|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
22.8.2010 9:18:27   
nusi
jutro punce in vsem eno dišečo user posted image

mi se odpravljamo za 1 teden na morje, tko da če bodo imeli net v hotelu se kaj javim drugače pa uživajte user posted image user posted image

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
22.8.2010 11:27:13   
Aninchy
nusi - uživajte!! user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
22.8.2010 12:05:06   
bubolin
Ojlaaa.
Nusi - uživajte na morčiju user posted image Joooj jst bi tudi malo morja. Ampak letos ne bo zneslo. Mogoče se konec septembra uštulimo k babici v toplice user posted image

No mi smo spet pri babici (se razvajamo - sej veste nedelja user posted image ). Jaz in Mark sva že včeraj zjutraj prišla - sva šla še malo pogledat prababico v dom, danes pa še oči pride in uživancija pri babici - jeeej. Jutri pa še malo šoping po Lj potem pa počas domov.

Vsem želim en lep preostanek tega vikenda in se tipkamo user posted image

Moj sonček Mark je na svet prišel 3.6.2010 :))

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
22.8.2010 13:07:10   
Meemee

IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy
na koncu ga pa preprosto poležem na postlo in pustim samega in takoj zadrema user posted image

Mišn imposibl pri nas user posted image . Mi je pa včeraj zvečer na rokah zaspala user posted image . Sem jo po 10ih minutah dala v posteljico, pa se je po 5ih minutah zbudila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
22.8.2010 14:08:51   
Angel_Tian
Pozdravljene in hvala za ponovno dobrodošlico user posted image

sem se privlekla do računalnika. Dala sem oba otroka in sebe spat, moj je šel v službo. Ampak jaz imat tak fuuuul srečo za počitek in me je mami klicala, ko sem jaz ravno lepo okece zaprla user posted image user posted image

Sem vam pozabila napisat, da se Lina nenormalno veliko in glasno in tako res iz srca smeji user posted image user posted image user posted image Kaj takega še nisem videla pri tako malih otrokih, je pa velik užitek to doživljat.

julka - vidim, da si pridna z učenjem user posted image user posted image

sabri -
lahko, da je malo pač kaj šraufalo. Pa Aptamil ji drugače odgovarja?

farina, nusi - uživajte na morju.

Toliko na kratko malo od mene. Ko se maladva zbudita, bomo naredili pa en velik sprehod - Tian s kolesom, jaz pa z Lino v kengorujčku user posted image Potem pa ima da zvečer vsi popadamo v posteljo user posted image user posted image
Lepo popoldne tudi vam vsem...

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
22.8.2010 20:15:09   
Meemee
Hoj user posted image

Danes je bil en tak fin dan. Najprej kavica v mestu, potem pa kuhanje kosila in druženje s prijatelji user posted image

Ja, pa pikica naša se že kar nekaj časa preobrača s trebuha na hrbet. Danes pa smo jo dali na hrbet (na igralni center) in se kar naenkrat zažene in se preobrne najprej na bok, potem pa še na trebuh, meni pa seveda nič jasno user posted image . Jo damo še enkrat na hrbet ... in se preobrne še enkrat user posted image user posted image user posted image . Mami seveda vsa ponosna user posted image in v user posted image

No, popoldanski počitek še kar traja - spi v veliki postelji na trebuhu. In ... SAMA user posted image user posted image user posted image

Uživajte v večeru user posted image

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
22.8.2010 21:04:52   
barvar
Preden grem spat vas še hitro pozdravim in vam sporočam, da jutri odhajamo za en teden v toplice, da me ne boste preveč pogrešale user posted image user posted image user posted image .
Našega pa zobki mučijo in je občasno siten za znoret. Drugače pa nam ponoči lepo spi in sicer od 20.30 pa tam do 6.30 ali pa še malo dlje. Se komot naspimo. Midva se še vedno samo dojiva, mleka je na pretek in jaz se vedno hecam, da bi lahko še enega nahranila. Sem vmes pozabila, katera je pisala, da ji mala je na štiri ure, pa še takrat se ji ne da? Jaz imam z Majem iste probleme, on preprosto ni lačen, raste pa nenormalno user posted image . Potem pa pride dan ko mi kar naprej na zizi visi user posted image .
Nič, pridne bodite in se tipkamo spet naslednji vikend. Dijo.

