Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 2.9.2010 8:02:48
|
|
|
|
RAKICA2007
|
...ampak kot navijačica [img]http://www4.slikomat.com/10/0902/jtg-TE.[/img] grrrr... ne da mi slikice ampak... nič zato... veslje - da bi vriskala do nebes
< Sporočilo je popravil RAKICA2007 -- 2.9.2010 8:04:02 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 2.9.2010 9:23:59
|
|
|
|
lananai
|
srečica, mogoče bova pa skupi na črtice čakale... Jst sem imela abrazijo 26.08., tako da bo še malo dalj za počakat... rakica, čestitam!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 2.9.2010 9:30:39
|
|
|
|
RAKICA2007
|
hvala saj še nisem čisto dojela...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 2.9.2010 9:31:40
|
|
|
|
RAKICA2007
|
.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 2.9.2010 9:40:05
|
|
|
|
srečica17
|
IZVIRNO SPOROČILO: lananai srečica, mogoče bova pa skupi na črtice čakale... Jst sem imela abrazijo 26.08., tako da bo še malo dalj za počakat... rakica, čestitam! Sej očitno bo pa men zdej tale M nagajala......pa bova res skup čakale......danes je že 6 tednov pa 3 dni....pa je kr ni pa ni.....prej sem mela pa vedno redno na 28 dni Drži se.....pa hitro u nove boje
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 2.9.2010 9:41:16
|
|
|
|
srečica17
|
A rakici je pa uspelo?????? Čestitke tud od mene......
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 2.9.2010 9:58:24
|
|
|
|
RAKICA2007
|
saj bo tudi vama... sam nič se sekirat in obremenjevat - ja vem lahko je rečt-težje to naredit... punce, glavo gor - držim vam pestke in močnooo navijam za vas... hvala
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 2.9.2010 12:33:48
|
|
|
|
portorož
|
iiiiiiiii, RAKICA je prva srečka v septembru! čestitam!!! Uživaj ta najlepši čas! ni kaj, mesec smo dobro začele, zdaj moramo samo nadaljevati v tem tempu
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 2.9.2010 12:47:26
|
|
|
|
mladika
|
Portorož.midva tečev že 11 krog!!Ampak nismo še obupali,se ne damo sej fajn tak mal se kam priklopit,da se nafilaš,pa ni važno česa,bedarij pa bedarij,važn da si na konc poln
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 2.9.2010 12:52:38
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečica17 Drži se.....pa hitro u nove boje Itak, čim prej bo dovoljenje!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 2.9.2010 14:12:57
|
|
|
|
witch
|
RAKICA čestitam portorož dobrodošla nazaj še tukaj in kot sem že napisala mladika, portorož in jaz MORAMO SE PRESELITI na čvekanje v pričakovanju in to pod nujno!!!
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 2.9.2010 14:45:04
|
|
|
|
AinR
|
PRIČAKUJEMO x.9. melanija x.9. twetka x.9. Anonimna x.9. Arual x.9. ana banana x.9. petrussa 1.9. didi82
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 2.9.2010 18:30:01
|
|
|
|
Ula33
|
Jupi september!!! Rakica 2007 iskrene čestitke in srečno ! Uživaj ta čas!!! Jaz sem pa končno dočakala plodne dni... Po mojih izračunih bi morala imeti včeraj ali danes O pa mi je ovul test obakrat pokazal le eno črtico-sem bila kar presenečena ... Mogoče pa še bo in običajni izračuni pri meni ne veljajo... Upam, da je to. Sem rekla, da bom ta mesec prvic poskusila s testi, da vidim, kdaj dejansko mi bo pokazalo O. Bomo pa vseeno veselo . Nima kaj škodit Za vse pa močno stiskam pesti!!!! Drugače pa mi je ta mesec kar uspelo malo izklopiti psiho...Sem ful zaposlena, tako da je lažje... Ker prejšnji mesec sem pa skoz o tem razmišljala...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 2.9.2010 19:43:58
|
|
|
|
bevcika
|
čestitam rakica2007!!! V kerem krogu ti pa je uspelo? U zdaj nas je pa že kr veliko septembra...upamo na cimvec ...da bomo mele majčke ali pa junijčke ;)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 2.9.2010 19:58:37
|
|
|
|
mladika
