|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
25.8.2010 19:23:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3651
   [Brisano sporočilo]
25.8.2010 19:29:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3652
   RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del
25.8.2010 20:15:18   
nanka
Hruška o kakšni vročini ti to? Pri nas je prav mrzlo, pa piha okoli vogalov. Super da je toplo, nas čaka v soboto Pula.

Prvi dopustniški popoldne, jaz pa pospravljala in kidala, upam da ne bo cel dopust tako. Rabim odklop in počitek.

Naša je šla spat okoli 19.30, je pa celo poletje to njena ura, samo včasih je potegnila tja do 21, ampak smo bile zunaj, zdaj se pa nič ne punta.

Neposredna povezava do sporočila: 3653
25.8.2010 20:18:44   
metuljcek321
Čau ... Anja je bila danes spet dobra, stara nasmejana princeska, vse je blo super truper, prav kičasto žeuser posted image  user posted image  Smo preživeli krasno družinsko popoldne, se smejali, igrali, lovili, jedli kokice in zganjali vse sorte norčije - 1A, prav zares.

Nekaj slikic, potem pa off I go ... moram en esej lektorirat še tonight ... bodte fajn ...

a boste eno svežo krafno za začetek?
user posted image

obožujem svojo dojenčico Marto
user posted image

skrb zanjo me velikokrat pošteno utrudi ...
user posted image

in spat, spat, spat ... (Izola pizzerija)
user posted image

vrtec je zakon
user posted image

no, pa lahko noč, julijke, mirno noč želim
user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3654
25.8.2010 20:22:02   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

jst se kuhaaaammm..uraj je 19h in zunaj je 31 stopinj!!! cel popoldan nisva šle kam ker tako dol tišči da je groza..sam zun pred bajto sva ble k mava senčko..zdej je pa že sitna..bo treba počas v pojstlo pa spat... kako vaši otroc hodijo zdej spat??? kdaj boste začele kej spreminjat ritem in navajat na zgodnejše spanje

se še ni zlilo pri vas?

pri nas je blo pa včeraj tkole soparno za znoret, today 19 stopinj, sveže, za dihat

sem bla danes taka kmetovalka/gospodinja, da je sekalo:
- 10 x popražene bučke

- 8 x sataraš

- 15 x blanširan stročji fižol

vse to je romalo v skrinjo, sem kar rahlo crknjena, moram rečt

pol sem si pa privoščila zelenjavno mineštro & palačinke s skuto - mnjaaaaam, smo se napokali ... mami je dobr skuhala, ni kej - bravo, jazuser posted image

spanje - ej, danes je že ob 19.00 mrknila, sicer je hodila ob pol osmih - kar rabi spanec, you know Anja

bajdpoletje - kako aparat, kako podaljšani lasje? Klapa?

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3655
25.8.2010 20:23:13   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Hruška o kakšni vročini ti to? Pri nas je prav mrzlo, pa piha okoli vogalov. Super da je toplo, nas čaka v soboto Pula.

Prvi dopustniški popoldne, jaz pa pospravljala in kidala, upam da ne bo cel dopust tako. Rabim odklop in počitek.

Naša je šla spat okoli 19.30, je pa celo poletje to njena ura, samo včasih je potegnila tja do 21, ampak smo bile zunaj, zdaj se pa nič ne punta.

U Ž I V A J T E maximalno, nanka & family ....... relax do fula ....... mejte se

me že ni več

(author unknown)

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
   [Brisano sporočilo]
25.8.2010 20:50:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3657
   [Brisano sporočilo]
25.8.2010 20:55:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3658
   [Brisano sporočilo]
25.8.2010 21:25:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3659
25.8.2010 22:09:08   
glugluglu
oj,

populis
, sem že od ponedeljka v službi, Tian je ok, no zadnje čase ga očitno na veliko daje luna, ponoči se je sedaj že drugo noč zbudil z groznim jokom (poleg tistega zbujanja kot ponavadi) kar za brezveze je jokal in vpil ne , ne, ne, zgledalo je kot, da bi ga iz kože dajali, ni hotel pa ne dude, ne pit, ne dekce, nisem se ga smela dotaknit, ker je še bolj znorel, jaz ne vem kakšno nočno moro je to imel. Potem je takole jokal ene 10 minut in nehal. Očitno že ful pogreša vse, ali pa res kaj sanja.

