|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
15.9.2010 19:38:33   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Punce, včeraj se je zgodil triler. Peljala sem se iz službe proti domu in mi je eden priletel iz stranske ceste. Zadel me je v zadnjo kolo, katerega je odbilo, mene pa je zasukalo, obrnilo na streho in pristala sem na boku v jarku. Treščilo je, airbagi so se sprožli, kadilo se je, jaz sem si pa samo govorila-Ostani budna, ostane pri zavesti...Grozno! Potem sta me dva fanta povlekla iz avta, prvo kar sem vprašala je bilo če sem živa. Takoj so prišli reševalci, policija in gasilci. So me odpeljali v bolnico, priklopili na infuzijo, kisik, dali ovratnico. Otroček je živ, to mi je najbolj odleglo, je bil pa trebuh čisto trd, si ne morete mislit kako me je skrbelo zanj. Jaz sem tudi kar vredu razen bolečin vsepovsod, nimam pa nič zlomljeno. Skratka, imela sem enega velikega angela varuha pri sebi. user posted image  Ponoči nisem mogla spat, sem sanjala, da sem krvavela, same more. Zdaj sem na bolniški, avto je totalka, mož ne more verjet, da sem ob tako razbitem avtu ostala cela-brez praske, samo nekaj modric, opekline po rokah zaradi airbaga in pa zlomljen noht. Čutim pa vse zategnjeno, v križu, vratu, ramenih. Samo da sem živa in da Nika in Jaka nista izgubila mamice. user posted image   Punce, čuvajte se! user posted image

Joj....Urša....GROZNO.... user posted image  Hvala Bogu, da so te user posted image user posted image user posted image user posted image  čuvali.... Sem kar solzne oči dobila, ko sem brala kaj vse se ti je zgodilo... user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz sem šla danes PRVIČ sama v MB.... včeraj sem itak do 20-tih delala, ker smo imeli še en dogodek, na katerem smo bili prisotni in zvečer nisem in nisem mogla zaspati, ker me je fuuuul skrbelo kako bo na cesti, kako se bom znašla v MB, pa parking..... In lahko rečem, da me je bilo upravičeno strah user posted image  Toliko tovornjakov kolikor sem jih danes srečala na cesti MB-LJ jih nisem v celem življenju user posted image  Pa kake to delajo po cesti user posted image . V glavnem...sem kar vesela, da sem v naših koncih doma user posted image ....se mi zdi, da je OBČUTNO manj prometa.

No....sva se pa uspeli z bubi dobiti user posted image user posted image user posted image user posted image ....na eni hitri tortici user posted image .... Hvala za družbo bubi, hvala za majčko in hvala za sporočilce na sprednji šipi user posted image ....sem ga videla šele, ko sem se ustavila po krofe na Trojanah user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
15.9.2010 21:29:04   
*bubi*
O bog pomagaj, srh me spreletava...

Urša, na to se spomni vedno, ko bo šlo kaj narobe.... in pomisli, da se ni vredno sekirat za malenkosti, ker to kar se ti je zgodilo je big deal. To so življenjske situacije..... v katerih enostavno moraš imeti srečo.... in če imaš 100x majhno smolo, ni nič v primerjavi s tem.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,da se uspešno razvija še naprej in da resnično ne bo kakih posledic ne pri tebi ne pri otročku.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
15.9.2010 21:33:26   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image  petarda.... sem bila ves čas za tabo parkirana, pa sploh vedela nisem. Potem pa gledam NM registracijo... znamko... stolčke v avtu... saj to je petarda user posted image

ja, promet pa je na tej relaciji že od nekdaj tak user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
16.9.2010 9:05:15   
ada2
joj Urša user posted image user posted image user posted image  kar solze so me oblile...

