kenya
|
Živjo, Za nami še ena pestra noč. Jedla ob enih in štirih, samo jo je potem zvijalo do šestih zjutraj, ko smo itak vsi vstali za v vrtec in oči za v službo. Mah, je res boga, ampak bomo že. Samo najbolj me skrbi, ker greva jutri zvečer na pediatrijo, na nočno snemanje dihalnih funkcij, pa mora mirno spati vsaj štiri ure, da dobijo ustrezne podatke in ne vem,če nama bo ratalo. Mogoče me pa preseneti IZVIRNO SPOROČILO: DanijelaNeli Kenya...Smo imeli tudi mi te kapljice,sem ji dajala do prejšnjega tedna...in ji ni nič pomagalo. Zato pa bo lahko Vam..držimo pesti... Povej kako bo s sirupom Lactogal?Me prav zanima,...ker ga izjemno hvalijo... Kako pa ga piješ-kolikokrat? Jaz pijem radler za mleko ... Zaenkrat mleka je... Se pa pozna,da kakšen dan ko ne počivam nič in sem zmatrana,da pol tudi mleka ni kot ponavadi.Ampak kar nekaj manj..No,še vedno dovolj za mojo pikico... Lactogal , je res razlika. Sem probala prej še ene druge homeopatske kapljice, pa niso delovale. tele pa res priporočam, če boš kdaj potrebovala. Ker jaz ne počnem nič drugače, počivam pa itak nič, tako da je mleka nekje 50% več, pa čeprav je na tisti dojki kjer sem imela mastitis še vedno premalo mleka, prej ga ni bilo pa skoraj nič. Ampak ni pa ravno poceni ta špas. Ena steklenicčka je 17 eurov, pa jo imaš ravno za en teden, ker raztopiš 5 čajnih žličk v pol litra vode in to piješ. Jaz sem zaenkrat vzela samo eno da sem videla če je učinek, tako da bo treba jih še it iskat. Upam da mi uspe konec tedna. Mylicon kapljice pa nimajo tudi pri nas nobenega učinka. In čeprav že 'tretjič' delam doktorat iz kapljic in krčev, še kar nisem obupala, ampak vem da edino kar bo pomagalo bo, da jih bo čez 2 mesca prerasla. Ampak danes moram še probatat Collikind, pol pa res odneham . Duda...ja res vsak po svoje reče. V p. te včasih še vprašajo če jo imaš s sabo. Jaz se glede tega ne sekiram. Če pomaga bi jo z veseljem dala, ker je še slabše, če se otrok navadi samo na joški zaspati. Pa če jo seveda nima predolgo. Pri nas jo je prva imela do leta in pol, ker je tako lahko zaspala, pa tudi ko smo jo ukinili ni bilo nobenega problema, zobki so pa čisto o.k. Ta druga je pa ni hotela imeti, Kim pa tudi ni navdušena nad njo. Tako da Mami2b, mogoče je pa tvoj fant res noče. Malo še vstrajaj, potem boš pa vidla, ker ponavadi res potegnejo če je namazana s kaplicami. LP