|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010 II
23.8.2010 12:46:47   
janaja
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

user posted image user posted image user posted image

trudim se ne delat panike, zato vas bom najprej vprašala- ali se kateri od vas kdaj zgodi, da vam npr. med ležanjem kar steče nekaj kapljic v spodnjice? In imate občutek, da vam je malo ušlo?

Meni se je zjutraj to zgodilo, pa me skrbi, po tisti sobotni noči, da ne bi bila plodovnicauser posted image
Ampak škratek veselo miga............

Do gin. imam uro vožnje in še tam bi čakala, zato sem se odločla ohranit mirno kri in najprej še vas vprašat, kot pa takoj zagnat paniko....




Oj

eto meni je v prvo začela odtekati plodovnica sredi noči v 36 tednu in to po malo in malo.

Sem mela pa tester iz sanolaborja doma (zgleda kot dnevni vložek) in če se obarva modro je to plodovnica.

Me je pa na morju zagrabila panika letos, ker sva z možekom user posted image  in sem šla potem plavat v morje in ko sem prišla iz  pod tuša na kavč mi je začelo kapljati. Pa se potem dva dni nisem kopala v morju in je bilo ok ( da sem se prepričala da ni plodovnica).

Sem pa potem pri naslendnjem pregledu omenila in je rekel gin,da je na koncu toliko več vlažnosti in izcedka, da imam kdaj lahko tak občutek.

Sam jaz vem da je bilo krivo user posted image  in potem takojšnje plavanje, sem se malo vode napila user posted image  in potem počasi pušala.

Upam, da sem ti kaj pomagala



Kar se pa tiče moje težave z user posted image  ste me pa potolažle da imamo vse iste probleme. In končni zaključek je ta da so naši user posted image  in bi prov rada vidla da bi bili oni ene 2 dni noseči, bi takoj porodniško uveljavili že od 6 meseca dalje, al pa po user posted image  na testu. grrrrrrrrrr

Kako za user posted image  nej se pa zdej pobotava da ne bova spet do poroda  user posted image  pa mule kuhala ( moj je namreč tak). Jaz pa tud pod razno ne mislim popustit pa če vse sama delam. Bom še bolj efektivna ker sem jezna.

janaja


_____________________________

janaja

moja sreča

Val Leon Rebeka in možek Jernej

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 501
   RE: Oktobrke 2010 II
23.8.2010 12:50:28   
mamamajča
No tako..... poklicala sem v P in mi je rekla, da ni treba takoj prit tja, če steče manjši curek, ker če steče en, bo zagotovo še naslednji in če bo, pa nemudoma tja.

Če plodovnica odteka, je otrok normalno aktiven! Torej se zaradi tega gibi ne umirijo (jaz sem se pa tolažla, da če tak miga, je ziher v redu).

Testrčki se dobijo v sanolaborjih, v nobenem dm-u in tudi ne lekarnah.

----popravek- testerji se že več kot leto dni ne prodajajo, ne morete jih več dobit!




< Sporočilo je popravil mamamajča -- 23.8.2010 13:01:44 >

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 502
   RE: Oktobrke 2010 II
23.8.2010 12:53:22   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: 3x mami

mamamajca, a ti tece ko lezis al ko ustajas? povohaj in ce ti je sumljivo, poklici in vprasaj za nasvet po telefonu.
.


ležala sem.....

Malo še počakam in upam, da ni nič...

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 503
   RE: Oktobrke 2010 II
23.8.2010 13:02:46   
pixieM
orhideja80 - ja cena je bila 769€. Me kr malo glava boli vsakič ko poštudiram na to ceno user posted image . Ma bom mogla naročit, kaj drugega mi itak ne preostane. Glavn, da ni slučajno kak dobavni rok 3 mesece user posted image . Takrat bi me pa kap! 

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 504
   RE: Oktobrke 2010 II
23.8.2010 13:30:03   
anju
u zinchy komi zdej sem videla tvoj post. že 2 kiliuser posted image  pol bi kogu met tud moj tam nekje, ni čudno da je težko nosituser posted image  držim pesti da se obrneuser posted image  sin se je kar pozno, me je G že opominjal naj ga obrnem. tale pa je na glavi že od morfologije. občutek imam da je še vedno, kolca se mu nekje bolj spodaj.

