|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
25.8.2010 18:04:21   
Aninchy
no... diha. torej še mam mal časa, tak da napište kej...user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
25.8.2010 19:09:52   
jolcica
živjo punce,
spet po dolgem času se mal oglašam , nism pridn priznam lahko me kregate user posted image user posted image user posted image user posted image

no skratka mamo kar burno zato nimam niti časa pisati kaj dost mali niakokr noče spati ponoči pa je sit previt sm zaspi šele po eni uri zjutrajuser posted image user posted image user posted image user posted image no pa tudi na teži je tako da zvečer smo začeli dodajat mleko kajti moj očitno ni zadost maščoben in se ne naje pa tudi ko mu dodajamo smo misli da mogoče noče zaspati zato ker je lačen pa dobi veliko porcijo kolikor hoče pa tud noče zaspati revež pol čist vesel na gugalniku gleda pa sm pogovarjal bi se...

drugače pa je bil dones v varstvu sva z dragim ko je imel lih dopust šla regal naročiti, omaro pa nisva najdla prave barve nevem a je tko težko user posted image dobiti barvo imitacije oreha in bele kombinacija z drsnimi vrati mera 180 cm dalje... user posted image user posted image user posted image

nič neki stoka grem pogledat vas jutri zjutraj za nazaj preberem pa pokomentiram...

bodite lepo...

my little angel :)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
25.8.2010 21:06:54   
deveta
Dober večer!

Ste se pa razpisale danes. Sem bila spet pri mamiuser posted image user posted image user posted image in jutri grem spetuser posted image user posted image user posted image . Pol pa bo počasi konec maminega dopusta. Mi je dosti lažje prenašat to grozno vročino v družbi, kot pa sama doma. Danes je bilo pri nas nenormalno vroče in soparno. Mala pa cel dan potna in zaspana, pa prevroče je za spatuser posted image . Mama nima klime ima pa na srečo ful debele zidove (isterska hiša)

Bubolin: kar se tiče rokic in prstkov v usta je pri nas isto. Tudi dudo ni šans, da jo prime. Če ji jo predolgo ponujam se užali in začne jokatuser posted image

Sonček88: sem rodila ob desetih zvečer. Ampak tisto noč na 26 pa smo najbrž "prespale" (jaz tisto noč nisem spala niti minute, me je najbrž adrenalin gor držal) nekje blizuuser posted image . Jaz sem bila v sobi 16. Pa ti?

sarbi: mi smo s kapljicami proti krčkom zaklučili. Nazadnje sem ji par dni dajala ene italijanske (mylicon) in krčkov ni blo več. Pol pa sem nehala, da preverim situacijo, pa jih ni bilo niti pol. Tako da smo s tem na srečo opravili.

Jolcica: o lepo da se spet oglasiš. Ti prav nič ne zavidam, tudi pri nas je bilo na začetku tako in te razumem. Samo da so našo takrat krčki matrali in zato ni spala. Tvoj Tjažek pa je bolj nočni tip zgledauser posted image user posted image

No pa grem zdaj malo lubenice v hladilnik iskat, po tem vročem dnevu se mi bo praav prilegla. Čeprav se je zdaj vsaj malo ohladilo. Črički pa tako črikajo, kot da imajo koncert

Lahko in predvsem mirno noč vsem

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
25.8.2010 21:23:15   
bubolin
Helou helou
Naš mali že dobre pol ure spi kot top, tako da ima mami malo časa zase user posted image tud očija ni doma - je šel na tekmo (igra in line hokej) tako da uživam maksimalnouser posted image malo miru user posted image

Zanima me kdaj pa ve dajete svoje sončke spat???

Jolcica - upam da bo kmalu bolje. Kar se pa tiče opreme - jah ponavadi je tko da kar rabiš itak nimajo v pravi barvi. Vem - sem opremljala hišo pred slabe pol leta. Sej bo, je treba malo poiskat.

