo fajn. Sicer sem se vozila le po ravnem (od Pirana do mejnega prehoda Sečovlje) in s počasnim tempom, samo sem zdajle direkt za v posteljo user posted image Skupinskih telovadb nikoli nisem marala, raje sem si sama izmislila gimnastične vaje in telovadila doma. Tok rada bi šla kdaj na bazen, še posebej ko bo bolj hladno vreme, pa mi ginekolog odsvetuje. Eni gin. pravijo, da je plavanje idealno za nosečnice in nimajo nič proti bazenom, spet drugi trdijo drugače. Kaj mislite ve?

Lp

(odgovor članu IsabellaLana)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
3.9.2010 11:37:27   
ninchi9
Ej punce, kok vam zavidam s to telovadbo. A še ma katera težave z vrtoglavicami? Meni se skoz vrti in sem omotična.. Še na sprehodu mi je hudo.. Pa tak rada bi se malo razmigala. Tlak pa imam normalen, ker si ga merim.. Ne vem, kaj bi to lahko bilo. Pa bleda sem ko stena.. user posted image

(odgovor članu samsara04)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
3.9.2010 11:47:42   
samsara04
Uh, ubogica. Kaj pa če ti primanjkuje železa? Moja tašča je imela grozne vrtoglavice in ko je pričela uživati tabletke z železom, je bilo bolje.

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
3.9.2010 11:52:26   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: samsara04
Tok rada bi šla kdaj na bazen, še posebej ko bo bolj hladno vreme, pa mi ginekolog odsvetuje. Eni gin. pravijo, da je plavanje idealno za nosečnice in nimajo nič proti bazenom, spet drugi trdijo drugače. Kaj mislite ve?

jaz sem svojo G vprašala, pa je rekla, da je plavanje ok, sam se je treba zavedat večje verjetnosti okužb. Omenila je da naj se odločim za tampon. Sicer sem pa brala, da je plavanje v bazenih v nosečnosti treba omejiti samo pri tistih nosečkah, ki so že prej imele težave z okužbami. Tako da če je bilo do zdaj vse ok, potem lahko kar skočiš plavat. user posted image

isabellaLana  tudi jaz še nimam takega bušija, nič se sekirat. Je pa res, da je moj vsak dan večji. Bom zdajle dodala še svojo slikico bušija, ampak se morate zavedati, da je to po kosilu. user posted image

Slikica dodana... user posted image

< Sporočilo je popravil Teyla -- 3.9.2010 11:58:19 >

Neposredna povezava do sporočila: 2231
3.9.2010 12:13:04   
samsara04
Mam to srečo, da nisem imela nikoli težav z okužbami user posted image Tampon mi sicer ni povšeči, itak se prepoji z vodo iz bazena,a ne.

"..ampak se morate zavedati, da je to po kosilu." Smešno, ampak je res. Sem v sredo zvečer šla s kolegicami prvič na horseburgerja (vedno sem bila proti konjski hrani, pa še vegetarijanka sem bila 7 let) in sem zmazala celega! In moj ni mogel verjet dokler ni videl trebuha, ta se je znatno povečal, pa še hlače so me začele grozno držati user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
3.9.2010 12:17:09   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: IsabellaLana

Punce, kakšne spodnje hlačke nosite? Še vedno iste kot prej ali potrebujete že večje, nosečniške? Ma jst mam neko fobijo, da dojenčka tišči rob od spodnjih hlačk in resno razmišljam al že kupit nosečniške al kaj?

Jaz nisem prejšnjo in tudi to nosečnost ne bom nosila nosečniških spodnjic (tud so dražje če se ne motim, pa ne zato). Sem si v H&M kupila tiste, ki so full nizke, da pridejo pod trebuhom in so mi ble celo nosečnost fajn, edino eno štev večje sem morala kupit ker se potem v medenici večina razširimo pa so ble glih prav. Je pa meni G. prejšnjo nosečnost rekel za hlače in vse kar imamo pač oblečenega da če mene tišči, dojenčka tišči, drugače pa ni kaj za komplicirat. Sicer pa ko je trebušček malo večji, navadne spodnjice ponavadi zlezejo pod njega ;)

In še to čveke, a ste videle da že obstajajo aprilčice 2011? :D

(odgovor članu IsabellaLana)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
3.9.2010 12:19:50   
sara1986
Lep dan vsem user posted image  Punce, kako ste kaj danes? Jaz sem tako vesela, da je končno petek in spet 2 dni relaxiranja :) user posted image  

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
3.9.2010 12:22:13   
sara1986
samsara04  Hej, a veš da sem jaz prav včeraj jedla horsburgerja in je bil tooook dober , itak celega zmazala, moj se za razliko tvojega ni čudil. :)user posted image  Pozdravček

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
3.9.2010 12:32:57   
Teyla
Mam to srečo, da nisem imela nikoli težav z okužbami user posted image Tampon mi sicer ni povšeči, itak se prepoji z vodo iz bazena,a ne.

