|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
25.8.2010 12:10:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3626
   [Brisano sporočilo]
25.8.2010 12:10:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3627
   [Brisano sporočilo]
25.8.2010 12:12:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3628
   [Brisano sporočilo]
25.8.2010 12:14:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3629
   RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del
25.8.2010 12:15:21   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: populis

IZVIRNO SPOROČILO: tims

Ej bejbe moje, točn čez en teden gre naša miška piška v ta zaresen vrtec, me stiska ko da jo dajem od sebe pri 11 mesecihuser posted image .

Sem pa mal razmišljala kaj za eno malenkost čem podariti teti ob slovesu. Prejšnji teden sem dala fotoaparat in so jih malo poslikali, pa sem štuidirala da dam kakšno fotko razvit mal večji format A5 recimo, v lep okvir pa kakšen lep šopek zraven. A je to OK?

A to misliš komplet skupino verjetno? Men bi blo ok.

Ne jaz bi ji to dala, ker z ostalimi starši se niti nisem nič pogovarjala na to temo, pa itak včasih cel teden nobenga ne srečam, al sem prehitra zjutraj ali pa popoldan.

Ja, ja, to zastopim da bi ji ti dala, ampak mislila sem glede slikce: a bi bila na sliki komplet skupina, al si mislila samo Larino slikico dat?

Ja ja vsi otročki so gor :), mam dolgo lajtngo, sm z obema nogama gor stala :)

user posted image user posted image user posted image  No, zdej pa brez hecauser posted image . Darilo se mi zdi super, ampak verjetno veš, da morš dobit dovoljenje še od ostalih staršev, če hočeš dat slikco, pa da so še drugi otroci gor. Se lahko zgodi, da bi ti kdo od staršev zasikal, ker si dala tako sliko brez njegovega dovoljenja. To se je namreč pri nas v Timovi skupini zgodilo.

Neposredna povezava do sporočila: 3630
25.8.2010 12:15:32   
metuljcek321
štampiljke - yes, please .... laufajo 100 km/h .... že v vrtcu jih imajo za lulanje/kaknje v kahlico ... zdaj še doma to prakticiramo ... "Bo dobila štampiljko ... kakec bo, mami ..." ... evo in je ... mam pa štampiljko metuljčka - iiiiii ....user posted image

mišice big time .... ekola, preselilla svoje stvari v moj nov razred, oh yeah ... zdaj imam pa ko Švarci mišice ... lahko premikam gore, juhuhu ...

vrtec - getting better every day ... je pa vzogjiteljica povedala, da ostaja tukaj, medtem ko bo pomočnica nova ... pa da vidimo ... škoda, da je bo čist ista scena kot lani ... sicer pa trije otročki odhajajo na sosedjo enoto, ostali so isti muckiuser posted image

Umpa, not to worry, v vrtcu bo superca, večji otroci bodo Lukata potegnili, ogromno se bo naučil, pa še kakšno lumparijo več ušpičil - hi, hi.

ZOO meeting - hura!

gr, how was it at school? Kaj novega? Kakšen novi look? Sodelavec? Poročaj ... uhani biznis - any better?

Majuška, že zelo, zelo pridno odšteavaš, right? Hurrrrraaaaa.

uhani - I absolutely LOVE them, imam jih milijon, moj mi jih zmeraj prinese, k gre na konference, ma res jih obožujem ... več barv, boljše jeuser posted image

pleničke-freeuser posted image  user posted image  user posted image

populis, fajn za izvide glede Lare - ma, superca, res. To zelo rada preberem, da je princeska OK!!!

moji nohti so pa eno veliko sranje - kar odstopat so mi začeli - totalna kriza, moram NUJNO nekaj ukrenit.

hi, hi, tud jaz imam danes balerinke - me je prepričala ohladitev, da skrijem prste na nogi ...

sončica, odlično za obrat, tko se dela ... kako kaj glede izbire imena? Pa Almera? Sem že zadnjič spraševala, pa no reply ...
tims, ful dobre barvne poste malaš, čist si not padla, puncauser posted image  Kako je tvoj počitniški povratnik? Pa Nina? Ajme, berem, da je prava Ronja, razbojniška hči ... mogoče jo je matralo tole težko vreme, pa se je mal izkazala ... hopefully ...

skakalec Bor, he, he, kaskaderska varianta, ni kaj. 

maxi cosi & romer king ter odpenjanje - džizus krajst, točno tale 2 mamo tud mi, pa je madam še varna ... so far, marička ... da se kar odpnejo every now and then, to je pa noro nevarno!

populis, uokvirjena slikca za teto - enkraten spomin, meni bi blo všeč.

glugluglu, a veš, da sem danes zjutraj spet klicala P, je rekla, da je driska od enega tedna do 10 dni prav normalna, še posebej se zna mal zavlečt, če je mlečne izdelke (Čokolino ji spet paše, navadni jogurt pa tud) ... tko da could be, da bo res trajal ... 2x na dan je BOMBA, smrdi ko šus, čakam, da se zgosti vsaj v Nutella varianto ...

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3631
25.8.2010 12:16:11   
tims

umpika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

risanke, Kekec, Ledena doba, Madagaskar................................. tud no go?

Palerino, gumarce in ven ?

Mogoče bi ga to mal zmatraluser posted image  Poskusi.

