|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
30.8.2010 18:01:57   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

ja, 4650g, 54 cm , po enem tednu sem že lahko nekak sedelauser posted image , na obroču

hmm... kako gre tak otrok ven? Pa kok je obseg glave? Ker z mano v p v sobi je bila ena ženska k je njena mala imala 38 obseg glave....holi šituser posted image
Naš P je imel 36 pa je bilo preveč.

presenetljivo hitro _ v 2 urah, OG je bil tud 36 cm, ampak šivala sta me pa kar 2 zdravnika in kasneje so pripravili tud transfuzijo, ker sem izgubila veliko krvi, ker pa so mi dali nekaj za strjevanje krvi, ta potem ni bila potrebna

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
30.8.2010 18:04:20   
Najki
Khurde januar je rezerviran za rojstne dneve nasih januarckov user posted image . Js bi Jana vcasih kar previla nazaj za par mesecev in podozivela kaksne njegove pogruntavscine, ki jih je zdaj prerasel, tamalih cunjic pa se nisem privlekla ven, tako da me sok se caka.

Nas je ratu siten k muha, odkar je oci nazaj in mora za cel teden, ko ga ni bilo, nadoknadit komandiranje in sitnarjenje user posted image . Ne psti sneti slincka, ga pograbi in stisne k sebi in se vleze na tla na trebuh in tuli titi titi (slincek)... Mislim too much. Pa copate, to je k sveta krava mora bit na nogicah. Rajs ne gre na kavc ali posteljo kot bi copate sezul. Vcasih ima take flese na preoblacenje in si vlece oblacila nazaj nase in tuli user posted image . Pa cisto brez razloga, samo da bo po njegovem.

soncek h&m ima do 86 z dolgimi raznih barv, samo tezko res dobis 86 v neki barvi, 80 pa se. So pa zelo dolgi in raztegljivi, tako da ga pelji s sabo pa pomerita kaksnega. Ker potem sem sla v Interspar in sem nasla par bodijev 92 in 98, pa ti povem, da so skoraj iste dolzine kot h&m 86, pa se niso toliko raztegljivi. Samo imajo pa jih.  So pa to zadnje cifre bodijev najbrz, potem bo treba ze tiste dolge spodnje majcke kupovat. Pa se to je, da imajo se prehodno robo in vecinoma kratke, se kak mesec, pa bojo bolje zalozeni z dolgimi.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
30.8.2010 18:22:32   
kiara24
No evo sem še malo oglasim, prej se nisem mogla sem bila čisto aut, ko sem prišla domov sem se tresla ko šiba na vodi, sem mogla pojest tri vrstice čokolade.... pa pritisk sem si zmerila sem ga imela 115/62 me je kar pobiralo. No pol sem pa zaspala je bilo pa malo bolje. Res sem komaj žvela, gorza.

Vrtnica- super, čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image sem ful vesela.

Sonček in Najki- jaz sem ji pa že kupila sp.hlačke in pa sp. majčko ene pa sem jih ji dala že tudi gor je ful luštkana, zdej pa ko je bil tak mraz ji dam pa raj bodi, majčka je hitro zunaj.

A ve kupujete še 86 št. kje mi to nimam niti ene cunje več, pri nase je vse 92 ali več se najde že tudi kak št. 104 vmes sploh pajkice ali pa trenerkica je mislim da je 24M.

V gl. grem nazaj počivat mojedva sta šla na tortico k sem jo zjutraj klari obljubila.user posted image

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
30.8.2010 18:25:15   
Zvezdica

presenetljivo hitro _ v 2 urah, OG je bil tud 36 cm, ampak šivala sta me pa kar 2 zdravnika in kasneje so pripravili tud transfuzijo, ker sem izgubila veliko krvi, ker pa so mi dali nekaj za strjevanje krvi, ta potem ni bila potrebna

ja hitro, ampak tole s krvjo... No, HB je blo vse ok. Sam je bil pa res velikuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
30.8.2010 18:26:56   
Zvezdica
h&m ima do 86 z dolgimi raznih barv, samo tezko res dobis 86 v neki barvi, 80 pa se. So pa zelo dolgi in raztegljivi, tako da ga pelji s sabo pa pomerita kaksnega. Ker potem sem sla v Interspar in sem nasla par bodijev 92 in 98, pa ti povem, da so skoraj iste dolzine kot h&m 86, pa se niso toliko raztegljivi.

to je nam premajhno. Sej kak poleten 86 je še aktualen,sam načeloma so premali.

