|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo septembra 2010
2.9.2010 8:02:48   
RAKICA2007
...ampak kot navijačica user posted image user posted image user posted image

[img]http://www4.slikomat.com/10/0902/jtg-TE.[/img]

grrrr... ne da mi slikice user posted image

ampak... nič zato... veslje - da bi vriskala do nebes

< Sporočilo je popravil RAKICA2007 -- 2.9.2010 8:04:02 >

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 126
2.9.2010 8:05:53   
srečica17
http://www.vitalabo.si/zeinpharma/macagold-kapsule?gclid=CMzq5PSI6KMCFUqDzAodbRTP3g

tu je link za kapsule........

Neposredna povezava do sporočila: 127
2.9.2010 9:23:59   
lananai
srečica, mogoče bova pa skupi na črtice čakale... user posted image Jst sem imela abrazijo 26.08., tako da bo še malo dalj za počakat...
rakica, čestitam! user posted image

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 128
2.9.2010 9:30:39   
RAKICA2007
hvala user posted image

saj še nisem čisto dojela... user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 129
2.9.2010 9:31:40   
RAKICA2007
.

Neposredna povezava do sporočila: 130
2.9.2010 9:40:05   
srečica17
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

srečica, mogoče bova pa skupi na črtice čakale... user posted image Jst sem imela abrazijo 26.08., tako da bo še malo dalj za počakat...
rakica, čestitam! user posted image

Sej očitno bo pa men zdej tale M nagajala......pa bova res skup čakale......danes je že 6 tednov pa 3 dni....pa je kr ni pa ni.....prej sem mela pa vedno redno na 28 dniuser posted image
Drži se.....pa hitro u nove bojeuser posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 131
2.9.2010 9:41:16   
srečica17
A rakici je pa uspelo??????
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čestitke tud od mene......user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 132
2.9.2010 9:58:24   
RAKICA2007
saj bo tudi vama...
sam nič se sekirat in obremenjevat - ja vem lahko je rečt-težje to naredit...

punce, glavo gor - držim vam pestke in močnooo navijam za vas... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 133
2.9.2010 12:33:48   
portorož
iiiiiiiii, RAKICA je prva srečka user posted image v septembru!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
čestitam!!!
Uživaj ta najlepši čas!

ni kaj, mesec smo dobro začele, zdaj moramo samo nadaljevati v tem tempuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 134
2.9.2010 12:47:26   
mladika
Portorož.midva tečev že 11 krog!!Ampak nismo še obupali,se ne damouser posted image sej fajn tak mal se kam priklopit,da se nafilaš,pa ni važno česa,bedarij pa bedarij,važn da si na konc polnuser posted image

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 135
2.9.2010 12:52:38   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: srečica17
Drži se.....pa hitro u nove bojeuser posted image

Itak, čim prej bo dovoljenje! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 136
2.9.2010 14:12:57   
witch
RAKICA user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam user posted image user posted image user posted image

portorož dobrodošla nazaj še tukaj user posted image user posted image user posted image user posted image
in kot sem že napisala mladika, portorož in jaz MORAMO SE PRESELITI na čvekanje v pričakovanju in to pod nujno!!!

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 137
2.9.2010 14:45:04   
AinR

user posted image

PRIČAKUJEMO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.9. melanija
user posted image x.9. twetka
user posted image  x.9. Anonimna 
user posted image  x.9. Arual
user posted image x.9. ana banana

user posted image  x.9. petrussa
user posted image 1.9. didi82

user posted image 2.9. Anonimna user posted image
user posted image  2.9. *viva*
user posted image 5.9. Anonimna user posted image
user posted image 6.9. Anonimna user posted image
user posted image 6.9. portorož
user posted image 7.9. tejchy*
7.9. hanna80
user posted image  8.9. pikicaa25
user posted image  8.9. anci banci
user posted image  10.9. Nutry

user posted image  13.9. cori
user posted image 13.9. mladika
user posted image 15.9. TEDIGO
user posted image  16.9. Anonimna
user posted image  17.9. Ula33
user posted image  17.9. bučkabb

user posted image  18.9. Poka
user posted image 23.9. Luna*
user posted image 25.9. Monstera
user posted image 25.9. witch
user posted image 27.9. Klaraklara30
user posted image 28.9. bevcika
user posted image 29.9. ribica88

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image _____

user posted image NAVIJAČICEuser posted image
jacki, S*, ajtak, twetka, lidik, Nitkica11,
mojamura, lananai, srečica17, RAKICA2007

(odgovor članu AinR)
Neposredna povezava do sporočila: 138
2.9.2010 18:30:01   
Ula33
Jupi september!!!

Rakica 2007 iskrene čestitke in srečno user posted image ! Uživaj ta čas!!!user posted image user posted image

Jaz sem pa končno dočakala plodne dni... Po mojih izračunih bi morala imeti včeraj ali danes O pa mi je ovul test obakrat pokazal le eno črtico-sem bila kar presenečenauser posted image ... Mogoče pa še bo in običajni izračuni pri meni ne veljajo... Upam, da je to. Sem rekla, da bom ta mesec prvic poskusila s testi, da vidim, kdaj dejansko mi bo pokazalo O. Bomo pa vseeno veselouser posted image . Nima kaj škodituser posted image

Za vse pa močno stiskam pesti!!!!user posted image user posted image

Drugače pa mi je ta mesec kar uspelo malo izklopiti psiho...Sem ful zaposlena, tako da je lažje... Ker prejšnji mesec sem pa skoz o tem razmišljala...

