Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.9.2010 8:53:35
|
|
|
|
Maksi1
|
Kolumbo, samo bodi vesela, da ima toliko ljudi, da ga imajo radi. Pa tudi iz P boš pršla hitro in bo vse ok.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.9.2010 9:04:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.9.2010 9:07:10
|
|
|
|
Maksi1
|
Sej jst tudi grem. Mam še za pomit posodo od zajtrka.
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.9.2010 9:08:26
|
|
|
|
sjmm
|
dan! nočka kr ok, sam smo mel okol 4h debatni krožek, Maj je imel toook za povedat v svoji kitajščini d sem se prov nasmejala ob pol6h sm počas začela malce štimat, pa kofetek za mojga in Saško...dons sta šla skup...k je imela že ob pol8....je šel pa Jan na šolski bus ob 8h.....sam njega sm sam zbudila, pa mislije z mlekom polila, pol sva par modrih rekla, pol sm šla pa k Maju z mlekcom...pa sm se do 8h stiskala pr njemu.....pol me je pa pomita posoda čakala zdej ima pa Majči baby tv, jz pa kofetek in rr urša.... ..za mau raztreseno nočko in naj tvoji strahovi in slaba vest izginejo...jih brez veze gojiš...tudi črviček k prihaja te bo potreboval...ta bo najbolj nebogljen, ostala 2 mušketirja sta pa že prava junaka maksi... za nakupe kolumbo...res je lepo d imajo tko radi tvoja mulčka!!!!!
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.9.2010 9:32:32
|
|
|
|
sunny24
|
Jutro! Evo, mi2 pršle h sebi, pojedle zajtrk...Gaja si je danes zaželela "meke" pa "kako" (mleko in kakav), tko da sem ji to naštimala, jst pa štrudl od none...njami! Zdej pa risanke gledamo... Nč, sm vas na hitro pršla pozdravit, k si morm it bučo oprat, pol pa maksi poklicat, da vidim kej je z našim kafetom! Lep ose mejte, čawčaw
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.9.2010 9:58:24
|
|
|
|
Urša08
|
Jaz mam kapučino pavzo . Mi je ratalo eno rundo cunj zlikat, ena je v sušilcu. Pa z Žigom sva gledala knjigice, najraje ima o dinozavrih. Sedaj popijem moj kapučinček potem bova šla pa mogoče mal vn, čeprav je tak čudno zunaj, temno, oblačno, piha . Sjmm Kolumbo lepo da ma tvoj dragi čas samo zate Kako gre z uvajanjem čebela, petrušk, baki, tamika, .....
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.9.2010 10:08:02
|
|
|
|
Čebel@
|
urša......sem se štopala do vrtca-5 minut z avtomobilom Hana je kar stekla v igralnico,sem jo mogla skorej prisilit za en pa pa .....pol sem šla pa v Kik in sem ji ene nogavičke kupila,pa eno full luštno majčko in pa pazite to:bundico iskat jo grem ob 11.20-bojo sami jedli kosilo
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.9.2010 10:08:50
|
|
|
|
Čebel@
|
grem pomit posodo,pa posesat po tleh
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.9.2010 10:24:27
|
|
|
|
sjmm
|
hej! sva se mau naigrala...no, Maj je razmetou vse kr je blo pr roki...zdej sam to počne zuni neki kisl...mogoče zdej vseen pičva na en điro urša....moj dela v duplah...al neki takega...je reku d je bliz vs čebelcv...vau ...že bundico , Hanči je pa res junakinja vrtca kolumbo....spet plus za ŠImeta!!! šibam k hoče Majči eno knjigico pogledat...pa se morm zravn slikc kej smešnega zmislt...pol se pa reži k pečena kokoška
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.9.2010 10:25:26
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ grem pomit posodo,pa posesat po tleh pridna!!! pa še kak počitek vštej!!!
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.9.2010 10:48:43
|
|
|
|
Čebel@
|
pavza sjmm.....a pri vas tudi mali skrbi,da nimate preveč pospravljeno .......naša je tud čist srečna če razmetava
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.9.2010 10:51:21
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ pavza sjmm.....a pri vas tudi mali skrbi,da nimate preveč pospravljeno .......naša je tud čist srečna če razmetava Mi smo tud v tem klubu
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.9.2010 10:52:11
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm tvoj dela čist zraven nas, dva vasi prej zakaj nisi kr z njim šla
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.9.2010 10:53:44
|
|
|
|
Urša08
|
Men gre tole pospravljanje čist počas. Sem mislila kok bom pospravla, ja pa jade. Mi je ratalo clo postlo preoblečt nama, je bla res že potrebna. Trenutno je žiga mal z babi, jaz bom pa mal igrače skup vrgla.
