Kiwa
|
Živjo po dolgem času! Najprej, DanijelaNeli uau, super napreduje tvoja princesa! Pridno papa mala Noemi... Mi smo super, Gaja je še vedno ful pridna, oziroma še bolj kar se spanja ponoči tiče. Danes je spala od 21.30 do 7h. Spala sem 9 ur! Ni lepšega Čez dan pa spi zelo različno, včeraj in danes kar veliko, drugače po pol urce ene trikrat na dan, enkrat pa malo več kot dve uri. Ni pa vsak dan enak. V soboto je bila Gaja stara že 2 meseca, jaz ne morem verjet, kako hitro gre čas.. Pa raste tudi. Sicer ne vem, koliko se je poredila, imamo pa čez 14 dni spet sistematski pregled. Kapljice AD3 ji jaz dajem, zaenkrat 3 na dan dopoldan pred hranjenjem. Krčev ji ne povzročajo, se mi pa zdi, da po njih manj je. Ker ji dva dneva nisem dala in je jedla spet normalno. Ampak mislim, da se čisto ok počuti, ker je res pridna, skoraj nič ne joka. Ona samo potiho pokliče Edino, ko je že zelo zaspana je malo bolj glasnam, ampak tudi ni prehudo. Dude pri nas skoraj ne uporabljamo, ker je mala našla svoj prst. Nimam kaj, to ima po očiju in po mamici . Bi bila pa definitivno boljša duda, predvsem za zaspat. Saj nimamo nekih problemov s spanjem, zaspi skoraj vedno po dojenju. Vem, da bo kdaj treba zaspat tudi brez tega. Bomo to sproti reševali V glavnem, jaz sem srečna in zelo hvaležna za tako pridno hčerkico U, še to! Kaj naj naredim, da bo naši Gaji všeč kapa? Ona je ne prenese že od prvega dne . Niti po kopanju ji je več ne dam, ker je bil vedno jokec. Kar opletat začne z glavico. Tudi, če ji samo odejico dam okrog ušesk, ko greva ven, ne prenese. Ne vem, kaj bomo, ko bo res mraz Zaradi tega res ne bomo ves čas v stanovanju..
|