khurde
|
jancci, sem pogledala, imam par enakih sporočil, pa mi ni nič ikona utripala očitno spet neki šteka, sej spet nekej prenavljajo, zanč mi sploh tem ni odpiralo in niti gor nisem mogla ti odgovorim. sonček, se mi zdi, da sem danes videla tudi 92 v c&a. drugače pa se mi zdi, da kar je nad 86 je ful malo izbire pol pa šele od ene 122 naprej... sem jih pa lani zasledila tudi v tušu, samo imam slabe izkušnje z njihovim tekstilom za otroke... vsi neti letijo dol, pa z mercatorjevimi tudi nisem imela sreče (čeprav malenkost več kot s tuševimi) najki, kok poznam to tečnobo dons bi najraj oba poslala za en mesec nekam, res matr, sem lih na tem, da se mi spelje, kadar ju skupaj cel dan gledam I ga nič ne uboga, minimalno upošteva in tuli ko zverina, če ji kaj "prepove". fora je v tem, da ji praktično nikol ni nič prepovedal, ker je "tako luštna, da ji ne moreš ne rečt" in če je že rekel ne, pa se je čist mal začela pritoževat, je bil ne kmalu ja, ker "tako luštno/žalostno pogleda, pa ne morem poslušat, kako joka" (pa nikol ni jokala, seveda, ampak kvečjemu zavpila od jeze). in valda ga ne upošteva. in potem poslušam kako se kregata, kako ONA nanj vpije, kako on njo miri in kako na koncu meni reče "dej no, prit pomagat, pa ji ti reč, mene ne upošteva" ja, pa kaj še, ne bom zmer urgirala, naj se zmenita, naj ji začne mal meje postavljat, ne pa da ju jaz mirim in ko sva midve skupaj... ma, nimam četrt toliko problemov in običajno niti enega izpada, tadva sta pa skos na bojni nogi... ampak samo, če ji ne dovoli nečesa... če je VSE po njenem, nimata problema mal sem se spihala, unadva sta se šla uspavat, kar nej ga matra, kaj mi je pa govoril, da sem prekmalu začela z "vzgojo", pa da ne razume, kako lahko mirno gledam, ko piha od jeze, če ji za nekaj rečem ne in pri tem vztrajam