Deveta - ja jaz sem mu tudi turila dudo pa čist popi***. Ampak moj prov palec tako agresivno včasih cuza da sploh ne vem kaj bi user posted image user posted image user posted image

Kapljice - jaz mu še vedno dajem Sab simplex, da se lažje sprdi. Če mu jih ne dam ga pa prav napelja in se samo zvija in stoka, tako da jih kar vsak dan dobiva skoraj vsak obrok.
Jutri dobimo babico na obisk, tako da si bom lahko par minutk vzela zase paše kuhat ne bo treba - jeeeej user posted image

Tako sedaj pa še mal net prečekirat potem pa po moje kar v pojstlo - upam da bomo danes bolje spali.

Nočko nočko

Moj sonček Mark je na svet prišel 3.6.2010 :))

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
25.8.2010 21:46:41   
m_o_i
cer user posted image

pri nas je duda zakon-ampak samo za zaspat! ko ga dokoncno odnese v mezevo, jo ven pljune-pameten fantuser posted image
prsti pa itak-palec in kazalec. ju tak narazen da, da se lahko po celi spodnji celjusti drgne. in cuza, da se ga iz vozicka full slisiuser posted image  kot da mu nic ne damo za jest nooo

ko ste ravno omenjale sab simplex-jaz pa danes zacnem brez njih. namrec, ko so se krci umirili, se je full napenjal, kot da ne more prdnit. in je mama sla v lekarno po te cudezne kapljice...takrat se je sele zacelo!!! pa to so akrobacije, preden prdneuser posted image  ce si predstavljate nekoga, ki lezi na hrbtu in tak zamahne naprej z nogami, da se na njih postavi-no, tak to zgleda, samo da se se ni na noge postavuuser posted image  jaz pa gledam zadnjic, kaj tak ropota po kinderpetu! ja mulc je z nogicami tolkel aneuser posted image  danes bomo nocne flaske poskusli brez, pa da vidimuser posted image

aha, jutri greva v razvojno.sem bla full presenecena v ponedeljek, ko sem klicala in naju je ze kr za sredo narocila. ampak je ob 13ih cist prevec neprijetna ura; namrec pri nas otroci STROGO SPIJO od 12-15ih. res si lahko uro po njemu nastavisuser posted image  pa ni vazno, ce je nr. ob pol enajstih jedu; ob dvanajstih hoce spet in potem zaspi. no, pa nocno spanje si je gospodic prestavu na sesto urouser posted image  in mi spi od sestih do enih, dveh. samo jaz mu zdaj dajem okol enajstih flasko; ga previjem in nafutram kr med spanjem-se ve ne, kaj se dogajauser posted image   tak da potem potegne pravo nocno spanje do treh, stirih
no, tak da sva RA prestavla na jutri ob 10.30

obraca se se ne, se pa full trudi...

bubolin ne sekiraj se zaradi prstkov! to se ni tisto cuzanje, ki nadomesca dudo. zdaj je user posted image  v tim. oralni fazi; zacne se s prstki, potem pa tak ves, da gre pocasi vse v usta. tak se ucijo, raziskujejo... 

< Sporočilo je popravil m_o_i -- 25.8.2010 21:48:44 >

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
26.8.2010 6:18:04   
julka8
dobro jutro in spet častimen user posted imageuser posted image

ja spet sm že pokoncuser posted image , dans mam en izpit,upam da bo šlo. mam ga pa ob petih popoldne.. držte pesti punce!! user posted image kej drucga novga trenutno ni.. no edin to-včer smo bli stari 4 mesce!! user posted image user posted image user posted image časa mam še da še mal da pokomentiram na hitr user posted image user posted image

duda - jo ma zadne dni kr rad, ampak bol za zaspat podnev. drgač pa isto tlač v usta vse - prste, roke .... user posted image

slike - nam jih je pa celo ratal razvit, in sicer od tamalga in ostale fešte in zadeve vse od leta 2004 naprej, ja vem - obupni smo!! tko da zdej smo nardil neki čez 400 slikuser posted image user posted image user posted image

