Angel_Tian
|
Pozdravljene moi - tole z mlekom je pa fajn draga zadeva ja. Držim pesti, da ni alergije na kravje mleko, da tako tudi ostane. In seveda , da tako lepo napredujeta. Mamam nam ni vseeno za naše otroke in vidva z Eliasom sta res en lep šolski primer, da optimizem tudi ogromno pomaga sabri - moj tast in tašča sta trenutno na morju in baje je vroče in lepo in topla voda. Sta pa tu nekje pri Poreču. Le idite pogumno namočit noge v slano vodo kašice - s to prehrano se ravno tako iz leta v leto spreminja, kot glede previjanja in vsega ostalega. Mi smo pri treh mescih jedli že zmiksan krompir in meso, pravzaprav že vse možno in lej kako fino smo "uspeli". V moderni dobi je pa okrog tega tudi treba komplicirat Deci so deci ja, ampak moj je in bo očitno večno ostal tak ekstrem čudni. Čisto preveč po tašči je meemee - ne, moj je tisti večer bil brez večerje. Saj potem ga je Tian vprašal, če bo lačen ostal, pa mu je rekel, da se je že dovolj najedel. Tiana je seveda potem še zanimalo, kje klupko - takele zgodbice se pri nas tudi dogajajo ja. Mala se lahko dere, on pa zraven tako zagledan v tv ali računalnik, da je sploh ne sliši, ali pa ji reče, da ji nič ne manjka, da ne rabi tečnarit. Če pa jo slučajno vzame v roke in se mala še vedno kaj buni, je pa 100% lačna (tudi, če je 5 minutk nazaj jedla) Najina dva bi neko kao pranje možganov rabla, da bi se k sebi spravla gromska - uživaj kot ti to znaš IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy IZVIRNO SPOROČILO: Gromska IZVIRNO SPOROČILO: deveta Gromska: teba je pa zmeraj tako fanj prebrat , me prav nasmeješ s tvojim načinom govorjenja (pisanja). Pa za tako zgodne obračanje. Tako da še tebe pokomentiram, ki te pred med mojim prejšnjim pisanjem še ni bilo. A verjameš, da mi komplimenti pašejo kot dež puščavi? Postajam "ta tipična" in me lahko s tem, da mi rečeš: "Joj, punči, kako imaš pa ti lepe očke!", spraviš skoraj med rjuhe. Hvala. Hmm... dobr je vedet... Ujej, kako pa naj zdaj to razumemo? j.b. - samo pohvalim tako pridno spanje tole zdaj šibam do tebe, da ti dam tisto brco v rit deveta - filane paprike očitno vse obožujemo. Bi lahko "trojansko srečanje s krofi" nadaljevale kje s srečanji na paprike ozzi - za temenca sem jaz pred kopanjem vedno namazala z mandljevim oljem in lepo v bani dol umila. Tako par večerov zapored in je bilo rešeno. In tako tudi zdaj naredim, če se še kje kak košček pojavi. Tako da žal ne znam svetovati drugače. mubi - jaz sem včlanjena v Lumpi klub, ampak nisem nič na tekočem Itak ne kupujemo v Mercatorju hrane, tako da niti pojma nimam, kolk bo to člastvo sploh koristno menstruacija - jaz sem jo tudi ta teden fasala. Pač nekaj malega je, ravno tolko, da je spet nadležno. Joj, punce. Mala mi sedajle sedi v naročju in tako pridno spraznjuje svojo ritko nusi - jaz Lino že precej časa nosim pokonci, ker ji tako pač paše. Najbolj fino se ji zdi, če ima ritko naslonjeno na moj trebuh, noge pulcane z eno roko, z drugo roko pa jo držim čez prsa. Saj nam otroci dajo lepo vedet, kako jim paše in kako ne Kako obračat otroka iz katerekoli poze v drugo pa jaz sploh ne znam opisat, ker vse kar nekak pač delam in ob tem sploh ne razmišljam o vseh teh prijemih. Mogoče zato, ker je pač Lina že drugi otrok, ampak kolker se spomnim, niti pri Tianu nisem tu nič "komplicirala". Če se pri obračanju ne dere, je že ok. Gremo previjat