|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo septembra 2010
31.8.2010 16:35:12   
tejchy*
user posted image user posted image user posted image za vse ki ta mesec čakamo user posted image

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 101
31.8.2010 17:09:09   
Luna*
Anonimna - misli pozitivno. Mi stiskamo pestke zate. user posted image user posted image user posted image

Želja pri meni je bila tudi prej kot pri mojemu pa se je zdej obrnilo user posted image  Jaz bi rada še fax poštimala prej pa pol se poročila prej, pa najdla skupno stanovanje prej... Pač očitno starejši kot si, več stvari hočeš imeti poštimanih prej ko naštimaš user posted image  al kaj jaz vem. Sej želja ne upade, sam hočeš imet vse prfekt.  Zato sprašujem po "filingu" ko se odločiš da bo imelo user posted image poleg užitka še drug pomen user posted image   Mojmu se je pa v teh pou leta čakanja zaradi operacije čist "sfuzlal" user posted image  in se "boji" da bo 40 preden dobiva user posted image  

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 102
31.8.2010 17:43:56   
tejchy*
haha.. Luna* najprej sem bila jaz tista ki sem se sekirala, kaj vraga počneva narobe in kaj je narobe z nama.. pa se je zgodba tako obrnila da zdej je on tisti, ki se bolj sekira in poskrbi da mava dnevne vitaminčke ipd.. user posted image najhuje je, ko sem mu na začetku razlagala da je pač vse več žensk ki se trudi zanositi, pa zato rabijo res dolgo časa in mi ni verjel, zdej je pa najhuje ker mu je malo žal, ko me takrat ni poslušal in preslišal vse kar sem mu pravila .. user posted image no sej v takih primerih ve da ma on mene in jst njega za oporo, kr je hvalabogu najpomembnejše!! user posted image

(odgovor članu Luna*)
Neposredna povezava do sporočila: 103
31.8.2010 18:09:06   
bevcika
Ojla! Sem čisto nova uporabnica na teh portali. Čeprav sva oba s fantom dokaj mlada, že bo začel teči četrti krog najinega poiskušanja... bojima se, da je kaj z nama narobe. Res je, da sem jedla skoraj 4 leta kt. A bi bil lahko to kak vzrok?

Upava zdaj, da ne pričakujem 28.9.. A lahko tudi mene vpišete na seznam?

Lepo se imejte...pa prosim za kak nasvet, da bi kaj lahko še poizkusila...ker nisem še nič, razen čaja krvomočnice.

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 104
31.8.2010 18:13:59   
Nitkica11
jutri se ze zacenja september upam da bo to vas mesec in da bo veliko user posted image

bevcika - cetrti krog pa res se ni nic glede na to da imas vsak cikel 25% moznosti zanositve. Cim manj se obremenjuj z zanositvijo in bos vidla da bo ratalo! Jaz sem za prvi + cakala vec kot eno leto in sem tudi jemala KT 4 leta.

Kar te ne ubije te ojača!

(odgovor članu bevcika)
Neposredna povezava do sporočila: 105
31.8.2010 18:16:10   
bevcika
no upajmo na najbolše, in da ta mesec res ne dočakamo te user posted image ... Skrbi me, ker mam šele 21 let... in da je že zdaj treba mal več truda...

(odgovor članu Nitkica11)
Neposredna povezava do sporočila: 106
31.8.2010 18:27:25   
tejchy*
bevcika - jaz imam zaradi tega čaja (ki sem ga ta mesec pila) že od par dni po O, krče, kakšen dan bolj blage kakšen dan hujše.. mogoče je to zaradi čaja, nevem točno.. sem si pa danes naročila te kapsule maca (200 kapsul) in jih bova oba jemala naslednji mesec.. no, user posted image po pravici povedano upam da mi jih ne bo treba jemati.. haha sem brala malo od teh kapsul na netu, in če ne bi pisalo zraven da pomaga tudi pri mišični masi, moj ne bi bil nikoli za da jih kupiva user posted image .. sva pa iste starosti, pa je to sedaj moj 5 krog, 7 je ne pričakujem user posted image ..  semi zdi da se je doba ko čakamo na user posted image zelo povečala na splošno zaradi okolja, ne jemo nič vitaminov, nič preveč gibanja.. pomojem user posted image

(odgovor članu bevcika)
Neposredna povezava do sporočila: 107
31.8.2010 18:59:05   
witch
mojamura a spet nič? user posted image zdaj pa bo že čas, da se mi stare spakiramo na druge teme user posted image user posted image user posted image user posted image

anonimna držim pesti, da je vgnezditvena user posted image user posted image user posted image

tejchy* in Luna* koliko časa pa že delata na user posted image ?