gh - mene pa zanima kako je s temi žitnimi kašicami..namreč, pediater mi je reku, da ko pride obdobje, ko se bo mali spet več zbujal ponoč, da lahk počas začnemo z žitnimi kašicami zvečer, najboljš riževa, in to se zdele par dni že dogaja..user posted image budnica spet ob 2, 3 zjutrej..zdej pa nevem kdaj bi mu to dala za probat (a čist ta zadn obrok zvečer al kdaj?), pa kolk, pa a kr u flaško al kako?al naj počakam da začnem z uvajanjem gh - zelenjavca...?js bom drgač vrjetn kr začela z zelenjavo - korenček, bučke,... nevem, neki je reku pediater da bomo še predebatirala kako pa kej z uvajanjem gh na pregledu, k ga ma 6.9.,...user posted image no u glavnem hvaležna bi bila za kakšen nasvet glede teh kašic

krst
- js nisem za, je pa moj za, bo ko bo mel kej denarja.. grem pa drgam, k ta župnk tle je čist zategnjen - komplicira 100 na uro, pa tak ne mislm met neke fešte pa nevem kaj fensi ampak sam tko na hiter..to je bil nekakšen kompromis. če že bo krst, naj bo vsaj župnik skuliran!! user posted image user posted image

no, to je zaenkrat to, grem se mal učit, dokler mali še spi

lep dan

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
26.8.2010 9:18:43   
charlyka
Dobro jutro!

Koroške kapljice - na mojih pa piše 8 do 10 na dan. Smo dali tudi več, saj ni drugega kot zelišča in cuker user posted image Zdaj jih niti ne rabimo več ...

Spanje - mi našo damo ob 8ih vsak večer. Je pa fejst aktivna ponoči, pogosto se dojiva.

Pri nas pa bo konec 4 meseca prišla patronažna še malo o GH razložit, mislim pa tudi z zelenjavo začet, najbrž z dopolnjenim 5 mesecem.

Lep dan vsem.

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
26.8.2010 9:42:55   
Angel_Tian
Dobro jutro in ena fina user posted image za vse
Midve z Lino sva Tiana že peljale v vrtec, v trgovini scva tudi že bile, zdaj pa je malo zadremala, jaz pa sem si kavico in zajtrk privoščla user posted image user posted image

Včeraj zvečer sva se z mojim skregala. Mi je prekipelo, ker se nonstop dere na Tiana, kar naprej ga nekaj krega. Če pa je slučajno bolj miren, ga pa sam začne nekaj ****, tako da se konča spet z drenjem. Vsak dan ista pesem in včeraj sem se na mojega fuuuuuul zadrla, on pa je potem šel v spodnje stanovanje (tast in tašča sta trenutno na morju). Ko je prišel nazaj, se tak nisva več nič pogovarjala, Tian ga je še nekaj spraševal in šel k njemu v sobo, ampak ati je bil čisto "hladen". Večerjo sem tisti čas delala in je rekel, da si jo lahko v rit vtaknem. On si je pa sendviče za današnjo malico pripravljal in kar vse na pultu pustil. Sendviče sem mu potem kar jaz zapakirala, ker mi je bilo škoda, da bi se klobase zaradi tega pokvarile user posted image On pa mi je zjutraj dal lupčka na lice, ko je šel, ampak jaz sem se naredila, kot da spim. Tokrat sem se trdno odločila, da jaz ne bom začela s pogovorom, čeprav bo težko, ker imamo popoldne v vrtcu sestanek, še prej pa je treba maladva v varstvo k mojim peljat user posted image Punce, oprostite, ker sem zatežila.

san - uuuuuuu, tebe tudi ogromno dela čaka, če hočeš od vseh otrok vsaj nekaj slik razvitih imet user posted image user posted image Ampak res ne vem, zakaj se k temu tako težko spravimo.

user posted image user posted image user posted image ok no, tole s krstom treh fantov tudi ne bo tako "lahka" user posted image

sabri
- mi imamo sab simplex in jih dajemo vsak dan. Nekajkrat ji dam po dve kapljici na dudo pred dojenjem. Dovoljeno je 15 kapljic dnevno, ampak to dozo redko dosežemo. Prvič slišim, da se naj ne bi vsak dan dajale user posted image Res pa raje štej, kot da ji daš več kot je priporočeno.