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.9.2010 10:55:41
|
|
|
|
Čebel@
|
urša....a pol smo vse v istem klubu ....jaz igrače kar v škalo vržem,ker bojo itak kmalu spet zunaj jaz imam dost...me že hrbet boli.....pa itak grem kmalu po Hano
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.9.2010 11:16:38
|
|
|
|
claud
|
Dan! Za mano najhujše dopoldne v lajfu.... Sva šli po plenice v mullerja.....in vzamem še une najmehkejše bombone katjess.....k niso niti gumjasti....in Larissa jih je že 1000000000000x jedla, tko da sm ji ga tud tm dala enga.... In lumpa je mogla zraven neki skakat in se ji je zaletel...se začne dušit, uparabm tist prijem k se ga uporabi v tem primeru, "tolčem" po hrbtu....nč....še kr.....tečem z njo v naročju v lekarno k je bla 10m stran....jo še obrnem in tolčem...in ko je una lekarničarka zraven pršla je končno zadihala.... Ustrašla sm se na fertik, ampak hb ohranla mirno kri tist trenutek k je blo treba, pol je blo pa vsega konc sm pa rabla ene 10 minut da sm se nehala trest Še dobr da otroci tko hit pozabjo.... No mogla sm se mal očistit.....skašlat....
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.9.2010 11:31:00
|
|
|
|
simonakr
|
Dan! Evo mene kar iz službe mal čekiram kaj dogaja Vidim da so kar pridni v vrtcu! Kolumbo za Šimeta! Da bi moj kdaj dopust vzel zame ... Bo prej peku zmrznu Vsem ki se vam ne da nič pospravljat - se vam pridružujem! Dons bi mogla mal pospravit pa pomit po bajti, pa bomo vidl kako bo. Glede igrač pa jest jih čez dan pustim kar zunaj, zvečer jih pa v škatlo zmečem. In pol moj vrlo pameten teži da bi mogla več pospravljat, da so igrače po celi bajti, da nima kam stopit bla bla bla bla bla ... In pol rečem da naj jih mal pospravi če ga pa tko motijo ampak ne to pa ne Človek bi vpil! Šibam denarčka služit!
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.9.2010 11:31:14
|
|
|
|
Urša08
|
Claud samo da se je vse dobro izteklo . Sem kr cmok dobila v grlu ko sem to brala, res samo da je vse ok. Sedaj se pa poskušaj umiriti Sem par mesecev nazaj gledala en prispevek o tem in je bla ena mamica tok pametna kako se to njej nikol ne more narest jaz sem se kr zgrozila, še prehitro se kaj takega naredi.
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.9.2010 11:33:07
|
|
|
|
Urša08
|
Žiga je zaspal. Sem tok vesela k je ta teden tašča popoldan, da mi ga ni treba budit ko grem po Nejca v vrtec. Sedaj še malce kosilo dokončam, se napravim in grem po Nejca, no spotoma še po par malenkosti v trgovino, ker med vikendom ne bo časa.
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.9.2010 11:34:17
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Dan! Za mano najhujše dopoldne v lajfu.... Sva šli po plenice v mullerja.....in vzamem še une najmehkejše bombone katjess.....k niso niti gumjasti....in Larissa jih je že 1000000000000x jedla, tko da sm ji ga tud tm dala enga.... In lumpa je mogla zraven neki skakat in se ji je zaletel...se začne dušit, uparabm tist prijem k se ga uporabi v tem primeru, "tolčem" po hrbtu....nč....še kr.....tečem z njo v naročju v lekarno k je bla 10m stran....jo še obrnem in tolčem...in ko je una lekarničarka zraven pršla je končno zadihala.... Ustrašla sm se na fertik, ampak hb ohranla mirno kri tist trenutek k je blo treba, pol je blo pa vsega konc sm pa rabla ene 10 minut da sm se nehala trest Še dobr da otroci tko hit pozabjo.... No mogla sm se mal očistit.....skašlat.... Sej bo vse ok, zdej je za tabo!
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.9.2010 12:02:19
|
|
|
|
sjmm
|
helov! sva z majčkom kr pešake šla mau sončka iskat claud...joj, sam d je mimo..kok hitr pride kaj nepredvidenega, a ne.....sam naši mulčki so bol trdoživi kot mi mislimo urša...moj na isti lokaciji še pon, tor in sredo...mogoče se pa kej vidmo zdej bo počas spanje, upam d se je kej zmatru k je tekal ke naokol...no, mene je gvišn... pol pa kosilček...kaj kuhate danes????
