Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.9.2010 13:26:11
|
|
|
|
birdy
|
Katjuša, to z rokami k maš... Ma tud moja tašča, je šla tud samoplačniško na pregled in so jo pol ful hitr naročil na operacijo. Če boš mogla it na operacijo ti sam neki rečem, ne rečem, ukazujem ti!!!! Če hočeš da bo dobr boš res mogla šparat roke tok časa kot ti rečejo!!!! Moja tašča jih ni in ma že en let po operaciji probleme že spet. Mislm, sej kaj je pa delala, od štihanja, likanja, pač vse delo na vrtu je normalno furala naprej, še na šiht je mogla it (k so jo prosil),... Tko da res, drži se tega kar ti bojo rekli, ker če ne je brez veze da greš na operacijo.
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.9.2010 13:26:34
|
|
|
|
Katjusa
|
petrušk zakaj pa stojiš pri vratih? jst sem se kr pobrala iz vrtca ker vem, da če bi bla tam pa bi ga slišala sam stokat bi že not skočla..... no je pa res da poznam svojega otroka in vem kako je najprej malo joka potem se pa zaigra in tako je tud danes bilo.... brez solz ne bo šlo in mamice smo pač mamice, ki nas solzice bolijo...... držim pesti da bo drug teden boljše.... tle v naši skupini je en fantek k je mami imela samo 1. frej in vsak dan joka in joka pa ga vzgojiteljice ful hočjo zamotit pa se ne pusti.... se mi je tok zasmilu.... amapk ne gre drugače in sej se bo navadil pa tud vzgojiteljice pri nas so res prijazne in se ful ukvarjajo z njimi kapo dol kaj vse počnejo.... men je ful koristilo, da sem bila včeraj cel dan z njimi (celo na sprehodu) ker sem vidla kolk pustijo otrokom jokat, kako jih tolažijo kako jih zamotijo in res sem dons šla lažje stran ker sem vedela da so pozorne.... tko da mogoče si vzami še kak dan in bodi z njimi skos pa boš vidla kako reagirajo ko kakšen joka..... čebela hana pa raztura super, s taščo se pa kr zmeni bolje 1 zamera kot druga
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.9.2010 13:31:00
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Katjuša, to z rokami k maš... Ma tud moja tašča, je šla tud samoplačniško na pregled in so jo pol ful hitr naročil na operacijo. Če boš mogla it na operacijo ti sam neki rečem, ne rečem, ukazujem ti!!!! Če hočeš da bo dobr boš res mogla šparat roke tok časa kot ti rečejo!!!! Moja tašča jih ni in ma že en let po operaciji probleme že spet. Mislm, sej kaj je pa delala, od štihanja, likanja, pač vse delo na vrtu je normalno furala naprej, še na šiht je mogla it (k so jo prosil),... Tko da res, drži se tega kar ti bojo rekli, ker če ne je brez veze da greš na operacijo. birdy hvala moja mami je tud bla na obeh operirana in 1 operacija je bla uspešna druga pa ne je že drug dan po operaciji imela tako čudno oteklo in podpluto roko in oravi, da ni vredu..... ati je tud bil operiran.... joj me je kr strah in mal sem brala na netu za ta EMG..... sem čist prestrašena..... sem kr zprla ko sem vidla kaj so pisal nočem nič vedet...... no upam, da bom lahko roko šparala ker to so nepopisne bolečine sploh ponoči in zjutraj.... tud takole ko tipkam me ful peče in pišem veliko kr z levo roko k z desno nimam občutka zato pa tolk napak in zamenjanih črk ampak verjamem, da me znate brat. Kje pa je Neli?
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.9.2010 13:35:43
|
|
|
|
Katjusa
|
kje bi kupla poceni spodnje dele trenirkic za benija..... ne njdem nič primernega za vrtec doma in morem neki nabavit... se vidi da flori je bil doma in smo dal na rito glih kar je blo dosti je bil tud kr v štramplčkih je imel samo za ven hlače..... kavbojke se mi ne zdijo primerne za vrtec teh imam dovolj.....