3x mami tudi js bi se rada rešla, po drugi strani vem da bo potem vse lažje če user posted image  dozori lepo steče dojenje, manj možnosti za težave in skrbi. se kr splača zdej potrpet, čeprav se mi zdi da pokam po šivih...

pixieM kdaj pa znižajo cene vozičkov? mislim ali pričakuješ kakšno običajno nižanje ali samo tako slučajno?

še vedno ne vem kaj bi z vozičkom. sem gledala po bolhi nekaj košar. take ki že po slikci zgleda zares stara ne bi. ampak te stvari so zares predrage! potem pa vidiš da se lanski model prodaja za pol cene, in dejanska vrednost je verjetno še nižja. pa če so običajne kake razprodaje vozičkov...?

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 505
   RE: Oktobrke 2010 II
23.8.2010 13:35:16   
pixieM
anju - bila sem maja v Pikapolonici. Sva gledala te znižane Jane vozičke. Pa je vprašala, kdaj ga bi rabila. Sem rekla da kje oktobra, pa mi je trgovka lepo prijazno povedala, da naj še počakama, ker bo takrat že nov model Jane zunaj in znajo tega znižat, ker bo že ''lanski'' model. Vsaj tako je bilo zdaj nekaj let. Tako, da...vsak evro pride prav, kaj naj drugega rečem user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 506
   RE: Oktobrke 2010 II
23.8.2010 14:07:09   
tybysy
Sem nazaj s pregleda. Me je samo pretipal, "zaslišal" in poslušal srček. Izgleda vse v redu. Potem mi je pa sestra skoraj eno uro mrcvarila roko, ker mi ni mogla vzeti krvi (je napolnila samo eno epruveto namesto treh). In mi je 3x zapičiča v isto žilo, pa ni šlo. Je bila že malo nervozna in je še malo naokrog vrtela. Saj me ni bolelo, ampak mi je vseeno prišlo slabo, potem so me pa komaj k sebi spravili. In sem bila kregana, češ da sem prišla na tešče in jih nisem mogla prepričati, da sem zjutraj jedla. No, po sprehodu, pol litra vode in piškotih je pa še druga poskusila in je končno šlo. Se pa še zdaj ne počutim dobro. Enourna vožnja nazaj, vmes sem skoraj imela motorista na avtu (je prehiteval tovornjak in direktno v mene - sem bila tako šokirana, da sem morala ustaviti ob cesti in sem se kar zjokala; še zdaj ne vem, kaj se je dogajalo v tisti sekundi). Sovražim te user posted image motoriste, ki mislijo, da so na dirkalni stezi oz. sami na cesti!!!!!!!
Nazaj na temo - naslednji pregled 13.9.



(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 507
   RE: Oktobrke 2010 II
23.8.2010 14:15:42   
M&A
janajauser posted image pa da bi dragega kmalu minilo kuhat mulo! Je pa tko, da moški rabijo jasna in direktna navodila, naših mislih na žalost ne znajo brat in ne predvidevat naših želja. Zato mojemu rajš vse direktno povem, da se izognem vsaj delu nesporazumov.

anju - če si med porodniško nezaposlena, ti CSD oz. MDDSZ plačuje prispevke za pokojninsko zavarovanje ,tako da di teče pokojninska doba, delovna doba ti pa seveda ne, ker nisi zaposlena. Pa saj delovna doba je pomembna le pri kakih napredovanjih, dodatkih s strani delodajalca, dopustu, ... Vsaj tako so meni razložili.

Za copatke pa sem mal falila stran, naročila sem jih iz Kanade. S svakinjo sva skupaj naročili 4 pare pa ni bilo carine, prišli so hitro (mislim da v 1 tednu).

Najki
- hvala za opis nosilke, s tako nimam izkušenj. Meni je bil trak všeč, ker ga nosiš lahko na obeh ramenih (pri mojih težkih fantih se je to fajn poznalo).

Ja, Ikea v  Vilešu nama je bolj priročna, še posebno, če greva pol v severno Soško dolino. Ma sva imela za porabit en dobropis za avstrijsko Ikeo in ni bilo druge kot odisejada po Koroški in čez prelaze. Mi je ratalo kar mal slabo (pa drugač nisem občutljiva na vožnjo), cesta ne enih delih pa totalno zanič.

mamamajča - user posted image ne še rodit! Počakaj vsaj na september!