jolcica - bogi ste no, upam, da se vam tole nočno življenje zaključi in da se boste lahko lepo naspali. Za omaro pa ne bi smel biti kaj takega najt user posted image Drugače pa po naročilu dat narest. Firma Venge je odlična, drugače pa je še kar nekaj cenejših izvajalcev.

evo link - http://www.venge.si/

deveta - user posted image user posted image da ste zaključili s krči.

bubolin - jaz Lino dajem spat nekje med osmo in pol deveto in zaenkrat nam lepo uspeva. Ena srednja porcija hipp mleka (120 ml), malo mleka in cartanja na zizi, potem pa še malo igračkanja, pogovarjanja, nošenja in cartanja. Seveda vse to po kopanju. Pa nam uspe lepo zaspati, tudi če čez dan malo več počiva.

moi - Lina tudi tako prdi, da jo ne moremo za kako damo imet, ampak bolj za kakega starega stričeka user posted image user posted image Ampak raje poslušamo in se smejimo ob tem prdenju, kot da bi se mala mučila z napenjanjem in bi mogli sam jok poslušat. Saj še malo pa bodo pri vseh šli krči dijo pa pa user posted image Vam pa veliko uspeha pri ukinjanju kapljic user posted image

Mala se je zbudila in planička fino smrdi user posted image user posted image Veste, kam grem user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
26.8.2010 11:47:28   
sonček88
jolcica   če rabiš kakšno omaro prav posebno, mi povej...ker je moj mizar:PPP
Meni je on naredil regal po moji željah...se ne splača mi dajati 500 €...tko da za materjal smo vse skupaj dali 200 € za 2 regala:PPP

deveta
   jaaaa seveda se te spomnem...si bila sama v sobi je tako???ampak te nisem prišla pozdravit:PP verjetno sem komaj čakala da grem domov:PP
sem pa gledala da zakaj ima tisto njihovo posteljico ful dvignjeno???nisem štekala zakaj??!!

krst  mojemu je bilo vseeno če bi ga krstili ali ne...sej niti jaz nisem neki full cerkev in to..grem pač samo 2 krat na leto - polnočnica in žegnat pirhe - tako da, malega bom sicer vpisala k nauku, ampak če po določenem času, nebo želel več iti...ga bom ispisala...nebom ga prav nikamor silila..pač moje razmišljanje....

V glavnem, čakamo da bo prišel ta dež da kej ohladi..ker je soparno za ponoret...po 10 uri nimaš kaj iskati uzunaj...čeprav naj bi pihalo ob obali...ma meni ne zgleda:///

Najlepše je v družbi ljubljenih oseb.
***MATIJA***

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
26.8.2010 11:48:42   
sonček88
Aninchy  kako je kaj?? ste se morda kej odločili za dopust ali nič letos??

***MATIJA***

(odgovor članu sonček88)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
26.8.2010 12:07:52   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: sonček88

Aninchy  kako je kaj?? ste se morda kej odločili za dopust ali nič letos??

Ne. user posted image Ne bo potegnal..... mogoče bomo šli kr tak en dan zjutri tja in zvečer nazaj... Pa tak hitro mineva poletje, da tak ne vem, če nam bo še to uspel user posted image kr naprej neke fešte, praznovanja, obiski... Sej nimam skor nobenga vikenda fraj user posted image Zadnjič smo bli sicer na Bledu pri sorodnikih in je blo super luštno, edino vreme nam je ponagajalo, naslednjo destinacijo imam pa morje, ampak res ne vem, če bomo sfolgali še v toplem vremenu - letos! user posted image user posted image

No, nekdo se zbuja...user posted image

Lp!

