nagaja28
|
živjo, đanika, jaz mislim, da se dovolj redi, če je vesel otrok. če pa skoz tečnari, da bi še, je pa druga stvar. potem pa dokler ti zdržiš. jaz sem morala na začetku dodajat večerni obrok, ker je hotel non stop na meni viset, mi vse bradavice 'pogrizel', pa še spali smo bolj slabo. zadnje čase pa spet nekaj tečnari, oz. nikol nima dost. bi kar jedel in jedel. očitno se mu veča doza . kenya, malo bolj gosto naredi, pa bo . ekstra pol žličke mleka . ne, ne vem, če je to ok, drugače pa mislim, da ne obstaja bolj redilno mleko. več ji naredi. po bio gaja kapljicah smo tudi mi imeli krče, tako, da sem jih potem raje dala ta starejšemu, ker sem slišala, da je dobro pred vstopom v vrtec jih dat (pa, da se porabijo), no in smo imeli 'sralni dan'. v 4 urah se je 5x pokakal in to orenk porcije . in smo tud pri ta velikem nehali . te koroške, pa tud ne vem, če lih kaj pomagajo. bi bilo isto, če bi dala sladko vodo . pač zagrabi, ker je sladko. zdaj sem kupila tudi gas bimbi, pa bomo videli, kako bo. tiste, ki dajate tudi čaj, koliko date? meni je patronažna rekla, da lahko dam sladek kamiličin čaj, da lažje kaka, ampak domen bi ga spil na hektolitre. no, za enkrat dobi 2x na dan po 30ml, ampak ko zmanjka, začne histerično jokat. že izsiljuje . pasenje kravic tud mi ne izvajamo kaj dosti. včasih je na meni v takem položaju, da kupčka podre, drugače pa ga ne dajam na kravice. sem ga pa dala že nekajkrat spat na trebuh, ampak samo takrat, ko ga ves čas gledam (ne ponoči) in se mi zdi, da veliko bolj mirno spi, pa še več golobčkov spusti . joj ti modrci, men je ful vroče. očitno so delani ekstra debeli. hvala bogu, da mi nič ne teče ven in lahko vsaj ponoči spim brez. drugače sem bila pa že 2x na robu mastitisa. prsi so bolele, pa vročino sem dobila. ampak je bilo obakrat zvečer in je bilo potem zjutraj ok. seveda sem si masirala prsi kot nora in stisnila ven mleko do zadnje kapljice . a ve dajate otroke že kaj v ležalnike? piše, da so primerni od rojstva dalje, pediatri jih pa skoraj do pol leta ne bi notri dajali. . no, jaz ga kar dam notri. mami se more nekak zrihtat, oblečt in zajtrk pojest zjutraj . da se vsaj malo zamoti z igračkami, ki visijo nad njim.
|