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.9.2010 13:44:08
|
|
|
|
birdy
|
Katjuša, Nelči je na morju z mojimi že od prejšnega četrtka pa jo že kr pogrešam. Za hlače pa... Sva šla v sredo in sva pogledala v HM IN CA pa kr majo trenerkice, so pa kr drage, tam ene 10 eur so hlače, kake cenej kake pa dražje. Pa v vseh trgovinah ala merkaror, špar,... V Kik še nisva šla, se pa spomnim da lansko leto nisva najdla niti ene trenirke, so mel samo kavbojke. Majo pa tam res pocen hlače, ene 5 eur.
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.9.2010 13:54:28
|
|
|
|
Urša08
|
Eto mi smo doma . Nejc je mel pa danes krajšo krizico. Ko so rekle da gredoi na sprehod je reku da bo mamico počakal, sam je bilo baje zelo kratka krizica. Že ko so hodili je bil spet ves vesel in zgovoren . Me je pa opozorila da zna tudi v ponedeljek biti malce krizice, bomo vidli.
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.9.2010 13:57:02
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša čebela je mislim da včeraj kupla trenerkice po 5e v merkatorju. Jaz sem dons škatlo s št.92 najdla in mam not enih 10 lepih trenerkic še od Nejca. Sem jih pa takrat kupovala v C&A, so melk luštne pa ne drage.
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.9.2010 13:58:46
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša super da je šlo uvajanje tako dobro Pa sveda super za dela v stanovanje, še čisto malo vam manjka da se vselite Mihailo teb sem že 100X hotla rečt da kapo dol pred Mihailom
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.9.2010 14:00:34
|
|
|
|
Urša08
|
Birdy kako si? Je danes kaj boljši dan?
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.9.2010 14:01:05
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm potem se pa res en dan lahko mal vidimo, pa kej pošetkamo
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.9.2010 14:07:30
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Birdy kako si? Je danes kaj boljši dan? Mal pa je, včer nisem mogla spat zjutri, pol sem šla pa popoldne in sem bla še bolj napičena (če popoldne spim sem ful sitna). Dons sem pa zjutri nazaj zakomirala pa sem boljš, mal me skrbi, ampak sem boljš. Pa še petek je, pa Neli jutri pride domov
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.9.2010 14:12:18
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša.....a ti pobegneš iz igralnice?...no pri nas so nam naročili,da se morjo starši obvezno posloviti od otroka,četudi začne jokat ......za fante sicer nisem gledala,za Hano so imeli pa spodnje dele trenirk po 5€(cele trenirke pa po 10€) no Hani je spala 1 urco,pol pa pojedla 1 krožnik juhe z zlatimi kroglicami-je jedla sama .....sej gre še veliko mimo,ampak jo je tak veselje gledat,ker se trudi in je vesela ko ji uspe prinest do ust
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.9.2010 14:13:20
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Birdy kako si? Je danes kaj boljši dan? Mal pa je, včer nisem mogla spat zjutri, pol sem šla pa popoldne in sem bla še bolj napičena (če popoldne spim sem ful sitna). Dons sem pa zjutri nazaj zakomirala pa sem boljš, mal me skrbi, ampak sem boljš. Pa še petek je, pa Neli jutri pride domov Sej pravijo da za dežjem vedno posije sonce Verjamem da že težko čakaš Neli da pride domov. A uživa? So ti tvoji kej sporočili?