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
22.8.2010 22:34:52   
sabri
No, jaz sem svoji punci dala spat, oči dela, zdaj pa se pustimo presenetit, ker ta mala že nekaj renčiuser posted image , jah iz malega pridnega zaspančka je tele tri dni postala prava mala sitka.
A_T: v bistvu ne vem, če ji odgovarja, ker sem ji dala samo enkrat tistih 100ml, drugi dan, ko sem že vodo skuhala, sem jo vseeno še enkrat poskusila podojit, je nekaj povlekla inpotem sem jo uspavala in je isto spala do 2, kot z aptamilomuser posted image . Nič mi ni jasno, danes je pa spet na joški zaspala. Ampak nekaj jo zgleda matra, pa nimam pojma kaj, ker tudi spi fuuul manj kot prej.
Ja, jaz mam raje take triletnike, ko ti vse povejo kaj jih muči. Dojenčki pa ne še.
barvar: uživajte v toplicah in ostale seveda tudi, ki odhajate na morjeuser posted image .
Grem mal počit, ker ne vem, kaka b noč. Aja, smeje se pa naša tudi že ful, se prva ni še tolk zgodaj.

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
23.8.2010 12:41:51   
Angel_Tian
Pozdravljene,

naj priznam, da me cel hrbet boli user posted image user posted image Posledice včerajšnjega sprehoda. V kengurujčku Lina, vzadaj nabasan nahrbtnik. Zraven pa še Tian s kolesom, ki se itak po bregu navzdol ne upa najbolj vozit. Tu je pa velik breg in sem zato lahko še kolo šlepala in bremzala user posted image user posted image Eh, sama kriva ane user posted image

Lini je v kengurujčku pasalo, sem jo imela zdaj prvič notri in k meni obrnjeno, ona pa je lepo spala user posted image
Drugače pa se takooooooooo zelo slini in kr cele roke si v usta tišči. Očitno jo zobje že dobro mučijo.

barvar - lepo se imejte

sabri - Lina je včasih tudi tako, da jo zagrabi drenje brez razloga, ampak se na srečo hitro potolaži. Se mi je pa tudi že na zizi tako začela dret, kot da bi jo kdo klal. Včasih se dere, ko je lačna, pa ji zize nekak ni za zgrabit. Ji pač primem glavo in jo obrnem in ji bolj ali manj vsilim zizo. Take in še kake razne finte imamo vsake toliko časa. Se sploh ne obremenjujem user posted image Karkoli je, to pač je tako obdobje polno "umešnjav", saj bo mimo.

Sedim na balkonu, ker je zdaj še fino senca. Pihlja rahel vetrič. Lina pa v gugalniku zraven dremucka. Ati se pa tudi počasi v službo odpravlja, tako da si bomo mi trije s Tianom popoldne spet kak fini sprehod privoščli user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
23.8.2010 13:04:52   
ozzi
pozdravljene mamice1
Tudi naš mali zdaj malo počiva in jaz sem si privoščila malo branja na forumu. Zanima me kako pri vas poteka krst otroka. Jaz sem šla danes do našega župnika in mi je zatežil, da krst poteka med nedeljsko mašo. na moje argumente, da naš še je pri meni in nima nekega urnika in da se pač zna na glas dret, če ne dobi takoj jesti se ni zmenil. je rekel, da ga bom šla pač na stran nahranit in to je to. Groza!
da ne omenjam, da je ob nedeljah polna cerkev ljudi, ki določenih stveri ne razumejo. Ne vem kaj naj naredim. To se mi zdi krto in ne razumljivo. Verjetno se bom pozanimala še v kakšni drugi cerkvi.
Kako je to pri vas, če ste kaj spraševale?

