|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010 II.del
2.9.2010 16:33:59   
Primavera1
Pozdravljene, punce!user posted image

Že ves čas vas spremljam in končno sem se včlanila med decembrke. Najprej nekaj podatkov o meni:

PDP: 25.12. pričakujemo user posted image  , to je moja prva nosečnost
starost: 38 (po moje sem najstarejša izmed vas). Na moje presenečenje je zanositev uspela v 4 mesecih brez IVF in 22.aprila svo ugledala željeni plusek), prihajam iz Ljubljane (če je katera iz Kodeljevega, se z veseljem dobim na kofetku)
Moja nosečnost poteka brez težav, če odštejem slabosti in vsakodnevno bruhanje v prvih 4 mesecih, sicer nobenih krvavitev, zredila sem se do sedaj 4 kg (imam pa žal še zaloge od prejuser posted image )
Za spol sva izvedela že na nuhalni, je Strahova zadela takoj, da bo punčka. Moj si je sicer bolj želel fantka, ker se z njimi da kao več počet in da ne ve, kako se bo on igral z barbikami user posted image , zdaj se je že navadil na t5o, da bomo imeli punčko. Me je pa razp..... moj tast, ki je novico, da bo punčka komentiral "aja, lepo, sem vesel. Pol pa kr hitr še enga nardit!(da bi kao bil fantek!)user posted image  user posted image Čeprav bo to njegov prvi in morda edini vnuk (oba z mojim sva edinca). Me je kar malo prizedelo, saj je važno le to, da je otrok zdrav.

Opravili smo tudi že amniocentezo, NS je bila ok, DHT pa mi je vse poslabšal pa starost tudi, na koncu je bilo razmerje 1:271. Amniocenteza je bila neprijetna, ne tolk sam vbod v trebuh ampak vbod v maternico, mine pa takoj na srečo. No, rezultat je prišel po 3 tedih in bilo je vse ok, Jasno, da sem mojega takoj usmerila v BC (da proslavimouser posted image ) in sva naročila voziček Mutsy, v katerega sem se zaljubila na prvi pogled. Vzela sva košaro in športni del, lupinico maxi cosi in isofix. Vse v vijolični barvi. Je še katera kupila Mutsya? Kot druga varianta mi je bil zelo všeč Mura 4 (ne vem firme), saj se navdušujem nad velikoimi napihljivimi kolesi. Imamo namreč psico doberman, s katero bo potrebno skoraj dnevno hoditi na Golovec in mora biti tudi voziček bolj terenc. Cena je kar zasoljena: z zimsko vrečo, senčničkom in nakupovalno košalo, prevleko za dež, je zneslo nekaj 1.065 EUR, so pa me klicali iz BC, da je po dveh tednih že prišel in ga greva jutri dvignit. Posteljice še nimava. verjetno bom vzela masivno Kristino 140x70 od Lip Poljčane, previjalne tudi še nimam, baje jo bo moj sam naredil, da bo dovolj velika. vse kolegice so mi jamrale, kako hitro noge bingljajo dol in da potem ko začne otrok skakat, ga vse previjajo na postelji.
Me pa moti, ker je za punčke vse v roza barvi, zdi se mi prav dolgočasno. V petek sem si dala duška in se podala v BTC v H&M in nakupila za 125 EUR oblekic (nekaj bodijev, pižamic, majčk, toplo jpoico, jeans krilo, kavbojke, nekaj oblekic....celo vrečo sem pritrogala. Moj je rekel, da se mi je zmešalo, ampak kaj, ko je pa tak užitek nakupovat otroške oblekiceuser posted image )

Tudi morfologija je za nami, bolo je čist brez veze- 7 minut, povedal je, da je vse bp, dal slikce iz katerih se ne vidi nič. Sicer je moj ginekolog zelo v redu, dela tudi v porodnišnici V Trbovljah in ne skopari z UZ. Naroča me na 2-3 tedne in vsakih mi naredi tudi UZ od začetka nosečnosti dalje, včasih zelo n ahitro, samo da preveri srček. Nikoli mi ni meril beta HCG, je rekel, da je najbolj važno pogledat z UZ, je najbolj zanesljivo. Berem, da nekateri zelo skoparijo z UZ.