bevcika po štirih mesecih pa verjetno še ni nič narobe. Jaz še po 10ih mislim in upam, da je vse ok... Vidva pridno user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 108
31.8.2010 19:56:46   
tejchy*
witch za naju je tole 5 krog, sicer vmes je bilo nekje 3 mesece ko nama ni ratalo na plodne dni user posted image , niti blizu tem dnem, tako da drugače pa vse skupaj že 8 mesecev čakava.. jaz tudi ne mislim da bi bilo lahko kaj narobe, mogoče bi to pomislila  kvečjemu na kakšna kasnejša leta, samo se mi zdi da imamo na splošno premalo vitaminčkov v organizmu, in da se telo obnovi in normalno deluje, sploh po KT je pač potreben čas, potem pa moraš še ujeti prave dni, mogoče celo ure, tako da je to zame kar en čudežek, da to dosežeš user posted image .

tud jst še nisem izgubila upanja, da nama ne bo ratalo, sploh pa za punce ki čakajo mogoče še enkrat toliko kot jaz, pa niso izgubile upanja in vedo da bo tudi za njih prišel user posted image . IN TUDI PRIDE !!!!! user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 109
31.8.2010 20:07:26   
hanna80
tejchy* pr meni je tako s temi ciklusi da M dobim NAJKASNEJE na 28 dan, navadno že prej,  tam okrok  25-27 dneva. Sej zato me pa že prstki srbijo. user posted image Dugače pa CB lahko delamo že prej 3-4 dni!?  He he....  No bom vidla, če zdržim, drugače v petek delam test! 

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 110
31.8.2010 20:12:13   
tejchy*
misliš, da bi v petek že pokazalo? ker včasih testi zatajijo samo zato ker še ni dovolj tega hormona in pokažejo -, pa je na koncu lahko +.. no sej, da nebom potem prva kupila test in ga šla delat user posted image . ne! ne smem.. sem si oblubla da do 7 ne delam testa, če je pa do takrat ne bo, pa sigurno takoj 8 zjutraj user posted image . moje sicer niso redne, ampak včasih 27, 28, tudi 30 dni lahko spet čakam na user posted image , no, NE ČAKAM user posted image ..
sem pa že kar malo nestrpna, seveda se zadnji dnevi vlečejo kot tedni jooj user posted image

(odgovor članu hanna80)
Neposredna povezava do sporočila: 111
31.8.2010 21:36:21   
Luna*
Witch že kako leto nazaj sva nehala jest KT da se mal spucam, potem pa februarja pa prvi šok in potreba po operaciji, čakalne vrste...tako se je zavleklo do sedaj...tako da teoretično delava na dudi do februarja praktično pa tega še niva počela. Če kdo razume to zmešnjavo ;))) Zato pravim, da sem še jezna na naše zdravstvo, ker bi ta problem lahko mi našli že 100 let nazaj in bi bila pripravljena na to, da morma to odpravit preden začnem delat na dudi in bi pač to lani nardila...pa cel postopek, kako te jemljejo...

Mah koklja me naj brcne v rit. Že cel dan po netu srfam, namest da bi se učila...drug teden bom pa jokala...

tejchy* - ja včasih jih res ne razumemo teh naših user posted image  odkje jemljejo te svoje ideje. Ampak zato jih pa mamo tolk rajš a ne.
U ene mate pa kmalu že teste za delat. Bravo. Držimo pesti za roza barvo.user posted image

Lahko noč vsem.

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 112
1.9.2010 7:57:00   
mojamura
witch

ja....spet nič, pa čeprav imam že dva otroka sem že kar začela dvomit v svojo plodnostuser posted image ....aahh. zato sem sklenila da grem raje septembra med navijačice. mogoče bo pa tako več sreče

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 113
1.9.2010 14:54:59   
tejchy*
Luna* - no zaradi takih primerov, bi lahko mogoče ko začneš delati na user posted image naredili pregled (ne obsežnega!) ampak toliko da bi pregledali vsaj osnovne stvari.. no ja.. pač kakorkoli je, žal mi je za vse tiste, ki so delali toliko časa na otroku in jim potem ugotovili kakšno bolezen, ki bi jo lahko tudi že prej..

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 114
1.9.2010 14:56:27   
tejchy*
punce, samo eno vprašanje če mogoče veste.. te maca kapsule.. kako jih je treba jemati, koliko na dan in če morata to jemati oba, ti in partner?

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 115
1.9.2010 15:19:59   
bevcika
tejchy: za kaj so te kapsule? js bi še tud kaj na novo probala, če se da...ker mama res ful vlko željo...komi čakama nauser posted image ....

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 116
1.9.2010 19:22:17   
tejchy*
tkole, malo povzeto iz vseh strani po netu.. user posted image

Znanstvene raziskave iz leta 1981 so dokazale, da afrodizične lastnosti maci daje snov izotiocianat. Z isto raziskavo so ugotovili tudi prisotnost glukozinolata, ki dokazano povečuje plodnost.