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 508
   RE: Oktobrke 2010 II
23.8.2010 14:22:33   
pixieM
tybysy - ubožica! Čaprav sva bila tudi modva z mojim do nedavnega motorista, zelo preziram ''dirkače'', ker sem tudi sama že večkrat preprečila prometno, kjer bi dobila motorista direkt v faco!!! Določeni motoristi znajo biti res kreteni, nekateri pa res vozijo lepo - ne smemo vse metati v isti koš!

M&A - lepa ta naša Koroška, a ne?! Jaz sem tako zelo jezna na te ceste, da si mislit ne morete. Če bi katera rada rodila hitro lahko pride na koroške ceste. Te toliko preruka in premeče, da ni user posted image , če ti ne odteče voda user posted image . Res imamo grozne ceste. Tako, da naši user posted image bodo že vnaprej vsega hudega navajeni.

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 509
   RE: Oktobrke 2010 II
23.8.2010 14:27:57   
anju
pixieM potem je možno da večina firm da ven nove kolekcije ob približno istem času. na tvojem mestu bi šla še vprašat, tudi o zalogi, da ne boš potem razočarana. samo skoraj 800€ se mi zdi za voziček prdprosto preveč. marca sem gledala v btc-ju bi prišla nova košara za plikota 170€, za jo rabit max. 5 mesecev in še to bolj malo zato ker bo ravno zima in se verjetno ne bo dalo it toliko venuser posted image  pa še izkušnje od prvič ko mali ni hotu v vozičku bit.... ja, absolutno se splača prišparat!

tybysy stresno! naprej ti želim čim bolj umirjen dan.

M&A hvala za razlago delovna vs pokojninska doba. nisem niti pomislila v tej smeri, mi je blo vse isto. bolj taka služba da je glavno da teče pokojninska, pa še ta kaj vemo...

nosilke user posted image  a otrok pa ima možnost enakih položajev pri slingu in pri traku? čeprav bom pomojem z nakupom počakakla da se rodi in videla če bo še en ki bo zelo hrepenel po moji bližini:)

(odgovor članu tybysy)
Neposredna povezava do sporočila: 510
   RE: Oktobrke 2010 II
23.8.2010 15:07:48   
nejkec
Ravno s pregleda...če se spomnite sem imela kontrolo rasti, ker je najin/a pikec/pikica malo manjši/a kot bi moral/a bit. Je bila nadomestna ginekologinja in se ji ni zdelo nič takega, le na spodnji meji je bolj. Je pa ocenjena teža v 14 dneh zrastla iz 1400 na 1900g, tako da mislim, da mi ni treba kj dost skrbeti. V sredo se grem še v porodnišnico pokazat, kjer naj bi bili bolj specializirani za ugotavljanje zastoja rasti.

user posted image A mogoče katera ve, kje bi se dalo dobit peno za oblazinit zaščitno oblogo za posteljico. Tista, ki sem jo dobila v kompletu s posteljnino je ful tanka in bi jo rada malo okrepila tako da bi še dodatno peno notri prišila.

Pa še to, a ste bile kaj v H&M-že imajo jesenske/zimske cunjce za tamaučke?

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 511
   RE: Oktobrke 2010 II
23.8.2010 15:12:45   
pixieM
anju - hja, skoraj 800€ ni malo, to je res. Edino kar me tolaži je to, da je vse v kompletu (jajčka, košara, športni del). In ja, moj me vedno znova potolaži...pa saj bova imela več otrok, pa bo prav prišel voziček. Še prvi ni zunaj, on pa sanjari o večih otrocih user posted image .

nejkec - user posted image za pregled! Glavno, da je vse ok, pa kaj če je na spodnji meji. Bo pa malce dlje počakal v trebuščku user posted image .

