Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 24.8.2010 22:15:23
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Majuska: prijeten zadnji delovni dan pred dopustom ti želim! hvala GR tebi želim pa uspešen začetek dela kakšen dan ... v službi je bilo kar pestro, ampak sem si vmes vrtela muziko in se je dalo kar lepo prenašati naše afne ma dogaja mi, ne vem kaj se zadnje čase dogaja z mano
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 24.8.2010 22:17:25
|
|
|
|
Majuska
|
populis, krasne slikce so in super za uspešno srečanje! a ni nanka tudi jutri zadnji dan v službi, se mi zdi ...? hm, dobila sem novo računalo, pa nagaja ... najbrž je bolje, da grem pod tuš in spat, ker itak komaj gledam.
|
|
[Brisano sporočilo] 24.8.2010 22:20:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.8.2010 22:20:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.8.2010 22:24:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.8.2010 22:24:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 24.8.2010 22:29:56
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa pa vedno bolj ko razmišljam, bolj super se mi zdi... imel bo otroke, ki bolje govorijo, lulajo v wc, pojejo pesmice... same dobre stvari se bo lahko naučil... poleg tega mu ne bo treba verjetno travmirat vsak dan 2 uri, ko bojo v manjših skupinah spali, ampak se bo lahko igral.. verjetno se bojo takim malim pikecom tudi bolj posvetile vzgojiteljice, tu jih bo mogoče 5 tak malih, v 2-3 pa 12... na večjem igrišču bo (tamali so na takem mini malem).. tak da vedno bolj mi je zadeva všeč. buahahahaha mal sm dobre volje danes vse drži, ampak čist resno boš mogla vzet tud del za lumparije res je
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 24.8.2010 22:47:13
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 mal sm dobre volje danes vse drži, ampak čist resno boš mogla vzet tud del za lumparije to smo že vzeli v zakup, a ne, lumpa?
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 25.8.2010 7:27:12
|
|
|
|
Majuska
|
Jutro, uf kakšno vreme imamo ... sem kar tekla do naših vrat, preden me ulovijo kaplje tako da danes ne bomo kofetkali zunaj, smrk smrk. Evo še danes oddelam svoje, pol pa uživancija ...
|
|
[Brisano sporočilo] 25.8.2010 8:19:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.8.2010 8:21:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 25.8.2010 8:21:47
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis majuska&nanka: tudi vama naj zadnji delovni dan mine ASAP. pri meni bo itak šel prehitro ... ampak na srečo sem nekaj pomembnih stvari že opravila majuska: fotke so drugače rebecine, si verjetn spregledala, ker ti "preveč dogaja " zadnje cajte . Da nisi srečka nosečka ? da te kr takoj potolažim, nisem.
|
|
[Brisano sporočilo] 25.8.2010 8:33:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.8.2010 8:37:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 25.8.2010 8:39:17
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: populis majuska&nanka: tudi vama naj zadnji delovni dan mine ASAP. pri meni bo itak šel prehitro ... ampak na srečo sem nekaj pomembnih stvari že opravila majuska: fotke so drugače rebecine, si verjetn spregledala, ker ti "preveč dogaja " zadnje cajte . Da nisi srečka nosečka ? da te kr takoj potolažim, nisem. Ni panike, samo zadnje cajte deluješ tako razigrana in vesela pa sem mislila da mogoče si, sej bi bilo pa fajn in seveda je treba takoj pomislit, da sem noseča? nope, me pa razganja od idej in komaj čakam, da jih uresničim
|
|
[Brisano sporočilo] 25.8.2010 8:40:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 25.8.2010 8:42:43
|
|
|
|
tims
|
Dobro jutro. Tih deževen dan..... Mi cel doopoldne hod ta komad po glav. Hmmmm, le zakaj neki Populis, ti v poletnih cuncah, jest pa u štumfih in flisu . Pa super za Laro, da ni kaj hujšega Metuljčica, kako je z Anjo? Kaj boljš? Se je driska umirila? Rebeca lepe fotke . na kakšni bi lahko pa ata rebeca slikal vse skupaj. Nč, ponovi vajo, pa še enkrat v ZOO Neboglasnica, naj ti današnji dan mine čim manj stresno . Se je Staš suh zbudil? Majuska, Nanka, vama pa tudi naj čim hitreje mine današnji delovni dan Mešane skupine - ja men se tud zdi boljš, če je tvoj otrok mlajši. Starši starejših pa sigurno ne razmišljajo tko. Spanje v vrtcu - Tim je spal do zadnjega. Ko je začel v šolo hodit, smo ukinili pop. spanje. Ga pa še zdej včasih mal zmanka popoldne. Je med tistimi, ki potrebuje mal več spanja. V vrtcu smo ga mogl pa zelooooo velikrat budit, da smo šli domov . Za une nespalčke so pa imeli "tihi kotiček", kjer so brali, risali ali kaj podobnega. Sam da pa morjo kr ležat???? Zdej grem pa delat. Pa mal sem že lačna .
< Sporočilo je popravil tims -- 25.8.2010 8:43:52 >
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 25.8.2010 8:44:20
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Kakšne ideje? Na službenem področju? Kaj na novo? boste vse izvedele ob pravem času. ni službeno, privat
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 25.8.2010 8:45:59
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims Populis, ti v poletnih cuncah, jest pa u štumfih in flisu . Pa super za Laro, da ni kaj hujšega jest sem tudi poletna, le balerinke sem obula namesto japank Majuska, Nanka, vama pa tudi naj čim hitreje mine današnji delovni dan hvala srce
|
|
[Brisano sporočilo] 25.8.2010 8:53:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.8.2010 9:00:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 25.8.2010 9:02:52
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca Dobro jutro vsem! IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Sončica: navijamo, da se dete obrne... Itak. Naše navijanje VEDNO pomaga. Hvala vsem za navijanje, je ful pomagalo, se je obrnil na glavo. Zdaj grem pa malo za nazaj prebrat! sončica, super za obrat kako se pa kaj počutiš?
|
|
[Brisano sporočilo] 25.8.2010 9:08:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 25.8.2010 9:10:49
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis To dvoje obvlada, grize doma ko se kaj žgečkamo in se počuti nemočno, pa vgrizne ko norc. Tepst se pa baje tud zna, oz.izborit kakšno igračo v varstvu. No, se zna vsaj zase postavit me prav zanima, kaj bo Aleksander najprej pobral od drugih
|
|
[Brisano sporočilo] 25.8.2010 9:15:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki TOP božične risanke in družinski filmiPreverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?