res sreča, da ni kaj hujšega, avto sploh ni pomemben. počivaj, naberi novih moči in veliko se cartaj s svojima sončkoma. res si imela angela varuha nekje nad sabo in tako je prav, vsak bi ga mogel imeti. če rabiš kaj reči, novembrke smo tu, da t stojimo ob strani, da se pogovorimo, te bdrimo,...
25. 9. sm v Velenju na pikinem festivalu. sicer gre adamova skupina iz vrtca z avtobusom, mi pa gremo vsi in tako z avtom, ker je avtobus v organizaciji zveze prijateljev mladine in smo dobili en sedež za odrasle in enega za otroka, pa sem rekla naj na naše mesto gre nekdo drug, pa se potem tam dobimo... no, časa bo verjetno kot vsako let spet premalo, ampak, če bo katera kaj tam hodila bi se pa na kratko lahko videli, ne?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
16.9.2010 21:04:15   
petarda
Če bomo mi 25. doma, bi se mogoče tudi naslikali na festivalu user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
16.9.2010 21:06:07   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

user posted image user posted image user posted image  petarda.... sem bila ves čas za tabo parkirana, pa sploh vedela nisem. Potem pa gledam NM registracijo... znamko... stolčke v avtu... saj to je petarda user posted image

ja, promet pa je na tej relaciji že od nekdaj tak user posted image

A za mano si bila? user posted image  Potem bi me pa res lahko pospremila do avta in iz garaže user posted image ... No, saj ni bilo tako težko. user posted image ... Tisto stranišče tam spodaj je pa samo za invalide...se ne moreš zaklenit noter, tako, da sem jaz morala nazaj v prvi štuk na wc, ker do NM oz. do Trojan bi bila verjetno doooolga user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
16.9.2010 21:54:46   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Mi smo lani bili in nam je bilo ful všeč. Tudi letos bomo šli, če bo vreme primerno user posted image

Trenutno delam sicer račune brez krčmarja.... ampak vesta kaj, če pridete, pridem tudi jaz, pa magari sama user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
17.9.2010 9:27:42   
ada2

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Mi smo lani bili in nam je bilo ful všeč. Tudi letos bomo šli, če bo vreme primerno user posted image

Trenutno delam sicer račune brez krčmarja.... ampak vesta kaj, če pridete, pridem tudi jaz, pa magari sama user posted image

user posted image user posted image user posted image
če se boš pa preveč dolgočasila, pa ti jaz za 2 uri posodim kakega malčkauser posted image

< Sporočilo je popravil ada2 -- 17.9.2010 9:28:29 >

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
17.9.2010 17:48:38   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

če se boš pa preveč dolgočasila, pa ti jaz za 2 uri posodim kakega malčkauser posted image

jao, ada, ne se bat, da bi mi bilo dolgčas, ko sem brez otrok user posted image  Zdaj je vsaj pospravljeno kdaj pa kdaj user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
20.9.2010 19:54:08   
Paštetka
jezus kristus Urša user posted image . Hvala bogu, da sta cela user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
20.9.2010 21:12:28   
Urša
Ja, res je, čedalje bolj se zavedam kakšna sreča, da sem ostala živa. Na tistem odseku so se že trije ubili. Je pa bila moja nesreča v Slovenskih novicah in tudi v našem lokalnem časopisu in ko sem videla sliko, me je orng stisnilo. Glede fizičnega stanja sem kar OK, razen trebuh mi začne dol pritiskat, če sem preveč na nogah, orng musklfibr čutim, verjetno od pasu in airbaga, pa malo še vrat in ramena, ampak ni prehudo, psiha pa...ponoči se zbujam, tlačijo me more, podoživljam, ne morem nazaj zaspat, orng me matra. user posted image  Tako da poskušam čez dan nadoknadit.

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
21.9.2010 20:56:08   
petarda

Ja, res je, čedalje bolj se zavedam kakšna sreča, da sem ostala živa. Na tistem odseku so se že trije ubili. Je pa bila moja nesreča v Slovenskih novicah in tudi v našem lokalnem časopisu in ko sem videla sliko, me je orng stisnilo. Glede fizičnega stanja sem kar OK, razen trebuh mi začne dol pritiskat, če sem preveč na nogah, orng musklfibr čutim, verjetno od pasu in airbaga, pa malo še vrat in ramena, ampak ni prehudo, psiha pa...ponoči se zbujam, tlačijo me more, podoživljam, ne morem nazaj zaspat, orng me matra. user posted image  Tako da poskušam čez dan nadoknadit.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vzemi to, kot da si še enkrat rodila...kot novo priložnost, da boš vsak dan srečna! user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
21.9.2010 21:17:09   
ada2
Urša ko mi je ena prijateljica včeraj jamrala kako hudo ji je, ker si fant želi graditi hišo v kraju ki se njej ne dopade, sem ji povedala za tvojo nesrečo in ji dala jasno vedeti, da so na svetu reči, ki so veliko pomembnejše. zmagala si!! more bodo pa tudi izginile, upam, da čimprejuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
21.9.2010 21:17:53   
ada2
aja, moram še adama pohvalit - včeraj se je naučil voziti s kolesomuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
21.9.2010 21:22:11   
ada2
pa še to: včeraj mi je počil zob. danes med službo sem za 15 minut šibala k zobozdravnici, ki mi je polovico zoba izdrla, drugi teden pa imam potem naročeno za dokončanje. boli samo malo, občutek je pa grozen.