(odgovor članu nejkec)
Neposredna povezava do sporočila: 512
   RE: Oktobrke 2010 II
23.8.2010 15:18:50   
M&A
IZVIRNO SPOROČILO: pixieM

M&A - lepa ta naša Koroška, a ne?! Jaz sem tako zelo jezna na te ceste, da si mislit ne morete. Če bi katera rada rodila hitro lahko pride na koroške ceste. Te toliko preruka in premeče, da ni user posted image , če ti ne odteče voda user posted image . Res imamo grozne ceste. Tako, da naši user posted image bodo že vnaprej vsega hudega navajeni.



Ups, mislila sem avstrijsko Koroško, čeprav je bil to še najlepši del poti (v glavnem AC) user posted image Sva šla iz Domžal čez Ljubelj v Celovec, nazaj do Beljaka, v Italijo do Trbiža, pol pa se je začelo: vzpon na Predel, spust do Loga pod Mangartom in nato počasi ob Soči proti jugu... Ovinki, zožitve, luknje, delovišča z makadamom... Sem prišla čist crknjena.

anju - saj jaz tudi nisem ločila med delovno in pokojninsko dobo, dokler mi niso lepo razložili user posted image


< Sporočilo je popravil M&A -- 23.8.2010 15:20:12 >

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 513
   RE: Oktobrke 2010 II
23.8.2010 15:22:35   
pixieM
M&A - a po tej Koroški. Tam so cesta celo dokaj ok. Bodi srečna da nista prišla v naše kraje user posted image . Tu je šele ''štala''.

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 514
   RE: Oktobrke 2010 II
23.8.2010 15:25:19   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: M&A


mamamajča - user posted image ne še rodit! Počakaj vsaj na september!


Zmenjeno user posted image

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 515
   RE: Oktobrke 2010 II
23.8.2010 17:07:41   
mamamajča
No, evo- Zdaj sem pa jaz user posted image in user posted image in user posted image . Kak te lahko ene stvari vržejo s tira!!!

Si pripeljemo zibko (ker jo pač imamo, smo rekli, da jo bomo meli v dnevni, v otroški ga pa itak že čaka posteljca).
Se zmeniva danes, da jo zmontirava, ker uživam v pripravah oz. me nekako pomirjajo, nakar ugotovim, da sploh ni vseh delov!
Zdaj sem pa ful žalostna, niti ne vem, kje je še kaj. S sestrama smo se zmenile, da si med sabo me tri posojamo stvari, drugim je ne dajemo, no sestra jo je vseeno posodila bivši sošolki. Zdaj se pa zgodi, da ne ena in ne druga ne ve, kaj manjka in kje jeuser posted image

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 516
   RE: Oktobrke 2010 II
23.8.2010 17:35:14   
zinchy
anju ja moj buck me noče ubogat in se obrnt na glavouser posted image upam,da se do naslednjega pregleda ker nebi rada bla cel teden tm na obratu in baje ni nič kaj prijetno...ali ima katera že izkušnje?user posted image

_____________________________

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 517
   RE: Oktobrke 2010 II
23.8.2010 18:09:02   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: M&A

anju - saj jaz tudi nisem ločila med delovno in pokojninsko dobo, dokler mi niso lepo razložili user posted image

mi je že lažjeuser posted image

vzpon na Predel, spust do Loga pod Mangartom in nato počasi ob Soči proti jugu... Ovinki, zožitve, luknje, delovišča z makadamom... Sem prišla čist crknjena.

mi je slabo ko berem. samo je pa toliko lepše tam ob postankih.

zinchy saj imata še nekaj časa. je G kaj omenil imaš veliko ali malo plodovnice. ponavadi se lažje obrnejo če jo je veliko. ko je meni omenil ZO mi ni blo prijetno. zdaj ne bi šla. samo to je odvisno v kaki legi sploh je user posted image potem bi se zares odločala. menim pa da se da rodit v medenični vstavi samo mogoče gre bolj počasi. kar je prav in se ne sme pospeševat, če je seveda z obema ok. ni mi všeč da jih toliko obračajo in če ne uspe takoj predlagajo CR.

nejkec super!!
glede pene. z mamo sva šli v Podgrad v Plamo - tovarna teh pen. jih imaš zelo različnih debelin, trdot. cena je po kg (zelo poceni) in režejo kot jim rečeš. je pa malo odročen kraj. tam smo kupili tudi peno za prenosno posteljico, splača se.

pixieM
jaz imam nagledan ta komplet je pa čisto drugačen voziček kot jane. samo imam mc lupinico in čeprav ima tale v kompletu dobre ocene mi je malo škoda...

