|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
28.8.2010 15:47:44   
sonček33
ploha, super, da si nazaj ...porod je za teboj..zdej ap samo še veselje

jancci super fotke ...bučo sem kupila na tržnici in je bila super, jo imam še pol in jo jutri spečem z mladim krompirjem 

user posted image matija in patrik

farfala a pri vas tudi lije...ma sej je fajn, da je tudi mal dežja ...

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
28.8.2010 15:58:04   
sonček33
Matra me ...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
28.8.2010 16:01:27   
*x*y*z*
... kaj ali kdo?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
28.8.2010 16:55:06   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Matra me ...

kaj?

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
28.8.2010 18:56:12   
Ploha
evo tkole ke blo...

itak una gnila viroza, si sploh nism želela rodit, nikakor...ker sem bla švoh, da sem komaj sebe pokonc držala, ne pa da bo še rodila...

zutri mi je babca rekla naj pridem vsaj na ctg...pa so se potem odločil, da grem vseen na amnio...kjer ni bilo spremembe...odprta enako, plodovnica bistro do mlečna, otrok visoko...to bo še trajal...uf sm si oddahnila...sicer popadki so bili, sem jih čutila, ampak tko sem pa tja kakšen...nič posebnega,...otdevanje trebuha...

no popoldne ob 14.00 so se začel neredni popadki, ampak ful na gost...na 8, na 5, na 3, pa spet na 5 , na 8 minut itd...no pol pa skos bolj redni, pol sm jih mela ene 7 na 5 minut, ob 16.00 pokličem medveda naj pride...on je ravno peljal gnojnico user posted image in me praša, če lahko še to pelje do konca al raj obrne user posted image user posted image ja pa pelji ane...pelje, pride domov, valda po gnojnici dišiš zelooo lepo, se je moral stušrat, obrit pa ne vem še kaj, kot da gre na modno pisto...men se je že mešalo..v tistem pa pof...odteče malo vode...sem sedela na postli, nagam ker me je vse motilo, in sem se kr slekvala user posted image user posted image , mu rečem vodaaa je...pa on, kašna voda? A voda ti je odtekla? jaaaaa...prleti brisat vodo, mene pedenat, sebe pedenat, pograbva stvari in  "tečeva" v avto...no vmes mi je voda počasi odtekala, popadki so bli na 4 minute ko sem prišla v P...ko sva se vozila me praša na kolk časa so pol tisti popadki ko rodiš pa jst, ja na 1 minuto do 2...ooo p*** glej da ne rodiš v avtu, ja ju viš, če bi šlo tko lahko.....ko sem stopila iz avta se je itak vse vlilo in sem čez celo P puščala sledi user posted image ...pride babca...itak sem že v avtu molila, da sm vsaj 6 cm odprta...me pogleda in reče da sem 8 cm odprta...juhuu...in itak spet sprašujem, če bom kmal rodila, in ona ja zeloo kmal, kr v porodno...

me naštima, šlata trebuh in pravi: Ja tole bo pa velik otrok, vam je kdo kaj povedal?? ooo so so..sej to me skrbi...

vmes sm mogla še mal predihat, da sem se čist odprla, ko mi je že tolk dol prtiskal sm se neki drla...medved pravi, da mu je takrat postalo slabo, da je mislu da bo skup padu user posted image user posted image jst sm itak že omedlevala...

no pol pa iztis...ni pa ni šlo...bolelo ko satan,...babca mi je skos govorla potiskat jst pa nikakor nism mogla...zdj ne vem, al sm bla res tolk švoh od viroze al je blo res tolk težko, ampak sploh nism mogla, drla sem se itka k žvau user posted image medvedu so zaukzal naj me prime za nogo...pride še ena babca, skoč na postlo in začne skakat po meni...jst pa pol sploh nism mela občutka pritiskanja na dol...no pol smo jo pa le vn spravl...uf..kako olajšanje...

po porodu sem še fuul krvavela, tko da sm bla mal dlje v porodni...

dohtar je reku, da imam lepotni šiv in da mi je babca nardila minimalni rez, kar je verjetno res, ker vsaj približno lahko sedim user posted image user posted image

to bo to, slikce pa še sledijo...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
28.8.2010 19:31:28   
nina166
Otroka se kopata, jaz pa sem hitro skočla sem gor pogledat če je kaj novega. In vidim, da sta Ploha in Manca že doma. Super. Čestitke še enkrat...zdaj pa se vsi skupaj lepo cartajte. Sem prebrala tvojo porodno zgodbo. Super da je šlo tako hitro. Je pa bil tudi moj drugi porod kratek in veliko bolj intenziven kot prvi. Tudi jaz komaj čakam na slikice.

