|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
2.9.2010 20:28:48   
Ajvy
oi....hvala vsem za lepe želje...lepo je bilo dokler je trajalo....

<petrušk....jst bi se pogovorila....vse se da na lep način zrihtat...tiho pa ne bi bila...ker jo ne morejo pustit prvič tkole jokat, kot kup nesreče...predibatirajte....in naredite skupaj...tako da bosta vidve pomirjeni....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Urša....skupina naredi svoje...super za NEjca user posted image user posted image user posted image

SJMM...sam je res mraz...noro.......

Čebela....super za Nakup.....user posted image user posted image user posted image user posted image

KOlumbo.
.počivaj---

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
2.9.2010 21:18:49   
MIHAILO
oj punce....super za uspesna uvajanja user posted image user posted image user posted image
PETRUSK za vas drzim pesti,postavi se za vaju...
SUNY stiskam pesti user posted image user posted image
SJJM fajn za crkljanje z majcijem

Mi smo v delu okrog stanovanja,danes smo kupili dvosed pa trosed ker nas je blo strah da takrat ne bo in res je bil ze zadnji,mormo it se po notranja vrata ,kljuke za vrata ,stekerje...Zdaj sem ze full nestrpna kdaj bo konec prenavljnja nasega domekauser posted image ...Cakamo se da pride moj stric iz avstrije on nam bo delal kopalnico,ploscice na balkonu,kamen po sanku bo limal pa ploscice v kuhinji...ta vikend delajo radiatorje pa se nekaj drobnarij...pol naslednic sledijo rigips plate,potem beljenje,laminat in vrata...
Plenice skoraj da ne uporabljamo samo ce kam gremo in ko spimo -PA SE TAKRAT SO SUHEuser posted image user posted image user posted image

Se se javim ,ko uspemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
   [Brisano sporočilo]
2.9.2010 21:44:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MIHAILO)
  Neposredna povezava do sporočila: 2853
2.9.2010 21:54:37   
sjmm
čer!

moj je sam neki vn skoču...no, pa je odbluzu kdo ve kam...upam, da kmal najde nazaj

se z janom tlele neki po kavču presedava...glih film finito...zdej sm ga spat napodla...joj ...on sploh ne more zaspat ke do 11h, ne glede na to kok zgodi zju3 vstane...ta je čist k mami

Maj nas je zabaval cel večer...je ene velke pliškote vlaču iz otroških sob in jih v dnevni dajal spat na tla, pa jih je pokril...no pa za pit jim je dal...preden smo pogruntal d jim daje kr iz svoje flaše lepo sokec...k teče povsod...je blo že vse mokro...pa smo ga neki kregal...pa je sam debel gledu...češ...ja, sej so ble sam žejne...smo se ok narežal...aja, pa en avtek mali železen je hotu kr u tv vržt...mislm...zgleda d mu film ni bilvšeč...pa mu rečeš..ne, to pa ne...on pa ponavla...ne, ne..ne....zravn pa po tv-ju tolče...majke mu sunčaneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej grem pa namest cot kr kavč peglat...mam telih začetniških dni šole povn kufer

mihailo...lepo te je brat...pa SUPER za malega šarmerčka d že kr brez pleničk osvajauser posted image user posted image user posted image user posted image ...naj se vam načrti za stanvanjček dobro iztečejo

kolumbo
...uspešno uspavanje majkla želim...ja, smo brez enga piščančka...ampak pride u soboto...1x sred dneva...upam, da v 1 kosu...so nam prepovedal gsm-je in telefonarjenje v dom...sej po eni strani razumem..po drugi sm pa razpizdena k mu še lahko noč ne morm rečtuser posted image user posted image user posted image

ajde...bejbike...sladko sanjajte!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
2.9.2010 22:29:42   
Deja

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

deja.....kok stare pa imaš v skupini?.......boš videla,vsak dan bo lažjeuser posted image user posted image user posted image ........ja sva obe za čuda preživeli prvedva dnevauser posted image user posted image

Čebel@ - v skupini nas je vse sorte... smo pa skupina 2,5 - 6 let, tak da je pestro... eni majo še plenice, eni pa grejo drugo leto v šolo...