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu sonček88)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
26.8.2010 12:14:56   
sonček88
Aninchy  ja mi tudi smo polni teh fešt:P ampak na morje imamo čas it....hec;o)))))

ja boš pa drugo poletje nadoknadila:PPP

***MATIJA***

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
26.8.2010 13:36:50   
m_o_i
ponosno javljam, da sem se odlocla, da sama poskusim, kak je s to kao alergijo na kravje mleko(ma ne morem je vec poslusat "dajte mu kr to mleko, ce ga lepo prenasa". piksna ADCja je 17 evrov in je malo predrago, da bi jaz to mleko kupovala samo zato, ker ga lepo prenasauser posted image  ena je pa dovolj za dva dni-pa racunajte...ni panike, ce je alergija-valda das ta denar, ampak SUMuser posted image ...a-a, dost je blo!)

skratka, vceraj sem kupla babylove mleko, najprej mesala 1/3 "navadnega" za ponoci, zjutraj 2/3 predno sem sla v razvojno ambulanto(ce bi kaj blo, da sem pac blizu zdravnikov), zdaj sem mu dala pa se 3/4 "navadnega" mleka.
in se je po tej tazadnji flaski tako elegantno posrackal, kot se je se samo preden so se krci zaceli; ko so se krci nehali, se je pred kakanjem in pa za prdanje tako napenjal, da je bil cisto zaripel, pa se polil je kdaj od same sile.
dvakrat je pritisnu in je zasmrdelo (sab simpleksa mu pa ze od vceraj ne dajem vec, ker je se bolj prdel in se napenjal po teh kapljicah)user posted image

koza ni reagirala, kakec je taki, kot je bil, dusilo ga ni, bruhal ni-mulc ITAK ni alergicen na kravje mlekouser posted image  mati je to vedlauser posted image

no, v razvojni je pa ugotovila, da res vlece glavico malo na levo stran (tak rad nazaj gleda, pa cetudi ni nic tam) in ce ga dvigujes iz leve bocne pozicije, glavica malo zaostaja. vprasala me je, ce so mi pokazali handling in sem priznalauser posted image , da so in da je trajalo celih 10 min.
potem mi je pokazala, kako naj ga obracam med previjanjem in oblacenjem(tak, ko delam), kako naj ga dvigujem-tisti bocni prijem (jaz malo drugace, ker ne morem zarad te user posted image  zanic roke, zdaj pa se vnetje tetive...), kak se naj igrava na boku (to sem priznala, da ga nikol ne dam), kak ga obrnem na trebuscek, kak naj ga drzim(ja, lahko je pokonci, ce ima nogice pokrcene na tisti roki, ki jo imamo pod ritko in je nagnjen malo naprej na tvoje telo)...
skratka, rekla sem, da nekaj malega sem od tistega handlinga odnesla in da delam po svojem feelingu. me je pohvalila in rekla, da zdrav mamicin razum kr dosti pametnega narediuser posted image  povedala sem tudi, da sem sama opazla, da ni vec tistega zategovanja glavice nazaj na previjalni in v posteljici-prej je to obvezno delal in to tak mocno nazaj, da je mene vrat bolel, ko sem ga samo gledala!
no, tak da veste zdaj-me,mamice, smo najbolj pametne kar se tice nasih otrokuser posted image
cez dva tedna greva spet mal telovadit. vprasala sem, kak se ji zdi otrok glede razvoja in je rekla, da tole levo stran bomo mal popravli, da ni nic kriticnega, drugace pa odlicno za njegovo starost! mulc je bil zaspan, da se mu je motlo, samo jokal in spal pa niuser posted image  je bil pohvaljen, ker se ji je itak skoz rezal in sodeloval. no, tisto sekundo, ko sem ga pa v vozicek dala, je pa spal ze tudi...
res je tale moj Elias solski primer dobrovoljckauser posted image

