marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najki Koliko vas je imelo pa umetno od januarcic? Koliko casa ste poskusale naravno, predno ste sle v postopke? Pa kolk casa se recimo postopki izvajajo, da se prime, recimo da odmislimo splave. A ti postopki in priprave ful energije poberejo? Sej sploh ne vem kako to zgleda, sam sestricna neki nacrtuje, samo je bila pa ze ona fuuuul tezko spoceta in tudi umetno, se mi kar smili, ce bo imela tudi ona probleme. Ta druga je pa tudi nekaj zacela na tem delat =$. Nasa skupna babica je imela pa 3 otroke in se 8 nacrtnih splavov , dve od njenih vnukinj se bosta pa bodli zanosit. Jaz sem ena od njih. 4x celoten postopek, 2x zamrznjenčki (v cca 3 letih)pa en še čaka (ampak bo še malo čakal). Naravno nisva poskušala, ker je bilo od začetka jasno, da ni šans (moj je dal seme zamrzniti pred kemoterapijami, ker sedaj niso več gibljivi, meni so po 3. postopku odstranili pregrado). Meni je pobralo precej energije, fizično sem bila utrujena od vseh hormonov (sploh od tablet za debelitev sluznice), še bolj pa psihično zaradi stalnega pritiska, velike želje in razočaranj. Bila sem prav netolerantna, priznam nosečnice sem težko gledala (ne da jim ne bi privoščila, ampak bi dala vse, da bi bila na njihovem mestu), na živce mi je šla vsaka beseda, ki tisti trenutek ni pasala mojemu razpoloženju, sploh če je prišla iz ust nekoga, ki je imel otroke tako mimogrede in je bilo očitno, da jemlje te stvari samoumevno. No potem je HB le uspelo, vstavili so 2 zarodka, pri enem srček ni utripal in se je počasi poslovil, ostal pa je naš mali lump. Mah itak, da je bilo vredno. Absolutno.