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
23.8.2010 16:59:39   
Meemee

IZVIRNO SPOROČILO: ozzi

pozdravljene mamice1
Tudi naš mali zdaj malo počiva in jaz sem si privoščila malo branja na forumu. Zanima me kako pri vas poteka krst otroka. Jaz sem šla danes do našega župnika in mi je zatežil, da krst poteka med nedeljsko mašo. na moje argumente, da naš še je pri meni in nima nekega urnika in da se pač zna na glas dret, če ne dobi takoj jesti se ni zmenil. je rekel, da ga bom šla pač na stran nahranit in to je to. Groza!
da ne omenjam, da je ob nedeljah polna cerkev ljudi, ki določenih stveri ne razumejo. Ne vem kaj naj naredim. To se mi zdi krto in ne razumljivo. Verjetno se bom pozanimala še v kakšni drugi cerkvi.

user posted image
Mi bomo imeli krst po nedeljski maši - iz istih razlogov, kot si jih naštela ti.
Če bi meni župnik rekel tako, bi pa pač šla otroka krstit kam drugam. Na srečo je naš res faca user posted image
Nisem še slišala, da bi krst moral biti med mašo. Lahko pa se pozanimam, ko gremo jutri na pripravo. user posted image

(odgovor članu ozzi)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
23.8.2010 17:42:27   
sonček88
Ciaooo mamice majčkov****
Kako smo kaj?? Vaši najmlajši/e???

No, po 1. cepljenju je Matija večino spančkal...ko pa je bil zbujen je bil siten. Najhujše pa je bilo zvečir...saj je jokal cca 2 urce..in ni šans ga umiriti..na koncu se je spomnil moj partner, da naj ga damo v lupinico in ga malček gungamo....
Pa hvala bogu je delovalo...je zaspal kot ubit..:PPP

V soboto na poroki smo se imeli lepo...
Ampak je bilo ful vroče in tamali je bil skozi poten...zvečer pa smo ga peljali domov moji mami, da ga počuva...in mi sva šla nazaj na žurko...smo se imeli prav dobro...mogoče samo zato, ki sem vedela da preden bom imela spet kakšno priliko zažurat bo šlo mimo nekaj cajta:P Tako da sem se naplesala in nasmejata opd..:PPP

Drugo soboto pa imamo sv. Krst...potem pa se te fešte ustavijo:PPP Ker itak moj začenja delat po cele dneve (vinakoper - trgatev)...tako da bomo do novega leta bolj sama :(((( ma bomo preživela:PP hehe

PAPA******

Najlepše je v družbi ljubljenih oseb.
***MATIJA***

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
23.8.2010 19:01:12   
j.b.
Živjo,

samo na kratko bi od krsta.
Tudi pri nas je navada, da je krst med mašo. Tako sem pač tamalga nafutrala preden smo šli, in se je glih lepo zlačnil do takrat ko smo spet prišli domov. Med mašo je bil buden, še posebej zanimiv se mu je zdel zvok "molitve ljudstva", ker je tak zanimiv zvok, je ful debelo gledal in poslušaluser posted image
Če pa se otrok med mašo dere, pa nimaš kaj. A jebi ga. Meni je rekel župnik, da v cerkvi ne dovoli samo preklinjanja in uničevanja cerkve. Če pa koga od ljudstva moti - izvoli lahko gre ven. Je prav lepo poslušati tudi otroški jok v cerkvi, kajti tako se ve, da gre vera tudi mlajšim generacijam. In mislim da župnik dobro ve, da se marsikateri otrok med mašo joka. In ga ne moti glede na to, da še zmeraj tako krščuje otroke.
Nas starše je pa sevede zelo strah kako se bodo naši otroc jokali, jezili in histerično se drli. Na koncu se pa v večina primerih lepo izteče, in starši smo tako ponosni na naše otrokeuser posted image .
Naš je bil pri krstu pri 2h mesecih pa je zdržal brez jest med mašo. Mislim da pri treh mesecih še lažje zdržijo. Le pogumno, boš videla da ne bo tako groznouser posted image . Eto, moje skromno mnenje, lp

(odgovor članu sonček88)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
23.8.2010 21:37:18   
bubolin
Čeeeer.

