|
RE: Dolenjke, 3,. del 31.8.2010 9:08:00
|
|
|
|
vesna_b
|
punce, dobro jutro... Evo, da poročam iz nuhalne super, petra - a ni luštno štet rokice, nogice, prstke... joj, pikica tvoja pa ni več pikica... kakor jaz vem, na nuhalni še ne morejo čist sigurno povedat. na morfologiji pa že bolj sigurno, sam ni 100% midva v prvo nisva vedela, v drugo - ko bo - pa tud ne bomo vprašala. moj je bil na morfologiji z mano, pa naju je prav dražila. ni povedala, ker sva rekla, da nočeva vedeti, ampak je pa mela tko mal, hudomušne izjave, ala, aha, tegale pa ne bomo povedal, ker nočeta vedet, katerega spola je. pa vaju res ne zanima? saj samo vprašam, ker kaže... joj, bi si kmalu premislila. saj ko je to videla, je nehala... ha ha ha midva sva obe mami poklicala, povabila na deci - smo ravno pospravljala vikend, pred martinovim, pa so gor prišle, pol sva jima pa povedala. in je blo tako oh in sploh lepo in dobr, da druga pa ni prej zvedla. mislim, ko da je pomembno... ampak ja, očitno je. čestitke še enkrat. uživaj!!! no, jaz grem pa danes tud enga pobčka pogledat. sicer je že dober mesec star, sam prej načeloma ne hodim naokoli, razen če je izrecna želja. pa bodo spet skomine...
|
|
|