Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 2.9.2010 20:28:48
|
|
|
|
Ajvy
|
oi....hvala vsem za lepe želje...lepo je bilo dokler je trajalo.... <petrušk....jst bi se pogovorila....vse se da na lep način zrihtat...tiho pa ne bi bila...ker jo ne morejo pustit prvič tkole jokat, kot kup nesreče...predibatirajte....in naredite skupaj...tako da bosta vidve pomirjeni.... Urša....skupina naredi svoje...super za NEjca SJMM...sam je res mraz...noro....... Čebela....super za Nakup..... KOlumbo..počivaj---
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 2.9.2010 21:18:49
|
|
|
|
MIHAILO
|
oj punce....super za uspesna uvajanja PETRUSK za vas drzim pesti,postavi se za vaju... SUNY stiskam pesti SJJM fajn za crkljanje z majcijem Mi smo v delu okrog stanovanja,danes smo kupili dvosed pa trosed ker nas je blo strah da takrat ne bo in res je bil ze zadnji,mormo it se po notranja vrata ,kljuke za vrata ,stekerje...Zdaj sem ze full nestrpna kdaj bo konec prenavljnja nasega domeka ...Cakamo se da pride moj stric iz avstrije on nam bo delal kopalnico,ploscice na balkonu,kamen po sanku bo limal pa ploscice v kuhinji...ta vikend delajo radiatorje pa se nekaj drobnarij...pol naslednic sledijo rigips plate,potem beljenje,laminat in vrata... Plenice skoraj da ne uporabljamo samo ce kam gremo in ko spimo -PA SE TAKRAT SO SUHE Se se javim ,ko uspem
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.9.2010 21:44:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 2.9.2010 21:54:37
|
|
|
|
sjmm
|
čer! moj je sam neki vn skoču...no, pa je odbluzu kdo ve kam...upam, da kmal najde nazaj se z janom tlele neki po kavču presedava...glih film finito...zdej sm ga spat napodla...joj ...on sploh ne more zaspat ke do 11h, ne glede na to kok zgodi zju3 vstane...ta je čist k mami Maj nas je zabaval cel večer...je ene velke pliškote vlaču iz otroških sob in jih v dnevni dajal spat na tla, pa jih je pokril...no pa za pit jim je dal...preden smo pogruntal d jim daje kr iz svoje flaše lepo sokec...k teče povsod...je blo že vse mokro...pa smo ga neki kregal...pa je sam debel gledu...češ...ja, sej so ble sam žejne...smo se ok narežal...aja, pa en avtek mali železen je hotu kr u tv vržt...mislm...zgleda d mu film ni bilvšeč...pa mu rečeš..ne, to pa ne...on pa ponavla...ne, ne..ne....zravn pa po tv-ju tolče...majke mu sunčane zdej grem pa namest cot kr kavč peglat...mam telih začetniških dni šole povn kufer mihailo...lepo te je brat...pa SUPER za malega šarmerčka d že kr brez pleničk osvaja ...naj se vam načrti za stanvanjček dobro iztečejo kolumbo...uspešno uspavanje majkla želim...ja, smo brez enga piščančka...ampak pride u soboto...1x sred dneva...upam, da v 1 kosu...so nam prepovedal gsm-je in telefonarjenje v dom...sej po eni strani razumem..po drugi sm pa razpizdena k mu še lahko noč ne morm rečt ajde...bejbike...sladko sanjajte!!!!
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 2.9.2010 22:29:42
|
|
|
|
Deja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ deja.....kok stare pa imaš v skupini?.......boš videla,vsak dan bo lažje ........ja sva obe za čuda preživeli prvedva dneva Čebel@ - v skupini nas je vse sorte... smo pa skupina 2,5 - 6 let, tak da je pestro... eni majo še plenice, eni pa grejo drugo leto v šolo...
