|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
3.9.2010 8:53:35   
Maksi1
Kolumbo, samo bodi vesela, da ima toliko ljudi, da ga imajo radi. Pa tudi iz P boš pršla hitro in bo vse ok.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
   [Brisano sporočilo]
3.9.2010 9:04:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Maksi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2877
3.9.2010 9:07:10   
Maksi1
Sej jst tudi grem. Mam še za pomit posodo od zajtrka. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
3.9.2010 9:08:26   
sjmm
dan!

nočka kr ok, sam smo mel okol 4h debatni krožek, Maj je imel toook za povedat v svoji kitajščini d sem se prov nasmejalauser posted image

ob pol6h sm počas začela malce štimat, pa kofetek za mojga in Saško...dons sta šla skup...k je imela že ob pol8....je šel pa Jan na šolski bus ob 8h.....sam njega sm sam zbudila, pa mislije z mlekom polila, pol sva par modrih rekla, pol sm šla pa k Maju z mlekcom...pa sm se do 8h stiskala pr njemu.....pol me je pa pomita posoda čakalauser posted image

zdej ima pa Majči baby tv, jz pa kofetek in rruser posted image

urša....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..za mau raztreseno nočko in naj tvoji strahovi in slaba vest izginejo...jih brez veze gojiš...tudi črviček k prihaja te bo potreboval...ta bo najbolj nebogljen, ostala 2 mušketirja sta pa že prava junaka

maksi...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za nakupe

kolumbo...res je lepo d imajo tko radi tvoja mulčka!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
3.9.2010 9:32:32   
sunny24
Jutro! Evo, mi2 pršle h sebi, pojedle zajtrk...Gaja si je danes zaželela "meke" pa "kako" (mleko in kakav), tko da sem ji to naštimala, jst pa štrudl od none...njami! user posted image Zdej pa risanke gledamo...user posted image

Nč, sm vas na hitro pršla pozdravit, k si morm it bučo oprat, pol pa maksi poklicat, da vidim kej je z našim kafetom! user posted image

Lep ose mejte, čawčaw

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
3.9.2010 9:58:24   
Urša08
Jaz mam kapučino pavzouser posted image .

Mi je ratalo eno rundo cunj zlikat, ena je v sušilcu. Pa z Žigom sva gledala knjigice, najraje ima o dinozavrih. Sedaj popijem moj kapučinček potem bova šla pa mogoče mal vn, čeprav je tak čudno zunaj, temno, oblačno, pihauser posted image .

Sjmm  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo lepo da ma tvoj dragi čas samo zate user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako gre z uvajanjem čebela, petrušk, baki, tamika, .....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
3.9.2010 10:08:02   
Čebel@
urša......sem se štopala do vrtca-5 minut z avtomobilomuser posted image

Hana je kar stekla v igralnico,sem jo mogla skorej prisilit za en pa pauser posted image user posted image user posted image .....pol sem šla pa v Kik in sem ji ene nogavičke kupila,pa eno full luštno majčko in pa pazite to:bundicouser posted image

iskat jo grem ob 11.20-bojo sami jedli kosilo

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
3.9.2010 10:08:50   
Čebel@
grem pomit posodo,pa posesat po tleh

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
3.9.2010 10:24:27   
sjmm
hej!

sva se mau naigrala...no, Maj je razmetou vse kr je blo pr roki...zdej sam to počneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zuni neki kisl...mogoče zdej vseen pičva na en điro

urša....moj dela v duplah...al neki takega...je reku d je bliz vsuser posted image user posted image

čebelcv...vau ...že bundicouser posted image user posted image , Hanči je pa res junakinja vrtcauser posted image user posted image

kolumbo....spet plus za ŠImeta!!!user posted image user posted image

šibam k hoče Majči eno knjigico pogledat...pa se morm zravn slikc kej smešnega zmislt...pol se pa reži k pečena kokoškauser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
3.9.2010 10:25:26   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

grem pomit posodo,pa posesat po tleh

pridna!!! pa še kak počitek vštej!!!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
3.9.2010 10:48:43   
Čebel@
pavzauser posted image

sjmm.....a pri vas tudi mali skrbi,da nimate preveč pospravljenouser posted image .......naša je tud čist srečna če razmetavauser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
3.9.2010 10:51:21   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

pavzauser posted image

sjmm.....a pri vas tudi mali skrbi,da nimate preveč pospravljenouser posted image .......naša je tud čist srečna če razmetavauser posted image

Mi smo tud v tem klubuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
3.9.2010 10:52:11   
Urša08
Sjmm tvoj dela čist zraven nas, dva vasi prejuser posted image user posted image user posted image zakaj nisi kr z njim šla

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
3.9.2010 10:53:44   
Urša08
Men gre tole pospravljanje čist počas. Sem mislila kok bom pospravla, ja pa jade. Mi je ratalo clo postlo preoblečt nama, je bla res že potrebna. Trenutno je žiga mal z babi, jaz bom pa mal igrače skup vrgla. 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
3.9.2010 10:55:41   
Čebel@
urša....a pol smo vse v istem klubuuser posted image user posted image user posted image ....jaz igrače kar v škalo vržem,ker bojo itak kmalu spet zunajuser posted image

jaz imam dost...me že hrbet boli.....pa itak grem kmalu po Hano

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
3.9.2010 11:16:38   
claud
Dan!

