|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 II. del
1.9.2010 20:50:55   
lottyka

IZVIRNO SPOROČILO: Renesme**

lottyka- uživajta na zasluženem in težko pričakovanem dopustuuser posted image

Hvala, bova definitivno.

IZVIRNO SPOROČILO: pajac

IZVIRNO SPOROČILO: lottyka

Posodiš taščo?[img]smileys/jezicek.gif[/img] [img]smileys/jezicek.gif[/img] [img]smileys/jezicek.gif[/img] [img]smileys/jezicek.gif[/img]

Ne moje tašče pa ne dam niti ne posojam user posted image .

Nič, imam skoraj vse pripravljeno, samo še en stroj cunj operem in posušim pa sem konec. Tako da se poslavljam od vas do ponedeljka. Lepo čvekajte pa da me cel roman pričaka v ponedeljek user posted image . Lepo se imejte. Pa pa

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 351
1.9.2010 21:00:39   
MalaNeli
emma83 mali leteči medvedki :D jeeeej, bo treba pogledat če se jih da ke dov potegnt.
kar se plenic tiče maš pa prav :D hehe, bo treba eno tako akcijo naredit ja. :) morma kupit še eno stojalo za sušit, ker do nov.še zihr ne boma mela sušilca.
PRVI ŠOLSKI DAN :) po moje zdaj ko majo TOLK zvezkov neb več nosla vsega v šolo :D haha. No, al pa če bo tvoje dete tut to hotlo, bo pač mama nesla.
user posted image sam če skočimo na PRVI ŠOLSKI DAN naših otrok - do 7leta ne smejo sami hodit v šolo, morjo met spremstvo staršev. Tako da bo še veselo. Še v drugem razredu bomo hodle z njimi do nov. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 352
1.9.2010 21:02:13   
november2010
Ja.... en štuk nižje pod csdjem - tam kjer je mislim da zavarovalnica, je čisto na začetku soba kjer piše Otroški dodatki :) sam, čist možno pa da je tud ona zdj na dopustu, jaz sem bila kak teden nazaj tam.
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

IZVIRNO SPOROČILO: november2010

Pajac.... meni je vse papirje dala in razložila kar una na otroških dodatkih (sem mogla lih za Lovra nest), ona dela... :) Je pa rekla, da po 5.9. bo spet tista, ki ima porodniške čez nazaj pršla :)

A obstajajo še kakšna vrata na CSD Kamnik? Namreč, ta so bila zaklenjena pa še list visi  na vratih, da je odsotna in je ne bo do 06.09???user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 353
1.9.2010 21:14:43   
november2010
Hej punce....

sem že v postelji, sem si še vzela čas da vas mal preberem. Sem ful utrujena, sem imela danes en kup enga letanja, pa še prvi dan sem bila v novi službi. user posted image . Mi je včeraj potekla pogodba v prejšnji službi, sem mela od 1.9 lani do 31.8 letos, (šolsko leto pač), podaljšali mi itak niso, sej po eni strani razumem, ker itak bi sam še en mesec in pol delala, pol pa za celo leto na porodniško. Je blo treba pač najdt drugo službo, da bo vsaj porodniška.

Kostanj - jaz se mu bom odpovedala, že tako ali tako pojem največ tri ali štiri na rundo, ker me čist preveč napenja.

Prvi šolski dan - se ne spomnim, sva bila pa danes z mojim ful začudnena, ko sva malega peljala v vrtec in šla v službo, ker nisva srečala niti enega samega šolarja na poti do Kamnika, niti ne ko sva se peljala čez Kamnik. Res je, časi se spreminjajo.

Facebook - ja se lahko mal dodamo, jaz sem za :) Si lahk podatke pošljemo prek ZS

Zdaj pa grem kar spat,, dan je bil dolg :)

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 354
1.9.2010 21:51:00   
majabar
V ponedeljek sem imela UZ!! Mali je tezak ze dobrih 1900g:), sva videla obrazek in spet se je zelo dobro videlo, da je fantek. Jutri grem se v laboratorij, test HIV, bris, citologija (ne vem, kaj je to) in dala bom urin za mikrobiologijo. Sem zamenjala slikico v avatarju, ta je pri 31t4d.

