ManUr
|
Lep pozdrav so . Evo mene doma, po tro tedenskem uzivanju na morju. Se se odlocam, ce grem brat vse od 25 strani, ali ne:). Prave cveke ste. Kak se pocutite? Jaz imam v ponedeljek pregled pri G, potem pa se takoj narocim na 3D, saj sem ze v 26.tednu. Upam da ni prepozno. pocutim se super, polna sem energije, le vsako vecer cutim otrdevanje trebuha (citala sem, da je to normalno, me pa vseeno skrbi), boli me nic nena, nasa pikica pa je zelo zelo aktivna cez cel dan in se ponoci dokler ne zaspim. Potem pa nevem, ali spim tak trdno,da ne cutim ali pa mamici se prizanasa in ji pusti ajat:). Imate tudi ve tezave z otrdevanjem trebuha, ima katera taki voden izcedek manjse kolicine? sem videla da ste ze pridne in veselo nakupujete. Jaz imam doma ze veliko prevec nakupljenih oblacil od st.50 pa vse do 74, manjkajo se samo tople žabice in en res lep zimski pajac za iz porodnisnice. tudi pripomocke za nego, flaske,dude, slincke,... ze imava. zdaj naju cakajo se bolj vidni nakupi. In sicer po 15.9. (novi mesec MasterCard ) se pri nama zacne mesec dojencka. Grema v Lip Poljcane po posteljico in zibelko, v Dormeo po jogi, v PP po GT3 in stolček Tatamia Paloma. konec meseca pa se v avstrijo: Kika, Ikea, Baby Walt, Toys, xxl Lutz, Metro in po plenice. Tak da boma imela do konca septembra, zacetek oktobra ze vse doma. Konec oktobra pa zacela s postavljanjem in sestavljanjem . Komaj cakam. Malo sma se v dilemi ali kupiti zibelko ali ne, kaj pravite ve? Jaz bi jo bol kot zaradi zibanja kupla, zato ker je manjsa in se otrok ne izgubi v njej. Saj bo posteljica velika 140x70. Tudi jaz sem za pijaco in cvek , takrat ko bo med vikendom. Sem iz okolice Ptuja in mi je takrat lazje. Lahko pa bi se stajerke zmenle, ce bo cvek v LJ in gremo skupaj, pa potem se v trgovine malo pokukat. lp
|