|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
30.8.2010 8:39:28   
Zvezdica
Jutro

lepe in žalostne zgodbe, nam je obakrat ratalo takoj in si res ne predstavljam kaj ste dale skozi. Bravo punce user posted image zaslužile ste si zdrave otročke

jst sem pa tako izmučena, fizično in psihično, nekako se morem pobrat, ma trenutno se mi ne sanja kako

hvala bogu da vam je takoj ratalo user posted image

Izmučenost, ne govori. user posted image Mi2 z mojim sva res čist uničena. Pa še v sredo se začne šola, neka napetost je skoz. Semi zdi da si bova po prvem malček olajšana.

i belive i can fly....

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
30.8.2010 8:39:50   
Zvezdica
Krtexx,kako ste? Ste pripravljeni na šolo? 

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
30.8.2010 9:23:08   
kiara24
oooo

Punce včeraj smo imeli doma piknik, je moj pekel na žaru, je bilo slastno .... bili so še moji starši.

Kaj lahko naredit , če se otrok tako zelo naveže na babico, da vedno ko gre ali ko mi odhajamo od tam joka in jo komaj pomirimouser posted image Ali je to samo obdobje?

Danes ko je šla v vartsvo je bilo obupno, kot da bi se ponovno uvajali, grozen jok, sem se skoraj še jaz sesula tam.user posted image

Ploha- super prigoda o porodu, lepo da si nazaj. Vidim da je kar hitro minilo. Manca je lepa in bo najbrž tako pridna kot je bila in je Meta. Ko sem zagledala manco so mi stopile solzice v oči.user posted image

za vse bolančkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Najki- naglej se svojega otorčka, pa upam, da ti rata izvedeti spol. če pa ne se pa nikar ne sekiraj.

Petra-WB, super za izpituser posted image , pa kar veselo na delo za otorčki.....user posted image

Niia in zvezdica- evo me... splo ni bilo časa da se oglasim preveč dela. Lepo da sta me pogrešale.

Res je lepe in žalosten zgodbe in vsak je dal nekaj čez. Ampak če tako gledamo je dan danes življenej veliko bolj stresno kot pa včasih.... včasih ni bilo toliko neplodnosti , ni bilo roliko splavov..... in vseh teh stvari.

Jaz upam, da bo še katera kamlu sporočila veselo novico.....

Uživajte, grem na vrt , ker moram naštimat vrečke za juhico in pa pol grem dokolegice mal na kavico, pol papočivat.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
30.8.2010 9:44:50   
nina166
Dan!

Mi smo preživeli lep in naporen vikend user posted image . Zdaj pa spet veselo na delo.

Bolančki pozdravite se user posted image user posted image user posted image user posted image .

Daša spi...jaz pa v službo user posted image ...pa tako zaspano vreme je, da bi se najraje kar k njej vlegla in zaspala

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
30.8.2010 10:17:11   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24
Punce včeraj smo imeli doma piknik, je moj pekel na žaru, je bilo slastno .... bili so še moji starši.

Najki- naglej se svojega otorčka, pa upam, da ti rata izvedeti spol. če pa ne se pa nikar ne sekiraj.

Res je lepe in žalosten zgodbe in vsak je dal nekaj čez. Ampak če tako gledamo je dan danes življenej veliko bolj stresno kot pa včasih.... včasih ni bilo toliko neplodnosti , ni bilo roliko splavov..... in vseh teh stvari.

Sline cedim za vasim piknikom user posted image .

Sej na morfologiji je rekla, da bo puncka, sam si ne upam verjet user posted image . Si ful zelim puncko, samo fantka ne bom imela nic manj rada, vazno da vem kaj pride.

Mende smo drugi v Evropi po procentu umetne oploditve =$.

Kako so bolancki in virozice? Ze kej na boljse?