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 355
1.9.2010 21:51:58   
ljubljana
sam če skočimo na PRVI ŠOLSKI DAN naših otrok - do 7leta ne smejo sami hodit v šolo, morjo met spremstvo staršev. Tako da bo še veselo. Še v drugem razredu bomo hodle z njimi do nov.

Uradno ne smejo sami do 5 razreda. Šele v 5. razredu grejo lahko samiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tako da če se kaj zgodi na poti v ali iz šole smo starši v prekršku.

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 356
1.9.2010 21:56:25   
MalaNeli
majabar - waw, svaka čast. user posted image user posted image user posted image zelo lepa postava pri tolkih tednih! hihi. je pa težak vajin fant. super. za vse

ljubljanja - no potem se pa človek zamisli :S in kaj, naj ne hodimo starši v službo in samo skrbimo za otroke. super. saj država poštima stvari pa bom z veseljem doma skrbela za otroke. sam naj mi dajejo plačo tako kot če bi bla v službi.

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 357
1.9.2010 22:01:21   
kapesanta
IZVIRNO SPOROČILO: aleksa83

Midva bova po plači v septembru nesla vse papirje na socialno, tak mi je tudi naročila, da avgustovsko plačo še oram imeti vpisano. ker mi najbolj to ni ustrezalo, ker sem v bolniški, ampak, je rekla, da drugače mi ne more vzeti papirjev dol. Za očetovstvo pa vse boma tudi verjetno kar takrat rešila.

Ma so res čudne tele babe na CSD - men je pa glih danes razlagala, da če hočem brez avgustovske plače (če sem bila že kaj na bolniški) pol naj prinesem še pred njenim izplačilom, če pa hočem da se upošteva naj prinesem pa takoj po plači... Če se ti bolj splača brez te plače naj ti v službi napišejo brez nje (čimprej torej), ti pa reč da mate krizo in ne veste kdaj bo izplačana. Probi pa boš vidla. Kaj pa če res ne bi izplačali plače? Mogoče nikoli, če bi bil primer kake gradbene firme?

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 358
1.9.2010 22:06:29   
kapesanta
SREČANJE: jaz v petek zelo težko pred 16 uro, ker moram še oddelati ta svoje (poročila in poročila in poročila) drugi teden bi pa načeloma lahko tudi prej.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 359
1.9.2010 22:34:34   
majabar
Nove slikice v albumu. Vse oblekice, igracke... so iz baby showerja, midva nisva se nicesar kupila.

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 360
1.9.2010 23:06:33   
ječi12
čer

čvekate da je noro :) user posted image

js tut kostanj komaj čakammm! briga me napenjanje pa zgaga,pol k že poješ je itak useen,važno je da je dobro ko traja user posted image user posted image  tko da sigurno bom prva pr hišci k jo zagledam,za prvega novembra je pa tega itak pousod noro :)

mi smo stari 2,5 leti in ne poznamo nobenih groznih pajacev.mamo Nodija,pa hello kitty,no ampak js nimam proti tem zadevam nič. če pa pridejo pol kšne grozne nasilne al pa neke čudne znanstvenofantastične risanke mimo jih pa itak preklopimo,oz je še premala da bi bla ful v tem. kaj pa bo pa ne vem,ampak winx bojo že out :)

majabar super buši.

če je mela kera z otročki prvi šolski ali vrtčevski dan tut želim lepo šolsko leto.pa zdravo :) mi smo meli super dan v vrtcu upam da bo skos tako :)

js sm mela pa dans še zadnji izpit in sm tut frejjjjj! super.sm ful vesela da bom lahko doma počela kej koristnega,pa tut lenarla ko bo pasalo :)

zdj pa spat,še mal radenske popijem ker me zgaga peče,pa nism kostanja jedla user posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 361
2.9.2010 7:36:27   
nadinne
Jutro.