V ponedeljek imam cuker test, naslednji petek pa sva se naročila k Strahovi na 3/4 D UZ, da končno vidimo, kako naša dečva izgleda pa tudi CD bi rada za spomin.

Moram povedati, da se zeeeeelo bojim poroda, saj sploh ne prenašam nobene bolečine. Odločila sem se, da rodim v Postojni z EA. Upam, da me kaj ne preseneti. Zdi se mi sramotno, da v Ljubljanski porodnišnici ni 24 urna možnost za EA, naj si pa zaračunajo tistih 200 Eur. Sicer bi se odločila za LJ, saj živim 400 m od porodnišnice.

Tako, nekaj sem spacala skupaj. sreča, da je vročine konec, sem mislila, da me bo pobralo in ko je bila vročina najhujša, sem se mirno hodila kopat v bazen na Kodeljevem. Morju sem se letos odpovedala,nisva našla varstva za psico. zanima me, katera od vas še ima psa v stanovanju (mi imamo še mačko v spodnjem nadstropju). Seveda ostane psica z nama v spalnici na svojem ležišču tudi potem ko bo dojenček, čeprav se nekateri čudijo: češ joj pes v stanovanju pa še dojenček. Pa se ne sekiram nič. Bo že. Bomo pa vsak dan pomivali tla.

Lepo popoldne vsem. jaz se že ves dan martinčkam na terasi in prebiram Moj malček (kolk mi je hudo, a?user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
   RE: Decembrke 2010 II.del
2.9.2010 16:53:03   
betricija
primavera lepo pozdravljena in dobrodošla med decembrskimi nosečnicami. tudi jaz imam rok na božič, tudi midva bova imela punčko in tudi pri nama je bilo začudenje, da od kje nama punčka, če pa so bili do sedaj sami fanti v familiji. sedaj se držim malo zase in jim skoraj nič ne poveva, razen to, da so pregledi ok. je pa moj na začetku tudi samo o avtomobilih in vlakcih sanjal, sedaj pa samo še o tamali sanja in komaj čaka da pride na svet. saj se da s punčkami tudi igrat z avtomobilčki in ostalimi stvarmi. jaz v otroštvu nisem imela nobene barbike ipd, ker se vse igrače dobila od kolegov, ki so imeli fantke, pa še denarja takrat ni bilo. mojo prvo barbiko sem dobila lani za 34let. sem mislila, da se je mojim zmešal.user posted image  
sem pa vesela, da se je ena oglasila, ki je moje starosti. mi je kar malo nerodno, se počutim staro, samo dokler se dopisujemo s puncami, me to sploh ne moti. vse bomo decembra postale mamice in to je najbolj pomembno. in če si v prvo, bo to toliko lepše vzdušje v družini.

glede psa, ej jaz sicer živim v bajti, pa mi pride tastov maček vsak dan težit na balkon za hrano. pa ne morem,da mu ne bi dala. čeprav sem rekla mojemu, da potem ko pride otrok, bo maček ostal pred vrati. bi pa oba rada imela svojega mačka in ko tamala malce odraste bo dobila dva mačkona, samo da bosta skoz notri. psa si tudi želiva, pa ne vem kam naj ga dava.jaz bi rada psa (beri psa kot so ovčarji), moj bi rad cucka (namest povštra).

glede cunjuc, lepo da si zapravila že celo premoženje. mene to še čaka. čakam vsak UZ ker se mi obeta, da bo tamala malce večja. imava pa midva tudi že vse kupljeno. voziček in lupinico od maxi cosi (mura 4). so pa cene zasoljene. kaj čmo. vse za naše prve zaklade.

torej dobrodošla. jaz sem sicer iz Kamnika, tako da kakšni kofetki odpadejo, sem pa na bolniški in cel dan pred PC ali TV.

