metuljcek321
|
štampiljke - yes, please .... laufajo 100 km/h .... že v vrtcu jih imajo za lulanje/kaknje v kahlico ... zdaj še doma to prakticiramo ... "Bo dobila štampiljko ... kakec bo, mami ..." ... evo in je ... mam pa štampiljko metuljčka - iiiiii .... mišice big time .... ekola, preselilla svoje stvari v moj nov razred, oh yeah ... zdaj imam pa ko Švarci mišice ... lahko premikam gore, juhuhu ... vrtec - getting better every day ... je pa vzogjiteljica povedala, da ostaja tukaj, medtem ko bo pomočnica nova ... pa da vidimo ... škoda, da je bo čist ista scena kot lani ... sicer pa trije otročki odhajajo na sosedjo enoto, ostali so isti mucki Umpa, not to worry, v vrtcu bo superca, večji otroci bodo Lukata potegnili, ogromno se bo naučil, pa še kakšno lumparijo več ušpičil - hi, hi. ZOO meeting - hura! gr, how was it at school? Kaj novega? Kakšen novi look? Sodelavec? Poročaj ... uhani biznis - any better? Majuška, že zelo, zelo pridno odšteavaš, right? Hurrrrraaaaa. uhani - I absolutely LOVE them, imam jih milijon, moj mi jih zmeraj prinese, k gre na konference, ma res jih obožujem ... več barv, boljše je pleničke-free populis, fajn za izvide glede Lare - ma, superca, res. To zelo rada preberem, da je princeska OK!!! moji nohti so pa eno veliko sranje - kar odstopat so mi začeli - totalna kriza, moram NUJNO nekaj ukrenit. hi, hi, tud jaz imam danes balerinke - me je prepričala ohladitev, da skrijem prste na nogi ... sončica, odlično za obrat, tko se dela ... kako kaj glede izbire imena? Pa Almera? Sem že zadnjič spraševala, pa no reply ... tims, ful dobre barvne poste malaš, čist si not padla, punca Kako je tvoj počitniški povratnik? Pa Nina? Ajme, berem, da je prava Ronja, razbojniška hči ... mogoče jo je matralo tole težko vreme, pa se je mal izkazala ... hopefully ... skakalec Bor, he, he, kaskaderska varianta, ni kaj. maxi cosi & romer king ter odpenjanje - džizus krajst, točno tale 2 mamo tud mi, pa je madam še varna ... so far, marička ... da se kar odpnejo every now and then, to je pa noro nevarno! populis, uokvirjena slikca za teto - enkraten spomin, meni bi blo všeč. glugluglu, a veš, da sem danes zjutraj spet klicala P, je rekla, da je driska od enega tedna do 10 dni prav normalna, še posebej se zna mal zavlečt, če je mlečne izdelke (Čokolino ji spet paše, navadni jogurt pa tud) ... tko da could be, da bo res trajal ... 2x na dan je BOMBA, smrdi ko šus, čakam, da se zgosti vsaj v Nutella varianto ...