Kok sm srečna da je že četrtek...se mi zdi da zadnje tedne živim samo za vikende...kaj ko so pa tako hitro mimo. Sploh se mi zdi da sem vedno bolj utrujena in da se niti ne morem dovolj spočiti user posted image

No dovolj jamranja...no včeraj sem bila potem na CSD...dobila tista 2 obrazca, pa uredila očetovstvo...ti je res enostavno...referentki oba dasta osebni izkaznici, ona napiše izjavo (samo zamenja podatke v muštru), ti jo prebereš, podpišeš vse 4 izvode in to je to. Potem pa vsak svoj izvod dobista na dom, ob rojstvu otroka pa matični urad obvesti CSD in oni posredujejo to izjavo, tako da se oče napiše na rojstni list. Tako nekako je bilo nama razloženo. Pa potrdila od PDP nisva/ne bom rabila, ti vse verjamejo na besedo.

Glede papirjev...so bili nomajni...nujno moram oddati do 22.9. in nič kasneje. Ne morem čakati še septemberske plače user posted image  Tako da se mi bo upoštevalo 9 plač in za 3 mesece 55% minimalne plače user posted image  Sem si izračunala da bom povprečno dobila porodniško okoli 500€. Sploh ne vem kako bova sfolgala, ko imava še toliko stroškov s hišo! Ja bo treba preživet. Tako da js počakam do 7.9. ko dobim plačo, potem dam v službi izpolnit papir o plačah in nato po pregledu pri g. 13.9. bom kar oddala. Čimprej to uredim tem bolje. Aja pa za paket mi je rekla na CSD da, ker bom vzela denar, naj čimprej oddam, da bom dobila nakazilo potem že 15.10.

Sem se pa pozanimala še na naši občini kaj kej prispevajo ob rojstvu novega občana...dobim neko simbolno darilo, sliko z županom user posted image  in pa bon za 130€ za Baby center. P aše k županu si povabljen na eno mini ceremonijo. No ja nekej bo...če bom kaj hotela kupovat v Baby centru bom torej počakala na bon user posted image

To je to...sem dobila ene tri brošure o raznih otroških itd. dodatkih...mi ni bilo nič jasno kaj mi pripada, kdaj je treba oddati bla bla...no pa saj to je še čas.

Kostanj...he he zanimivo da meni kostanj nikoli ni delal zgage, pa mi drugače skoraj vse naredi zgago. Tudi napenjal me ni nikoli, samo prebavo je pospešil, kar je kvečjemu dobrodošlo. Tako da jaz ga bom definitivno jedla, ampak ne veliko. Itak pa kostanj hitro nasiti, vsaj mene user posted image

Prvi šolski dan...uf pojma nimam več kako je bilo. Samo vem da sem bila edina brez mamice tam. Pa da sem se že naslednji dan potem izgubila...ko sem šla iz jedilnice nazaj v razred sem šla v napačno učilnico user posted image

lottyka...uživaj na dopusti, čeprav bo mini bo pasal user posted image

majabar...grem pogledat nove fotkice...se že veselim. Aja pa res huda postava user posted image Js nisem tako suha niti brez bebe user posted image

srečanje...jaz bom težko prišla, ker sem trenutno še brez avta...ne vem kdaj bo popravljen...tako da se vlačim po vlakih.

risanke...o ja kje so risanke ki smo jih mi gledali! Smrkci, Biskvitki, Mali leteči medvedki, Modri dirkač, Pončo in Toro, Stripy, La linea, Snorčki, Krtek, Medvedek Uhec (al kaj je že bil), A je to (tisti stari, ne ti moderni ki so sedaj ala Pat in Mat), Banananjam, Super mišek, Bojan (no tega sem ravno včeraj gledala), Maxi pes Fik (al kako je že bilo)...se niti ne morem spomnit ta trenutek vseh. Jaz bi jih takoj gledala še danes če bi jih predvajali. Sem nora na risanke user posted image  Čeprav moram reči, da zadnje čase so pred dnevnikom kar vredu risanke, pred časom pa so bile katatrofa!