Aja dragi pride v torek.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

metuljcek, super, da je Anja bolje, ali hodi v vrtec? Potem se je v obisku v Logatcu na daljavo od Tiana nalezlauser posted image ? Meni je pa rekla zdravnica, da mora biti 2 dni brez driske predno gre lahko v vrtecuser posted image . In ker je v petek in soboto zjutraj kar še vedno imel drisko sem ukinila vse mlečne izdelke in res gledala, da mu dam za jesti hrano, ki zapira,  za pit pa čaj iz suhih borovnic (sladkan z medom, da je bilo užitno), pa še linex sem mu dala, kljub temu, da je zdravnica rekla, da ne rabi linexa in, da naj mu dam vse za jest. Nisem čisto ubogala zdravniceuser posted image , ma, če lahko jaz z ukrepi skrajšam zadevo, zakaj pa ne bi, drugače bi pa lahko bila še ta teden na bolniški.
Lepe slikceuser posted image

populis dobra ideja za darilo, jaz tudi razmišljam kaj bi dala vzgojiteljici za neko tako pozornost, ker kot skupina se nismo nič zmenili, s 1.9. dobi pa novo vzgojiteljico. Imam samo še do petka čas, jao

Bor kaskader- ta je pa res dobra slikcauser posted image

Jaz bi morala Tiana že kar uvajat na zgodnejše spanje in vstajanje, ampak mi nikakor ne uspe, ko bo treba bo pa moralo iti na vsak način, vsaj jutranje vstajanje.

Neposredna povezava do sporočila: 3660
25.8.2010 22:17:52   
glugluglu
u še nekaj, a to rundo ni nič govora o tetkah s Krvavca?user posted image No pri meni se je spet oglasila in sem se spomnila, da se ponavadi okoli mojega obiska ustavi še kje drugje, sedaj ni pa nič slišat. Malo čudno sumljivo mi je to user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil glugluglu -- 25.8.2010 22:18:21 >

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
25.8.2010 22:22:53   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Majuska, kako se kaj počutiš tonight? user posted image

fajn, hvala user posted image   se je proti večeru oglasila prijateljica, ki masira in se je lotila mojih stopal ... aaaaa, kako je pasalo! user posted image   No, za nameček so padle še jagode, borovnice in podobne reči, tako da opravim samo še nekaj malenkosti, potem pa spaaaaaat user posted image

Kako ste ve?

metuljčica, ful lepe slikce user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3662
26.8.2010 7:05:24   
Majuska
Jutro,

drage moje, takole, moja fanta sta na poti k babici, jaz se grem zvrnit nazaj med rjuhe ... spaaaaaaaaaaaaaat!!

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
26.8.2010 7:59:57   
nanka
Jutro,
evo midve sva pripravljeni, greva pogledat kako je v vrtcu. Zaenkrat se še ful veseli in kar poje.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
26.8.2010 8:21:00   
tims
Dobro jutro.

Naša noč je bila pa grozljivkauser posted image . Tamala se je prvič zbudila ob pol enajstih, zaspala nazaj, pol pa okol polnoči spet in ni zaspala do pol petih zjutraj. Men se je že trgal. Neki jo je motil, pa nisem ugotovila kaj. Sicer je neki začela kašlat, ampak nisem imela občutka, da zarad tega ne bi spala. Kar cmihala je neki, pa se umirila, pa kazala na svojo pojstlo. Sem jo not položila, pa je hotla spet k nama in tko u nedogled.... Sem se ob 4ih dvignila in šla na wc, Nina pa lepo za mano, se smejala, me klicalauser posted image user posted image . No, pol je pa zaspala, ampak kaj če mi je čez eno uro pa že zvonil za vstatuser posted image . Komi gledam. Upam, da je to še mal luna seka.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
   [Brisano sporočilo]
26.8.2010 8:36:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3666
26.8.2010 8:54:48   
tims
Metuljčica, Anja je pa tak biserčekuser posted image . Sem hotla izbrat eno fotkico k mi je najboljša, pa se nikakor nisem mogla odločit, ker je na vseh pravi cukeruser posted image . Mami, si bila pa res pridna. Jest tok ne kuham v celmu mescuuser posted image , lahko bi prišla še k meni mal pripravt za kakšno južnouser posted image

Rebeca, sem se pa nasmejala tvojmu "podkupovanju"user posted image . Pri nas recimo ni problem, če gremo nakupovat kakšne stvari, ki so njemu zanimive (predvsem hranouser posted image ), ostalo pa kr beži stran. Drugač pa men ni panike bit z malima sama, problem je edino če je kakšno igrišče ful veliko,  potem bi vsak šel na svojo stran. Tima se še vedno bojim pustit samga, Nina bi pa tud kar bezljala po svoje in potem bi se jest mogla dat na poluser posted image . Ampak če se bomo zmenili da se dobimo, pridem samo z Nino in je stvar rešena.user posted image

Nanka, uspešno preduvajanje ti želim in upam, da bo Natka dobr sprejela vrtec user posted image . Pa nikar ne pozabi, da si na dopustu, kar pomeni, da si doma zato, se mal spočiješ.

