nenka7
|
jutro punce!! danes je pa benika na vrsti a ne? za beniko!! upam, da se je pri lumpi tudi kaj začelo dogajati, ker sedaj bi bil pa res že čas, da se nekaj dogaja, biti toliko časa notri, pa da ni nič, ti že malo začne po mojem psihirati... tinkatonka, ti pa ko boš lahko, poročaj, če pa ostaneš po pregledu v P, pa sporoči naši archie, da bomo vedele dihati s tabo!! danes je en tak zaspan dan, nimam pojma, kaj naj sama s sabo, ampak mi je kar jasno, kaj bom, prala in likala ter kuhala. ima katera kako idejo za kosilo? jaz bi sicer kaj z zelenjavco, ampak mislim da moj ne bo preveč navdušen, tako da sem razmišljala o kaki musaki... kava očitno ta teden ne bo šla skozi ali kako, ker so ta aktivne klepetulje v P ali pa že cartajo. sej pravim, še dobro da je jutri september, drugače bi z archie res ostale same... aja, archie, upam da nama res ne zmanjka zraka potem za najine popadke a drugače se pri tebi že kaj dogaja? mene samo vsake toliko malo pika v jajčnikih ali luliki, nič posebnega, tako da je kar ok vse skupaj... aja, pa da komentiram, plus 5 kg v celi nosečnosti!? dobra si! pa ti ni nihče nič rekel, da bi bilo to premalo? jaz sem jih do danes nabrala 16, pa imam še lep mesec do PDPja... pa kdo bi se sekiral!?
|