Uf sem se razpisala! No upam da ni katera zaspala zraven user posted image

Nič grem šihtat user posted image

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 362
2.9.2010 8:20:15   
phelps
Dobro jutro!

Srečanje v petek, jaz žal ne morem, ker se mi ob 12.00 začne službeno izobraževanje in nimam pojma, do kdaj bo trajalo...

Kostanj,
jaz se bom definitivno odpovedala, ker sem zaradi boleče zgage že enkrat bruhala in to ni ravno prijetno doživetje...

Zgaga, na začetku mi je pomagalo mleko in Donat, sedaj to ne več zato jem Rupurut. Pa ful pazim kaj jem in da niso prevelike količine na enkrat. Včeraj je bilo prav znosno, zato upam, da me čaka še kakšen "nepekoč" dan user posted image

Včeraj sva tudi midva nesla papirje in uredila očetovstvo. Sedaj je uradno user posted image . Ni pa to noben tak user posted image in ogromno posla kot ene govorijo, v pol ure sva bila rešena vsega. Po rojstvu mora moj nesti še na občino vlogo za denar, ki ga da občina (150 eur) na CSD pa potrdilo, da je dete rojeno, da lahko on koristi 14 dni očetovskega dopusta. Do 90 dni po rojstvu pa še vloga za otroške dodatke. No, takrat bomo pa menda že kaj mobilni.

Cotke in pranje, tistih nekaj kosov, ki jih že imam, sem oprala sproti (tudi moja zimska oblačila so npr. celo poletje v omari, pa se nič ne zaprašijo, ipd.), plenice so pa še daleč user posted image

Pupe, že kaj razmišljate o porodu? Mene je malo strah, priznam in sem potiho začela razmišljat o epiduralni (v NM je plačjiva, jo pa lahko dobiš kadarkoli). Načeloma sem za naraven porod ipd., sem šla pa včeraj malo brat forume o strahu in mi je kar dalo mislit user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 363
2.9.2010 8:44:14   
ječi12
jutro

nadinne vidš kok si mela ok referentke tam na csd. js sm dobila pa na telefon eno kravo k ji je težko u življenju in mi je rekla ja pridte 30dni pred pdpjem in boste use liste dobila pa izpovnla pa nazaj prnesla. prej nimate kej hodt. user posted image  sm pa tut js vedla da če bo še ta mesc oddala za paket bom dobila 15.10 denar,zato bom šla en dan kr tja in zrihtala use to.razn očetvostvo bom mogla it z mojim. počakala bom da bom kao uradno 60dni pred pdpjem. še 12 dni.

phelps strah poroda....veš kaj prvič je najboljše,prpraviš se na to da boli,veš pa ne kaj te čaka in zato je veliko lažje it rodit.no js sm pa že use dala čez pa vem kako je in zdj se nimam več kej slepit. user posted image  tko da nč nej te ne bo strah ker ni druge fore kokr da boli in da si z vsakim popadkom bližje svoji user posted image  
pogumno pa bo :)

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 364
2.9.2010 8:55:08   
Renesme**
jutro

no danes še kašljam, ponoči sem šla 1x na wc že pred drugo uro, ponavadi šele po 4, bi bilo čudno, če sploh ne bi šla, ker sem tolk čaja spila včeraj...danes pa nadaljujemo...jaz se prav smilim sama sebi ko sem takole prehlajena, bolna...user posted image ah, se tolažim, da bo drug teden bolje.