šparovimipaniso všeč, se razetgnejo v širino. Aja,enkartmiej mamaod lumpija prinesla,so taki fajn, za pod majčkopozimi, tanki,pa veliki :)

i belive i can fly....

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
30.8.2010 18:38:16   
Najki
js imam pritisk 105/60 normalno user posted image , ni cudno da sem bolj neaktivne sorte.

Jaz mu ze dolgo nisem dokupila cunjic, tele bodije zdej, pa pac najvecje stevilke, kar sem dobila. Ker nima niti enega z dolgimi in se je naenkrat ohladilo. Sicer ponavadi gledam kaj bi mu bilo prav in po raztegljivosti, stevilk se niti ne drzim, ker se ful razlikujejo. Pa recimo dosti dolgih hlack in trenerk mu je se prav, ker se je najbolj potegnil v trup in potem majcke in hlace niso ravno problem. Pa tudi ze prej sem vecje vzela in so mu se vedno v redu. Bodiji so pa ze problem. Pizamice ima pa frotiraste se od mojega brata in so mu bile prejsnjo zimo ful dolge, zdej bojo pa ravno prav, pa jih ima veliko. Tudi zabice, ki jih je precej dobil. Po moje mu bo tudi zimski pajacek se prav in vse bundice, cevlji pa bojo problem. Zimske kapice so mu se prav, sem kupila samo eno prehodno za zdej. Ma v bistvu ima vse za zimo se mi zdi.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
30.8.2010 19:04:09   
khurde
jancci, sem pogledala, imam par enakih sporočil, pa mi ni nič ikona utripala user posted image  očitno spet neki šteka, sej spet nekej prenavljajo, zanč mi sploh tem ni odpiralo in niti gor nisem mogla user posted image  ti odgovorim.

sonček, se mi zdi, da sem danes videla tudi 92 v c&a. drugače pa se mi zdi, da kar je nad 86 je ful malo izbire user posted image  pol pa šele od ene 122 naprej... sem jih pa lani zasledila tudi v tušu, samo imam slabe izkušnje z njihovim tekstilom za otroke... vsi neti letijo dol, pa z mercatorjevimi tudi nisem imela sreče (čeprav malenkost več kot s tuševimi)

najki, kok poznam to tečnobo user posted image user posted image user posted image  dons bi najraj oba poslala za en mesec nekam, res user posted image  matr, sem lih na tem, da se mi spelje, kadar ju skupaj cel dan gledam user posted image  I ga nič ne uboga, minimalno upošteva in tuli ko zverina, če ji kaj "prepove". fora je v tem, da ji praktično nikol ni nič prepovedal, ker je "tako luštna, da ji ne moreš ne rečt" in če je že rekel ne, pa se je čist mal začela pritoževat, je bil ne kmalu ja, ker "tako luštno/žalostno pogleda, pa ne morem poslušat, kako joka" (pa nikol ni jokala, seveda, ampak kvečjemu zavpila od jeze). in valda ga ne upošteva. in potem poslušam kako se kregata, kako ONA nanj vpije, kako on njo miri in kako na koncu meni reče "dej no, prit pomagat, pa ji ti reč, mene ne upošteva" user posted image  ja, pa kaj še, ne bom zmer urgirala, naj se zmenita, naj ji začne mal meje postavljat, ne pa da ju jaz mirim user posted image  in ko sva midve skupaj... ma, nimam četrt toliko problemov in običajno niti enega izpada, tadva sta pa skos na bojni nogi... ampak samo, če ji ne dovoli nečesa... če je VSE po njenem, nimata problema user posted image  mal sem se spihala, unadva sta se šla uspavat, kar nej ga matra, kaj mi je pa govoril, da sem prekmalu začela z "vzgojo", pa da ne razume, kako lahko mirno gledam, ko piha od jeze, če ji za nekaj rečem ne in pri tem vztrajam user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
30.8.2010 19:10:38   
Zvezdica
I ga nič ne uboga, minimalno upošteva in tuli ko zverina, če ji kaj "prepove". fora je v tem, da ji praktično nikol ni nič prepovedal, ker je "tako luštna, da ji ne moreš ne rečt" in če je že rekel ne, pa se je čist mal začela pritoževat, je bil ne kmalu ja, ker "tako luštno/žalostno pogleda, pa ne morem poslušat, kako joka" (pa nikol ni jokala, seveda, ampak kvečjemu zavpila od jeze).

user posted image poznam, sam da je naš ati dosleden in zna rečt NE, mami pa kar ne more.

