|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
3.9.2010 13:26:11   
birdy
Katjuša, to z rokami k maš... Ma tud moja tašča, je šla tud samoplačniško na pregled in so jo pol ful hitr naročil na operacijo.
Če boš mogla it na operacijo ti sam neki rečem, ne rečem, ukazujem ti!!!! Če hočeš da bo dobr boš res mogla šparat roke tok časa kot ti rečejo!!!! Moja tašča jih ni in ma že en let po operaciji probleme že spet. Mislm, sej kaj je pa delala, od štihanja, likanja, pač vse delo na vrtu je normalno furala naprej, še na šiht je mogla it (k so jo prosil),... Tko da res, drži se tega kar ti bojo rekli, ker če ne je brez veze da greš na operacijo.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
3.9.2010 13:26:34   
Katjusa
petruškuser posted image user posted image user posted image user posted image zakaj pa stojiš pri vratih? jst sem se kr pobrala iz vrtca ker vem, da če bi bla tam pa bi ga slišala sam stokat bi že not skočla..... no je pa res da poznam svojega otroka in vem kako je najprej malo joka potem se pa zaigra in tako je tud danes bilo.... brez solz ne bo šlo in mamice smo pač mamice, ki nas solzice bolijo...... držim pesti da bo drug teden boljše....

tle v naši skupini je en fantek k je mami imela samo 1. frej in vsak dan joka in joka pa ga vzgojiteljice ful hočjo zamotit pa se ne pusti.... se mi je tok zasmilu.... amapk ne gre drugače in sej se bo navadil pa tud vzgojiteljice pri nas so res prijazne in se ful ukvarjajo z njimi kapo dol kaj vse počnejo.... men je ful koristilo, da sem bila včeraj cel dan z njimi (celo na sprehodu) ker sem vidla kolk pustijo otrokom jokat, kako jih tolažijo kako jih zamotijo in res sem dons šla lažje stran ker sem vedela da so pozorne.... tko da mogoče si vzami še kak dan in bodi z njimi skos pa boš vidla kako reagirajo ko kakšenuser posted image joka.....

čebela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hana pa razturauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super, s taščo se pa kr zmeni bolje 1 zamera kot druga

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
3.9.2010 13:31:00   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Katjuša, to z rokami k maš... Ma tud moja tašča, je šla tud samoplačniško na pregled in so jo pol ful hitr naročil na operacijo.
Če boš mogla it na operacijo ti sam neki rečem, ne rečem, ukazujem ti!!!! Če hočeš da bo dobr boš res mogla šparat roke tok časa kot ti rečejo!!!! Moja tašča jih ni in ma že en let po operaciji probleme že spet. Mislm, sej kaj je pa delala, od štihanja, likanja, pač vse delo na vrtu je normalno furala naprej, še na šiht je mogla it (k so jo prosil),... Tko da res, drži se tega kar ti bojo rekli, ker če ne je brez veze da greš na operacijo.

birdy hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image moja mami je tud bla na obeh operirana in 1 operacija je bla uspešna druga pa ne je že drug dan po operaciji imela tako čudno oteklo in podpluto roko in oravi, da ni vredu..... ati je tud bil operiran.... joj me je kr strah in mal sem brala na netu za ta EMG..... sem čist prestrašena..... sem kr zprla ko sem vidla kaj so pisal nočem nič vedet......
no upam, da bom lahko roko šparala ker to so nepopisne bolečine sploh ponoči in zjutraj.... tud takole ko tipkam me ful peče in pišem veliko kr z levo roko k z desno nimam občutkauser posted image user posted image zato pa tolk napak in zamenjanih črk ampak verjamem, da me znate brat.

Kje pa je Neli?