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.9.2010 12:11:24
|
|
|
|
Čebel@
|
no HB je bilo vse ok v vrtcu ...pojedla je cel krožnik juhe in še rožotko .....je rekla vzgojiteljica,da Hana pa skos ama ama-sem ji rekla da se naj kar navadi .....zdej že pančka-je že tam lezla na en ležalnik-je rekla vzgojiteljica,da bi Hani dali spat že kar v ponedeljek,druge pa v torek-bomo videli aja,pa ko domov prideva in greva po stopnicah gor(gre sama,ker jo ne nosim) pa ji tašča čist vsakič kej turi v roke ......pa kar kakšno napolitanko,ali pa igračo ki jo ima pri njej .....sem že tok jezna,da sem samo "ukazala" Hani da je dost hrane pred spanjem in da greva ajajt.....je imela kar dolgo surlo,ampak briga me....bom pol mojga dol poslala,al pa bom šla kar sama sem se mogla spihat
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.9.2010 12:14:38
|
|
|
|
Čebel@
|
claud......samo da se je srečno končalo jaz sem proti bonbonom za tako male otroke,pa ji moja tašča že nevem kok časa govori ti bo dala babi en bonbon-ja fak,ona jo nebi tkole tolkla kot si jo ti
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.9.2010 12:17:56
|
|
|
|
birdy
|
Jutro! Aja, dober dan, sem mal kasna za dobro jutro Midve z Kristi sva ble tud na sprehodu. Je pasal. Sva šle mimo vrtca in je bila Nelijina skupina zunaj, sem se še mal z vzgojiteljicama pogovarjala. So uspešno preseljeni gor, otroci so bili pa kar veseli videt. Pa Kristi je eno punčko prijela za roko in sta se držale za rokco Očitno pogreša Neli ful, ker je bla ful vesela ko je zagledala vrtec in otroke. Jih vse pozna pa jih ma prov rada Zdej sem dala pa Kristi v pojstlo pa upam da bo hitro zaspala da grem cunje obesit pa da si pripravim za kosilo- špageti v smetanovi omaki z slanino, mljask, to mamo pa vsi radi. Juhe pa dons ne bo, mi že mal čez ušesa ven gleda Za papaldne pa upam da se bo vreme obdržalo da gremo nastari grad, pa da še pasji mrcini vzamemo s sabo. Jutri pa Nelči pride domov Pa študiram kaj bi ji dobrega za kosilo naredli. Bo pa treba pred tem še sobo pospravit, moram prah pobrisat, okno pomit, posjtli preoblečt pa pozavgat in pomit. Ja, za dobro urco dela bo kar. Claud, važno da je vse vredu zdaj!!!!!! Verjamem pa da si se ustrašla, mene je tud groza da se mi kaj tazga zgodi. Pa bravo za mirne živce, zdej veš da v takih situacijah ne boš zatajila
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.9.2010 13:13:26
|
|
|
|
Katjusa
|
Dan punce:) Tretji dan uvajanja v vrtec je za nami in uspešno se je izteklo.... zjutraj sme se težko zmuznila iz benijeve igralnice tak da sem bla z njim skoraj 1 uro..... kot bi vedel, da imam namen it je skos okol mene skakal.... no ko se ja zaigral sem hitro letela ven. imel je baja malo krizico, ko je porajtal, da me ni prišla sem potem po kosilu in komaj, da me je objel že se je šel nazaj igrat na poti domov je pa v avtu zaspal.... Bili so na sprehodu je frajer mislil, da bo kr posvoje hodil pa so ga v red spravle in je potem bil priden:) Florjan pa tud uživa v svoji skupini in je zelo priden sem tok ponosna tačas k sta se tamala 2 igrala in uživala v vrtcu sem jst v stanovanju okoli vhodnih vrat nadila lepe kote dons gre moj tja da bo kuhinjo in hodnik zbrusil.... ju3 grem pa jst tja belit k bo moj službeno v avstriji potem nam pa še ostane dnevna in pa podni + stropi..... včeraj sma opravla en uspešen nakup in sicer najine nove postelje so imel eno za 250€ (okvir postelje) pa je bla zaradi odprodaje znižana na 150€ no ker pa je prišlo do neke napake je bil nad posteljo list da je postejla 50€ sva jo seveda takoj kupla in jo dobila za 50€ potem sma šla pa še vzmetnice kupit in tako bomo imeli novo posteljo z dvema vzmetnicama včeraj sem se naročila tud na tist pregled in stane neki čez 70€ za obe roki za eno pa neki čez 50 itak imam težave z obema tako da bom lažja za dobrih 70 € no mi pa ne bo treba čakat 9 mesecev ampak imam 14.9. že pregled. 20.1.2011 imam pa že datum na kirurgiji, da bodo povedal kaj bodo zrihtal..... se vidi da se bližam k 30. že letam okol dohtarjev brala vas nisem sem pa vidla kaj se je claud zgodilo samo da je minlo in naj se ne ponovi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.