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.9.2010 14:14:39
|
|
|
|
Urša08
|
Pri nas je že raztur z igračami, in potem se vprašam zakaj pospravljam
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.9.2010 14:40:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.9.2010 14:44:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.9.2010 15:00:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.9.2010 15:01:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.9.2010 16:21:58
|
|
|
|
Katjusa
|
Čebela ja jst pobegnem ven .... poslavljali se bomo pol k bo vrtec sprejel čist dokler je pa skos mami mami pa ni varjante, da bi ga jokat pustila nebi mogla zato raje pobegnem..... vzgojiteljice nam pustijo, da naredimo po svoje se je pa ena pohecala, ko se je ena mamica poslavljala da noče it k se tak poslavlja..... je blo res hecno otročku je 10x rekla papa in ga lupčkala itak je tamal začel jokat in jo za roko držat...... očitno imajo vsaka svojo taktiko...... tudi ko sem rekla, da bom šla ko se bo zaigral so to vzele kot vredu odločitev in jo podprlo tak da da bi ga na silo trgala iz rok pa nebi mogla pol bi jokala jst pa beni pa mogoče še kaka vzgojiteljica no če bi se mi mudilo v sluzbo bi blo verjetno tud to potrebno kolumbo ja pozitiven odnos drgač itak ne bomo nikamor prišli mi je pa letos v pomoč tud to da je to drugič in da sem spoznala, da je vrtec otroku en velik +
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.9.2010 16:56:07
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša.....nisem nič slabega mislila ....sem full vesela,da ste vsi 3je lepo sprejeli vrtec .....pa za roko kolumbo........čestitam!!!.......a prej so bili sami desci,zdej so pa babe na vrsti .....pri nas še zgleda ne mislijo it ........držim fige za reklame urša......ne sikeraj se zarad igrač-je itak nemogoče da je pri malih otrocih po tleh brez igrač sem mojga in Hano naterala iz spalnice,sem rekla da grem počivat in sem zaspala za 2 uri .......ma je pasalo ful .....se me pa nekaj loteva,ker me glava boli in pa nos imam poln
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.9.2010 17:03:42
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ katjuša.....nisem nič slabega mislila ....sem full vesela,da ste vsi 3je lepo sprejeli vrtec .....pa za roko joj čebela sej nisem za slabo vzela, ka sem čudno napisala oproti, če se ti je zdelo da sem te napadla al kaj. ni bloo tak mišljeno res ne sam napisala sem da si ne upam poslavljat od mojga mišeka, ker bi mi blo preveč hudo če bi ga slišala jokat hvala za pikepoke si se znašla jst sem tud spala prej mal več k urco otročka sta spala jst sem pa smuknla v dnevno na sedežno ni blo udobno je blo pa lepotno zdej pa sta tamala2 zunaj jst pa oblekce prelagam in iščem hlače in majčke sem za oba našla kr dosti sam mogoče ene dvoje hlač kupim za benija pa imamo vsega dovolj zdej me pa kuhinja kliče je kr mal žalostna k je tak zanemarjena, noben ne kuha v njej pa tud pospravlja je noben ne
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.9.2010 17:08:23
|
|
|
|
sjmm
|
jz sm dons neki na turbo.....kuhna se že sija, kuham slivovo marmelado, naš vroči ljubimec je že lepo ogret na delovno temperaturo...tko d zdej pa kr začneva moj, Jan in Majči so zuni...zdele dol nesem en kofe, pa sok.... sej sm vas prebrala...sam bom pol zvečer kako modro prpomnila
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.9.2010 17:33:29
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša....sam da je ok,da ni prišlo do kakega nesporazuma ........u ti si tudi počivala-paše ne .......na izi delaj,da ne bo še slabše z rokama sjmm.....pridna pridna pridna pri nas pa zdele na hitro pospravimo igrače,ker sta se moja teta in njen mož najavila ....prideta pogledat Hano(jo nista še nikoli videla) in upam da hana prej ne omaga se tipkamo zvečer
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.9.2010 17:57:34
|
|
|
|
Katjusa
|
punce kake flaške (če jih imajo) imate za vrtec? jst mu morem eno pametno kupit po možnosti, da se ne poliva iz lončka še ne zna vredu pit priznam moja krivda ker mu nisem dajala v lončku/kozarčku (flori je pri 1 letu pil iz česarkoli) čebela lep obisk evo tud moja kuhinja se sija zdej pa gremo mal na sprehod a vaši čmrleki nosijo že žabe?
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.9.2010 18:06:45
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša.....naša ga ima od tomee tipple in ne poliva ne nosi še žabic
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.