Neposredna povezava do sporočila: 139
2.9.2010 19:43:58   
bevcika
čestitam rakica2007!!! V kerem krogu ti pa je uspelo?

U zdaj nas je pa že kr veliko septembra...upamo na cimvec user posted image ...da bomo mele majčke ali pa junijčke ;)

(odgovor članu Ula33)
Neposredna povezava do sporočila: 140
2.9.2010 19:58:37   
mladika
IZVIRNO SPOROČILO: witch
portorož dobrodošla nazaj še tukaj user posted image user posted image user posted image user posted image
in kot sem že napisala mladika, portorož in jaz MORAMO SE PRESELITI na čvekanje v pričakovanju in to pod nujno!!!

Ja se strinjam in to čimprej,da damo novinkam plac in nehamo kle "smetit"!!Jst usak dan Bogecu sitnarim da me usliši in upam da me bo,da bo meu mir pred manouser posted image sej če ne težim njemu,pa težim vamuser posted image eh bo že...jst sm tut nekako že kr skulirana in me prejšna M sploh ni tolk potrla koker so me druge znale!!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 141
2.9.2010 20:02:24   
Klaraklara30
Naš mesec je tu! Juhej user posted image

Jaz že stiskam pesti za vse nas, da nam bo ta mesec uspelo.
Pri nas bi morali v teh dneh začeti user posted image , pa nekako ni prave energije. Včeraj sem imela tak glavobol, da sem skoraj bruhala, drugače pa me naš mali sonček tako utrudi čez dan, da sem zvečer čist hin. Bo treba kako varstvo zrihtat za kakšno urco, da bova lahko z user posted image kaj skupaj. Če ne, se bom spet selila v naslednji mesec. Ah...

Uživajte maksimalno!

(odgovor članu bevcika)
Neposredna povezava do sporočila: 142
3.9.2010 8:18:03   
mojamura
rakicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kaj jaz to čujem!! čeestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image

lepo user posted image in zdravega user posted image ti želim!! fuuuuuuuuuuuuul sem vesela zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

Neposredna povezava do sporočila: 143
3.9.2010 10:59:00   
tejchy*
user posted image RAKICA user posted image čestitke, in čimlepših 9 mesecev kot user posted image user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 144
3.9.2010 11:35:02   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: witch

Držim pesti za vas!! user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 145
3.9.2010 11:45:10   
RAKICA2007
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

rakicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kaj jaz to čujem!! čeestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image

lepo user posted image in zdravega user posted image ti želim!! fuuuuuuuuuuuuul sem vesela zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  najlepša hvala...
dam za user posted image  - če ne druga pa virtualno...

13.09. imam že pregled - pa da vidimo pikico user posted image

držim pestke za čim več user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 146
3.9.2010 12:41:42   
tejchy*
živjo punce, pri nas pa se bližajo odločilni dnevi user posted image pa nevem zakaj, ampak imam bolj slab občutek, kot da tudi ta mesec ne bo nič iz tega.. me zvija že kakšen teden po trebuhu, kot krčki in me je strah da mogoče to vse napoveduje prihod user posted image . danes grem po teste, pa če do konca vikenda nič ne bo, ga bom naredila, si nemorem pomagat da nebi user posted image . upam da ta mesec ne bom spet razočarana user posted image . držim pestke user posted image za čimveč user posted image !!

Neposredna povezava do sporočila: 147
3.9.2010 13:33:10   
witch
mladika tudi jaz se vsak dan pogovarjam s tistim zgoraj in ga prosim za mali čudež user posted image upam, da naju bo obe uslišal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mogoče je pa to dober znak, da te prejšnja m ni spravila iz tira... si mogoče zato zdaj bolj sproščena in bo plusek...

jaz pa ta mesec spet ne vem kako bo O user posted image mi je prejšnja m zamujala... zdaj pa ta mesec nimam pojma kako bo, če na 32 ali na 38 dni user posted image upam, da bomo zadeli tisti pravi dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Klaraklara30 tudi pri nama so ta mesec takšne težave user posted image utrujenost, pa moj ima ene zdravstvene težave ta mesec in malo težje user posted image ampak upamo pa lahko vseeno user posted image

tejchy* to zvijanje lahko napoveduje tudi kakšne dobre novičke user posted image dokler je ni ti nič ne obupaj... mgoče pa bo user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 148
3.9.2010 13:47:07   
bevcika
witch, a si že probala z ovulacijskimi testerji? ja sm že prejšn mesec, pa še tega bom...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 149
3.9.2010 13:50:13   
tejchy*
pa so te ovulacijski testi res tako koristni? ker ugotavljam da mogoče pač navaden izračun na straneh žal ni dovolj točen, in je odvisno od vsake posameznice..

witch - upam da res, samo nočem nič preveč upat user posted image

držim pesti za vse vas ta mesec user posted image čimveeeeeeč user posted image

(odgovor članu bevcika)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?