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
3.9.2010 13:35:43   
Katjusa
kje bi kupla poceni spodnje dele trenirkic za benija..... ne njdem nič primernega za vrtec doma in morem neki nabavit... se vidi da flori je bil doma in smo dal na rito glih kar je blo dosti je bil tud kr v štramplčkih je imel samo za ven hlače..... kavbojke se mi ne zdijo primerne za vrtec teh imam dovolj.....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
3.9.2010 13:44:08   
birdy
Katjuša, Nelči je na morju z mojimi že od prejšnega četrtka pa jo že kr pogrešam.
Za hlače pa... Sva šla v sredo in sva pogledala v HM IN CA pa kr majo trenerkice, so pa kr drage, tam ene 10 eur so hlače, kake cenej kake pa dražje. Pa v vseh trgovinah ala merkaror, špar,... V Kik še nisva šla, se pa spomnim da lansko leto nisva najdla niti ene trenirke, so mel samo kavbojke. Majo pa tam res pocen hlače, ene 5 eur.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
3.9.2010 13:54:28   
Urša08
Eto mi smo domauser posted image . Nejc je mel pa danes krajšo krizico. Ko so rekle da gredoi na sprehod je reku da bo mamico počakal, sam je bilo baje zelo kratka krizica. Že ko so hodili je bil spet ves vesel in zgovorenuser posted image . Me je pa opozorila da zna tudi v ponedeljek biti malce krizice, bomo vidli.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
3.9.2010 13:57:02   
Urša08
Katjuša čebela je mislim da včeraj kupla trenerkice po 5e v merkatorju.

Jaz sem dons škatlo s št.92 najdla in mam not enih 10 lepih trenerkic še od Nejca. Sem jih pa takrat kupovala v C&A, so melk luštne pa ne drage.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
3.9.2010 13:58:46   
Urša08
Katjuša super da je šlo uvajanje tako dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image Pa sveda super za dela v stanovanje, še čisto malo vam manjka da se vseliteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mihailo teb sem že 100X hotla rečt da kapo dol pred Mihailom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
3.9.2010 14:00:34   
Urša08
Birdy kako si? Je danes kaj boljši dan? 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
3.9.2010 14:01:05   
Urša08
Sjmm potem se pa res en dan lahko mal vidimo, pa kej pošetkamouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
3.9.2010 14:07:30   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Mal pa je, včer nisem mogla spat zjutri, pol sem šla pa popoldne in sem bla še bolj napičena (če popoldne spim sem ful sitna). Dons sem pa zjutri nazaj zakomirala pa sem boljš, mal me skrbi, ampak sem boljš.
Pa še petek je, pa Neli jutri pride domovuser posted image user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
3.9.2010 14:12:18   
Čebel@
katjuša.....a ti pobegneš iz igralnice?...no pri nas so nam naročili,da se morjo starši obvezno posloviti od otroka,četudi začne jokatuser posted image ......za fante sicer nisem gledala,za Hano so imeli pa spodnje dele trenirk po 5€(cele trenirke pa po 10€) 

no Hani je spala 1 urco,pol pa pojedla 1 krožnik juhe z zlatimi kroglicami-je jedla samauser posted image .....sej gre še veliko mimo,ampak jo je tak veselje gledat,ker se trudi in je vesela ko ji uspe prinest do ustuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
3.9.2010 14:13:20   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Mal pa je, včer nisem mogla spat zjutri, pol sem šla pa popoldne in sem bla še bolj napičena (če popoldne spim sem ful sitna). Dons sem pa zjutri nazaj zakomirala pa sem boljš, mal me skrbi, ampak sem boljš.
Pa še petek je, pa Neli jutri pride domovuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sej pravijo da za dežjem vedno posije sonce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Verjamem da že težko čakaš Neli da pride domov. A uživa? So ti tvoji kej sporočili?

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
3.9.2010 14:14:39   
Urša08
Pri nas je že raztur z igračami, in potem se vprašam zakaj pospravljam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
   [Brisano sporočilo]
3.9.2010 14:40:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2915
   [Brisano sporočilo]
3.9.2010 14:44:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2916
   [Brisano sporočilo]
3.9.2010 15:00:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2917
   [Brisano sporočilo]
3.9.2010 15:01:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2918
3.9.2010 16:21:58   
Katjusa
Čebela ja jst pobegnem ven .... poslavljali se bomo pol k bo vrtec sprejel čist dokler je pa skos mami mami pa ni varjante, da bi ga jokat pustila nebi mogla zato raje pobegnem..... vzgojiteljice nam pustijo, da naredimo po svoje se je pa ena pohecala, ko se je ena mamica poslavljala da noče it k se tak poslavlja..... je blo res hecno otročku je 10x rekla papa in ga lupčkala itak je tamal začel jokat in jo za roko držat...... očitno imajo vsaka svojo taktiko...... tudi ko sem rekla, da bom šla ko se bo zaigral so to vzele kot vredu odločitev in jo podprlo tak dauser posted image da bi ga na silo trgala iz rok pa nebi mogla pol bi jokala jst pa beni pa mogoče še kaka vzgojiteljicauser posted image user posted image user posted image user posted image no če bi se mi mudilo v sluzbo bi blo verjetno tud to potrebnouser posted image

