tims
|
Metuljčica, Anja je pa tak biserček . Sem hotla izbrat eno fotkico k mi je najboljša, pa se nikakor nisem mogla odločit, ker je na vseh pravi cuker . Mami, si bila pa res pridna. Jest tok ne kuham v celmu mescu , lahko bi prišla še k meni mal pripravt za kakšno južno Rebeca, sem se pa nasmejala tvojmu "podkupovanju" . Pri nas recimo ni problem, če gremo nakupovat kakšne stvari, ki so njemu zanimive (predvsem hrano ), ostalo pa kr beži stran. Drugač pa men ni panike bit z malima sama, problem je edino če je kakšno igrišče ful veliko, potem bi vsak šel na svojo stran. Tima se še vedno bojim pustit samga, Nina bi pa tud kar bezljala po svoje in potem bi se jest mogla dat na pol . Ampak če se bomo zmenili da se dobimo, pridem samo z Nino in je stvar rešena. Nanka, uspešno preduvajanje ti želim in upam, da bo Natka dobr sprejela vrtec . Pa nikar ne pozabi, da si na dopustu, kar pomeni, da si doma zato, se mal spočiješ. HD, naša ima ves čas isti ritem spanja. Edino na morju je malo kasnej hodila spat, drugače se pa držimo tega da je najkasnej ob osmih v pojstli. Pozimi, poleti, po soncu, po dežju.... Almera, ful dober, da imate knjižnico tok blizu . Ob deževnih dnevih jo res lahko na polno izkoristiš. Mi imamo pa najbližjo kr dost daleč, tko da tamaladva nisem še nič peljala tja. Se moram enkrat spravt tja, da še zase vzamem kakšno dobro knjigo. Neboglasnica, za suho pleničko. Super vam gre. Mi smo zdaj do pondelka brez pleničke. V vrtcu je cel dan suha, doma ji je pa vsak dan enkrat ušlo. Mi je ful smešen, k da ima limit: tolkrat lahko več pa ne . Pa tud kakala je, tko da mislim da nam kar dober gre zaenkrat Glu, pri nas P pravi da mora biti otrok vsaj 24 ur brez driske, da gre potem lahko v vrtec. Evo, povsod drugač. Bi pa jest po tolkih dnevih driske tud začela pazit na prehrano oz. bi mu daja stvari ki zapirajo. Boljš to, kokr pa da se mu še dodatnih pet dni vleče. Aha, vidim, da se nam spet približuje potres . Majuska, maš fajn kolegico, da te tkole zmasira . S kerga konca pa je? Študiram, če bom slučajno kaj opravkov imela na unmu koncu . Hecam se. Spakirano imaš že vse? Kdaj točno greste? Almera, mi mamo tud tako zvezdico doma, sam baterije bi mogla zamenat. Me prov zanima, če bi ji bila zdaj kaj bolj zanimiva . Je pa res smešn, ko otroc najdejo neko staro igračo in je potem tista pa najboljša. Ko je nova je pa totalno nezanimiva . Dons bom pa verjetno šla po paket s Timovimi potrebščinami. Komaj čakam. Sem huj ko otroc, k brskam med tistimi barvicami, svinčniki, zvezki.... Pa že od nekdaj so mi ful dišale nove knjige. Sem jih ful vohala. No, sej, to je pa tud vse, kar sem počela z njimi . Ok. Sej vem. Dost me mate. Grem še kej za službo narest.
|