|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
26.8.2010 10:38:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3676
   RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del
26.8.2010 10:44:07   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

spanje..
no očitno sem jaz edina k sem ji zamaknila za 1h..nikakor ni mogla zaspat, ker je bilo zunaj še svetlo in pol sem bila raje še pol urce dalj z njo na plaži in je potem ob 9h zaspala..a glej ga zlomka, ko mi jo je aščica v času ko sva bila mi2 z mojim na dopustu navadila na 22.30 z 23h...grozaaaaaaa..in zdej sem končno pregurala nazaja na 21h oz včeraj je zaspala ob 20.30...

Pa sej če vama odgovarja tak ritem, potem ne vem zakaj bi ga spreminjala. Pa če ji zjutraj ni treba zgodaj vstajat in ima dovolj spanca, potem itak da ni nobenga problema. No, tko jest gledam na to.

Neposredna povezava do sporočila: 3677
   [Brisano sporočilo]
26.8.2010 10:45:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3678
26.8.2010 10:54:30   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: populis

http://24ur.com/novice/crna-kronika/med-plavanjem-ju-je-presenetil-coln.html

Kakšno grozno naključje!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3679
26.8.2010 10:54:40   
nanka
juhu midve sva nazaj. Za prvi dan je bilo dovolj. Mala se me je držala, ampak jokala pa ni. Stranišče ji je bilo všeč, otrok zaenkrat ni porajtala. Malo se je igrala, malo ogledovala pa vse to z dudo v ustih, spregovorila ni niti besede. Jutri ponovima vajo. Je pa v skupini 10 fantkov in 4 punčke.Vsi so dveletniki, od tega trije suhi, dva sta bila zelo pogumna, pstali pa so se bolj držali straršev. No za prvi dan je bilo OK, jutri pa vse skupaj ponoviva.

Neposredna povezava do sporočila: 3680
26.8.2010 11:01:48   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Majuska, maš fajn kolegico, da te tkole zmasirauser posted image . S kerga konca pa je? Študiram, če bom slučajno kaj opravkov imela na unmu koncuuser posted image . Hecam se. Spakirano imaš že vse? Kdaj točno greste?

Punca je sicer iz Kranja, 2x na teden pa masira v Trzinu. Komot ti da njen kontakt, če želiš, mi piši na ZS user posted image

Pakiram še ne, moram prej še kaj speglat in naredit konkreten plan user posted image   odhajamo pa v ponedeljek.

sem bila prava zaspanka zdajle - vlekla sem od 7.30 - do 10.30 user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
   [Brisano sporočilo]
26.8.2010 11:02:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3682
26.8.2010 11:03:43   
tims

Aja, Populis, sem te hotla vprašat (sej mislim da sem te že enkrat), kaj pa če bi Laro dal tatko spat? A ste že probal?

Njega še bolj obrača in je dlje časa toleranten, men prej štrika zmanjka. Nekja časa jo je samo on dajala spat, z njo je bil na postelji dokler ni zaspala, a to kam pele???

Evo, čist isto je pri nasuser posted image .

Men se prov kolca po časih, ko je bil Tim še majhen. Pri Timu nisem vedla, kaj pomeni neprespana noč. Od enga mesca naprej je prespal celo noč. Je pa res, da sva ga včasih z mojim nosila tud po pol ure, da je zaspal. Ampak ko pa je (okol pol osmih), se pa ni zbudil do jutra, pa če bi tank peljal mim njegove postelje. Sicer pa bojo naši kmal dosegl uno magično mejo treh let, pol pa ne bo nobenih problemov večuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3683
   [Brisano sporočilo]
26.8.2010 11:06:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3684
   [Brisano sporočilo]
26.8.2010 11:11:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3685
   [Brisano sporočilo]
26.8.2010 11:12:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3686
26.8.2010 11:25:31   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Majuska, maš fajn kolegico, da te tkole zmasirauser posted image . S kerga konca pa je? Študiram, če bom slučajno kaj opravkov imela na unmu koncuuser posted image . Hecam se. Spakirano imaš že vse? Kdaj točno greste?

Punca je sicer iz Kranja, 2x na teden pa masira v Trzinu. Komot ti da njen kontakt, če želiš, mi piši na ZS user posted image

Pakiram še ne, moram prej še kaj speglat in naredit konkreten plan user posted image   odhajamo pa v ponedeljek.

sem bila prava zaspanka zdajle - vlekla sem od 7.30 - do 10.30 user posted image

No, sej potem imaš še kr nekaj časa, da spakiraš. Lahko lepo na izi to nardiš. Ooooo, jest bi šla tud zdele mal spat.