Zjutraj sem sla na CSD oddat vlogo za porodnisko, zdej sem s tem pomirjena, sem pa oddala se za otroski in so tiste njihove rubrike tako cudne, da sva napisala, naj si sami poiscejo podatke o dohodnini, nisva nic izpolnila. Pa mi je teta rekla, da bo odlocba trajala 2 meseca, ker morajo sami pogledat user posted image . Upam da bojo za nazaj izplacali vseeno. V Sezani so isto stvar naredili v treh dneh... Pa cez 2m moram itak novo vlogo oddajat zaradi rojstva drugega, pa najbrz se prve odlocbe ne bo. Sam takrat lahko samo napisem, da me ze imajo v racunalniku user posted image .

Razen nizkega pritiska, ki me vlece v posteljo, mi je prav prijetno ohlajeno.

Nas vrtec se pa v sredo seli na novo lokacijo in se nekaj novih pride v skupino, precej jih odhaja, pa me mickeno skrbi, ce bo imel JM probleme z novimi prostori in novimi otrocki. Sej njegova prijateljcka gresta zraven, so skupaj ze od zacetka in bo zihr lazje. Verjetno ga bom kar prej vzela ven in peljala s sabo v Velenje na 3D, drugace sem mislila brata prosit, da ga pobere ob stirih...

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
30.8.2010 10:26:57   
VRTNICA84
Malo se vam javljam in vam ob enem sporočam, da sem tudi sama v drugo user posted image . Full sem vesela in upam, da se bo vse vredo izteklo!!

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
30.8.2010 10:48:33   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: VRTNICA84

Malo se vam javljam in vam ob enem sporočam, da sem tudi sama v drugo user posted image . Full sem vesela in upam, da se bo vse vredo izteklo!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cestitke!! Kdaj imas PDP?

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
30.8.2010 10:57:53   
nina166

Čestitke user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1933
30.8.2010 11:10:23   
VRTNICA84
PDP imam 29.03.

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
30.8.2010 11:11:59   
Zvezdica

vrtnica, ČESTITKE in lepo nosečnost ti želimuser posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 1935
30.8.2010 11:12:57   
Najki
potem si cisto na sveze user posted image . upam da bo vse stimalo.

Neposredna povezava do sporočila: 1936
30.8.2010 11:21:57   
krtekxx
Zvezdica, ja pripravljeni smo na šolo. Z XXL prehladom.
S ta srednjim glih od zdravnika. Verjetno ena blaga pljučnica, ni ziher. Aparat za določevanje CRP v Kr danes namreč ni delal. Imamo recept za Hiconcil za vsak slučaj. Ampak živ je pa kt strela...Danes sem na bolniški. Ma ne dam več dopusta za tele obiske zdravnika pa varovanje otrok med njihovimi boleznimi. K mi tud hvala noben ne reče.
Sonček, nujno mi napiši kakega čakaš!!! Magari an mail, ZS ali karkoli. Ker jest resno mislim nekaj kupit. Sam ne glih za 1.800 EUR kot je Specialized.
Vrtnica, super za 2 črtici.
Uživajte.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
30.8.2010 12:16:35   
*x*y*z*
Vrtnica čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1938
30.8.2010 12:18:14   
Jancci
jancci, kako je bilo na triatlonu? voda brrrr?

Ti kar fajn. Voda je bila celo zelo topla, glede na to, da je bil zrak malo bolj hladen. So pa imeli vsi malo slabše rezultate kot v prejšnjih letih, ker je bilo baje težko kolesarit zaradi vetra. No, kakorkoli, 3atlon je uspel, piknik tudi. Prav fino je bilo.
Sonček, če si še želiš otročka navijam za tvoj pogum, da se čimprej odločiš, pa da bo imel Lovro družbo. Je vseen fino, da sta blizu skupaj.. no saj meni, ker imam eno leto starejšo sestro in mi je to res ful fajn. Imam pa tut kolegico ki se že ful časa trudi s temi postopki (3x) in zamrznjenčki (2x), pa se nič ne prime. user posted image Pa fizično ni z nobenim od njiju nič narobe. Se mi zdi, da nekak ni prave energije al kaj!? Sicer pravi, da se je že sprijaznila, ampak dvomim, da se lahko s tem sprijazniš. user posted image Pol pa še razne Janccice okol hodijo, ki se jim je kao neki "ponesrečilo" prav na hitro, te pa sploh vse mine, ane?!!! Čist vrjamem!!!! user posted image

Ploha se mi zdi, da je Manca zelo podobna Meti, sploh na zadnji slikici. Fajn punca!!! Da bo le zdrava!!!! Pa dej mi prosim povej kje si tisto punčko nabavla, pa kok denarja je bila.