Neposredna povezava do sporočila: 3632
   [Brisano sporočilo]
25.8.2010 12:16:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3633
   [Brisano sporočilo]
25.8.2010 12:19:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3634
25.8.2010 12:19:38   
metuljcek321

user posted image user posted image user posted image  No, zdej pa brez hecauser posted image . Darilo se mi zdi super, ampak verjetno veš, da morš dobit dovoljenje še od ostalih staršev, če hočeš dat slikco, pa da so še drugi otroci gor. Se lahko zgodi, da bi ti kdo od staršev zasikal, ker si dala tako sliko brez njegovega dovoljenja. To se je namreč pri nas v Timovi skupini zgodilo.

good thinking, ja

(author unknown)

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
   [Brisano sporočilo]
25.8.2010 12:20:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 3636
   [Brisano sporočilo]
25.8.2010 12:21:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3637
25.8.2010 12:23:00   
metuljcek321
Umpa, da si oddahneš in odžejaš:

user posted image

user posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3638
   [Brisano sporočilo]
25.8.2010 12:40:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3639
   [Brisano sporočilo]
25.8.2010 12:40:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3640
   [Brisano sporočilo]
25.8.2010 12:45:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3641
   [Brisano sporočilo]
25.8.2010 12:52:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3642
   [Brisano sporočilo]
25.8.2010 14:40:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3643
25.8.2010 15:04:28   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Umpa- hvala za kompliment - bom probala še kdaj noseča bituser posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image  To se pa lepo slišiuser posted image . Sam ti res paše, tko da lej.... Pa še nosečniške cune boš orng ponucalauser posted image

Umpa - se bo mogoče grdo slišal, ampak raj vidim, da je Nina ta ki tepe in ne da je ona tepena. Tim je bil med ta drugimi pa ni glih fajnuser posted image . Se trudiš in otroku razlagaš, da se ne sme tepst, potem je pa on tepen in kaj? Kaj si ga naučil? Mah, sej ne morš bit dovolj pameten. No, zdej sva Timu razložila, da se nikol ne sme začet tepst. Če ga nekdo udari, naj mu pove, da naj neha , ker ga boli. Če ne pomaga, naj pa nazaj udari. Ne vem če je prov al ne, ampak ne bom pustila, da ga drugi tepejo. Nej kr nazaj užge, če je treba. Pa mislim da ima zdej kr mir.user posted image

Metuljčica, naš Tim je pa zdej kr drug otrok. Se mi zdi, da se je mal umiril, ful je bolj ubogljiv. Oz. je tko kokr je bil pred počitnicamiuser posted image . Je pa reku da bo drugo leto spet šel, tko da sem kr potolažena. So pa na internetu ful slikice in na ful velikih je tud naš maliuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3644
25.8.2010 15:09:29   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

tims, če pa še tebi res kakšno soboto rada prit, bo pa itak super. user posted image  zakaj pa tisti žalostni smajli? ne greste radi v ZOO?

Ne, neuser posted image . Itak da gremo radi, ampak če bi mojmu povedala, da se dobimo z vami, pol bi ziher reku, da nej grem sama. On je deleč stran od tega, da bi bil skupaj z nami (mislim na babe in otročke) tko kokr od Majuske možekuser posted image .  

Neposredna povezava do sporočila: 3645
25.8.2010 15:09:56   
tims
Čaw, grem dam.user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
   [Brisano sporočilo]
25.8.2010 15:24:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3647
25.8.2010 16:16:54   
neboglasnica
Daaan!

user posted image user posted image Se vidi, da smo začeli delat? Je tako lilo, kot smo me klepetale user posted image .

Prebrala sem vas, danes je Umpa dežurna pri komentiranju, tako da hvala madame. Staš je preživel noč kar lepo suh. Sva šla okoli 01.30 lulat in je spal do jutra pri nama.

Zdaj pa obiski time!

Neposredna povezava do sporočila: 3648
25.8.2010 16:37:00   
nanka
Dan,

še sem živa, komaj pa je šlo. V službi je bil nor dan, po moje sem se nadelala za v naprej, ko pridem nazaj bo pa itak spet noro. Še RR nisem imela časa odpreti, važno da je za mano. Zdaj pa mir do 13.9. ko bom spet stolček grela.

Jutri greva z Natko na obisk v vrtec za kakšno urico tako da si malo ogleda, spozna vzgojiteljico in otroke. To je pri nas preduvajanje, nekaj novega. Doživim pa z vsakim otrokom nekaj novega, tako da nimam pojma kaj lahko pričakujem. Copatke sva kupili Hello Kitty ( ja, ja čist pocukrano, pa kaj naj če to hoče), nahrbtnik tudi, jutri pa štart, okoli 8.30. Upam da bova spanje malo potegnile, ker se mi ne vstaja ob 6, moram puncama razložiti čemu je dopust namenjen.

Mulca sem pripravila na šolo, še kufre začnem pokat pa lahko letimo na morje, v soboto dopoldne je štart.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
25.8.2010 16:39:33   
nanka
Uuuuuu vkakšne lepe slike sta nalepile.

Umpa, no si vsaj videla kako nekatere komplicirajo, ampak pazi to je šele začetek. Moja svakinja dela v vrtcu in ima vsako leto kakšno perlo user posted image , včasih ne ve ali bi jokala ali bi se smejala. ( glede staršev, ne otrok).

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?