Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 23.8.2010 21:40:42
|
|
|
|
ada2
|
držite pesti, da bo ponoči vse v redu, ker če bo bova lahko šla domov
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 23.8.2010 21:45:22
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 držite pesti, da bo ponoči vse v redu, ker če bo bova lahko šla domov
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.8.2010 11:06:16
|
|
|
|
ada2
|
eh, ponoči je dobil vročino....prestavilo se mu je na sapnik....bris žrela pa je danes pokazal še eno bakterijo. zdaj je dobil še AB, pa še dalje ostajama notri
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.8.2010 12:23:34
|
|
|
|
*bubi*
|
Ada, naj ga komplet porihtajo... saj vem, da je grozno v bolnici, ampak nič se ne mudi domov.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.8.2010 12:54:15
|
|
|
|
ada2
|
doma sva
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.8.2010 20:37:19
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 doma sva fajn se čuvajta še par dni, da se ne ponovi
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.8.2010 21:15:20
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: ada2 doma sva fajn se čuvajta še par dni, da se ne ponovi Super ...sem se parkrat danes spomnila na vaju
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 27.8.2010 14:40:56
|
|
|
|
Urša
|
za Mihata! Grozno je moglo biti tole! Upam, da se ne ponovi. Jaka je pa cel teden kašljal po malo, smo ga zdravili z grgranjem žajblja, danes pa na polno vročina in ima bronhitis, prvič, je dobil pumpici. Če ima katera reklamo od MANE (prišla je v torek ali sredo), lahko notri vidi našo Niko.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.8.2010 14:54:42
|
|
|
|
ada2
|
grem takoj gledat, če smo dobili reklamo... pa za Jaka!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.8.2010 15:59:52
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša za Mihata! Grozno je moglo biti tole! Upam, da se ne ponovi. Jaka je pa cel teden kašljal po malo, smo ga zdravili z grgranjem žajblja, danes pa na polno vročina in ima bronhitis, prvič, je dobil pumpici. Če ima katera reklamo od MANE (prišla je v torek ali sredo), lahko notri vidi našo Niko. Kaj ko bi to tole prej povedala??? ....Jaz sem zdaj vse preiskala med starimi časopisi, pa nič ne najdem Kako je pa Jaka?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.8.2010 18:06:30
|
|
|
|
Urša
|
Jaka ima že energije za izvoz! Mora biti vseeno 2 tedna doma, tako da bo še pestro zorganizirat varstvo.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 29.8.2010 9:44:42
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Jaka ima že energije za izvoz! Mora biti vseeno 2 tedna doma, tako da bo še pestro zorganizirat varstvo. A imate kako babico v bližini? Drugače pa res...kam češ ga pa dat?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 29.8.2010 12:11:32
|
|
|
|
Urša
|
Babica je v Lj, tam ko imam jaz službo, samo še dela, dedi je doma, tako da bomo kombiniral, malo bom tam, malo v Mozirju pri Niki, s kufrom na poti.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 29.8.2010 20:46:44
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Urša za Mihata! Grozno je moglo biti tole! Upam, da se ne ponovi. Jaka je pa cel teden kašljal po malo, smo ga zdravili z grgranjem žajblja, danes pa na polno vročina in ima bronhitis, prvič, je dobil pumpici. Če ima katera reklamo od MANE (prišla je v torek ali sredo), lahko notri vidi našo Niko. Kaj ko bi to tole prej povedala??? ....Jaz sem zdaj vse preiskala med starimi časopisi, pa nič ne najdem Kako je pa Jaka? jaz sem pa našla pa sem mojemu povedala za to, pa je rekel, da se itak ne spomni kakšna je, ko pa jo je videl je pa rekel:" cela mama."
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 29.8.2010 21:14:50
|
|
|
|
ada2
|
aja, pa bubi in naty, slike sem vama (končno) poslala na gmail
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 30.8.2010 8:58:16
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 30.8.2010 14:32:41
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 aja, pa bubi in naty, slike sem vama (končno) poslala na gmail lušne Jaz bom danes zvečer pridna
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 31.8.2010 22:36:30
|
|
|
|
petarda
|
Srečno jutri drage tovarišice
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 31.8.2010 22:38:15
|
|
|
|
petarda
|
Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :) Me veseli, da ti je uspelo ohranit smisel za humor
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.9.2010 11:56:12
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :) Me veseli, da ti je uspelo ohranit smisel za humor Veš kak je mene en fant učil....... življenje ni potica. Ja, res je, sem to pošteno izkusila, pa ne samo enkrat. Ampak res je tudi, da je lahko kozarec na pol poln ali pa na pol prazen. Oz. da sta vedno dve možnosti..... Jaz sem izbrala pozitivno, optimistično možnost.... in se ne dam. Moja sončka sta moje bogastvo in za njiju se splača ostat z nasmehom na obrazu . Na koncu itak ne bom jaz tista, ki bo potegnil kratek konec. Ker sem se tako odločila. In kar se jaz odločim to tudi naredim.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 2.9.2010 14:21:46
|
|
|
|
ada2
|
bila na pregledu z mihom - vse ok, jutri štartamo nazaj v normalno življenje, jaz delat, miha v vrtec
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 2.9.2010 17:56:26
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 bila na pregledu z mihom - vse ok, jutri štartamo nazaj v normalno življenje, jaz delat, miha v vrtec
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 2.9.2010 19:29:02
|
|
|
|
Urša
|
Ja, cela mama, haha! Kako je pa Miha lušten s kužki, kravželj mali! Pri nas je še Nika fasala virozo in to en dan pred prvim šolskim dnem. 39 vročine! In včeraj nisem imela srca, da bi zamudila sprejem med prvošolčke, tako da sem ji dala orng dozo Calpola in smo kr šli, bi mi bilo žal do konca, če bi to zamudili. Danes je pa doma, bo treba že opravičilo napisat! Drugo leto pa naši novembrčki pridejo na vrsto! Jaka je dobil še vnetje ušesa, tako da je pri nas zelo pestro zadnje dni, ampak jaz se ne dam! Pogosto pozabim, da sem , samo to je itak normalno.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 2.9.2010 19:34:58
|
|
|
|
petarda
|
Ojej Urša ....vas se je pa zdaj vse naenkrat prijelo, tako kot nas med dopustom.... .... Upam, da boste kmalu bolje, zdaj se pa vsaj lahko crkljate doma ... Ja...drugo leto pa že naši novembrčki v šolo ....mene je že letos stiskalo prvi dan pred šolo .... pa vsi so mi še govorili....uživaj zdaj, ko še niste v šoli.... potem je VSE drugače.... aaaaaaaaaaaaaaa.......nam je pa zdaj tako lepo! ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.9.2010 21:20:10
|
|
|
|
petarda
|
Kaj zdaj? Kam ste se poskrile? Urša ste zdravi? Bubi...tvoje slike na FB pa....NIMAM BESED...jaz se jih kar ne morem nagledati
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......