khurde
|
ojla, moram za nazaj prebrat, sem sam mal preletela. bili zunaj na sprehodu, toboganu, v trgovini, I zdaj spi. aja, sonček, kupila uno mešanico za gorsko mineštro, sem videla, da imajo v mercatorju. pa bom jutri verjetno skuhala, danes pa makaroni s sirom, solata, pa še kaj bi, samo ne vem. tok sem preletela, da lah tole komentiram: sonček, jaz kupujem to maščobo, ja, v kockah. pa tudi kokosovo olje, combo je proizvajalec, če se ne motim, ki se lepo strdi, če ni prevroče ali če je v hladilniku. samo to olje, zelena pakunga, je dražje - okoli 12-15 evrov, odvisno kje. je pa res fajn za na kruh z medom ali pa za kakšne sladice, peciva itd., ker ima ornk vonj in aromo kokosa. tista maščoba v kockah pa ne. marta, jaz za juhe nikoli ne pražim čebule, razen za kak krompirjev golaž in podobno. ja, baje sem naslednja v bistvu me je šele zdaj to zadelo in kar mal komi čakam me pa dons nenormalno zgaga peče, že ponoči me je začela zdaj se je pomirilo, sam po zajtrku sem imela un občutek kot da mi je nekaj v požiralniku ostalo grem še mal brat in da kaj pokomentiram... dokler se miš ne zbudi