V bistvu ne, ker je tampon prevlečen z voskom ali kako drugo podobno snov in se ne napoji vode. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: hayabusa

In še to čveke, a ste videle da že obstajajo aprilčice 2011? :D

Ti pa zaostajaš, obstajajo namreč že majčice 2011. user posted image user posted image

Jaz pa horsa še nikoli nisem jedla. V bistvu nisem probala niti zajčka, jagnje, konjčka ali žrebička. Sem pa bila dve leti delna vegetarijanka, pa mi je bilo kar luštno. Zdaj pa, če se mi mesa lušta ga jem, drugače pa ne.user posted image

sara1986  meni vikendi pa to sploh nič ne pomenijo, ker imam tak urnik, da je treba delat tudi takrat, pa sem potem čez teden frej. Tako da imam zdaj delovni vikend, naslednji prav tako. Verjamem, pa da je vam prav luštno in vam privoščim, da uživate maksimalno. Sam, da bo lepo vreme. user posted image

< Sporočilo je popravil Teyla -- 3.9.2010 12:36:53 >

Neposredna povezava do sporočila: 2236
3.9.2010 12:52:33   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: hayabusa
Jaz nisem prejšnjo in tudi to nosečnost ne bom nosila nosečniških spodnjic (tud so dražje če se ne motim, pa ne zato). Sem si v H&M kupila tiste, ki so full nizke, da pridejo pod trebuhom in so mi ble celo nosečnost fajn, edino eno štev večje sem morala kupit ker se potem v medenici večina razširimo pa so ble glih prav. Je pa meni G. prejšnjo nosečnost rekel za hlače in vse kar imamo pač oblečenega da če mene tišči, dojenčka tišči, drugače pa ni kaj za komplicirat. Sicer pa ko je trebušček malo večji, navadne spodnjice ponavadi zlezejo pod njega ;)

Se podpišem pod to, z edino razliko, da sem jaz bolj nizke in cifro večje hlačke kupila v C&A user posted image .

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
3.9.2010 13:01:41   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9

Ej punce, kok vam zavidam s to telovadbo. A še ma katera težave z vrtoglavicami? Meni se skoz vrti in sem omotična.. Še na sprehodu mi je hudo.. Pa tak rada bi se malo razmigala. Tlak pa imam normalen, ker si ga merim.. Ne vem, kaj bi to lahko bilo. Pa bleda sem ko stena.. user posted image

Mogoče ti res železa manjka, sploh če si bleda user posted image Je pa baje tko tut, če imaš sladkor prenizek - se da hitro preverit: če ti je po malo sladkorja/medu ipd. hitro bolje, poj je to to. In moraš "samo" večkrat kej pojest user posted image .
Drgač se tut meni občasno zavrti ( preverjeno vse OK z železom, pritisk imam sicer nizek, a od nekdaj in me ni tko motil), je zoprno, ja. Čeprav dober izgovor zame, da ne športam kaj prida, sem bolj lene sorte glede tega že od nekdaj user posted image . Pa še tale trtica me heca, je pa zdej HB malo bolš in normalno (no +/- normalno) hodim.

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 3.9.2010 13:04:18 >

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
3.9.2010 13:05:35   
sara1986
A katera od vas kadi? Jaz sem predno sem zvedla da sem zanosila kadila. Ampak nisem bila strastna kadilka, tako da sem nehala tkoj ko sem zagledala plusek. Kako pa je kaj z vami?

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
3.9.2010 13:05:36   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla
meni vikendi pa to sploh nič ne pomenijo, ker imam tak urnik, da je treba delat tudi takrat, pa sem potem čez teden frej. Tako da imam zdaj delovni vikend, naslednji prav tako. Verjamem, pa da je vam prav luštno in vam privoščim, da uživate maksimalno. Sam, da bo lepo vreme. user posted image

Kaj pa delaš, če ti ni zoprno tkole javno napisat?