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
30.8.2010 19:11:54   
Najki
Evo se pri nas se je pojavilo... Dragi je fasal drisko in bruhanje... Res upam, da se ne prenese na naju.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
30.8.2010 19:12:15   
Zvezdica
o moje mu bo tudi zimski pajacek se prav in vse bundice, cevlji pa bojo problem. Zimske kapice so mu se prav, sem kupila samo eno prehodno za zdej. Ma v bistvu ima vse za zimo se mi zdi.

mater no, pa ne da bomo kape gor tlačili...sam če bo tkole bo res treba.

našemu pa od lani ni čisto nič prav, ker v višino meri dobrih 85 -86, pa 4 kg več k pozimi.  Bo treba vse dokupit :)

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 30.8.2010 19:20:47 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
30.8.2010 19:23:59   
Najki
Ja Khurde tocno tko je pri nas. Ze pri 6ih mesecih je pokazal kaj zna in ze od takrat ociju govorim, da je mali njegov lutkar, pa ta tud nima srca rect ne. Pa sploh ne more poslusat joka, ce kdaj proba vztrajat pri ne. Seveda ni jok ampak tisto nacrtno vrescanje, pa to oci sploh ne slisi user posted image . Vcasih mu recem da ga ma ksno stvar za odvadit, ker ga jaz ne mislim prenasat s taksnim izpadom, ko njega ne bo nekaj dni. Pa sej kot pri tebi je tudi z mano angelcek, samo prvi dan mal poskusa, sam vseeno se mora oci v roke vzet. Ma ves kaj mi potem rece, da je mali tako zlat, da si kaksno razvado le zasluzi user posted image . Samo je zlat takrat, ko oci dela vse po njegovo user posted image .

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
30.8.2010 19:41:21   
Najki
Zvezdica JM bojo zmerili sele konec meseca na posvetovalnici, se mi sploh ne sanja koliko meri. Kapico sem mu kupila pa zaradi teh usesk, ki so ga matrala, eno tako tanko ravno toliko, da ga ne prepiha niti presvica, samo je pa zavihana in elasticna, pa mu bo se za pomlad komot. Trak ima pa se od lani. Sej nosil je se ni, samo za vsak slucaj jo imam v torbi. Popoldan je avto zunaj nameril 9 stopinj, tako da ga moras res naenkrat ful oblacit, pa niti ne ves, kaksno bo popoldan user posted image . Zdejle pise, da je zunaj 11 stopinj. Pa se pihalo je. Nas je se doma v dvojih dolgih rokavih zdejle.Pa ponoci bo ze v topli pizamici mogoc se z bodijem spodaj.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
30.8.2010 19:54:20   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: Najki

Samo je zlat takrat, ko oci dela vse po njegovo user posted image .

ja, to je ta point najinih zlatih otrok user posted image

mi tut še nismo imel posvetovalnice, pojma nimam o kilah in centimetrih. počas razmišljam o spanju user posted image  nič se mi ne da, po tv-ju pa skor zihr ni nič pametnega. moram mal spored pregledat. sam tole sprehajanje po trgovinah mene izmuči.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
30.8.2010 20:07:19   
Ploha
na sem tla nekaj napisat, pa mam spet za dojit...pa drugič user posted image user posted image

farfala: svaka ti častuser posted image

OG: naša je imela 36,5 cm...

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
30.8.2010 20:16:47   
Ploha
marta: ti si pa itak fenomen user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
30.8.2010 20:17:12   
khurde
ojej, OG... I je mela 37 user posted image user posted image  upam, da je ta res tok v povprečju, kot mi G govori, kar se glave tiče... ker mene so tut neki šival, pa trajal je kak mesec, da sem se lah normalno usedla user posted image  in kar je najhuj, mi je to, da se mi zdi, da če bi me pustila, da se malenkost premaknem, v minimalno bolj udoben položaj, vsaj MV ne bi bil natrgan (sicer baje čist malo) in da verjetno tut ne bi bilo tok šivov. krvi sem pa tut nekaj izgubila, mal čez pol litra, so mi naslednji dan transfuzijo ponujal, ampak je bil hemoglobin ok, nad 100 in so rekli, da ni nujno, edino, če res želim. zdej sem itak v dilemi a nej grem v kranj ali lj... bi šla še mal drugam pogledat user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
30.8.2010 20:38:45   
petra88
VRTNICA ČESTITKE!Čimlepšo nosečnost ti želim!