Cunje- Jaz sem oprala ene 3 cunjice, ker so bile ravno zraven, ampak jih bom potem še 1x z ostalimi dala na baby program...plenice imamo pri nas stalno v uporabi...samo tiste boljše, ki sem jih že pred časom dala na stran bom še 1x oprala...se pa spomnim, ja, ko sem imela prvič ene 40 plenic za zlikat- norouser posted image

Danes, jutri pričakujem posteljico...imamo pa v kleti tako zabasano, da je skrajni čas, da se začne sestavljat pohištvo...pa tudi čas je že, če gledam da sem šla prvič rodit pri 38t je to zdaj samo še 7 tednovuser posted image

Majabar- pa kje ti skrivaš tega user posted image user posted image , kaj bi jaz dala, da bi imel moj tudi že tako kilažo naslednji teden...

porod- že v prvo me ni bilo ne vem kako strah, sploh se nisem ukvarjala s tem...bolj s tem, da ne bi bilo prehitro, potem je bilo pa še čisto nepričakovano 14 dni prej...zdaj sem se toliko ukvarjala s tem kako bi bilo fino, da me ne bi rezali...zdaj se tudi s tem ne obremenjujem, ker si želim samo, da bi se obrnil na glavo, da bom normalno rodilauser posted image , pa da bo zdrav, drugo že preživiš...in potem, razen šivovuser posted image , takoj pozabiš!

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 365
2.9.2010 8:55:36   
simonmojca
Jutro user posted image

joj kok paše ka 2h dle user posted image , zdaj pijem user posted image  potem pa na kontrolo user posted image , komaj čakam
ena user posted image  še za vas, da se lažje zbudite user posted image , danes bo spet malo lepše vreme user posted image  jupiiiii

user posted image

zgaga nimam problemov - občasno samo je za preživet. Tako, da bom jaz veselo napadla kostanj - ga obožujem user posted image

srečanje zgleda bo odpadlo ta petek-jutri, ker smo samo 3 zaenkrat (če se nisem kaj uštelauser posted image ) library, ljubljana in jaz. Lahko se pa same dobimo oz. če je še kakšna, saj 4 so že dobolj za čvek in da naredijo dež user posted image .

1šolski dan ne spomnim se vsega samo bežne slike so (šole se ne spomnim, spomnim se kako sem na dvorišču stala, se igrala z user posted image  in kako sem bila oblečena - samo delčke se smopmnim user posted image )

jaz bom v začetku oktobra začela prati cotke in zlagat v omaro, trenutno mi je še vse prezgodaj user posted image

strah poroda sploh me NI, se že prav veselim cele izkušnje. Sprijaznila sem se, da ne bom imela epi., ker v Lj. moraš vtrofit pravi čas. Tako, da pri meni bo smejalni plin aja pa gel si bom kupila za vsak slučaj user posted image -rezerva.
Je user posted image  rekel, da naj me ne bo strah, ker bo on tam in naj se jaz skoncentriram nanga in skupaj nama bo uspelo user posted image   S SKUPNIMI MOČMI NAMA BO RATALO user posted image . Včeraj sva imela malo bolj globoke pogovore user posted image , pa rekel je, da naj me ne bo strah, da bodo vsi dr. samo name skoncentrirani, ker če ne bodo bo ves user posted image  (ga pa tok poznam, da jim bo zagrenil življenje če se tist moment ne bodo samo name usredotočili user posted image  sem se samo smejala)

mi je pa user posted image  včeraj reku, da komaj čaka, da bo vsega konec user posted image . Da prav komaj čaka, da bo user posted image  pestval in zibal, sem bila tako vesela ko sem to slišala, da mi je kar na user posted image  šlo user posted image .

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 366
2.9.2010 9:15:02   
Renesme**
simonmojca- tale  S SKUPNIMI MOČMI NAMA BO RATALO je pa svetovnauser posted image
Se spomnim enga posnetka od kolegice iz porodne, k je njen z mobitelom snemal (če bereš upam da nisi hudauser posted image ), vglavnem v porod. je prišla ko ji je že voda odtekla, okol 8cm odprta...pol pa scena iz porodne, jo je zvijal in vse dol pritiskal, pa pride babica in reče, "vi še kr mal zaspite" in v porodni ugasne luč!. Ma če tega nebi videla nebi verjela....no toliko se sekirajo...
Jaz se nekaj dilam z eno znanko, k študira babištvo, sicer takrat nima prakse v porodni- škoda, da jo ima že zdej, no da bi bila z mano, to bi mi pa ful pomenilo, da je cel čas pri meni nekdo, ki lahko brez problema leti na tisti hodnik in koga pokliče...sej moj je šel tudi, samo potem so vsi hudi!