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 518
   RE: Oktobrke 2010 II
23.8.2010 18:16:22   
S*


Ravno s pregleda...če se spomnite sem imela kontrolo rasti, ker je najin/a pikec/pikica malo manjši/a kot bi moral/a bit. Je bila nadomestna ginekologinja in se ji ni zdelo nič takega, le na spodnji meji je bolj. Je pa ocenjena teža v 14 dneh zrastla iz 1400 na 1900g, tako da mislim, da mi ni treba kj dost skrbeti. V sredo se grem še v porodnišnico pokazat, kjer naj bi bili bolj specializirani za ugotavljanje zastoja rasti.

[/quote]

user posted image   user posted image   user posted image   Lepo da se je user posted image poredil. Tudi moja pikica zaostaja pri teži, v 31 tednu je tehtal 1380g in sedaj čakam na ponovno kontrolo. Je imel pa druge mere vredu.
Kako je bilo pa pri tebi, je zaostajal samo pri teži?

(odgovor članu nejkec)
Neposredna povezava do sporočila: 519
   RE: Oktobrke 2010 II
23.8.2010 18:20:09   
nejkec
anju, hvala! Imajo zgleda tudi spletno trgovino, tako da jo bom verjetno kar naročila! Pa mam še eno stvar porihtano

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 520
   RE: Oktobrke 2010 II
23.8.2010 18:21:10   
zinchy
anju ja sej tle v Kranju pa vse ponavadi pošlejo na obrat..trenutno je medenični legi,nč mi pa ni povedal koliko imam plodovnice...Sem se pozanimala malo od prijateljice,ki je imela tudi obrat pa je rekla da je mogla čimveč lezati in stati in čimmanj sedeti.In da obrat lahko sproži tudi poroduser posted image


_____________________________

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 521
   RE: Oktobrke 2010 II
23.8.2010 18:30:49   
S*
Zinchy, moj user posted image je tudi v medenični vstavi in me kar malo skrbi ker se ne obrne. Mi je pa ginekologinja rekla naj se nič ne sekiram, da se pač nekateri obrnejo tik pred zdajci, tako da bomo lepo čakali...

Tale debata o odtekanju plodovnice mi je pa dala mislituser posted image ??? Meni sicer ne uhaja, se mi pa zgodi, da mi včasih ta mali vložek prepušča, še posebej če sem veliko v gibanju.

Kar se pa hormonov tiče in naših user posted image , se vam kar pridružim. Sem nekam tečna in grem sama sebi na živce, ja posledično mi gre tudi mož na živce in tudi če ne naredi nič kaj preveč narobe, se meni zdi, da mi vse moral drugače nareditiuser posted image .

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 522
   RE: Oktobrke 2010 II
23.8.2010 18:37:38   
anju
zinchy obrat delajo kar pozno, menda se čaka do 37 tedna. ti kr še malo brez skrbi počaki, je še skori en mesec časa.

nejkec celo spletno trgovino da imajouser posted image

S* to je lahko tudi izcedek.

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 523
   RE: Oktobrke 2010 II
23.8.2010 19:35:58   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: anju
moj user posted image je pa precej bolj miren kot recimo okrog 30 tedna. a je še pri kateri tako?


Moja ful skace sam je pa v 30. tednu user posted image ... V petek lahko sele vlogo za porodnisko oddam user posted image . Se pa mende malo umirijo kasneje, ko placa zmanjka.

Anju jaz imam PDP 25.10., porodnisko mi je pa racunala, da zacnem 27.9., ce ti to kaj pomaga.

