Anonimen
|
Dober večer! Se malo javljam...Vzunaj je kar mrzlo,pa tudi jutr so katastrofa,mi že od nedelje kurimo centralno ,ker nas zebe.Se je začela šola,taveča v šolo ,tamala je pa zelo pridna gratala.Čez dan mi spi 4 ure...Ponoči je tudi pridna,celo noč prespi...Sedaj pa malo po komenteram na hitro... aglaia ja res je mrzlo,bo treba bunde pripraviti...Upam ,da se pri vam vreme popravilo,pa da boste še naprej uživali. babyloverka super ,da sinek radi je kašice... legenda-m prav imaš.žleht zelo ,pa tudi pametne preveč.Pišejo eno,delajo drugo... farina super ,da si se javila..Jaz sem tudi začela z uvajanjem goste hrane.Od začetka je ven špukala,potem se je navadila okusa,pa je bilo bolje,daj bi še žličko pojedla.Sem pa začela postopoma,vsak dan več žličk...potem pa tako vidiš ,koliko ti poje. nejanejc ne bom se pustila..Koliko je že tvoj sonček star...z zdravjem ste sedaj uredu..upam da... katy83 lepo ,da uživate,kar tako naprej..saj hitro mine ta dopust...kar privošite si... oblačenje jaz jo imam čez dan v kratkih ali dolgih rokavih,ko smo pa na sprehodu pa trinerko ali kaj bolj toplega povrhu,odejica zraven..pa kapica ,da ne pozabim na njo... pokrivanje ponoči... imate svoje sončke pokrite ponoči...jaz jo ima z odejico do polovice telesa... hippi kašica za lahko noč sem ji včeraj kupila ,pa sem ji dala zvečer ,jo je zelo rada pojedla ,sem jo sama probala ,pa je dobra ni nič sladka. številka noge ste že kaj mirile ,koliko imajo številko noge...jaz ji moram kupiti copatke oz.čevlje ,da jo ne bo zebljo v noge ,ko gremo na sprehod... gh mi se počasi uvajamo...Smo probali riževo kašico ,z kosmički ,pa jabolčno kašico,od zelenjave pa korenček,sadje pa sokove malo,pa jabolko,banano ,hruško...kuplene spasirane pa še nisem nobene kupila ,ker mi ne poje cela ,raje doma pripravim za začetek... To je to lepo se imejte ,se še jutri kaj pišemo...lahko noč...
|