(odgovor članu sonček88)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
26.8.2010 13:55:50   
sabri
Oj oj, no naše stanje se je počasi normaliziralo, očitno jo je res luna nosila. Mi imamo pa drug teden planirano morje pa bo baje ful mrzlo, ne preko 20 stopinjuser posted image tak, da ne vem kak bomo, sploh šli  ali pa ne.
dojenje ponoči: naša še kar ene 4x papa, tam od 1h ali 2h pa potem 4, pa 6  ali pa še vmes kaj. A te kašice naj bi dajale že? Jaz pri prvi nisem, ker sem jo tudi samo dojila in mi je kar ok spala.
A_T: spet deciuser posted image , je smotano, ker se tamali ful zaveda in si tudi kar zapomni take stvari že ane, da se drži potme na njega je tko no, jaz mojemu vedno rečem, naj se ne drži, ker je to že nam odraslim butast, kaj šele malim. Čeprav je naša res en tak karakter, da se včasih prav spogledava in si misliva svoje.
moi: bravo, da ni alergijeuser posted image , sem se mal zamislila, ker naša tudi gleda nazaj, pa nič ni tam. Bomo videli v ponedeljek, ko imamo cepljenje.
Aha alarm, moram it.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
26.8.2010 14:01:36   
m_o_i
aja, to sem prej pozabla: gosto hrano je nam priporocila, da jo zacnemo uvajat po petem mesecu (no, se mi ze zdi, da bom po novem "tu not-tam ven" poslusala pediatrinjo okol hrane ).
je pa res, da vmesavam v mleko ze dva meseca zlicko rizeve kasice-zgostitev pac zarad refluksa. in vceraj dam Hipp-ovo (prej sem mela babylove iz DMa)-prav tak eno zlicko. no, zdaj vem, da je fino prej navodila precitatuser posted image
hippove gre 4 zlice na 2 dcl mleka (in dobis ornk gosto,ane), jaz pa dala malo zlicko na 100 ml.
je mesanica bolj na trdo tekla skoz cuceljuser posted image  samo pojedu je pa vse-pa se zaletelo se mu ni nicuser posted image   pa po hranjenju je tak smesno mljaskal, ker mu je verjetno kak kosmicek v ustih ostal user posted image

tak da-mi smo na delno gosti hrani ze dva mesecauser posted image user posted image

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
26.8.2010 15:26:52   
Meemee

IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Tian

Včeraj zvečer sva se z mojim skregala. Mi je prekipelo, ker se nonstop dere na Tiana, kar naprej ga nekaj krega. Če pa je slučajno bolj miren, ga pa sam začne nekaj ****, tako da se konča spet z drenjem.

user posted image user posted image user posted image

Vsak dan ista pesem in včeraj sem se na mojega fuuuuuul zadrla, on pa je potem šel v spodnje stanovanje (tast in tašča sta trenutno na morju). Ko je prišel nazaj, se tak nisva več nič pogovarjala, Tian ga je še nekaj spraševal in šel k njemu v sobo, ampak ati je bil čisto "hladen".

user posted image user posted image user posted image

Večerjo sem tisti čas delala in je rekel, da si jo lahko v rit vtaknem.

Hm... user posted image Pa si mu jo potem pustila jest? user posted image

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
26.8.2010 16:10:27   
Meemee

IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i

koza ni reagirala, kakec je taki, kot je bil, dusilo ga ni, bruhal ni-mulc ITAK ni alergicen na kravje mlekouser posted image  mati je to vedlauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz vedno pravim - mati vedno najbolje ve user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
26.8.2010 16:31:09   
Meemee

kak naj ga drzim(ja, lahko je pokonci, ce ima nogice pokrcene na tisti roki, ki jo imamo pod ritko in je nagnjen malo naprej na tvoje telo)...

Kako? A tako da gleda okolico? Ne predstavljam si. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
26.8.2010 19:05:33   
m_o_i
ne ne, tu je obrnjen proti meni. sej ves, ko govorijo, da ga ne smes pokonci nosit-jaz ga, ker ga moram itak met pol ure po obroku se pokonci, tak da mam in vozicek takrat dvignjen in lezalnik. ce pa ga mam v rokah, ga pa vcasih primem tak-tak ko malo vecje otroke vzames k sebi, da gleda v tebe....pac mora met nogice pokrcene(kot da bi na stolu sedel zgleda-tvoja podlaket je pac sedalo) in ker mas roko malo od telesa(med roko in tvojim telesom nogice "bingljajo") se avtomatsko proti tebi nagne oz. nasloni na tebe