Pomoje zdaj v LJ še sredi dneva ne boš več dobil EA, ker bo še manj anesteziologov delalo v eni smeni...

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 367
2.9.2010 9:24:16   
simonmojca
ja sej vem, da bo v Lj. še bolj zaškripalo- boga tvoja prijateljica (odprta 8cm pa ji rečejo naj gre spat user posted image ) men bi se kar zmešalo, da mi kaj takega reče. Ravno zaradi tega sva pa imela včeraj težke pogovore o porodu.

Če po pravici povem, komaj čakam user posted image , tok si jo že želim spoznat in stisnt k sebi - jojjjjj
No ja potem pa pridejo drugi dnevi ka mi je pa kar hudo, ker bo čez cca. 2meseca že vsega konec, nobeden me ne bo več brcal user posted image , kar sama bom ostala user posted image . Je moj rekel, da to pa zaradi tega, ker zdaj nisem NIKOLI sama vedno imam nekoga pri sebi user posted image .
je pa rekel, da taka kakor sem zdaj v user posted image  nisem bila nikoli prej (obnašanje, pogovor, baje sem bolj umirjena user posted image  da sem sama sebi dovolj, prej sem pa njemu skoz težila user posted image ) in je reku, da če se bom pol spet obnašala tako, kot pred user posted image  bom skoz user posted image , user posted image  madonca je smešn user posted image  predragi

Neposredna povezava do sporočila: 368
2.9.2010 9:25:57   
aleksa83
Dobro jutro!!!
Evo nekaj malega,..

user posted image

še vam pol kaj napišem, sedaj dobim obiske :)))

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 369
2.9.2010 9:41:31   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: simonmojca

ja sej vem, da bo v Lj. še bolj zaškripalo- boga tvoja prijateljica (odprta 8cm pa ji rečejo naj gre spat user posted image ) men bi se kar zmešalo, da mi kaj takega reče. Ravno zaradi tega sva pa imela včeraj težke pogovore o porodu.

Če po pravici povem, komaj čakam user posted image , tok si jo že želim spoznat in stisnt k sebi - jojjjjj
No ja potem pa pridejo drugi dnevi ka mi je pa kar hudo, ker bo čez cca. 2meseca že vsega konec, nobeden me ne bo več brcal user posted image , kar sama bom ostala user posted image . Je moj rekel, da to pa zaradi tega, ker zdaj nisem NIKOLI sama vedno imam nekoga pri sebi user posted image .
je pa rekel, da taka kakor sem zdaj v user posted image  nisem bila nikoli prej (obnašanje, pogovor, baje sem bolj umirjena user posted image  da sem sama sebi dovolj, prej sem pa njemu skoz težila user posted image ) in je reku, da če se bom pol spet obnašala tako, kot pred user posted image  bom skoz user posted image , user posted image  madonca je smešn user posted image  predragi

sej si bolj umirjen, če je vse ok, drugače pa mene še bolj hitro iz tira vržejo malenkosti...ne vem no, človek vseeno pričakuje, da bo dobil mal več pozornosti, da bi kdaj rekel, a jaz to naredim...ne...pri nas je že tako , jaz sem bil v službi ti pa še postelje ne moreš postlat (pač 1x se tud to zgodi...), sem mu že zabrusla, da če sem doma, nisem brez razloga in da gospodinjsko pomočnico naj si kar drugje najdeuser posted image  pa da če misli še opletat, da bo brez kosila, opranih cunj in še kaj....sem se hitro spomnila zakaj sem sovražila prvo porodniško, ti dedci imajo občutek, da ko si z otrokom doma, da v luft gledaš in nič ne delaš....pri nas se je to mal popravilo, ko je bil 5 mesecev brez službe in je on moral vse delat- no pral pa likal še vedno ni....ampak take stvari moški hitro pozabijo...pol mi pa še reče, da sem spet zoprna ratala tako kot v 1.user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 370
2.9.2010 9:43:05   
phelps
Aleksa83, hvala za tale zajtr, prav sline se mi cedijo user posted image