Za mano najhujše dopoldne v lajfu....user posted image user posted image user posted image

Sva šli po plenice v mullerja.....in vzamem še une najmehkejše bombone katjess.....k niso niti gumjasti....in Larissa jih je že 1000000000000x jedla, tko da sm ji ga tud tm dala enga....
In lumpa je mogla zraven neki skakat in se ji je zaletel...se začne dušit, uparabm tist prijem k se ga uporabi v tem primeru, "tolčem" po hrbtu....nč....še kr.....tečem z njo v naročju v lekarno k je bla 10m stran....jo še obrnem in tolčem...in ko je una lekarničarka zraven pršla je končno zadihala....user posted image user posted image user posted image user posted image
Ustrašla sm se na fertik, ampak hb ohranla mirno kri tist trenutek k je blo treba, pol je blo pa vsega konc sm pa rabla ene 10 minut da sm se nehala trestuser posted image
Še dobr da otroci tko hit pozabjo....

No mogla sm se mal očistit.....skašlat....

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
3.9.2010 11:31:00   
simonakr
Dan! Evo mene kar iz službe mal čekiram kaj dogaja user posted image

Vidim da so user posted image  kar pridni v vrtcu! user posted image user posted image

Kolumbo user posted image  user posted image  za Šimeta! Da bi moj kdaj dopust vzel zame ... Bo prej peku zmrznu user posted image user posted image

Vsem ki se vam ne da nič pospravljat - se vam pridružujem! Dons bi mogla mal pospravit pa pomit po bajti, pa bomo vidl kako bo.
Glede igrač pa jest jih čez dan pustim kar zunaj, zvečer jih pa v škatlo zmečem. In pol moj vrlo pameten teži da bi mogla več pospravljat, da so igrače po celi bajti, da nima kam stopit bla bla bla bla bla user posted image user posted image  ... In pol rečem da naj jih mal pospravi če ga pa tko motijo ampak ne to pa ne user posted image user posted image  Človek bi vpil! user posted image

Šibam denarčka služit!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
3.9.2010 11:31:14   
Urša08
Claud samo da se je vse dobro izteklo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem kr cmok dobila v  grlu ko sem to brala, res samo da je vse ok. Sedaj se pa poskušaj umiriti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem par mesecev nazaj gledala en prispevek o tem in je bla ena mamica tok pametna kako se to njej nikol ne more narestuser posted image jaz sem se kr zgrozila, še prehitro se kaj takega naredi. 

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
3.9.2010 11:33:07   
Urša08
Žiga je zaspal. Sem tok vesela k je ta teden tašča popoldan, da mi ga ni treba budit ko grem po Nejca v vrtec. Sedaj še malce kosilo dokončam, se napravim in grem po Nejca, no spotoma še po par malenkosti v trgovino, ker med vikendom ne bo časa. 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
3.9.2010 11:34:17   
simonakr
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Dan!

Za mano najhujše dopoldne v lajfu....user posted image user posted image user posted image

Sva šli po plenice v mullerja.....in vzamem še une najmehkejše bombone katjess.....k niso niti gumjasti....in Larissa jih je že 1000000000000x jedla, tko da sm ji ga tud tm dala enga....
In lumpa je mogla zraven neki skakat in se ji je zaletel...se začne dušit, uparabm tist prijem k se ga uporabi v tem primeru, "tolčem" po hrbtu....nč....še kr.....tečem z njo v naročju v lekarno k je bla 10m stran....jo še obrnem in tolčem...in ko je una lekarničarka zraven pršla je končno zadihala....user posted image user posted image user posted image user posted image
Ustrašla sm se na fertik, ampak hb ohranla mirno kri tist trenutek k je blo treba, pol je blo pa vsega konc sm pa rabla ene 10 minut da sm se nehala trestuser posted image
Še dobr da otroci tko hit pozabjo....

No mogla sm se mal očistit.....skašlat....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sej bo vse ok, zdej je za tabo!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
3.9.2010 12:02:19   
sjmm
helov!

sva z majčkom kr pešake šla mau sončka iskat

claud
...joj, sam d je mimo..kok hitr pride kaj nepredvidenega, a ne.....sam naši mulčki so bol trdoživi kot mi mislimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

urša...moj na isti lokaciji še pon, tor in sredo...mogoče se pa kej vidmouser posted image

zdej bo počas spanje, upam d se je kej zmatru k je tekal ke naokol...no, mene je gvišn...user posted image user posted image

pol pa kosilček...kaj kuhate danes????