Grem zdaj otroka spravit iz banje in spat...pol pa upam, da ne bom spet zaspala zraven Daše...tako kot skoraj vsak večer user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
28.8.2010 20:37:23   
Jancci
Ploha zdej sem se režala tistem tvojem začetnem delu ko je medved gnojnico vozu... faca!! Moraš pa priznat, da je šlo kar hitro. Fajn.

Sem pozabila povedat, da sem na dopustu prebrala celo 2 knjigi... Od Kluuna..Pride ženska k zdravniku... sem jokala ko malo dete zraven, pa me moj zajebava, pol jo je pa še on prebral, pa tut jokal. Kaj morajo eni vse v življenju skos dat!!!user posted image
No pa še eno knjigo sem brala od dveh novinarjev, ki sta pisala o Abramoviču. Toooook dnarja, pa vseen tooook skrbi!? Ka pa vem kaj si mislim.... eni se pač znajdejo, al kaj?!

Farfala a si rekla mal trebušča?? Men se zdi ogromen in me že ful moti. Pa so še 3 meseci in pol do konca.user posted image

Zgaga me peče.user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
28.8.2010 20:38:59   
marta82
O Plohca to je bilo pa res brzinsko. Ma super.user posted image  Komaj čakam fotko. Pa WB.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
28.8.2010 20:41:14   
khurde
o, ploha, super, da sta doma! user posted image  pa fajn porodna zgodba user posted image

x-y-z, user posted image  za cigarete in super, da je matija bolje user posted image

jancci, I je dobila dojenčka od babi in tete za rd, enega dokaj običnega, joka sicer in cuza dudo. pomoje iz baby centra. cene ne vem, nič kaj preveč dražjega in kompliciranega. ni pa preveč zainteresirana zanj, je bolj za en traktor in duplo kocke, konja, pa ene živali. včas ga okrog nosi, boža, hrani, dudo ven in not daje, polaga v ležalnik, mu kaže knjige, sam pol ga pa hit s kakšnim mačkom zamenja user posted image

eno palačinko bi, sam za eno se mi ne da kup mase delat user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
28.8.2010 20:42:05   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci
Zgaga me peče.user posted image

poznano... preveč user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
28.8.2010 20:47:38   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

je bolj za en traktor

Me je pa nora na avtomobilčke. Poleg mami, oči, je tretja najbolj pogosta beseda auto. Najbolj je srečna ko parkiramo in jo moj vzame za volan, da malo šofira. user posted image  Ko rečem, da greva ven se začne dret auto, auto...user posted image

Pa moje ime tko lepo reče, da se mi kar srce taja. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Srček mali moj.

< Sporočilo je popravil Jancci -- 28.8.2010 20:51:56 >

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
28.8.2010 21:07:13   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

Domen bo v v vrtcu prestavljen v večjo skupino...komaj se je navadil tu, pa že mora drugam user posted image user posted image

nina, to pa res ni fajnuser posted image ...nejc lestos ostaja v svoji skupini z večjimi, drugo leto gredo ostali v šolo naš pa v drugo skupino....je pa ful srečen, da gre počasi že v vrtec, mi je danes rekel, da že pogreša prijatelje in da se veseli