Vrtnica čestitke!user posted image user posted image Me veseli, da se vrsta zopet daljša. user posted image

Delam..... se da delam! user posted image user posted image user posted image Sem z eno nogo še na dopustu. user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
30.8.2010 13:53:36   
khurde
vrtnica, čestitke user posted image user posted image user posted image

zdej nam je od avgusta 2010 do marca 2011 zmanjkal sam januar 2011 za zapolnit user posted image

user posted image user posted image user posted image  za vse bolančke

sonček, sem kar vedela, kaj te matra. držim pesti, da bo - ko se bosta odločila - čimprej uspelo user posted image , enako želim ostalim, če se odločite za novega člana

ploha, luuuuuuuštno detece user posted image

zaspan dan user posted image  bili v kranju, nakupili par hlačk za I, nekaj bodijev za oba, une ta čisto micene štumfke in nekaj oblačilc... mah, par stvari sem "mogla" dokupit... ne more vse po njej podedovat, mora tut par svojih stvari imet user posted image  pa kar gledam te cunce velikosti 56, 62... ni mi jasno, kako je bila I lah takoooo majhna dobr let nazaj user posted image user posted image  in kako je lah tok hit tkoooooo zrasla user posted image  ma, res nenormalno hit rastejo

zdej kuham, v bistvu bosta samo dva jedla, jaz sem sita, sem se konkretno pregrešila, pojedla CELO zelenjavno pico in še pol koruzne bombete s sirom zraven user posted image  mi je zapasalo, klinc gleda, itak se moram bolj zredit in še G mi je "predpisala" pregrehe user posted image  merila cukr, čist mal nad mejo, sem mislila, da bo visooooookooooooooooooooo gor user posted image  "kuham" pa pogreto juho iz stročnic od včeraj, ko smo bili pri babi na kosilu in je dala za domov user posted image  pa burek. da lah ležim, počivam, šprama kalorije, lenarim, kavo pijem... user posted image

je pa ta moja žverca sitna. sej je faca, pa luštna, sam toooook je nabrita ratala in na momente skor nemogoča. skor. non stop poslušam (zdele tri dni): nočem, ne, ne ne, nočem, ne, nočem... user posted image  ampak ta nočem reče nekak iz principa, k ni rečeno, da nečesa res noče, sam všeč ji je oporekat user posted image  pa prav išče kako nagajat. tko, izpod čela in prav postrani gleda naokoli in prav išče, kaj lah ušpiči user posted image  sej je smešna, ful, sam prav pazit moram na njene prebliske user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
30.8.2010 14:16:37   
Jancci
Khurde jest imam tut namen dons kako coto it kupi za Me, kako trenerko pa tko mal za jesen ene čeveljce. Kje si nakupovala??
Zadnjič sem ji hotela kupit ene fletne zelen škorenjce z žirafo gor narisano, pa me v tistem kliče moj fotr, da ji je on kupil škorenjce in pridem domov pa pazi...  črtaste svetlo in temno modre barve z mrtvaško glavo gor. Sem ga vprašala, če ni opazil, da je Me punčka, pa da glih mrtvaške glave niso za punčke, pa je rekel, da drugih niso imel... svašta! Moj pravi naj ne kompliciram, pa naj bom vesela da jih je kupil. No ja,.. sej bo prerasla.

Khurde en ZS imaš že ene 2 dni  user posted image

Nama pa Me že 2 dni sredi noči "zahteva" da pride k nama spat in se dere ko sraka dokler ne doseže svojega. user posted image In posledično slabše spim. Drugače pa še kar uboga in je pridna punca.

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
30.8.2010 16:22:32   
Zvezdica
črtaste svetlo in temno modre barve z mrtvaško glavo gor. Sem

men so te lobanje čist mim, še za tavelikega nič ne kupim, če se le da.