Sem vas prišla samo na hitro malo pofirbcat. Sem bila zdaj tri dni v Lj in skakala naokoli user posted image Sedaj sem pa končno doma in zmatrana do amena tako da bom počasi kar skočila v mižule.

Danes sva z Markom malo šopingirala. Še vedno čakamo na bratranca - noče in noče ven user posted image Očitno letos kar veliko nosečk zamuja user posted image

Jutri bo upam še en lep dan, v sredo pa napovedujejo padavine user posted image Tako da izkoristite jutrišnji dan in lahko noč.

Moj sonček Mark je na svet prišel 3.6.2010 :))

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
23.8.2010 21:42:04   
sonček88
Ja, tudi mene je strah, da bo Matija nemiren...
Ampak mi ga bomo krstili v Borštu (majhna vas na Koprom). Tam je majhna cerkvica in župnik je rekel, da če želimo, naredi mašo, ponavadi pa je samo obred...tako da 20 minut bo pa ja priden:P hehe

***MATIJA***

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
23.8.2010 21:54:38   
deveta
Pozdravljene!

Mi smo v redu! Že nekaj dni uvajamo večerno rutino "brez popuščanja" in upam da bo kmalu lepo steklo. Znaki so dobri.user posted image

Lepe počitnice želim vsem, ki si jih boste te dni privoščliuser posted image user posted image

To teženje in jokanje na joški je pa zgleda res ena posebna faza. Tudi jaz opažam, da je včasih boljše včasih slabše. Danes npr. mi je spet jedla ekstremno malo (po 2 min na joškiuser posted image ) ma ji je bilo zgleda dovolj. Kakšen dan pa lepo in normalno sesa. Včasih se mi tudi zdi, da imam malo mleka (ful mehke joške) pa mala vleče in vleče in bi včasih po moje še jedla, ampak jo pustim da vleče na prazno in pol (po moje) tako sprazne zizo, da imam naslednja dva dni tako polne, da skoraj ven teče. Zgleda da povpraševanje-ponudba res deluje. Če bi ji bala dodatek in ne bi tako vlekla une zize, da še zadnje kapljice ven priculjajo, bi mogoče bilo mleka čedalje manj. Tako situacijo sem že parkrat opazila.

Sonček88: kdo pa je tvoj dragi. Mogoče ga poznamuser posted image . Sem prakso na vinakopru delala (dve leti nazaj) pa tudi lani sem delala tam v času trgatve. Sem delala v laboratoriju pri Rožani. Na sliki se mi je zdel malo znan, ma nisem vedla kam ga dat. Mogoče je pa to, da sem ga tam vidla, ko je prihajal v laboratorij in vzorčke prinašaluser posted image .
Če je to on, ga pozdravi. Aja ime mi je Maja (ampak nevem, če mu bo to kaj pomagalo, moški itak zmeraj pozabijo imenauser posted image user posted image )

Pa lepo nočko vsem

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
23.8.2010 23:08:49   
m_o_i
heh, ste vidle, da so na forumu ze majcice 2011?! user posted image
pa ni dolgo, ko smo me razlagale, kolko kil smo sle gor in kak nam je slabo user posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
24.8.2010 6:41:18   
Meemee

IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i

heh, ste vidle, da so na forumu ze majcice 2011?! user posted image
pa ni dolgo, ko smo me razlagale, kolko kil smo sle gor in kak nam je slabo user posted image

Že? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
24.8.2010 6:44:30   
Meemee
U, danes sem pa jaz prva. user posted image

Vsem častim eno fino user posted image in vam pošiljam en user posted image

Včeraj smo imeli vsi 3je ful fin dan, potem pa sva se zvečer z user posted image prav grdo skregala. Je bil nekaj tečen in se je kar nekaj spravil name. Pa se mu nisem dala user posted image , ampak večer je bil pa vseeno fuč. user posted image user posted image user posted image