HD, naša ima ves čas isti ritem spanja. Edino na morju je malo kasnej hodila spat, drugače se pa držimo tega da je najkasnej ob osmih v pojstli. Pozimi, poleti, po soncu, po dežju....user posted image
Almera, ful dober, da imate knjižnico tok blizuuser posted image . Ob deževnih dnevih jo res lahko na polno izkoristiš. Mi imamo pa najbližjo kr dost daleč, tko da tamaladva nisem še nič peljala tja. Se moram enkrat spravt tja, da še zase vzamem kakšno dobro knjigo.

Neboglasnica, user posted image  za suho pleničko. Super vam gre. Mi smo zdaj do pondelka brez pleničke. V vrtcu je cel dan suha, doma ji je pa vsak dan enkrat ušlo. Mi je ful smešen, k da ima limit: tolkrat lahko več pa neuser posted image . Pa tud kakala je, tko da mislim da nam kar dober gre zaenkratuser posted image

Glu, pri nas P pravi da mora biti otrok vsaj 24 ur brez driske, da gre potem lahko v vrtec. Evo, povsod drugač. Bi pa jest po tolkih dnevih driske tud začela pazit na prehrano oz. bi mu daja stvari ki zapirajo. Boljš to, kokr pa da se mu še dodatnih pet dni vleče. Aha, vidim, da se nam spet približuje potresuser posted image .

Majuska, maš fajn kolegico, da te tkole zmasirauser posted image . S kerga konca pa je? Študiram, če bom slučajno kaj opravkov imela na unmu koncuuser posted image . Hecam se. Spakirano imaš že vse? Kdaj točno greste?

Almera, mi mamo tud tako zvezdico doma, sam baterije bi mogla zamenat. Me prov zanima, če bi ji bila zdaj kaj bolj zanimivauser posted image . Je pa res smešn, ko otroc najdejo neko staro igračo in je potem tista pa najboljša. Ko je nova je pa totalno nezanimivauser posted image .

Dons bom pa verjetno šla po paket s Timovimi potrebščinami. Komaj čakam. Sem huj ko otroc, k brskam med tistimi barvicami, svinčniki, zvezki.... Pa že od nekdaj so mi ful dišale nove knjige. Sem jih ful vohala. No, sej, to je pa tud vse, kar sem počela z njimiuser posted image .

Ok. Sej vem. Dost me mate. Grem še kej za službo narest.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
26.8.2010 9:04:58   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: populis
SPanje: v postelji je med 19 30 in 20 00 uro, zaspi pa ......you never know user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3668
   [Brisano sporočilo]
26.8.2010 9:26:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3669
   [Brisano sporočilo]
26.8.2010 9:29:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3670
   [Brisano sporočilo]
26.8.2010 10:09:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3671
26.8.2010 10:28:48   
tims

IZVIRNO SPOROČILO: tims

SPanje: v postelji je med 19 30 in 20 00 uro, zaspi pa ......you never know user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Sej pol ko že ne vem več kaj bi počela mi ni več smešno. Včeraj nisem več vedla kaj nardit da vraga malega umirim, neumorno je bila. Sem jo celo guncala tak ko dojenčka, pa nič od nič. Na koncu sem nardila nekaj kar mi ni bilo všeč in upam da ne bo imelo posledic. Iskat sem šla uno 60 mililtrsko brizgo in sem rekla da ji bom dala inkecijo u rit če ne bo nehal rovarit. V sekundi se je umirila , pokrila sama in v 2 minutah zaspala.

Težko verjamem da bi to pustilo kakšne posledice. Mene je mama s kloferjem nagonila, pa a mi kej manka? No, ja, včasih kakšen Apaurin popijem, pa vodko mamo tud na zalogi, pa kakšen žebelj pojem za zajtrk, drugač sem pa ok... Ej,hecam se. Da ne boš zamerila. Vem da ti je hudo. Mislim da vsaka od nas kdaj pa kdaj naredi kaj tazga in nam je potem žal, ampak to je tko. Vsi se učimo in vzgoja je prekleto težek predmet. In včasih enostavno ne poznamo vseh odgovorov in tisti trenutek napačno odgovorimouser posted image . Boš vidla, da z Laro ne bo nič narobeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3672
26.8.2010 10:30:19   
tims
Aja, Populis, sem te hotla vprašat (sej mislim da sem te že enkrat), kaj pa če bi Laro dal tatko spat? A ste že probal?

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
   [Brisano sporočilo]
26.8.2010 10:31:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3674
   [Brisano sporočilo]
26.8.2010 10:37:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?