Bodiji so men iz spara ful fajn. zmeram sem jih tudi tam kupovala, tako da ne vem kako zgledajo drugi. Mam pa enga 86 iz h&m, sam je še toooooolk prevelik. uni iz spara so mu pa 86 lih prov. se res ful razlikujejo in morš prov probat. Sam se mi zdi da imajo v šparu tudi 92, če ne še večje.
Ko vas berem ugotavljam da je naš mulo še čist drobižek - večinoma nosi 80 številko.

sitnobe.. poznam. Samo da pri nas kar tata ukaže takoj velja, kar pa mama se pa splača sprobat če mogoče popusti. pa ne da bi popuščala, sam več se menim z njim. sploh pa zdej ko smo pršli z morja, prov nagajivo gleda in se mi smeji od strani, pa bod resen ane.

Najki pocajtajte se čimprej user posted image

prej sem šla gledat na termometer, 5stopinj. brrr

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
30.8.2010 21:17:27   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Tinej je imel 38 obseg...pa ni šel ven.user posted image Se je zataknil 2 cm pred izhodom - bolelo ko hudič.user posted image

ja sej, nekako do 35 je sprejemljivo, ampakmeni ni jasno da je tista bejba rodilamabrez šiva. Skakljala je k gazelca (jast nisem bila šivana pa me je vse bolelo...ok drgačen porod)
In kako ste ga ven spravili, CR?

Jap po parih urah potiskanja,user posted image najpraj je probala vakum pa tud to ni pomagalo, potem pa CR.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
30.8.2010 21:24:57   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

marta: ti si pa itak fenomen user posted image

Ma ne...jaz mam ful slabe spomine pa še zdaj nisem prebolela, da ga nisem mogla stisnit k sebi, po porodu sem ga samo na slikici vidla (pa še to bolj megleno), prinesli so mi ga komaj naslednje jutro.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
30.8.2010 21:26:30   
Najki
Dragega ze kuha, 38 stopinj zaenkrat ampak raste. Pa trebuh ga boli in slabost se daje. Cist je gotov. Mulc je ravno zaspanckal. Jutri bo dragi doma, sam bi ga ful skipala h dohtarju, on pa itak ne bo hotel it, ma sem ga spomnila da mora, da lohk sploh bolnisko dobi... Ful nerodno tole. Ne bo v redu, ce se mulcek zboli, ker ga dragi ne bo mogel pedenat, js sm bla pa ze 20 dni na negi zdejle in delo caka. Ta teden res ne morem spet na nego. 27. pa ze porodnisko zacnem. V sredo pa najbrz ne bo mogel niti v Velenje in se bom sama izgubljala tam. Ze morfologijo je preskocil user posted image . Pa se nic noce vase spravit mu nimam kaj ponudit, razen svecko v rito user posted image .

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
30.8.2010 21:52:47   
Zvezdica
. Kapico sem mu kupila pa zaradi teh usesk, ki so ga matrala, eno tako tanko ravno toliko, da ga ne prepiha niti presvica, samo je pa zavihana in elasticna, pa mu bo se za pomlad komot. Trak ima pa se od lani. Sej nosil je se ni, samo za vsak slucaj jo imam v torbi.

ja sej ravno to.Mislim, dejansko iz kopalk v bunde skačemo. Si me prav opomnila, da moram kape kupit.
Ni čudno da je že zdaj toliko viroz, angin in vsega kar naj bi začelo šele novembra user posted image

Glede janovih ušesk, zdaj sem to kar vleče. Kaj so rekl , priP, semočitno spregledala če si kaj pisala, a ima AB?

i belive i can fly....

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
   [Brisano sporočilo]
30.8.2010 21:54:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Najki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1972
30.8.2010 21:58:49   
Zvezdica
Dragega ze kuha, 38 stopinj zaenkrat ampak raste. Pa trebuh ga boli in slabost se daje. Cist je gotov.

user posted image user posted image user posted image tamalga stran...čimprej :)pa ti tudi.šri nas se v takih primerih odstranimo, bolni v spalnico, ostali pa kjer čmouser posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 30.8.2010 21:59:32 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
30.8.2010 22:00:54   
Zvezdica
Kje kupujete gumjaste škornje? Jaz sploh ne vem kam pogledat, pa kakšno lepo palerino bi tudi imeli?

škornjce imam še od liamčka, iz vrtnega centra.Pa šeklobuček imaod tam.palerinomoram pa v Iano iskat. Stanejo cc 35 - 36 €, sam so res hude :)

i belive i can fly....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
   [Brisano sporočilo]
30.8.2010 22:01:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.