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
26.8.2010 19:12:16   
klupko
Moi - ČESTITAM!
Jaz svojega sicer dojim, ampak je veliko polival in so kar ugotovili "sum alergije na kravje mleko"..in so mene dali na dieto kot žrtveno jagnje. Meni se je cela zadeva zdela nesmiselna, ker sem uvidela da mali veliko poliva takrat ko je vroče - ne glede na to kaj jaz pojem. In smo imeli neke kontrole, pa ultrazvok trebuščka, laboratorijski izvidi niso potrdili alergije, ampak na izvidu piše "mamici svetujemo dieto brez KM in jajc, kljub normalnim izvidom". Mislim...
Da bi pa dajala 17€ na dva dni je pa res malo kruta no..user posted image Manj te stane da ga pelješ na pico!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače se je tudi naš začel nekaj nazaj zvijat...ko ga previjam, se kar na bok postavi in glavo rine nazaj kot da bi hotel ugrizniti plenico, ki jo ima pod glavo...user posted image
Pediatrinja je rekla, da je to zaradi tega, ker ga zadnje čase večkrat dvigujemo pod rokami, ker je že kar "trd" in glavo čisto sam drži..tako smo dobili napotnico za RA, kjer me bodo posiljevali s handlingom.user posted image No ajde, bo že, za zdravje lastnega otroka itak vse poskusiš. Tudi dieto brez mleka in sirauser posted image Mater sem trpela. user posted image

AT...user posted image user posted image user posted image user posted image
Naj gre raje na parcelo kaj naredit, bo že popustila jeza. Ne pa nad otrokom se znašat.user posted image
Mah, moj je tudi posebne sorte...malega ima zraven sebe in on jokca, ker je zaspan, on pa namesto da bi ga potolažu jamra da "kaj ti je, dej nehi že..????" in lepo na facebooku prek mobitela. Mislimuser posted image
Saj drugače je priden, pa zadnje čase se res trudi, ampak pol ena taka zamegli vse lepo.user posted image
Želim nama dobre možeke in našim otrokom dobre očete.user posted image

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
26.8.2010 19:17:52   
m_o_i
ja, klupko, jaz sem pac brez mleka ostala in sem mogla kupovat tako mleko (allernova je se 2 evra/piksno drazja!!!na aptamil ADC sem sla cist na svojo roko...2 evra, pa 2 evra...)

no, zdaj je zadeva jasna-to se porabimo pa koneeeeeec (tu vstavis enega plesocega smajleka). sem ze dans v muellerju kupla tudi njihovo mleko; DMovo je ze stestirano, to pa se bo. sta pa oba slabih 5 evrov za 600 gramov (kar pomeni piksno in pol ADCja, ker ga je notri 400 g).

sej pravim-VALDA das za otroka, ce je treba. ce bi bil mulc alergicen, sem magari na suhem kruhu, samo da mu ga lahko kupim. ce in ko pa podpiram samo zdravnisko-farmacevtsko navezo (in njihove zepe polnim) me pa malo fejst ornk jeziuser posted image
no, pustimo to, da se ne razpistolim spetuser posted image

aja, moj pa vedno rece "a mas spet krceke, bogi bogi" user posted image user posted image  mulc pa nima krcov ze en mesecuser posted image  ce samo nogice premakne k sebi, ma kuj krce po njegovo-sem mu mogla koroske kapljice prav skrit, da mu ne daje po nepotrebnem tistega cukra. no, ce pa slucajno zacne "nabirat" kot da bo jokal, ma pa tak u iber krceuser posted image

< Sporočilo je popravil m_o_i -- 26.8.2010 19:20:02 >

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
26.8.2010 19:42:44   
klupko

aja, moj pa vedno rece "a mas spet krceke, bogi bogi" user posted image user posted image  mulc pa nima krcov ze en mesecuser posted image  ce samo nogice premakne k sebi, ma kuj krce po njegovo-sem mu mogla koroske kapljice prav skrit, da mu ne daje po nepotrebnem tistega cukra. no, ce pa slucajno zacne "nabirat" kot da bo jokal, ma pa tak u iber krceuser posted image