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
3.9.2010 7:23:01   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Deja

deja.....kok stare pa imaš v skupini?.......boš videla,vsak dan bo lažjeuser posted image user posted image user posted image ........ja sva obe za čuda preživeli prvedva dnevauser posted image user posted image

Čebel@ - v skupini nas je vse sorte... smo pa skupina 2,5 - 6 let, tak da je pestro... eni majo še plenice, eni pa grejo drugo leto v šolo...

u to je pa pol res pestrouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
3.9.2010 7:25:24   
Urša08
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
3.9.2010 7:25:37   
Čebel@
jutro

user posted image

grem počasi malo zbudituser posted image .....spala sem še kar solidna(če odštejem 3x WC in pa zabasan nos)user posted image user posted image

lep dan vam želimuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
3.9.2010 7:26:38   
Čebel@
urša.....za 13sek si me prehitelauser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
3.9.2010 7:27:25   
Čebel@
še 10 dni do NSuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
3.9.2010 7:28:42   
Urša08
Jutro user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša nočka neki slaba, je Nejc neki jokcal, tko da smo ob 23 vsi vstali in jedli, potem smo šli pa nazaj spat. Pojma nimam al so ble kake sanje al je to kaka reakcija na vrtecuser posted image .
V glavnem sem nekako takole
user posted image

Nejca sva danes skupaj z mojim peljala, da še on vidi kam ga more oddat. Jaz ga grem pa ob pol enih iskat.user posted image

Grem zatrk narest nama z Žigom.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
3.9.2010 7:29:11   
Urša08

urša.....za 13sek si me prehitelauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
3.9.2010 7:29:44   
Urša08
čebela kakšen urnik imata s Hano danes? Kolk maš pa do vrtca? 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
3.9.2010 7:30:06   
Urša08
Baki kako je šlo na probi?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
3.9.2010 7:34:34   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čebela kakšen urnik imata s Hano danes? Kolk maš pa do vrtca? 
od 9.00 do kosila je sama,pol jo pa jaz pridem nahranit in via domov ajat

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
3.9.2010 7:36:18   
Čebel@
urša......lahko le da se mu je preveč v živo kaj sanjalo....jaz sem prepričana da Nejc uživa v vrtcu in bo z veseljem hodil tjauser posted image user posted image user posted image ......upam da boš po kavici zgledala boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
   [Brisano sporočilo]
3.9.2010 7:55:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2867
3.9.2010 8:14:31   
Urša08
Midva z Žigom sva se napokala, sva mela sirčka na kruhu in bananin napitekuser posted image

Kolumbo mah sem mela včerej ob pol polnoči že čist ta hude izpade da ga bom kr vn vzela in bom mela vse tri doma. Mi je moj reku naj neham paničart. Pa skoz neki sikam z eno slabo vestjo, ker ga dam v vrtec jaz sem pa doma,... no takle mam zdej par dni. Moj me je že situser posted image user posted image user posted image Glede vikenda je pa tko, da mamo jutr fešto k ma moj oči 50 in ju okol 11 dam v varstvo do večera. Nam pa nedelja ostaneuser posted image .

Sedaj sm likalnik prklopla da zlikam včerajšnjo rundo cunj, dons pa tud stroj že pere. Itak user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2868
3.9.2010 8:16:28   
Urša08
Aja Kolumbo jaz dons tud nisem dobla lupčka in objemčka user posted image , se mu je preveč not mudilouser posted image Aja zakaj je tista vrečka v garderobi - a not dajejo umazane cunje? Pa še neki a se vsak dan njegov ruzak z rezervnimi cunjami domov odnese al se pusti tam, če so notri še čista oblačila? hvala

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
   [Brisano sporočilo]
3.9.2010 8:30:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2870
3.9.2010 8:31:15   
Maksi1
Dobro jutro.

Čebela - nč zase včeri nisem nabavla. Le za mojo princesko ene hlače in eno krilo, pa za mojga, ki bo ta vikend imel rd pa 2 majci in za kolegico tudi za rd eno knjigo.

Mihajlo - wauuu, kako je priden tvoj čmrlj, da je že braz plenice. user posted image  Želim ti čim manj skiranja z obnavljanjem.

Vrtec - po naših izkušnjah je ta 3. dan  najhujši, ker otroci pokontajo, da bodo sami kar en čas in je potem jok. Tudi danes, ko sem našo tja peljala, se je en otroček tako jokal, da naša ni hotela noter. No sej potem, sta se oba pomirla in ko sem šla so knjigice gledali. Se mi je pa prou zasmilu. Ma v ponedeljek bo sigurno že dobro.

Lep dan vsem skupaj!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
   [Brisano sporočilo]
3.9.2010 8:32:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2872
   [Brisano sporočilo]
3.9.2010 8:33:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2873
3.9.2010 8:35:33   
Maksi1
Če ga pa vsak vikend tako razvajajte. user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2874
   [Brisano sporočilo]
3.9.2010 8:42:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Maksi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.