|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 3,. del
30.8.2010 11:08:09   
vesna_b
petra - joj, sem ravno iz malice, ampak petra, bi tale tvoj zajtrk raje jedla...

no, važi, ko gremo, povem. v lj je cena 6,5 €, za tamalo (nad 2 leti) bi mogla pa 3,5€ dat, pa sem se naredila francoza, pa kar rekla, da bi dve odrasli - pa smo šli naprej user posted image

ej, super, dobro opravite na nuhalni in upam, da dobiš slikice na cd-ju. joj, pa na kak robček ne pozabi... he he he, jaz sem mela kar mal solzne učke... solzice srečeuser posted image

sem iz šmarjeških - sam toplice me pa mal vidjo... he he he

glede vremena pa ne bi. mi celo dopoldne po obrokih kalorifer laufa pri nogah... jaz bi nazaj tistih črnogorskih 35 stopinj... prejšnji teden tak čas sem se še kopala... sicer že v Breli, ampak tud tam je bilo zeloooo toplo...

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
30.8.2010 13:32:28   
5ra8
vesna_b, alex, katerakoli druga...je NS še zmeraj 70 EUR? user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
30.8.2010 13:45:23   
vesna_b
ne vem, sem delala skor 3 leta nazajuser posted image
boš ti meni povedala... ko bom rabila...

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
30.8.2010 13:55:51   
tia12
Hej, hej...

Kako ste beybe? Že full dolg se vam nisem oglasla...kar nekako ne znese...praveč facebookam;)

Eno vprašanje mam za vas, za tiste, ki ste iz Trebnjega ali okolice. Ali pozna katera firmo Dvojka d.o.o., ali pa koga ki tam dela?

Hvala, in LP.

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
30.8.2010 14:35:27   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

vesna_b, alex, katerakoli druga...je NS še zmeraj 70 EUR? user posted image

Ko sem jo jaz delala januarja 2009 je bila 70 EUR, samo zdaj ne vem ali sta bila tista dva krvna testa že v tej ceni al sta bila še +. Ne vem zakaj imam v glavi, da sem palačala nekje okrog 95 EURuser posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
30.8.2010 14:37:20   
Alex01
CENIKuser posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
30.8.2010 14:37:40   
vesna_b
ne, krvni test plačaš posebej... jaz sem jeseni 2007 dala za nuhalno 60€, krvni test pa je bil okoli 20 takrat...

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
30.8.2010 14:39:58   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

ne, krvni test plačaš posebej... jaz sem jeseni 2007 dala za nuhalno 60€, krvni test pa je bil okoli 20 takrat...

Sama NS je 70, dvojni hormonski test pa če sem prav videla 40 EUR.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
30.8.2010 14:41:37   
vesna_b
ja, sedaj, saj pravim, jaz sem delala 3 leta nazaj user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
30.8.2010 14:43:16   
Alex01
Jza pa za NS 70, test pa je bil okrog 25 eur - januarja 2009. Če sem pa prav vidla, so ga pa kar dobro podražiluser posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
30.8.2010 21:03:56   
5ra8
nuhalna 70 + dht 50.

ampak sm sla pol gledat cenik doma a ne, in pise DHT 40. bemu me je okol prnesla...al kaj user posted image za 10 eur user posted image

CDja pa še ne posnamejo, tako da sem dobila samo neki slikic user posted image

Evo, da poročam iz nuhalne.

Videli smo 2 rokici, 2 nogici, srček je delal 150 na minuto, želodček, glavico je zmerla....vse BP

Veliki smo 6,12 cm, tako da mi ostaja PDP 11.03 (Naja, ne moreva se ločit )

Ns je bila 1:972, dala pa sem se kri za DHT, rezultati bodo pa cez tri tedne.

Revcka je ene parkrat ruknla pa mal po trebuhu potolkla, da je mal zamigal, pol nas je mel pa dost pa se je kr na bok obrnil stran od nas.
dejte mi povedat tiste z izkusnjami, moj je reku da je jajčka že vidu. Ma ja, sm rekla, ne moreš tko kr videt...prej lulčka ne pa jajčka (moški ).

Ali se to dejansko lahko vidi? Po moje da ne. Ona naju pa itak ni nič vprašala ali hočeva vedet spol...tako da zaenkrat nič ne vemo....ampak mojemu so se jajčka pred očmi prikazala

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
30.8.2010 21:06:33   
Alex01
petra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za NS. Le tako naprej. en, dva tri bo tukaj marec, boš videla, pa boš svojega user posted image stisnila k sebi. Saj ni važno če ima jajčka al pa ne, samo, da bo dete zdravouser posted image . Veš, da se ne spomnim (EMŠO user posted image user posted image user posted image ), kdaj se je videlo, da bomo imeli fanta. En koš user posted image za naprej.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
30.8.2010 21:08:59   
Alex01
Sta že povedala?