Joj. ne govori user posted image user posted image user posted image
Naš jih skoraj sploh ni imel, ampak vsakič ko mali pojamra pa "a te šraufa",,,če noče zaspat "a mu dam par kapljic"...haha... Zmaga pa itak "pa kaj ti jeeee nooooo?" hahahaha Glih povedal mu bo!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
   [Brisano sporočilo]
26.8.2010 21:31:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu klupko)
  Neposredna povezava do sporočila: 1623
26.8.2010 21:38:31   
deveta
Dober večer še z moje strani!

danes sem spet od mame in ni bilo samo kosilo pri mami, ampak mi je dala za domov še večerjo (zame in za dragega)user posted image user posted image . Sva pa danes delali polnjene paprike za kosilo (in večerjo). Prav lep dan je bil če odštejem vročino in soparo. Smo naredile še marmelado iz sliv in zvečer šle še na naš vrt posadit por. Veronika pa je bila kar pridna. Je bila na kuhinjskem pultu, ko smo slive čistle in veselo po bavje klepetala z namauser posted image user posted image user posted image . Zvečer na vrtu pa je nekaj sitnarla v vozičku in sem ji malo dvignila naklon, tako da je bolje vidla, in se je začela prav lepo smejat.

Moram pa povedat, da je danes pogruntala da so njene rokice res njene. Kar naenkrat jih je začela opazovat, migat s prstki in premikat. Kakšno veselje je bilo to videt. Jaz pa itak zrastla za 2 metra v višino od ponosauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sonček88: Tisto je bila moja "cimra", jaz sem bila pri oknu. Mogoče pa me ni bilo, ker so jo šli zrihtat pa sem šla z njimi. To pa redvidevam, zato ker je bila njena res dvignjena visoko, ker je prvi dan in drugi dan (ona je rodila isti dan samo nekaj ur pred mano), precej kašljala in pljuvala ven plodovnico in se ji je enkrat skoraj zadušila. Še dobro da je bila takrat ena sestra v sobi in jo je znala pravilno potolčt, da je spet zadihalauser posted image . Kaj so na vinakopru že začeli trgat?user posted image Imam malo nostalgije in pogrešam delo tam, je blo tako fanj.user posted image . Kako pa se počuti v tej sopari pa te razumem, tudi jas komaj čakam ohladitev. Meni se zdi da že ob 9 ni za bit več odzunaj, razen v kakšni močni močni senciuser posted image .

Bubolin: kaj ste dočakali bratrančka? user posted image

julka8: upam, da je izpit sel v redu in, da ga boš lahko črtala iz seznamauser posted image

M_o_i:user posted image user posted image user posted image super da ni alergije. Si prav ne predstavljam kako hudo zna bit, če te kaka huda alergija muči in upam da mi tudi ne bo treba vedetuser posted image . Čestitam pa tudi denarniciuser posted image user posted image , to pa je res drago.

A_T: mi je kar malo lažje, ko vidim da imajo tudi druge kakšen problemček s svojimi "dragimi", seveda pa tega ne želim nobeni. Pa saj se na koncu vse poštima. Moj je taka trma in si ne pusti niti malo ukazovat. Če mu kaj ni prav se takoj užali in me začne skoraj ignorirat. Obenem pa pravi, da mu nič ni in kaj non stop težim. Ima pa pol, ko se skulira zmeraj malo slabo vestuser posted image . Drugače pa smo v redu, da ne bo zgledalo, da se ne razumevauser posted image .

Zdaj pa grem tudi jaz počasi v posteljico, lahko noč

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
26.8.2010 21:45:35   
deveta
Gromska: teba je pa zmeraj tako fanj prebratuser posted image , me prav nasmeješ s tvojim načinom govorjenja (pisanja). Pa user posted image za tako zgodne obračanje. user posted image Tako da še tebe pokomentiram, ki te pred med mojim prejšnjim pisanjem še ni bilo. user posted image user posted image

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.