(odgovor članu Primavera1)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
   RE: Decembrke 2010 II.del
2.9.2010 17:04:38   
špica84
Dobrodošla primavera.Jaz sem ti pa verjetno najbližje,sem samo čez v stepancu.
Jaz sem tudi že tok zapravla da me moj saamo gleda.Je moj včeeraj a ti ne znaš iz trgovine pridet brez vrečke hehehe

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
   RE: Decembrke 2010 II.del
2.9.2010 17:10:59   
betricija
hahaha špica a res? a veš da sem jaz potem tudi šla tle k nam v BC. mah ne moremo si pomagat a ne..

in evo jaz o vovku, on na balkonskih vratih. mačka treba spet nahranit.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
   RE: Decembrke 2010 II.del
2.9.2010 17:14:59   
Primavera1
No, super Špica 84, se bova kdaj dobili na kavi, če si za (večkrat skočim v Olivo na pico, pa če si kje blizu, lahko priletiš). kam pa si šla v šoping? V Btc v BC ali na Rudnik (baje ima tam HM boljšo izbiro). Meni sicer še cel kup stvari manjka, me je kar groza, kako bom z ogromnim trebuhom oktobra ali novembra tekala po trgovinah, že zdaj se zelo hitro utrudim in sem čisto zadihana, če pridem v 2. nadstropje v hiši. jaz zase nosečniških oblek nisem še nič kupovala, ker sem doma in ne hodim v službo, tako, da sem bolj v trenerkah na komotuser posted image

< Sporočilo je popravil Primavera1 -- 2.9.2010 17:15:44 >

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
   RE: Decembrke 2010 II.del
2.9.2010 17:17:43   
špica84
Jaz sem tu zraven doma za starejše občane.Šle smo 4 okrogle v btc v bcja in si nismo mogle kaj,da ne bi kj kuple,

Jaz sem tudi doma na bolniški in imam časa na pretek,se bova že zmenile

(odgovor članu Primavera1)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
   RE: Decembrke 2010 II.del
2.9.2010 17:35:11   
Primavera1
Špica, velja!

Betricija, še vedno sem  starejša od tebe, hehe. Bo hec v porodnišnici, ko nam bo pisalo pri postelji "starejša privesnica" ali neka podobna nebuloza. Mi je povedala kolegica, ki je rodila pri 39.ih , da se je počutila ko ena babica v sobi med samimi 27 letnicami.
Mački itak samo fehtajo, naša je še ful izbirčna povrh, je pa tudi jaz ne mislim spuščat v sobo , kjer bo otroška posteljica oz v kopalnico, kjer bo previjalna, saj bo vse od dlak pa tudi mački imajo zoprno navado, da se radi stiskajo k dojenčkom. S psi je boljše, saj so skoz na tleh, ne plezajo po pultih in posteljah. Pri nas imamo smolo, saj je bila mačka prej pri hiši (moj je ljubitelj mačk), jaz pa sem s seboj pripeljala svojo 7 letno dobermanko, ki mačke niti videti ne sme, tako, da zapiramo vrata in pazimo, da se ne srečata.Sicer s psico ni trežav, je vodljiva , do vseh prijazna. Je pa s psom povezano tudi veliko dela- stanovanje je treba vsak dan sesat, ko bo otrok tudi pomivat, pa 3x dnevno sprehod. Še dobro, da mi moj pomaga. Če še nimate psa, je zdaj boljše to odložit, da otrok zraste.

< Sporočilo je popravil Primavera1 -- 2.9.2010 17:41:17 >

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
   RE: Decembrke 2010 II.del
2.9.2010 17:36:05   
tasika12
Pozdravljene,

Alma, ja tudi jaz se bojim diete; ampak se bom morala res bolj pazit; danes sem klicala za izvide in je ena vrednost cukra prekoračena in tudi holesterol je precej nad mejo. Tako da sem kar šla po napotnico za diabetologa. Tako da me čaka drugačno prehranjevanje, kar me pač ne veseli najbolj, še posebej pa zato, ker jutri zjutraj odhajamo še malo na morje. In ne vem kako se bom ravno držala ob samopostrežnem zajtrku in večerji, po moje bom grešila. Tako da sedaj se bom še en teden nastavljala sončku in probala uživat kar se da, potem pa doma dieta.