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
3.9.2010 12:11:24   
Čebel@
no HB je bilo vse ok v vrtcuuser posted image user posted image user posted image ...pojedla je cel krožnik juhe in še rožotkouser posted image user posted image user posted image .....je rekla vzgojiteljica,da Hana pa skos ama ama-sem ji rekla da se naj kar navadiuser posted image .....zdej že pančka-je že tam lezla na en ležalnik-je rekla vzgojiteljica,da bi Hani dali spat že kar v ponedeljek,druge pa v torek-bomo videliuser posted image
aja,pa ko domov prideva in greva po stopnicah gor(gre sama,ker jo ne nosim) pa ji tašča čist vsakič kej turi v rokeuser posted image ......pa kar kakšno napolitanko,ali pa igračo ki jo ima pri njejuser posted image .....sem že tok jezna,da sem samo "ukazala" Hani da je dost hrane pred spanjem in da greva ajajt.....je imela kar dolgo surlo,ampak briga me....bom pol mojga dol poslala,al pa bom šla kar sama

sem se mogla spihatuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
3.9.2010 12:14:38   
Čebel@
claud......samo da se je srečno končalouser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem proti bonbonom za tako male otroke,pa ji moja tašča že nevem kok časa govori ti bo dala babi en bonbon-ja fak,ona jo nebi tkole tolkla kot si jo tiuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
3.9.2010 12:17:56   
birdy
Jutro! Aja, dober dan, sem mal kasna za dobro jutrouser posted image
Midve z Kristi sva ble tud na sprehodu. Je pasal. Sva šle mimo vrtca in je bila Nelijina skupina zunaj, sem se še mal z vzgojiteljicama pogovarjala. So uspešno preseljeni gor, otroci so bili pa kar veseli videt. Pa Kristi je eno punčko prijela za roko in sta se držale za rokcouser posted image Očitno pogreša Neli ful, ker je bla ful vesela ko je zagledala vrtec in otroke. Jih vse pozna pa jih ma prov radauser posted image Zdej sem dala pa Kristi v pojstlo pa upam da bo hitro zaspala da grem cunje obesit pa da si pripravim za kosilo- špageti v smetanovi omaki z slanino, mljask, to mamo pa vsi radi. Juhe pa dons ne bo, mi že mal čez ušesa ven gledauser posted image
Za papaldne pa upam da se bo vreme obdržalo da gremo nastari grad, pa da še pasji mrcini vzamemo s sabo.
Jutri pa Nelči pride domovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa študiram kaj bi ji dobrega za kosilo naredli. Bo pa treba pred tem še sobo pospravit, moram prah pobrisat, okno pomit, posjtli preoblečt pa pozavgat in pomit. Ja, za dobro urco dela bo kar.

Claud, važno da je vse vredu zdaj!!!!!! Verjamem pa da si se ustrašla, mene je tud groza da se mi kaj tazga zgodi.user posted image Pa bravo za mirne živce, zdej veš da v takih situacijah ne boš zatajila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
3.9.2010 13:13:26   
Katjusa
Dan punce:)

Tretji dan uvajanja v vrtec je za nami in uspešno se je izteklo.... zjutraj sme se težko zmuznila iz benijeve igralnice tak da sem bla z njim skoraj 1 uro..... kot bi vedel, da imam namen it je skos okol mene skakal.... no ko se ja zaigral sem hitro letela ven. imel je baja malo krizico, ko je porajtal, da me ni prišla sem potem po kosilu in komaj, da me je objel že se je šel nazaj igratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image na poti domov je pa v avtu zaspal.... Bili so na sprehodu je frajer mislil, da bo kr posvoje hodil pa so ga v red spravle in je potem bil priden:) Florjan pa tud uživa v svoji skupini in je zelo pridenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem tok ponosnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tačas k sta se tamala 2 igrala in uživala v vrtcu sem jst v stanovanju okoli vhodnih vrat nadila lepe koteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dons gre moj tja da bo kuhinjo in hodnik zbrusil.... ju3 grem pa jst tja belit k bo moj službeno v avstriji potem nam pa še ostane dnevna in pa podni + stropi.....

včeraj sma opravla en uspešen nakup in sicer najine nove postelje so imel eno za 250€ (okvir postelje) pa je bla zaradi odprodaje znižana na 150€ no ker pa je prišlo do neke napake je bil nad posteljo list da je postejla 50€ sva jo seveda takoj kupla in jo dobila za 50€user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image potem sma šla pa še vzmetnice kupit in tako bomo imeli novo posteljo z dvema vzmetnicamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

včeraj sem se naročila tud na tist pregled in stane neki čez 70€ za obe roki za eno pa neki čez 50 itak imam težave z obema tako da bom lažja za dobrih 70 € no mi pa ne bo treba čakat 9 mesecev ampak imam 14.9. že pregled. 20.1.2011 imam pa že datum na kirurgiji, da bodo povedal kaj bodo zrihtal..... se vidi da se bližam k 30. že letam okol dohtarjevuser posted image user posted image

brala vas nisem sem pa vidla kaj se je claud zgodilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo da je minlo in naj se ne ponovi

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.