Jast sem tamalmu zadnjč naročila ČEVLJČKE Jack&Lily na copatki.si. Ma super so. Popolnoma mehki, usnje k se šika, podplat raven. Ma tamal jih sploh ne sezujeuser posted image Pa copatke sva naročila za doma, spet nabavljamo te usnjene, ker kokrkoli so res mehki.

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 30.8.2010 16:27:21 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
30.8.2010 16:58:10   
sonček33
jancci, hvala

lobanje...jaz bi to prepovedala...tsite zelene z žirafo ima pa lovrek....lepe ful ful

dejte ve men povedat - a vaši malčki še nosijo bodije? jaz enostavno Nikjer, kjer sem gledala (h&m, C&a, sonček, exit, kik ..) ne dobim bodijev z dolgimi rokavi št. 92.user posted image

zvezdica, lepi čevljci, samo naš L. ima številko 23

krtekxx, moj bo sestavljen ... okvir sintesi python2, avid bremze, fox vilice, matr za kolesa ne vem, hoda spredej 133, zadej 155 ...tolk zdej vem...

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 30.8.2010 17:02:13 >

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
30.8.2010 17:11:38   
krtekxx
krtekxx, moj bo sestavljen ... okvir sintesi python2, avid bremze, fox vilice, matr za kolesa ne vem, hoda spredej 133, zadej 155 ...tolk zdej vem...

How much?

Zdele je pa še ta velik dubu vročino. Pa kaj nam je vsega tega treba glih ta teden?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
30.8.2010 17:15:32   
sonček33
Zdele je pa še ta velik dubu vročino. Pa kaj nam je vsega tega treba glih ta teden?

ja hudič no... pikapoke za vse vas ...

1300

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
30.8.2010 17:21:45   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

farfala: a si ti pisala, da je bil samo ful težek, mislim porodna teža?

ja, 4650g, 54 cm , po enem tednu sem že lahko nekak sedelauser posted image , na obroču

kako si pa ti?

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
30.8.2010 17:24:41   
farfala
vrtnica čestitke!!!

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
30.8.2010 17:30:20   
Zvezdica
ejte ve men povedat - a vaši malčki še nosijo bodije? jaz enostavno Nikjer, kjer sem gledala (h&m, C&a, sonček, exit, kik ..) ne dobim bodijev z dolgimi rokavi št. 92.user posted image

Poznano. Sem kupila v Iani in baby centru, 104 št pa jih komaj zapnem. Čakam, da bodo spet zaloge v lelcrecu, k tam vzamem za 3 leta, ko pride iz sušilca so ravno prav. Pa še take tople barve imajo. user posted image

zvezdica, lepi čevljci, samo naš L. ima številko 23

naš pa 24 (3 št mu je nogica zrastla čez poletje), smo mi vzeli tiste največje od 24- 30 mes, velikost 14,5 cm.

ja šit no :(.Pocajtejte se do šole user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, 4650g, 54 cm , po enem tednu sem že lahko nekak sedelauser posted image , na obroču

hmm... kako gre tak otrok ven? Pa kok je obseg glave? Ker z mano v p v sobi je bila ena ženska k je njena mala imala 38 obseg glave....holi šituser posted image
Naš P je imel 36 pa je bilo preveč.

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 30.8.2010 17:34:01 >

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
30.8.2010 17:40:06   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

hmm... kako gre tak otrok ven? Pa kok je obseg glave? Ker z mano v p v sobi je bila ena ženska k je njena mala imala 38 obseg glave....holi šituser posted image
Naš P je imel 36 pa je bilo preveč.

Tinej je imel 38 obseg...pa ni šel ven.user posted image  Se je zataknil 2 cm pred izhodom - bolelo ko hudič.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
30.8.2010 17:42:49   
Zvezdica
Tinej je imel 38 obseg...pa ni šel ven.user posted image Se je zataknil 2 cm pred izhodom - bolelo ko hudič.user posted image

ja sej, nekako do 35 je sprejemljivo, ampakmeni ni jasno da je tista bejba rodilamabrez šiva. Skakljala je k gazelca (jast nisem bila šivana pa me je vse bolelo...ok drgačen porod)
In kako ste ga ven spravili, CR?

i belive i can fly....

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.