Cene vozikov grejo obicajno dol, kadar prihaja nova kolekcija. Malo se pozanimaj kdaj je to. Imam obcutek, da je bilo pred novim letom, jaz sem imela namrec rok januarja in sem to gledala nekje na jesen, tako da mozno da bo kmalu. Pa obicajno so v novem modelu samo druge barve. Poglej, ce bi si rajsi omislila mehko kosaro za vozicek, ki se jo polozi v polozen sportni del, pa se bolj kompatibilne so verjetno in bi lahko od druge firme vzela. Se na bolhi jih je za dobit.
Nosilke se da tudi sposodit mislim da in trak in pouch v eni od stacun.

kmpk mene ful mika it v toys''r''us, sam zdej v ikeo skocim v italijo, prej pa nisem imela casa, ker je bilo vse tempirano na ikea. bi sla enkrat prav ekstra, ceprav nimam niti razloga, saj imam vso potrebno opremo.
Ja glih zdej imam malo driske ene 3 dni, sam recimo 1x na dan. Mogoce je samo kava tako ucinkovita.

janaja, ce bi meni s tako ven prisel, bi mu rekla naj se znajde, sej je oce ze 6 let, ce si je tako timing zamislu, naj ga izpelje kot ve in zna. Sej moj me tud vprasa, kaj naj mulcku navlece, sam to zato, ker jaz gledam na kombinacije al pa za kaj rabi, pa mu tezim, ce mi njegova izbira ni vsec, samo je popolnoma sposoben malcka sam ustimat od A do Z in spakirat stvari zanj. Sploh pa bi moral ze vedet, da nosecnice razganjajo hormoni in da je proti koncu vedno huje.
Sicer pa mu daj kar gospodinjske naloge, reci mu, da mora dat perilo prat in naj bo zvecer ze pospravljeno v omare, pa za naslednji dan kaj bi rada, da je narejeno in seveda njegova odgovornost. Pac napovej mu in naj si organizira cas, da bo narejeno. Daj mu tudi spisek specerije v roke in ga poslji v stacuno z vsemi mulcki, po moznosti pes, da bojo imeli se sprehod, ti pa vec miru. Za nagrado mu pa se povej, da te v soboto pelje gledat ta in ta film, pa naj najde varusko za takrat user posted image , ker po porodu ne bos videla kina kar nekaj casa.
Aja pa ne bi skodilo, ce bi mu direktno nastela vse nosecniske tegobe, ki jih lahko pri tebi pricakuje in ki jih ze imas. Ker tipi sploh ne vidijo z nasega zornega kota. Ne vejo, da zelo slabo spimo, da smo kronicno utrujene, da trosimo ogromno energije vec zaradi nasih in njihovih malih zajedavckov, da smo hormonsko ves cas v PMSju, da imamo gnezditveni sindrom in mora bit vse spucano do prihoda otrocka, da vsega sploh ne moremo spucat zaradi fizicnih omejitev. Tipi tega NE VEJO, zato jim ne skodi vsega nastet za osvezitev spomina. Mislis, da se moj spomni, da sem pol nosecnosti prespala prvic, pa je bilo sele dve leti nazaj? Tudi, ko ga spomnim na te tegobe, ima luknjo v spominu user posted image .

mamamajca med lezanjem kar tako mi nic ne stece, mi je pa ornk uslo zadnjic, ko sem bruhala, pa ce res silovito zakasljam ali mocno kihnem. kar tako leze ali stoje pa res ne, razen normalen izcedek seveda. sem pa bila ene 2x cist mokra zarad svica no. otrok naj bi se umiril pred porodom par dni recimo, najbrz ne zaradi kapljanja plodovnice. ce bi pa vecina odtekla, bi se pa najbrz res.

nejkec, jaz bom kupila peno namesto jogija tam v merkurju v jami pri Astri (nasproti gospodarca). Ce si iz LJ... Imajo razlicne debeline pen, samo so pa 2m dolge plosce. Mogoce imajo tudi manjse kaj pa vem. Sicer bi pa tapetniki lahko imeli kaksen nasvet, tisti, ki kavce oblazinjajo... Ali pa kaksno siviljstvo za kaksno tanjso peno.

< Sporočilo je popravil Najki -- 23.8.2010 19:36:51 >

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 524
   RE: Oktobrke 2010 II
23.8.2010 20:04:18   
kpmk
Najki - pr nas je problem it v toys-r-us, ker pol je nama več všeč kot malemu user posted image  he he, majo pa kr nekatere zelooo navite cene, različno, pa imam občutek da zapirajo ali kaj, ker nazadnje ko smo bili je bila veča trgovina ...
uh pr men trajajo težave s prebavo že kak mesec user posted image  in ugotavljam da če se malo spočijem je boljše, sam kaj ko nimam časa user posted image

_____________________________

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?