• telesu hitro dovaja energijo
  • povečuje vzdržljivost
  • blaži kronično utrujenost
  • povečuje plodnost
  • blaži menstrualne simptome
  • v obdobju menopavze zmanjšuje hormonske motnje
  • uravnava hormonska ravnovesja v telesu
  • izboljša splošno počutje
  • zmanjšuje stres
  • pomaga pri odpravljanju slabokrvnosti
  • pospeši celjenje ran
  • izboljšuje spomin, umske in učne zmožnosti
  • daje koži mladosten videz
  • pripomore k krepkemu okostju in zobovju
  • deluje kot antioksidant in antikarcinogen, zmanjšuje torej tveganje za nastanek rakavih tkiv in razvoj bolezni srca in ožilja
  • pozitivno vpliva na povečanje mišične mase, mnogi športniki ji uporabljajo kot alternativo umetnim steroidom, za katere je znano, da imajo na telo lahko tudi mnoge nezaželene učinke

tko da, škodit res ne more user posted image !!
edino kar se sprašujem ker ne vem, če to potem jemljeta oba s partnerjem? na enega pa odmerek 1500 max ane?

(odgovor članu bevcika)
Neposredna povezava do sporočila: 117
1.9.2010 19:34:18   
portorož
Hali halo user posted image !

Se še tukaj malo oglasim user posted image .

Vidim, da vas je kar nekaj novih user posted image user posted image user posted image user posted image ..., jaz sem bila vmes malo odsotna, a sedaj se pogumno vračam med vas, da vas spet malo nasmejim s svojim bedarijami user posted image .

Ja, smeh je pol zdravja user posted image .

Mi bomo user posted image zaprli vrata pred nosom 6.9..., če bo prišla skozi dimnik, pa se pač ne bomo morali izogniti njenemu obisku..., nekateri pač ne razumejo, da so nazaželjeni user posted image user posted image user posted image

No, ne bom je preveč popljuvala, ker če ne pride, pa tudi ni dobro, tak da..., naj ji bo....user posted image

Torej, klk nas je na štartni poziciji za ta mesec? To bodo dm+müller+lekarne vesele naših obiskov user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ktera bo prva?

bodite v cvetju in ne pozabite se vmes user posted image

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 118
1.9.2010 19:39:47   
Anonimen
Uuu, jutri smo že 2.!! Zdaj, imam sicer en testek doma, ampak glede na zelo različno dolge cikluse ga ne nameravam narediti še vsaj en teden! user posted image Če mi bo seveda uspelo ...user posted image user posted image user posted image

Da ne govorim o tem, da kar naprej opažam neke znake...no comment!

user posted image

(odgovor članu portorož)
  Neposredna povezava do sporočila: 119
1.9.2010 20:01:35   
mladika
Portorož welcome back!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image jst sem pa vedno pomisnla nate ko sem šla brat temo Prvi poizkus zanositveuser posted image upam da si dobro,na polno opremljena z optimizmom in pripravljena na nove boje.In ja tvoje "bedarije" so legendarne,sem se ti že nasmejalauser posted image Tko punce mi smo O dali skozi in zdaj...mučno čakanjeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 120
1.9.2010 20:09:55   
portorož
Ola mladika user posted image , hvala za dobrodošlico user posted image

ja, sem se malo potuhnila, sem imela poletno medvedje spanje user posted image ..., mislim, da je tako bilo lažje, ker so moji občasni, a kar krepki, izbruhi user posted image user posted image user posted image user posted image že vse pošteno spravljali v skrbi...

Me je moj na štrom priklopil in sem spet polna energije (beri: bedarij user posted image )...

In ti, kako si? Kateri krog vama že teče?

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 121
1.9.2010 20:19:25   
lananai
Mene tudi vzemite za navijačico. user posted image
Jst sem dočakala user posted image julija, ampak se ni dobro končalo, tako da se bom upam čez kak mesec pridružila na kateri od teh tem tukaj... user posted image Samo upam, da nobene od vas ne bo več, ker boste vse dočakale prej user posted image .

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 122
2.9.2010 7:47:00   
srečica17
Tud jaz bom zanekrat sam navijalauser posted image . 20.7. sem imela abrazijo. pa še vedno čakam prvo Muser posted image .Čist sem že nestrpnaaaaaaaa.........Pol pa še eno M .....pol pa lahk komaj  začnemo kejuser posted image  in upat  na kakšne user posted image user posted image .
Men se pa toooook mudi, pa moram kar čakat user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 123
2.9.2010 7:59:12   
bevcika
kje pa lahko kupim te kapsule? :D

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 124
2.9.2010 8:02:11   
RAKICA2007
punce... selim se v september... user posted image

(odgovor članu bevcika)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?