No, vsem želim en lep dan user posted image

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
24.8.2010 7:10:39   
j.b.
meemee, hitr svojmu skuhej eno kavico, pa piškotek zraven, in ko bosta to pila mu blekni še da se ti je zdel trapast včeri da sta se dajala, in da bi čimraje pozabila na to ... Enga lupčka pa je hitr bolšuser posted image
Če pa si za jutranjo kavico prepozna, mu pa pošlji en simpatičen smsuser posted image , tut če nisi ti kriva. Ful je teško takle bit "skregan" oz. drug dan po kreganju je res ful čudn občutek. Vsej meni.
Jest sm zdej tamalga nafutrala, previla, zdej pa kuham mojmu kavico - ki mu jo bom nesla u posteljo da ga malo pocertam. Potem ga pa itak skor cel dan spet verjetno ne bo.
Dans imamo 2.posvetovalnico, in dobimo pikico. Me prav zanima kako bo.
Še eno vprašanje: ste se punce zdej kej oborožile z domačo lekarno za tamale? Meni svetujejo nej si omislim kkšne svečke za vročino. Ste/boste kupile še kej druzga?

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
24.8.2010 9:09:42   
sonček88
deveta  Matej Kodarin...ja, in še posebno on, ki pozabi iz zdej na 1 uro:PPP mogoče če bi videl sliko:PP hehe ga bom uprašala:PPP
Drugače? Kako si kaj? Tamala???

***MATIJA***

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
24.8.2010 9:31:55   
m_o_i
bro jutro!

jaz mam samo svecke, pa se to od dneva, ko je bil cepljen in je rekla, da je moznost rahle vrocine-prej se mi je zdelo samoumevno, da bo mulc zdrav user posted image
saj je zdrav, ampak svecke sem pa vseeno nabavla in upam, da jih ne bom rabla...

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu sonček88)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
24.8.2010 12:28:04   
Aninchy
Ahej ahoj!

domača lekarna - ma jst niam u bistvu nič.... itak upam, da ne bomo ničesar rabli, če pa bomo, bomo pa tak sproti kupili....user posted image Cepljen pa še ni bil (septembra mamo), tak da mogoče takrat res kake svečke...

gosta hrana - me zanima, če ktera že kaj uvaja gosto hrano, če ste jim že dale kej za poskusit? Zanima me s čim začet (baje je zelenjava boljš, ampak ktera?) in kdaj ste/boste začele? Ne me narobe razumet, naš mulo je šele 2 mesca in pol, ampak js že kr komi čakam, da mu bom kašice miksala!! user posted image user posted image

j.b. - user posted image pikapoka, da Matic ne bi imel reakcij na cepivuser posted image

meemee
- uhh, vem kk je... Men grejo tud prepiri toook na jetrauser posted image , zvečer sploh zaspat ne morem, če sma skregana user posted image user posted image Ampak popustim pa ne, ker itak mam js zmeri prav user posted image user posted image user posted image

majčice2011 - KAAAJ!?!?!? uhhh, jih morm it mal prebrat user posted image user posted image user posted image

Lep dan!! in čim manj user posted image (dežjauser posted image )

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
24.8.2010 13:00:51   
petruscha
IZVIRNO SPOROČILO: ozzi

pozdravljene mamice1

Mi smo ga imeli kar v soboto, uro smo si sami zbrali. Naš župnik res nič ne komplicira, krsti pa tudi "uvožene" otrokeuser posted image user posted image .

(odgovor članu ozzi)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
24.8.2010 13:07:29   
petruscha
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy
.........
gosta hrana - me zanima, če ktera že kaj uvaja gosto hrano, če ste jim že dale kej za poskusit? Zanima me s čim začet (baje je zelenjava boljš, ampak ktera?) in kdaj ste/boste začele? Ne me narobe razumet, naš mulo je šele 2 mesca in pol, ampak js že kr komi čakam, da mu bom kašice miksala!! user posted image user posted image

.................... začela bom pri 4 mesecih, to je že čez 14 dni. Prva stvar bo na jedilniku jabolčna kašica in korenčkova kašica.

< Sporočilo je popravil petruscha -- 24.8.2010 13:08:07 >

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

katana37*2

(81%)

(19%)

Število vseh glasov: 155

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!