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
3.9.2010 13:10:45   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

meni vikendi pa to sploh nič ne pomenijo, ker imam tak urnik, da je treba delat tudi takrat, pa sem potem čez teden frej. Tako da imam zdaj delovni vikend, naslednji prav tako. Verjamem, pa da je vam prav luštno in vam privoščim, da uživate maksimalno. Sam, da bo lepo vreme. user posted image

V letalstvu sem zaposlena. user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
3.9.2010 13:13:13   
Nina33

IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

V letalstvu sem zaposlena. user posted image

Se m je zdelo, si enkrat spihane hribe prav lepo opisala user posted image .Sej si na Brniku, ne? Al kako se uradno zdej temu reče user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
3.9.2010 13:38:02   
maurica
Ojla,

sem morala nujno danes, ko sem bila v Lj, še malo v šoping. Sem si končno kavbojke kupla pa eno majčko na kateri piše "Pozor, brcam!" user posted image  Oboje v BC.

Nosečniške spodnje hlačke pa sem si jaz kupila take z nizkim robom, čeprav lahko še zmeraj nosim tudi svoje stare brez problema. Pa niso se mi zdele tako drage; 16 eur, 5 kom, 100 % bombaž - v MC.

Ninch9, popiješ vsaj 2l vode na dan? Mene je bolela glava, ker sem premalo pila, pol pa nisem imela več težav.

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
3.9.2010 13:54:54   
abv1
sara 1986,jaz kadim.poskušala sem prenehati,vendar mi ni uspelo.kadila sem že v prvi nosečnosti.zelo rada bi nehala pa ne morem.vem,da ne smem,ne morem si pomagati.user posted image

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
3.9.2010 13:56:06   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Suzy evo telefonske številke 015226110 kliči pa od 8 do 14,....

Kateri dr. pa ti bo naredil pregled? A so te kaj vprašal h komu bi šla?

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
3.9.2010 14:25:06   
Juxy

... Tok rada bi šla kdaj na bazen, še posebej ko bo bolj hladno vreme, pa mi ginekolog odsvetuje. Eni gin. pravijo, da je plavanje idealno za nosečnice in nimajo nič proti bazenom, spet drugi trdijo drugače. Kaj mislite ve?

Lp

samsara04, sama sem tudi imela velike pomisleke glede kakih bakterij v bazenu, pa me je G pomirila, da danes tako močno skrbijo za higieno vode, da je to samo še mit iz preteklosti. Ker pa sem bolj "zihr" narave, sem si pa kupila tampone za plavalke, ki te tudi (baje) ščitijo pred bakterijami v bazenu...

Neposredna povezava do sporočila: 2246
3.9.2010 14:40:52   
cukica
Suzy ne nič sam rekli so mi ,da naj pridem 21 on 9-45 v pritličje v sprejemno pisarno in to je to.Sej ni važen kdo je sam,da bo z pikico vse v redu,...bom vidla kdo bo?
Komaj čakam,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Juxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
3.9.2010 14:41:59   
samsara04
Hvala, Juxy. Si bom res nabavla une tampone za plavalke in uživala kak dan v jeseni in zimi v bazenu user posted image Vem, da dnevno preverjajo čistost vode v bazenu, kamor najraje hodim, pa še slana voda je. Moj gin. je pač bol ziheraš oz. staromoden. Je pa res, da je spravil na svet mojega partnerja, ki jih ima sedaj 31 user posted image

Lep dan vam želim, lp

(odgovor članu Juxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
3.9.2010 14:45:01   
sara1986
IZVIRNO SPOROČILO: abv1

sara 1986,jaz kadim.poskušala sem prenehati,vendar mi ni uspelo.kadila sem že v prvi nosečnosti.zelo rada bi nehala pa ne morem.vem,da ne smem,ne morem si pomagati.user posted image

Ma, ne sekiraj se.. Pravijo, da je še večji šok  če nehaš in si potem nervozen...
Jaz sem res brez problema nehala, res pa je tudi, da nisem bila nevem kakšna odvisnica. Drugače, pa me ne moti, če kdo zraven mene kadi, samo da ni zaprt prostor user posted image

(odgovor članu abv1)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
3.9.2010 15:09:23   
hayabusa
Ti pa zaostajaš, obstajajo namreč že majčice 2011. user posted image user posted image

A res? sem prvič aprilske zasledila;)

IZVIRNO SPOROČILO: abv1

sara 1986,jaz kadim.poskušala sem prenehati,vendar mi ni uspelo.kadila sem že v prvi nosečnosti.zelo rada bi nehala pa ne morem.vem,da ne smem,ne morem si pomagati.

Na žalost sem jaz  na istem!

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?