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
30.8.2010 21:09:34   
5ra8
a ti za mano oprezaš? user posted image user posted image user posted image user posted image prec odgovor user posted image

ej meni je tud vseeno kaj bo...samo da bo zdravo...ampak ko moj tako trdi da je videl jajčka....jao pa moški user posted image user posted image user posted image user posted image

bomo kar počakal do marca...nočmo prej vedet user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
30.8.2010 21:11:24   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Sta že povedala?

ne, ker danes moje mami ni doma, hočmo pa da sta oba ko poveva. Da ne bo slučajno kašne zamere pol: Njemu si pa prej povedala kot men, pa take user posted image
Pol morava pa še en dan k njegovim zapeljat, samo ne vem kako bova izpeljala to ker on dela do petka popoldan. Edino u soboto dopoldne. user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
30.8.2010 21:11:26   
Alex01

a ti za mano oprezaš? user posted image user posted image user posted image user posted image prec odgovor user posted image

ej meni je tud vseeno kaj bo...samo da bo zdravo...ampak ko moj tako trdi da je videl jajčka....jao pa moški user posted image user posted image user posted image user posted image

bomo kar počakal do marca...nočmo prej vedet user posted image

Prav maš. naj bo user posted image .
Jaz oprezam ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , čakam pozitivne novičke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
30.8.2010 21:20:39   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Prav maš. naj bo user posted image .
Jaz oprezam ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , čakam pozitivne novičke user posted image user posted image user posted image

hvala bejb user posted image

kje so pa ostale danes....vse zmrznile? brrrr....jutr sneg na 1600m, kmal bo do nas pršlo user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
30.8.2010 21:28:31   
Alex01
Tko smo stokal, kak nam je vroče, zdej nas pa že zebe. Upam, da bo še kaj lepega vremena, da bo taka krasna jesenuser posted image
Jaz sem bila v vrtcu na sestanku skor 2 uri, ampak mam res "mal krize", čeprav sem že dobra dva meseca "ločena" od Nejčka. Alex je bil ves čas pri meni, pa potem čez noč v vrtec , jaz pa v službo, Nejc je pa že od srede junija v "babi in dedi servis" , jaz pa v službi. Ampkak vrtec je pa en nov "korak".

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
30.8.2010 21:57:54   
5ra8
JA sej jst mam ful rada sneg, samo tole...tole je prehitro user posted image

Mislim ne more tko na hitr padet temperatura, da skor zmrznem...zjutri ko sm sla na siht je blo 10 stopinj, jst v kratkih lepo...popoldne iz sihta, skor zmrznal pa je blo ene 15 user posted image

Alex, a mate kej uvajanja? Tko ne vem, po 2 uri na dan al pa kej....vem da za mojo nečaknijo bo...user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
30.8.2010 22:24:05   
Alex01

Alex, a mate kej uvajanja? Tko ne vem, po 2 uri na dan al pa kej....vem da za mojo nečaknijo bo...user posted image

Pričnemo v sredo, prvi dan en starš skupaj z malčkom za cca 1 uro, naslednja dva dni jih pustimo tam cca pol ure do ene ure, če pa bo kriza prevelika, bodo poklicali. Potem v naslednjem tednu pa naj bi že tudi spali dopoldan v vrtcu, če bodo dobro sprejeli uvajanje, če ne bo preveč joka. Odvisno od otrokauser posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
   [Brisano sporočilo]
30.8.2010 23:37:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 5ra8)
  Neposredna povezava do sporočila: 4121
31.8.2010 8:29:22   
Alex01
Jutro!

Prva nosečnost je bilo user posted image , čeprav sem od začetka slutila da bo user posted image  (vprašat pa nisem hotela) . V drugi nosečnosti je bil pa "firbec" prevelik, smo pa vprašali in je na user posted image  na vsakem UZ pokazal, da je user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
31.8.2010 9:08:00   
vesna_b
punce, dobro jutro...

Evo, da poročam iz nuhalne

super, petra - a ni luštno štet rokice, nogice, prstke...
joj, pikica tvoja pa ni več pikica...user posted image

kakor jaz vem, na nuhalni še ne morejo čist sigurno povedat. na morfologiji pa že bolj sigurno, sam ni 100%

midva v prvo nisva vedela, v drugo - ko bo - pa tud ne bomo vprašala. moj je bil na morfologiji z mano, pa naju je prav dražila. ni povedala, ker sva rekla, da nočeva vedeti, ampak je pa mela tko mal, hudomušne izjave, ala, aha, tegale pa ne bomo povedal, ker nočeta vedet, katerega spola je. pa vaju res ne zanima? saj samo vprašam, ker kaže... joj, bi si kmalu premislila. saj ko je to videla, je nehala... ha ha ha

midva sva obe mami poklicala, povabila na deci - smo ravno pospravljala vikend, pred martinovim, pa so gor prišle, pol sva jima pa povedala. in je blo tako oh in sploh lepo in dobr, da druga pa ni prej zvedla. mislim, ko da je pomembno... ampak ja, očitno je.

čestitke še enkrat. uživaj!!!

no, jaz grem pa danes tud enga pobčka pogledat. sicer je že dober mesec star, sam prej načeloma ne hodim naokoli, razen če je izrecna želja. pa bodo spet skomine...user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
   [Brisano sporočilo]
31.8.2010 9:26:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu vesna_b)
  Neposredna povezava do sporočila: 4124
1.9.2010 8:25:36   
5ra8
morning...

time for breakfast
user posted image

majch, majch, ti delaš torte? tud po naročilu? user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

SPOL OTROKA
MorjeMorje

Kaj mislite? Je bolje vedeti spol še nerojenega otroka ali ne?

Da (70%)

Ne (30%)

Število vseh glasov: 450

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!