Pa lepo se imejte.

Tasika

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
   RE: Decembrke 2010 II.del
2.9.2010 17:52:17   
zaljubljena23
Nani tole sem tudi jaz zasledila, da naj bi se delna vloga dala prej, pol pa sporočiš samo datum..A na Ptuju pa še se niso razjasnili glede tega...hmm, očitno so bili možgančki še na dopustu in niso razmišljale o tem, da je tole pri tebi malo kruto...Malo jim teži...

miskula, super za lep izvid..Kar pa se izgubljenih kg tiče pa tudi čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image


primavera, dobrodošla med nami...

tasika, škoda da s eni izšlo s cuker testom...Ampak sama dieta ni noben bav bav...Jaz sem si danes privoščila breskov sok (dcl) in čokoladico, pa je bil cuker normalenuser posted image user posted image user posted image tako da bom še lahko kdaj pa kdaj po sladkem segla...





_____________________________

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
   RE: Decembrke 2010 II.del
2.9.2010 18:15:30   
pika555
Pozdravljene,
danes so na UZ napovedali user posted image . (do sedaj so 2krat rekli punčko i enkrat fantka, tako da bo menda res puža user posted image .

A ima katera od vas tudi bolečine v sp.delu trebuha? Mene boli, če stojim več kot pol ure.

LP

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
   RE: Decembrke 2010 II.del
2.9.2010 18:49:43   
n a n i
Miskula otroske sedeze se splaca nabaviti tukaj:


https://www.laluz-menden.de/index.php

http://www.mypram.de/lshop,shopstart,12283,e,1283445605-12695,,,,,.htm

Oboji dostavljajo v SLO. Midva sva nabavila od Romerja lupinico in nastavek Base Belt, ki je podoben Izofixu, samo da gre tudi v avte, ki nimajo izofixa (moj ga nima, od dragega ga ima in sva se odlocila, da bo otrok v obeh avtih varen). Sva pa sla pred nakupom ta nastevek stestirat v BC in res ful dobro drzi.

Vzmetnico sva nabavila tukaj: http://www.marsen-sp.si/ . so bili ful prijazni vedno, ko sem klicala. Prisla po meri narejena + dostava na dom 80 EUR.

Primavera1 dobrodosla. Tukaj nas je kar nekaj cez 30, tko da si z Betricijo delata nepotrebne skrbi ;)

Zaljubljena23 meni je rekla, da niti delne vloge ne moreva dati prej :( Bom vidla kaj bo rekla v zivo, mogoce jo uspem prepricati, ali pa da lahko npr moja mama nese papirje tja po porodu. Je rekla, da mora biti vpisana zadnja placa, torej ce rodim na rok ali po roku se decembrska, drugace pa bo dovolj novembrska. Kr neki. Kot da v vseh kadrovskih izpolnijo papirje v 1h.

Pika555 mene tudi ful boli trebuh spodaj. Baje je bebica ful ful nizko.

(odgovor članu pika555)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
   RE: Decembrke 2010 II.del
2.9.2010 19:14:35   
aischa1
Pozdravljene.Sem se naročila 3D in ga imam 29.9 ob 13.00user posted image komaj čakam in upam,da zvemo spol in se nagledamo pikico ker smo jo na morfologiji prav na hitro.

(odgovor članu n a n i)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
   RE: Decembrke 2010 II.del
2.9.2010 19:27:58   
maya1505
Pozdravljena Primavera med nami user posted image , glede psice user posted image se nič ne obremenuj kaj drugi pravijo...tudi midva jo imava in bo tudi ostala in je tudi ne mislim poditi stran od male pikice (tudi midva sva že bila deležna teh začudenih pogledov in komentarjev - pa nama ne pridejo do živega)...  v hecu praviva da bo najina pikica prej znala lajat kot govorit, ker imamo tudi pri mojih starših kužka in je to veselje ko prideta vkup, oba pa sta veličine plazečega otročka tako da to bo še zanimiva druščina user posted image ...