Hvala punce za tolažilne besede. Saj moj je tudi zelo pozitiven človek in me zna razvedrit oz. mi je v vzpodbudo (npr. danes mi je "podtaknil" tavelik pakelc Vegete v torbico, sem se ful nasmejala ko sem prišla v službo in odprla torbico) user posted image . Mogoče me je strah ravno tega, da ne vem, kaj me čaka.
Imela sem že hude menstrualne krče in sem bruhala od bolečine (sedaj vem, da to lahko preživim), enkrat sem vzela kontracepcijsko tabletko za dan "po tem", upam, da veste o čem govorim (pač enkrat se je nekaj zalomilo), pa mi je takrat rekel doktor, tole vam bo "orng razrukalo telo" in mi ga je res, bolečine nepopisne, tudi bruhanje. In vem, da to lahko tudi preživim. Najbolj me je strah, da bi porod trajal predolgo in bi mi zmanjkalo moči... Evo, pa sem malo ven dala user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 371
2.9.2010 9:52:10   
simonmojca
ja to pa razumem, po eni strani je tega tudi mene malo strah - sploh ker je user posted image  mamin sinko (je bil, ampak je še vedno razvajen, ker je bil prvo rijeni sin in njega so bolj razvajali, njegovega brata pa ne) in že zdaj je njemu samo umnevno, da mora biti pospravljeno, pa kupljeno vse iz trgovine... In se mi zdi da zna bit pol malu hujše vse skupaj, še posebajaj če ne bo skuhano. bom mogla vsake toliko časa malo znoret pa se pobunit, da bo na realna tla padu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 372
2.9.2010 9:58:23   
Soncchhek
jutrooooooooo !

jaz pa danes čist naspidirana, naspana....gremo akcijaaaaaaaaa user posted image user posted image
pa zunaj tak krasen sonček...obvezno popoldne na sprehoduser posted image .

risanke? tiste s cartoon networka al kako se napiše so zanič......baby tv ima super...ampak ko jih nečakinja hoče gledat, jaz zraven zadremam v 5 min....ker je taka nežna glasba zraven....drugače pa....tamala ima najraje Pujso Pepo pa Nodija.... Tavelika, ki jo že meče predpuberteta pa valda winksice in nevemkajše...
tega je šepaše....sicer pa.....naj malčki čimmanj gledajo tv...pa ven na zrak in to je to.

Prvega šolskega dne se ne spomnim....to je bilo že tako pred davnimi časiuser posted image . Vem samo da sem se vsako leto veselila prvega dne v šolskem letu....pa kako sem skrbno z mamo zavijala zvezke pa knjige pa zvečer izbirala, kaj bom imela oblečeno ipd.
november2010, ti si faca, si našla v nosečnosti novo službouser posted image . koliko časa pa še misliš delat???

Facebook? jaz ga sploh ne uporabljam....imam profil...ampak gledam gor lih enkrat na mesec......nisem za te zadevščne pa nalaganje slik pa vzdrževanje stikov na ta način.....

majabar, kir bušiiiiiiiiiii! zdaj si pa verjetno srečka a......da se tako pozna. joj kje se skriva tale vajin dečko....zdj je pa že tapravi dedc !!!! 2 kilce skoraj....
mene pa vsi sprašujejo...če imam že rok....user posted image ali pa če bodo dvojčki....se res redim izključno in samo v buši...nikamor drugam in je res velik....kje je šele november...

bebica pa ful brca nad popkom...pa pod popkom pa sem pa tja pa...cel žur.....

phelps, jaz o porodu kaj posebej ne razmišljam...ne mislim delat panike...vnaprej podpišem za epiduralno....tam se bomo pa že odločili a bo šlo brez ali ne... sicer imam velik prag za toleranco bolečine....ampak mogoče si bom pa zaželela vse skupaj olajšat z epiduralno.....bomo videli, kako bo tudi z astmo ipd....

simonmojca in aleksa.....joj kire slikce zajtrka.......kdaj si bom lahko jaz to privoščila.......tako da šc šc sladkorna po porodu....