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.9.2010 7:23:01
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Deja IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ deja.....kok stare pa imaš v skupini?.......boš videla,vsak dan bo lažje ........ja sva obe za čuda preživeli prvedva dneva Čebel@ - v skupini nas je vse sorte... smo pa skupina 2,5 - 6 let, tak da je pestro... eni majo še plenice, eni pa grejo drugo leto v šolo... u to je pa pol res pestro
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.9.2010 7:25:24
|
|
|
|
Urša08
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.9.2010 7:25:37
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro grem počasi malo zbudit .....spala sem še kar solidna(če odštejem 3x WC in pa zabasan nos) lep dan vam želim
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.9.2010 7:26:38
|
|
|
|
Čebel@
|
urša.....za 13sek si me prehitela
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.9.2010 7:27:25
|
|
|
|
Čebel@
|
še 10 dni do NS
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.9.2010 7:28:42
|
|
|
|
Urša08
|
Jutro Naša nočka neki slaba, je Nejc neki jokcal, tko da smo ob 23 vsi vstali in jedli, potem smo šli pa nazaj spat. Pojma nimam al so ble kake sanje al je to kaka reakcija na vrtec . V glavnem sem nekako takole Nejca sva danes skupaj z mojim peljala, da še on vidi kam ga more oddat. Jaz ga grem pa ob pol enih iskat. Grem zatrk narest nama z Žigom.
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.9.2010 7:29:11
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ urša.....za 13sek si me prehitela
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.9.2010 7:29:44
|
|
|
|
Urša08
|
čebela kakšen urnik imata s Hano danes? Kolk maš pa do vrtca?
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.9.2010 7:30:06
|
|
|
|
Urša08
|
Baki kako je šlo na probi?
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.9.2010 7:34:34
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela kakšen urnik imata s Hano danes? Kolk maš pa do vrtca? od 9.00 do kosila je sama,pol jo pa jaz pridem nahranit in via domov ajat
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.9.2010 7:36:18
|
|
|
|
Čebel@
|
urša......lahko le da se mu je preveč v živo kaj sanjalo....jaz sem prepričana da Nejc uživa v vrtcu in bo z veseljem hodil tja ......upam da boš po kavici zgledala bolje
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.9.2010 7:55:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.9.2010 8:14:31
|
|
|
|
Urša08
|
Midva z Žigom sva se napokala, sva mela sirčka na kruhu in bananin napitek Kolumbo mah sem mela včerej ob pol polnoči že čist ta hude izpade da ga bom kr vn vzela in bom mela vse tri doma. Mi je moj reku naj neham paničart. Pa skoz neki sikam z eno slabo vestjo, ker ga dam v vrtec jaz sem pa doma,... no takle mam zdej par dni. Moj me je že sit Glede vikenda je pa tko, da mamo jutr fešto k ma moj oči 50 in ju okol 11 dam v varstvo do večera. Nam pa nedelja ostane . Sedaj sm likalnik prklopla da zlikam včerajšnjo rundo cunj, dons pa tud stroj že pere. Itak
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.9.2010 8:16:28
|
|
|
|
Urša08
|
Aja Kolumbo jaz dons tud nisem dobla lupčka in objemčka , se mu je preveč not mudilo Aja zakaj je tista vrečka v garderobi - a not dajejo umazane cunje? Pa še neki a se vsak dan njegov ruzak z rezervnimi cunjami domov odnese al se pusti tam, če so notri še čista oblačila? hvala
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.9.2010 8:30:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.9.2010 8:31:15
|
|
|
|
Maksi1
|
Dobro jutro. Čebela - nč zase včeri nisem nabavla. Le za mojo princesko ene hlače in eno krilo, pa za mojga, ki bo ta vikend imel rd pa 2 majci in za kolegico tudi za rd eno knjigo. Mihajlo - wauuu, kako je priden tvoj čmrlj, da je že braz plenice. Želim ti čim manj skiranja z obnavljanjem. Vrtec - po naših izkušnjah je ta 3. dan najhujši, ker otroci pokontajo, da bodo sami kar en čas in je potem jok. Tudi danes, ko sem našo tja peljala, se je en otroček tako jokal, da naša ni hotela noter. No sej potem, sta se oba pomirla in ko sem šla so knjigice gledali. Se mi je pa prou zasmilu. Ma v ponedeljek bo sigurno že dobro. Lep dan vsem skupaj!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.9.2010 8:32:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.9.2010 8:33:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.9.2010 8:35:33
|
|
|
|
Maksi1
|
Če ga pa vsak vikend tako razvajajte.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.9.2010 8:42:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.