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
   RE: Decembrke 2010 II.del
2.9.2010 21:45:40   
zaljubljena23
pika, čestitke za punčarouser posted image user posted image user posted image

nani, hja eni očitno živijo v iluzijah, kar se papirjev tiče....Kar neki..Upam, da se uspeš pametno domenit na CSD-ju


_____________________________

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu maya1505)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
   RE: Decembrke 2010 II.del
3.9.2010 8:28:55   
Frutiq
Dobro jutro! user posted image Vidim, da sem danes prva. OK, bom pa jaz skuhala kavo... Evouser posted image user posted image

Dobrodošla primavera1!user posted image user posted image user posted image Čestitke za pupiko.user posted image Naj se tvoj nič ne sekira, ker ni fantek. Isto je moj govoru, ko sem bila prvič user posted image , zdaj pa ima z najino hčerkico toliko dela, da ne bi zamenjal za fantkauser posted image .

Aja, za tiste, ki vas zanima voziček Mutsy - zdaj so v BC-ju znižani za 30% (včeraj je prišel letak). Meni osebno, so ti vozički ful dobri, je pa res, da so dragi....user posted image


< Sporočilo je popravil Frutiq -- 3.9.2010 8:33:25 >

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
   RE: Decembrke 2010 II.del
3.9.2010 8:36:28   
KatyK79
jutro punce,

joj manj kot 24ur me ni blo na RR pa ste se čist razpisale...čveke user posted image

primavera - lepo da si se nam pridružila in čestitka za user posted image . veš mene je moja mami tudi imela pri 39, tako da bolje pozno kot nikoli.
jaz pa delam v Mostah tako da grevi lahko kdaj med pavzo na  user posted image ...s špico sva že bile, ane špica user posted image
no pa tudi s kakšno drugo bi še šla, jaz sem vedno za!

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
   RE: Decembrke 2010 II.del
3.9.2010 8:39:04   
špica84
Jaz sem itak vedno za.Ravno se odpravljam po 9 v btc

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
   RE: Decembrke 2010 II.del
3.9.2010 8:55:44   
betricija
dober dan
evo mene s pregleda pri okulistu. lahko bomo rodili naravno user posted image user posted image user posted image , samo predolgo me ne bodo smeli matrat. to bo pa G napisala na napotnico. imam stanšano mrežnico, ki je značilna za kratkovidne, ampak je optik rekel, da če bo porod lahek ni panike, da pa me niti slučajno ne smejo pustiti da se matram cel dan in prtiskam. no glede na to, da je zadnjič v P dr. rekel, da je medenica velika, znam hitr rodit. ko bi vsaj tko kot moja mami mene ob 23h notr ob 3h sem se že drla user posted image .
imam pa sedaj zenico tako razširjeno, da sem pri mojih doma v Ljubljani. si ne upam z avtom do doma, če me policaj ustavi, bo mislil, da sem na drogi.

špica a spet zapravljat? fajn nakupuj, pa velik domov prinesi, pa čim manj dnarja zapravi

katy hvala za zs.

nani gledala internetno stran. ja res je nekaj ceneje, jaz sem svoj voziček (kpl) dobila za 19€ dražji, ker je bila lih akcija. koliko pa računajo poštne stroške?

drugače kako ste kaj? vikend je pred nami, spet nekaj dežja, pišuka še piknika ne moremo imeti, men se pa tolk o mesku na žaru sanja, pa pečenih paprikah, pa pečeni koruzi...mljask.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
   RE: Decembrke 2010 II.del
3.9.2010 8:58:16   
špica84
Bova šle dve bunkaste na sprehod po btcju,upam da mi rata brez vrečke pridet domov

