|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
23.8.2010 21:40:42   
ada2
držite pesti, da bo ponoči vse v redu, ker če bo bova lahko šla domovuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
23.8.2010 21:45:22   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

držite pesti, da bo ponoči vse v redu, ker če bo bova lahko šla domovuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
24.8.2010 11:06:16   
ada2
eh, ponoči je dobil vročino....prestavilo se mu je na sapnik....bris žrela pa je danes pokazal še eno bakterijo. zdaj je dobil še AB, pa še dalje ostajama notriuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
24.8.2010 12:23:34   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image  Ada, naj ga komplet porihtajo... saj vem, da je grozno v bolnici, ampak nič se ne mudi domov. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
26.8.2010 12:54:15   
ada2
doma svauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
26.8.2010 20:37:19   
*bubi*

user posted image user posted image user posted image  fajn se čuvajta še par dni, da se ne ponovi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
26.8.2010 21:15:20   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

user posted image user posted image user posted image  fajn se čuvajta še par dni, da se ne ponovi user posted image user posted image user posted image

Super user posted image ...sem se parkrat danes spomnila na vaju user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
27.8.2010 14:40:56   
Urša
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Mihata! Grozno je moglo biti tole! Upam, da se ne ponovi.
Jaka je pa cel teden kašljal po malo, smo ga zdravili z grgranjem žajblja, danes pa na polno vročina in ima bronhitis, prvič, je dobil pumpici. user posted image
Če ima katera reklamo od MANE (prišla je v torek ali sredo), lahko notri vidi našo Niko.user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
28.8.2010 14:54:42   
ada2
grem takoj gledat, če smo dobili reklamo...

pa user posted image user posted image user posted image  za Jaka!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
28.8.2010 15:59:52   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Mihata! Grozno je moglo biti tole! Upam, da se ne ponovi.
Jaka je pa cel teden kašljal po malo, smo ga zdravili z grgranjem žajblja, danes pa na polno vročina in ima bronhitis, prvič, je dobil pumpici. user posted image
Če ima katera reklamo od MANE (prišla je v torek ali sredo), lahko notri vidi našo Niko.user posted image

Kaj ko bi to tole prej povedala??? user posted image ....Jaz sem zdaj vse preiskala med starimi časopisi, pa nič ne najdem user posted image

Kako je pa Jaka?

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
28.8.2010 18:06:30   
Urša
Jaka ima že energije za izvoz! Mora biti vseeno 2 tedna doma, tako da bo še pestro zorganizirat varstvo. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
29.8.2010 9:44:42   
petarda

Jaka ima že energije za izvoz! Mora biti vseeno 2 tedna doma, tako da bo še pestro zorganizirat varstvo. user posted image

A imate kako babico v bližini? Drugače pa res...kam češ ga pa dat? user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
29.8.2010 12:11:32   
Urša
Babica je v Lj, tam ko imam jaz službo, samo še dela, dedi je doma, tako da bomo kombiniral, malo bom tam, malo v Mozirju pri Niki, s kufrom na poti. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
29.8.2010 20:46:44   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Kaj ko bi to tole prej povedala??? user posted image ....Jaz sem zdaj vse preiskala med starimi časopisi, pa nič ne najdem user posted image

Kako je pa Jaka?

jaz sem pa našlauser posted image user posted image user posted image  

pa sem mojemu povedala za to, pa je rekel, da se itak ne spomni kakšna je, ko pa jo je videl je pa rekel:" cela mama."user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
29.8.2010 21:14:50   
ada2
aja, pa bubi in naty, slike sem vama (končno) poslala na gmailuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
30.8.2010 8:58:16   
ada2
dobro jutro!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)

Slike iz albuma
Neposredna povezava do sporočila: 2141
30.8.2010 14:32:41   
*bubi*

aja, pa bubi in naty, slike sem vama (končno) poslala na gmailuser posted image

user posted image user posted image user posted image  lušne user posted image user posted image user posted image

Jaz bom danes zvečer pridna user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
31.8.2010 22:36:30   
petarda
Srečno jutri drage tovarišice user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
31.8.2010 22:38:15   
petarda

Me veseli, da ti je uspelo ohranit smisel za humor user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
1.9.2010 11:56:12   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Me veseli, da ti je uspelo ohranit smisel za humor user posted image  

Veš kak je mene en fant učil....... življenje ni potica.

Ja, res je, sem to pošteno izkusila, pa ne samo enkrat. Ampak res je tudi, da je lahko kozarec na pol poln ali pa na pol prazen. Oz. da sta vedno dve možnosti.....

Jaz sem izbrala pozitivno, optimistično možnost.... in se ne dam. Moja sončka sta moje bogastvo in za njiju se splača ostat z nasmehom na obrazu user posted image . Na koncu itak ne bom jaz tista, ki bo potegnil kratek konec. Ker sem se tako odločila. In kar se jaz odločim to tudi naredim. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
2.9.2010 14:21:46   
ada2
bila na pregledu z mihom - vse ok, jutri štartamo nazaj v normalno življenje, jaz delat, miha v vrtecuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
2.9.2010 17:56:26   
*bubi*

bila na pregledu z mihom - vse ok, jutri štartamo nazaj v normalno življenje, jaz delat, miha v vrtecuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
2.9.2010 19:29:02   
Urša
Ja, cela mama, haha! user posted image  
Kako je pa Miha lušten s kužki, kravželj mali! user posted image
Pri nas je še Nika fasala virozo in to en dan pred prvim šolskim dnem. 39 vročine! user posted image  In včeraj nisem imela srca, da bi zamudila sprejem med prvošolčke, tako da sem ji dala orng dozo Calpola in smo kr šli, bi mi bilo žal do konca, če bi to zamudili.  user posted image  Danes je pa doma, bo treba že opravičilo napisat! user posted image  Drugo leto pa naši novembrčki pridejo na vrsto!user posted image
Jaka je dobil še vnetje ušesa, tako da je pri nas zelo pestro zadnje dni, ampak jaz se ne dam! Pogosto pozabim, da sem user posted image , samo to je itak normalno. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
2.9.2010 19:34:58   
petarda
Ojej Urša user posted image user posted image user posted image ....vas se je pa zdaj vse naenkrat prijelo, tako kot nas med dopustom....user posted image  .... Upam, da boste kmalu bolje, zdaj se pa vsaj lahko crkljate doma user posted image ...

Ja...drugo leto pa že naši novembrčki v šolouser posted image ....mene je že letos stiskalo prvi dan pred šolo user posted image .... pa vsi so mi še govorili....uživaj zdaj, ko še niste v šoli.... potem je VSE drugače.... aaaaaaaaaaaaaaa.......nam je pa zdaj tako lepo! user posted image  user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
5.9.2010 21:20:10   
petarda
Kaj zdaj? Kam ste se poskrile? user posted image

Urša ste zdravi? user posted image

Bubi...tvoje slike na FB pa....NIMAM BESED...jaz se jih kar ne morem nagledati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......