khurde
|
vrtnica, čestitke zdej nam je od avgusta 2010 do marca 2011 zmanjkal sam januar 2011 za zapolnit za vse bolančke sonček, sem kar vedela, kaj te matra. držim pesti, da bo - ko se bosta odločila - čimprej uspelo , enako želim ostalim, če se odločite za novega člana ploha, luuuuuuuštno detece zaspan dan bili v kranju, nakupili par hlačk za I, nekaj bodijev za oba, une ta čisto micene štumfke in nekaj oblačilc... mah, par stvari sem "mogla" dokupit... ne more vse po njej podedovat, mora tut par svojih stvari imet pa kar gledam te cunce velikosti 56, 62... ni mi jasno, kako je bila I lah takoooo majhna dobr let nazaj in kako je lah tok hit tkoooooo zrasla ma, res nenormalno hit rastejo zdej kuham, v bistvu bosta samo dva jedla, jaz sem sita, sem se konkretno pregrešila, pojedla CELO zelenjavno pico in še pol koruzne bombete s sirom zraven mi je zapasalo, klinc gleda, itak se moram bolj zredit in še G mi je "predpisala" pregrehe merila cukr, čist mal nad mejo, sem mislila, da bo visooooookooooooooooooooo gor "kuham" pa pogreto juho iz stročnic od včeraj, ko smo bili pri babi na kosilu in je dala za domov pa burek. da lah ležim, počivam, šprama kalorije, lenarim, kavo pijem... je pa ta moja žverca sitna. sej je faca, pa luštna, sam toooook je nabrita ratala in na momente skor nemogoča. skor. non stop poslušam (zdele tri dni): nočem, ne, ne ne, nočem, ne, nočem... ampak ta nočem reče nekak iz principa, k ni rečeno, da nečesa res noče, sam všeč ji je oporekat pa prav išče kako nagajat. tko, izpod čela in prav postrani gleda naokoli in prav išče, kaj lah ušpiči sej je smešna, ful, sam prav pazit moram na njene prebliske