metuljcek321
|
Hello, hello! 1. Še vedno imam revčka drisko ... "Mami, a je bomba?" ... je nerazpoložena, jokca, revica mala boga ... ob 5-ih zjutraj se je zdaj že klasično zbudila s horonskim jokom, pa iskala pliško: "Zgubila sem miškoooooo" .... (miško je po novem vzela sabo spat) ... pa ji jo gre dat moj, koma, čez 10 minut: "Kje je miškaaaa?" ... jok, brcanje v ograjo posteljice, histeričen jok, .... grem jaz, ji dam miško, jo potrepljam po hrbtu, umirim ... OK ... pol ure kasneje ... ista štorija ... sva jo pustila - 20 minut histerija, potem koma ... saj ne vem, no, ampak jaz sem bla toolk znervirana ... pikica naša mala ... upam, da je čist začasno ... 2. Anja je bla pri frizerju - tašča jo je postrigla medtem, ko je madam hodila sem in tja in govorila, da je ati lep, k se je že postrigel ... mala miss ima pa tako smešno frizuro - po vrhu je pošišana, zadaj čist malo, še dobr, da se ji kravžljajo, da zgleda krasno ... 3. Večer je bil ustvarjalen, malečka je risala - piši/briši - in jo sprašujem: "A si narisala avto?" "Ne, ne." "A si narisala avion?" "Ne, ne." --> mami v temi, ker mala VEDNO to tvoje riše ... "Ja, kaj si pa narisala?" "Narisala sem laboda." OMG, kva sva se režala ... to pa res ni kar tko ... potem pa še prijavi: "Je lep, a ne?"