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch portorož dobrodošla nazaj še tukaj in kot sem že napisala mladika, portorož in jaz MORAMO SE PRESELITI na čvekanje v pričakovanju in to pod nujno!!! Ja se strinjam in to čimprej,da damo novinkam plac in nehamo kle "smetit"!!Jst usak dan Bogecu sitnarim da me usliši in upam da me bo,da bo meu mir pred mano sej če ne težim njemu,pa težim vam eh bo že...jst sm tut nekako že kr skulirana in me prejšna M sploh ni tolk potrla koker so me druge znale!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 2.9.2010 20:02:24
|
|
|
|
Klaraklara30
|
Naš mesec je tu! Juhej Jaz že stiskam pesti za vse nas, da nam bo ta mesec uspelo. Pri nas bi morali v teh dneh začeti , pa nekako ni prave energije. Včeraj sem imela tak glavobol, da sem skoraj bruhala, drugače pa me naš mali sonček tako utrudi čez dan, da sem zvečer čist hin. Bo treba kako varstvo zrihtat za kakšno urco, da bova lahko z kaj skupaj. Če ne, se bom spet selila v naslednji mesec. Ah... Uživajte maksimalno!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 3.9.2010 8:18:03
|
|
|
|
mojamura
|
rakicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kaj jaz to čujem!! čeestitam lepo in zdravega ti želim!! fuuuuuuuuuuuuul sem vesela zate
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 3.9.2010 10:59:00
|
|
|
|
tejchy*
|
RAKICA čestitke, in čimlepših 9 mesecev kot
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 3.9.2010 11:35:02
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch portorož dobrodošla nazaj še tukaj in kot sem že napisala mladika, portorož in jaz MORAMO SE PRESELITI na čvekanje v pričakovanju in to pod nujno!!! Držim pesti za vas!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 3.9.2010 11:45:10
|
|
|
|
RAKICA2007
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura rakicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kaj jaz to čujem!! čeestitam lepo in zdravega ti želim!! fuuuuuuuuuuuuul sem vesela zate najlepša hvala... dam za - če ne druga pa virtualno... 13.09. imam že pregled - pa da vidimo pikico držim pestke za čim več
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 3.9.2010 12:41:42
|
|
|
|
tejchy*
|
živjo punce, pri nas pa se bližajo odločilni dnevi pa nevem zakaj, ampak imam bolj slab občutek, kot da tudi ta mesec ne bo nič iz tega.. me zvija že kakšen teden po trebuhu, kot krčki in me je strah da mogoče to vse napoveduje prihod . danes grem po teste, pa če do konca vikenda nič ne bo, ga bom naredila, si nemorem pomagat da nebi . upam da ta mesec ne bom spet razočarana . držim pestke za čimveč !!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 3.9.2010 13:33:10
|
|
|
|
witch
|
mladika tudi jaz se vsak dan pogovarjam s tistim zgoraj in ga prosim za mali čudež upam, da naju bo obe uslišal mogoče je pa to dober znak, da te prejšnja m ni spravila iz tira... si mogoče zato zdaj bolj sproščena in bo plusek... jaz pa ta mesec spet ne vem kako bo O mi je prejšnja m zamujala... zdaj pa ta mesec nimam pojma kako bo, če na 32 ali na 38 dni upam, da bomo zadeli tisti pravi dan Klaraklara30 tudi pri nama so ta mesec takšne težave utrujenost, pa moj ima ene zdravstvene težave ta mesec in malo težje ampak upamo pa lahko vseeno tejchy* to zvijanje lahko napoveduje tudi kakšne dobre novičke dokler je ni ti nič ne obupaj... mgoče pa bo
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 3.9.2010 13:47:07
|
|
|
|
bevcika
|
witch, a si že probala z ovulacijskimi testerji? ja sm že prejšn mesec, pa še tega bom...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 3.9.2010 13:50:13
|
|
|
|
tejchy*
|
pa so te ovulacijski testi res tako koristni? ker ugotavljam da mogoče pač navaden izračun na straneh žal ni dovolj točen, in je odvisno od vsake posameznice.. witch - upam da res, samo nočem nič preveč upat držim pesti za vse vas ta mesec čimveeeeeeč
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?