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
   RE: Decembrke 2010 II.del
3.9.2010 9:01:14   
betricija
špica a ti bo uspel. meni ne uspe.jaz bi šla tudi danes malo po Leclercu, sam ne smem sama, ker ne smem ne vem kaj dvigovati, moj pa noče it, ker ima služben avto. benti mu.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
   RE: Decembrke 2010 II.del
3.9.2010 9:03:54   
špica84
betricija sej grem lohk jst s tabo samo jaz ti ne morem pomagat kaj dosti.Lahko samo gledam hehe

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
   RE: Decembrke 2010 II.del
3.9.2010 9:07:57   
betricija
špica, no saj na koncu pregovorim mojega da gre z mano, potem pa jaz njega čakam, ker mora celo trgovino na glavo postavit. ah tele moški, njim ustrežt. 

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
   RE: Decembrke 2010 II.del
3.9.2010 9:11:09   
obcinarka
pozdravljena, končno še ena ki je blizu našega PDP, no mi smo en dan za vami... tud pr emšu sva blizu.... +35, pa menda tud user posted image .. tud mene zagrabi šoping, pa sva velik dobla, ampak kar pa vidim da mi pade v oči, pa vzamem.. no sej sm kar racionalna..zanimivo.. glede vozičkov mava zlooooo podobne okuse, sva gledala mutsy-ga morš sestavit po delih ne, ter pa maxi cosi mura, jah.... se še odločava, res... čakava na previjalno, menda jo bo delal mizar, ker bi rada mela orng-ker nimam cunj kam dat.. tud pr nas-iz moje strani bo prvi vnukec-no najbrž vnukinja... počutje moje krasno, nč težav.. pa naj še kdo reče da me stare sablje nismo fit?' glede kg.... sm pa jaz na +3,5, pa na bolj malo podlage,,, naslednji pondelk 13. pa pregled ter cukr test... bla sm na NS v lj porodnišnici, bla zadovoljna, morfo bla izčrpna in krasna, sem pa iz štajersko-savinjskega konca...
lepo, da bodo božično-novoletni prazniki prav posebej čarobni.. kaj pa veš, mogoč pa ratava srečke 1.1... hahahah
porod.... mam nizek prag bolečine, priznam, nočem še kaj preveč razmišljat, pa bo treba... še igle, krvi me je strah..
ampak za bejbico bom se seveda potrudila..
javi se še kaj, pa bomo zihr našle kakšno "gospodarsko" debat.
user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Primavera1)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
   RE: Decembrke 2010 II.del
3.9.2010 9:27:58   
KatyK79
jaz sem bila pa včeraj v BTC-ju.....sem pa malo zase zapravljala, ne veliko, dvoje pajkice pa 3 majčke, da preguram še tale sept. in okt. v službi, ker itak nimam nič za oblečt user posted image

za malega bom pa kupovala ko dobim vse cunjice, ki so mi obljubljene....drugače pa vse kaže na to, da ne bom dobila rabljenega vozička, tako da sem šla v BC pogledat vozičke. od cen me je skoraj na rit vrglo, itak pa nimam pojma kaj kupiti, treba prespati in fino razmisliti.

(odgovor članu obcinarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
   RE: Decembrke 2010 II.del
3.9.2010 9:34:50   
obcinarka
vidim da imamo podobne probleme kaj oblečt,,, enako, jaz tud študiram da si kupim ene legice pa kakšno tuniko še za v službo, ker drgač....pa rabim trenirko za doma... sej kakšen zgornji del se še najde...tud jaz mam namen dans v trgovino, pa da vidmo... ker v službi glih ne morm v trenirki okol strašit
vozički.. se strinjam.. bom diplomirala, res... sploh ne vem več, cene so pa nore.... priznam pa, da bi rada imela fajni voziček... mura mi je všeč, pa jane tud, ampak.... tud razmišljam o rabljenem... sploh pa, ker midva preurejava hišo, nova kuhna, zdej otroška soba+oprema, sej postopoma, ampak ko potegneš skup, pa adijo... pa hrana+položnice+avto....... ehhhhhhhhhhh
še sreča da ne razmišljam o tem preveč in se zamotim z našo brciko!!!
lep dan, vikenduser posted image user posted image i

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?