Ja ko so sestavili skupine, smo imeli sestanek. Šla sva na sestanek v večjo skupino, ker so mi rekli, da bo prestavljen. Potrdili smo že učni načrt, izvolili predstavnike in vse kar je pač treba na začetku. Domna sem že začela pripravljat na to, da bo šel k večjim...pa ni bil glih navdušen user posted image  V petek pa pridem po njega in vzg. mi začne govorit, da se ravnateljica iskreno opravičuje, da je prišlo do pomote v datumih in so pri dveh iz Domnove skupine spremenili letnico rojstva iz 2005 v 2006 in bi potemtakem ona dva ostala v zdajšnji skupini, čeprav bo po pravem mogla it naprej. In da so to sedaj popravili in da Domen in še en fantek ostaneta tu ko letos, onadva greta pa naprej. Pa tako se mi je opravičevala, jaz pa sem bla ful vesela...pa Domen tud, sva mogla takoj atija v službo poklicat in mu povedat. Ima to vzg. tu ful rad, pa vsi njegovi največji prijatelji bi ostali v tej skupini. Tako da sem res vesela, da bo še eno leto tu.

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
28.8.2010 21:09:48   
nina166
**** super da ste bolje

jancci naša ima tud zlo rada bolj fantovske stvari...ful rada leze na Domnov picikl in traktor in se hoče vozit. Domen pa se rad igra s punčkami user posted image  user posted image

Jutri gremo pa na krst...samo bo slabo vreme user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
28.8.2010 21:14:18   
Jancci
Nina ju3 bo sonček!!

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
28.8.2010 21:19:16   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Nina ju3 bo sonček!!

Upam da res...bi blo zlo fajn.

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
28.8.2010 21:32:09   
sonček33
seveda bo sonce.da se bomo potepali

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
28.8.2010 21:44:30   
marta82

seveda bo sonce.da se bomo potepali

Mi gremo k mojim v Haloze. In bi pasal sonček.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
29.8.2010 7:26:30   
sonček33
Lepa bo, še zadnja avgustovska nedelja ... Potem pa počasi novim izzivom naproti.
Upam, da bo L. zadovoljen v vrtcu.

kam jo mahnete?

kako so bolančki? a so že zdravčki?

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
29.8.2010 8:05:13   
Zvezdica

Lepa bo, še zadnja avgustovska nedelja ... Potem pa počasi novim izzivom naproti.
Upam, da bo L. zadovoljen v vrtcu.

kam jo mahnete?

kako so bolančki? a so že zdravčki?

Ja. zadnja.Men je vsakič tako hudo,ko je poletja konec. Upam, na lepo sončno jesen. user posted image

Danes gremo kmoji mami.  Potem pa še na igrišče.  Pa vi?

Naš je v petek bolj pogosto kakal, no prvič je bilo po vonju po driski. Zjutraj v soboto ni bilo nobenih težav več user posted image Pa spet smo spali do osmih user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
29.8.2010 8:11:43   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica
Pa spet smo spali do osmih user posted image user posted image user posted image

uuu, super user posted image  mi do pol sedmih user posted image

zdej greva do moje stare mame, pol spanje, kosilo, pa do moje mami popoldne. vmes se mogoče še na kakšnem igrišču ustaviva, če ne bo premokro tam.

drugače pa...

DOBRO JUTRO!

noče mi nobene lepe kave prilepit user posted image

< Sporočilo je popravil khurde -- 29.8.2010 8:13:03 >

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
29.8.2010 8:20:57   
Zvezdica
Khurde jutro...

sam zate user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
29.8.2010 9:31:52   
Ploha
user posted image

in danes...

user posted image

tako nekako naj bi zgledal jok..slišal smo komaj kdaj user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
29.8.2010 9:36:40   
Zvezdica
o ploha, kakšna lepa lička... pa in kako lepo spi user posted image

No, zdaj me pa spet ima, da bi imela še engauser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
29.8.2010 9:36:59   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

user posted image

in danes...

user posted image

tako nekako naj bi zgledal jok..slišal smo komaj kdaj user posted image user posted image

user posted image

Lepotička mala user posted image  user posted image  user posted image  Se tako raznežim ob takih slikah...bi še mela kar enga user posted image  user posted image . Zadnja slika me pa ful spominja na Dašo...se je tud tak zelo drla...pa še zdaj je zlo glasna user posted image  user posted image  user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
29.8.2010 9:37:35   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

user posted image

in danes...

velikankauser posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 29.8.2010 9:38:10 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.