Ploha
|
evo tkole ke blo... itak una gnila viroza, si sploh nism želela rodit, nikakor...ker sem bla švoh, da sem komaj sebe pokonc držala, ne pa da bo še rodila... zutri mi je babca rekla naj pridem vsaj na ctg...pa so se potem odločil, da grem vseen na amnio...kjer ni bilo spremembe...odprta enako, plodovnica bistro do mlečna, otrok visoko...to bo še trajal...uf sm si oddahnila...sicer popadki so bili, sem jih čutila, ampak tko sem pa tja kakšen...nič posebnega,...otdevanje trebuha... no popoldne ob 14.00 so se začel neredni popadki, ampak ful na gost...na 8, na 5, na 3, pa spet na 5 , na 8 minut itd...no pol pa skos bolj redni, pol sm jih mela ene 7 na 5 minut, ob 16.00 pokličem medveda naj pride...on je ravno peljal gnojnico in me praša, če lahko še to pelje do konca al raj obrne ja pa pelji ane...pelje, pride domov, valda po gnojnici dišiš zelooo lepo, se je moral stušrat, obrit pa ne vem še kaj, kot da gre na modno pisto...men se je že mešalo..v tistem pa pof...odteče malo vode...sem sedela na postli, nagam ker me je vse motilo, in sem se kr slekvala , mu rečem vodaaa je...pa on, kašna voda? A voda ti je odtekla? jaaaaa...prleti brisat vodo, mene pedenat, sebe pedenat, pograbva stvari in "tečeva" v avto...no vmes mi je voda počasi odtekala, popadki so bli na 4 minute ko sem prišla v P...ko sva se vozila me praša na kolk časa so pol tisti popadki ko rodiš pa jst, ja na 1 minuto do 2...ooo p*** glej da ne rodiš v avtu, ja ju viš, če bi šlo tko lahko.....ko sem stopila iz avta se je itak vse vlilo in sem čez celo P puščala sledi ...pride babca...itak sem že v avtu molila, da sm vsaj 6 cm odprta...me pogleda in reče da sem 8 cm odprta...juhuu...in itak spet sprašujem, če bom kmal rodila, in ona ja zeloo kmal, kr v porodno... me naštima, šlata trebuh in pravi: Ja tole bo pa velik otrok, vam je kdo kaj povedal?? ooo so so..sej to me skrbi... vmes sm mogla še mal predihat, da sem se čist odprla, ko mi je že tolk dol prtiskal sm se neki drla...medved pravi, da mu je takrat postalo slabo, da je mislu da bo skup padu jst sm itak že omedlevala... no pol pa iztis...ni pa ni šlo...bolelo ko satan,...babca mi je skos govorla potiskat jst pa nikakor nism mogla...zdj ne vem, al sm bla res tolk švoh od viroze al je blo res tolk težko, ampak sploh nism mogla, drla sem se itka k žvau medvedu so zaukzal naj me prime za nogo...pride še ena babca, skoč na postlo in začne skakat po meni...jst pa pol sploh nism mela občutka pritiskanja na dol...no pol smo jo pa le vn spravl...uf..kako olajšanje... po porodu sem še fuul krvavela, tko da sm bla mal dlje v porodni... dohtar je reku, da imam lepotni šiv in da mi je babca nardila minimalni rez, kar je verjetno res, ker vsaj približno lahko sedim to bo to, slikce pa še sledijo...
|