Renesme**
|
IZVIRNO SPOROČILO: ječi12 Renesme tole o porodu,da maš pri zadnjih filing da ti bo rit razneslo....no toooo je men blo najbolj grozno,res! sm takt pasje dihala ker sm bla tko tećna k nism smela prtiskat js pa filing kt da bom prec rodila no pa strinjam se z Donatom in piškoti za v P Ja 4 leta nazaj sm jst dobila Donata tolk v P, da sem imela že drisko, sem drug dan zdravniku na viziti rekla, če mi da kej za kontra učinek- se je tolk smejal....jaz sem pa res kakšen liter Donata 1 dan spila, ker si nisem želela tistih svečk in zvijanja- spet... Zdaj pa baje ne dobiš več Donata kar tako, ga bom pa s sabo nesla- šparajo! punce v P predenj greš domov morš kakat se smešno sliši ampak res,no in če ti samemu ne rata ti svečke dajejo,tko da flaša donata res prou pride če pomaga in si prikrajšaš ostale prijeme :) js bom mela za v P notr kozmetiko,mrežaste hlačke in vložke,fotoaparat in baterije zanj,mobitel in polnilec,dokumenti,crocsi,komplet za iz P za bejbija,tetra pleničke,dudo,bpanthen,labelo,pa še štumfe zase za vsak dan posebi poleg stvari za oblečt za domov. uglavnem meni ne bo rabil moj nč nosit ker bom mela že use s sabo. aja pa valda obroč za plavat,mi ga je mogu moj prvič kupit,zdj jih mamo pa itak doma :) labelo sem pozabila , to gre obvezno tudi zraven, je fino če jo imaš že v porodni, ker imaš lahko čist suha usta in ustnice pa ti ne dajo nič za pit, no kakšen požirek v 2 urah obroč je moj šel v prvo kupit po porodu, je cel BTC preletal, zdaj tudi on ve, da ga imajo v BC- pozimi in poleti cunje za bebo in zame pa mu bom naštimala v ruzak in dala v lupinico, joj k bi ve mene videle kakšna sem šla prvič domov , sploh ne vem kje je tiste cunje ven potegnil, mislim se je moral zelo potruditi, da jih je našel, nekje zadaj v omari OK sp. del trenirke iz prednosečniških časov- vse mi je čez viselo , majca pa (potem je šla takoj v smeti) en puli brez rokavov, kratek, tako da v kombinaciji s tistimi hlačami mi je cel trebuh skoraj ven gledal , še dobro, da je jopo zraven prinesel....pa mislila sem, da mu bom vrat zavila ....ko sem mu lepo rekla kaj naj mi prinese....zdaj bo vse pripravljeno v ruzaku, pa če med popadki cunje zlagam , no zdaj mu moram še za Tinkaro prštimat za oblečt, da ne bo še ona v čudnih kombinacijah tiste par dni okoli hodila.... mrežaste gatke se dobijo v tosami. obroč za plavat pa v kšne BC in kupš enga tazga da je ful lušno pisan
|