moja teta (89 let) si je zlomila kolk. danes je bila na operaciji. jaz sem šla k njej v šok sobo, je ok, sva se pogovarjali, je polna optimizma, pa komaj čaka, da se vrne nazaj v domuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
22.9.2010 10:35:07   
Urša
Hvala Petarda in Ada za lepe besede. user posted image user posted image user posted image
Jutri imam morfologijo in upam, da je vse vredu. Me je G zadnjič po telefonu potolažila, da nima kaj bit, da je otroček fajn zaščiten s plodovnico in če se bi kaj poškodovalo, se bi videlo že takoj. Drugače pa naš razgrajaček tako brca, da bo še pestro pri nas! user posted image  

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
22.9.2010 16:39:45   
ada2
držimo pesti za morfologijouser posted image

pa itak, da je vse v reduuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
22.9.2010 19:15:57   
petarda
Urša kako je bilo? user posted image

Jaz tudi kdaj pa kdaj pomislim, da se preveč naprezam...., ker res velikokrat kar "pozabim", da sem noseča....in me potem malo skrbi...pa se vedno spomnim, da je otroček ful zaščiten in mu naj nebi nič bilo. user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
22.9.2010 19:18:06   
petarda

aja, moram še adama pohvalit - včeraj se je naučil voziti s kolesomuser posted image

Priden! Mi imamo še kar koleščke gor...pravzaprav imamo zadnje čase zelo malo časa za kolo user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
23.9.2010 20:54:17   
*bubi*

Priden! Mi imamo še kar koleščke gor...pravzaprav imamo zadnje čase zelo malo časa za kolo user posted image

user posted image  Adam

Bubi letos ful ni imel interesa za kolo user posted image  Tudi s kolesom poganjalčkom se noče vozit. Eh, kaj ga čem silit.... bo že.... če ne prej, ko se bo bubika vozila, upam da ga bo potegnilo user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
23.9.2010 22:29:38   
Urša
user posted image user posted image user posted image  Adam!

< Sporočilo je popravil Urša -- 23.9.2010 22:37:14 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
23.9.2010 22:33:43   
Urša
Vse je vredu z našim user posted image , posteljica pa tudi izgleda OK. user posted image  Jaz ostajam na bolniški.
Bo moral Jaka za inštruktorja, on se že vozi a kolesom po manjših skakalnicah za skejtarje. user posted image  Ampak za rolanje pa nima interesa, ga po 5-ih minutah noge bolijo. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
25.9.2010 8:29:59   
petarda

Vse je vredu z našim user posted image , posteljica pa tudi izgleda OK. user posted image  Jaz ostajam na bolniški.
Bo moral Jaka za inštruktorja, on se že vozi a kolesom po manjših skakalnicah za skejtarje. user posted image  Ampak za rolanje pa nima interesa, ga po 5-ih minutah noge bolijo. user posted image

Samo, da je vse OK user posted image user posted image user posted image user posted image .

Očitno z našim Velenjem ne bo nič... user posted image  A katera gre?

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
25.9.2010 14:13:42   
petarda
Očitno ste vse tam user posted image user posted image user posted image user posted image ....eh, meni bi pa tako pasal en čwek user posted image .

Moji trije moški so zaspali, jaz pa malo premišljujem...ali naprej pospravljat....ali se jim pridružim pri popoldanskem užitku user posted image ..... obe varianti imata + in - user posted image .....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
25.9.2010 16:45:00   
ada2
mi nismo šli v Velenjeuser posted image

smo sestavljani vse mogoče iz lego kock, zdaj pa nuša in adam gledata piko nogavičko po Tv, miha pa z atijem gleda knjigo.

bi pa tudi meni prav prišel čvek.... še najboljše v živouser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......