kolumbo ja pozitiven odnos drgač itak ne bomo nikamor prišli mi je pa letos v pomoč tud to da je to drugič in da sem spoznala, da je vrtec otroku en velik +user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2919
3.9.2010 16:56:07   
Čebel@
katjuša.....nisem nič slabega mislilauser posted image user posted image user posted image ....sem full vesela,da ste vsi 3je lepo sprejeli vrtecuser posted image user posted image user posted image .....pa user posted image user posted image user posted image user posted image za roko

kolumbo........čestitam!!!.......a prej so bili sami desci,zdej so pa babe na vrstiuser posted image user posted image user posted image .....pri nas še zgleda ne mislijo ituser posted image ........držim fige za reklameuser posted image user posted image user posted image

urša......ne sikeraj se zarad igrač-je itak nemogoče da je pri malih otrocih po tleh brez igračuser posted image user posted image user posted image

sem mojga in Hano naterala iz spalnice,sem rekla da grem počivat in sem zaspala za 2 uriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......ma je pasalo fuluser posted image user posted image user posted image user posted image .....se me pa nekaj loteva,ker me glava boli in pa nos imam polnuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
3.9.2010 17:03:42   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

katjuša.....nisem nič slabega mislilauser posted image user posted image user posted image ....sem full vesela,da ste vsi 3je lepo sprejeli vrtecuser posted image user posted image user posted image .....pa user posted image user posted image user posted image user posted image za roko

joj čebela sej nisem za slabo vzela, ka sem čudno napisalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image oproti, če se ti je zdelo da sem te napadla al kaj. ni bloo tak mišljeno res ne sam napisala sem da si ne upam poslavljat od mojga mišeka, ker bi mi blo preveč hudo če bi ga slišala jokatuser posted image user posted image user posted image   hvala za pikepoke

si se znašla jst sem tud spala prej mal več k urco otročka sta spala jst sem pa smuknla v dnevno na sedežnouser posted image user posted image user posted image user posted image ni blo udobno je blo pa lepotnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej pa sta tamala2 zunaj jst pa oblekce prelagam in iščem hlače in majčkeuser posted image user posted image user posted image user posted image sem za oba našla kr dosti sam mogoče ene dvoje hlač kupim za benija pa imamo vsega dovoljuser posted image user posted image user posted image user posted image

zdej me pa kuhinja kliče je kr mal žalostna k je tak zanemarjena, noben ne kuha v njej pa tud pospravlja je noben neuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
3.9.2010 17:08:23   
sjmm
jz sm dons neki na turbo.....kuhna se že sija, kuham slivovo marmelado, naš vroči ljubimec je že lepo ogret na delovno temperaturo...tko d zdej pa kr začnevauser posted image

moj, Jan in Majči so zuni...zdele dol nesem en kofe, pa sok....

sej sm vas prebrala...sam bom pol zvečer kako modro prpomnilauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
3.9.2010 17:33:29   
Čebel@
katjuša....sam da je ok,da ni prišlo do kakega nesporazumauser posted image user posted image user posted image user posted image ........u ti si tudi počivala-paše neuser posted image user posted image user posted image user posted image .......na izi delaj,da ne bo še slabše z rokamauser posted image

sjmm.....pridna pridna pridnauser posted image user posted image user posted image

pri nas pa zdele na hitro pospravimo igrače,ker sta se moja teta in njen mož najavilauser posted image user posted image user posted image ....prideta pogledat Hano(jo nista še nikoli videla) in upam da hana prej ne omagauser posted image

se tipkamo zvečer

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
3.9.2010 17:57:34   
Katjusa
punce kake flaške (če jih imajo) imate za vrtec? jst mu morem eno pametno kupit po možnosti, da se ne polivauser posted image iz lončka še ne zna vredu pituser posted image user posted image user posted image user posted image priznam moja krivda ker mu nisem dajala v lončku/kozarčku (flori je pri 1 letu pil iz česarkoli)

čebela lep obiskuser posted image user posted image user posted image user posted image

evo tud moja kuhinja se sijauser posted image user posted image user posted image user posted image zdej pa gremo mal na sprehod

a vaši čmrleki nosijo že žabe?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
3.9.2010 18:06:45   
Čebel@
katjuša.....naša ga ima od tomee tipple in ne poliva

user posted image

ne nosi še žabic

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.