Renesme**, a veš..dedci imajo včasih PMS četud smo mi nosečke pa ga nimamouser posted image . Moj je tak da....dela pač cele dneve, ker ima tako beden delovni čas.... pač jaz še postorim kar morem...drugače pa kot sem že večkrat zapisala....pač včasih rabijo malo vzpodbude pa je.... moj je že navajen....pride domov s službe in vpraša kaj je treba nardit....sam si bolj redko pride gor kaj nardit...zato kar mene vpraša..pa mu jaz rečem...danes npr. pereva cunje...obesil boš.. za zlikat je....danes je čistilna akcija....pa vse nardi namesto mene....mu ni problem, četud pride zjeban s službe...pa se mu ne da..... Ko pa ni kaj za delat pa je čist srečen...da je lahk " frej". user posted image

Nič, je treba delat....lep dan punce.

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 373
2.9.2010 9:59:19   
Renesme**
sem po prvi porodniški rekla, da jo v drugo lahko kar in vzameuser posted image  pa bo videl kako je luštno, ampak po drugi strani mi pa tisti čas, preživet z otrokom, toliko pomeni, da bom spet kar jaz celo leto domauser posted image
Sej moj je drugač čist kul, samo moji hormoni včasih hočejo, da se nekaj naredi takoj in ne čez 2 uri, pa v ponedeljek je bil pač tak dan, da mi je prekipel...sem mogla v tistem dežju sama peš po avto k mehaniku, ker je imel on službo pa še po tamalo je šel v vrtec in je moral "počivat",...jaz pa noseča in s tem prehladom se pa lahko v dežju sprehajam...no še dobr, da sem se spomnila, k me je včeraj tako gledal, kje user posted image  sem jaz ta prehlad staknila, ko pa sem že 2 meseca domauser posted image , no saj zdaj ga bo dobil nazaj pa naj uživauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 374
2.9.2010 10:13:55   
emma83
Dobro jutro.

Jaz pa mislim, da so vsi moški enaki po defaultu, to imajo že v genih, potem je pa od nas odvisno kaj in koliko bodo naredili in se potrudili. Ko sva se z mojim preselila, njemu ful ni bilo jasno kako, da ni kosilo vsak dan skuhano ob istem času ipd. Pa sem mu lepo razložila, da sva oba v službi in če pride pred mano domov, naj kar skuha, ker jaz ne mislim takoj isti moment, ko pridem skozi vrata, skakati za štedilnik ali pa naj naroči kaj domov. Je pa tudi bil mamin sinek, tašča jim vse k riti nosi, še zdaj, ko je samo svak doma (ki je baj d vej star 26 let). Ona ima logiko, da takoj, ko pride domov, v kuhinjo kuhat kosilo in večerjo. Letos poleti ni vedela a bi šla na dopust ali ne, ker si svak ne zna skuhati in ne zna sam zlikati, za v službo pa pač rabi zlikane stvari. user posted image   No na koncu je šla. Ampak v redu, mojega sem že prevzgojila.

uuu phelps tabletka za potem, meni se je tudi enkrat zgodil. Dva dni sem bruhala kot vidra, po tistem sem rekla nikoli več se ne bo zalomilo nič, 1100% zaščita vedno.

Jaz se bom pa probala zmeniti s kolegico od ene prijateljice, ki je babica v LJ, da bi bila ona zraven. Upam, da mi rata.

Lep dan punce, gremo delati.

Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......