Nanka, sam da ni bilo jokauser posted image . Pa je Natka tiste sorte, ki se hitro uklopi med vrstnike, al je bolj med tistimi, ki rabijo več časa?

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
26.8.2010 11:27:17   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca

Aja, Populis, sem te hotla vprašat (sej mislim da sem te že enkrat), kaj pa če bi Laro dal tatko spat? A ste že probal?

Njega še bolj obrača in je dlje časa toleranten, men prej štrika zmanjka. Nekja časa jo je samo on dajala spat, z njo je bil na postelji dokler ni zaspala, a to kam pele???

Evo, čist isto je pri nasuser posted image .

Men se prov kolca po časih, ko je bil Tim še majhen. Pri Timu nisem vedla, kaj pomeni neprespana noč. Od enga mesca naprej je prespal celo noč. Je pa res, da sva ga včasih z mojim nosila tud po pol ure, da je zaspal. Ampak ko pa je (okol pol osmih), se pa ni zbudil do jutra, pa če bi tank peljal mim njegove postelje. Sicer pa bojo naši kmal dosegl uno magično mejo treh let, pol pa ne bo nobenih problemov večuser posted image

Pri nas grem jaz z obema spat, al pa vsak z enim, če preveč galamita. Kam to pelje... ma enkrat do mature bosta že sama šla spat.

user posted image   user posted image   

Neposredna povezava do sporočila: 3688
   [Brisano sporočilo]
26.8.2010 11:57:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3689
   [Brisano sporočilo]
26.8.2010 12:02:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3690
   [Brisano sporočilo]
26.8.2010 12:14:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3691
26.8.2010 12:24:26   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Dober dan!

Malček se trudi s spanjem - v avtu je mrknil za par minut in sedaj nikakor ne more zaspati - se bo že potrudil
Jao, se začne sedaj huronsko dret - sem mislila, da je najmanj iz postelje padel - pa priletim tja, pa je cel histeričen Kje je moj lev? En ofucan obesek za ključe - grrrrrrrrr A dej no mami, to so pa ja najboljš stvari za igratuser posted image user posted image

Zjutraj sva šla pa z mestnim zelencem do centra do banke na TOLImat, pa na eno tortico v Maxija, pa nazaj z busom domov. Sem očitno tako hormonska, da sem skoraj jokala - kao Bor prvič na busu. Iiiiii, kok lepouser posted image . Jest se tud spomnim Timove prve vožnje z avtobusom

Tims - mi smo tudi bolj tako spali (no, dragi se ni nič zbudil, dokler se nisem jaz kar iz spalnice Boru zadrla naj bo tiho in naj lepo spi). No, v končni fazi, ko sem vstala in šla do Bora, ga je reveža ful lulat in me je klical. Če bi pri nas mala čakala na "okija", bi prej v šolo začela hodit, kot pa njega dočakala.

Evo, spet dretje iz sobe

Kako se pa drugač počutiš?

Neposredna povezava do sporočila: 3692
26.8.2010 12:26:20   
tims
Porkaš, sem sama v pisarni in je samo vprašanje časa, kdaj bom padla pod mizo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
   [Brisano sporočilo]
26.8.2010 12:32:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3694
26.8.2010 12:32:31   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Zjutraj sva šla pa z mestnim zelencem do centra do banke na TOLImat, pa na eno tortico v Maxija, pa nazaj z busom domov. Sem očitno tako hormonska, da sem skoraj jokala - kao Bor prvič na busu.

saj je res poseben dogodek ... midva z Aleksandrom sva šla zadnjič iz Mengša z busom in se mu je dogajalo na polno. Moramo pa še na vožnjo z vlakom user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3695
26.8.2010 12:48:54   
nanka
Tims Natka ni preveč družabna rabi veliko časa preden se vklopi, ko pa družbo osvoji je pa zelo družabna. Zaenkrat ji je bila edina družba Zoja, drugi otroci pa bolj občasno. Pa tudi nove osebe zelo dolgo sprejema za svoje, do 13 meseca se je komaj babice navadla, prej je ni smel nihče razen naju dveh vzeti v naročje. Deda je sprejemal dva meseca predno je šla kam z njim, zapleteno dete.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
   [Brisano sporočilo]
26.8.2010 15:27:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3697
   [Brisano sporočilo]
26.8.2010 15:47:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3698
   [Brisano sporočilo]
26.8.2010 15:50:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3699
   [Brisano sporočilo]
26.8.2010 16:04:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?