|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
23.8.2010 16:30:47   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Jaz sem bila pa danes po dolgem času znova v službi (delam v šolstvu) in že razmišljam, kako bi čim prej ušlauser posted image user posted image user posted image . Če bo vse ok, delam do božiča, ker pol mamo počitnice, 3 ali 4. januarja pa začnem porodniško.

Jaz sem pa na zavodu. Ima samo 2 minusa user posted image : ni denarja in delovna doba mi ne teče. Sem že skor napisala, de mi leta ne tečejo, ampak mi user posted image .

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
23.8.2010 16:33:48   
Nina33
Hja, sej user posted image so pr men tud bol mehurčki user posted image . No, zdej je že mal drgač "čudn" user posted image . Pa super za karavana user posted image , men so bili vedno všeč pa ga še zdej nimam (in ga verjetno še kar neki časa ne bom imela).
Mogoče so te pa 2x dal na seznam, ker imaš 2 user posted image   v trebuščku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 23.8.2010 16:34:27 >

(odgovor članu HoneybeeMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
23.8.2010 16:36:32   
Nina33
Kot se da opazit imam kar neki cajta zdelje user posted image . Sta šla mojadva mal na kolo, zdej pa vrtnarita. Jaz bi mogla imet sosedovo punco na inštrukcijah, pa je na počitnice šla user posted image . Mi prav paše tkole mal pogulfat in po tipkat klofat user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
23.8.2010 16:51:20   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: DIANE

A ste že kej ble v nakupih zase kje majo kej kake hlače?
No sej jaz sedaj nosim še lahko oblačila edin prot večeru me tok napihuje, da si morem šlic kr odpret.

Se mi zdi da je ena tut omenla da ima z napihovanjem težave. Mi je ena kolegica rekla, nej si kar kakšne zeliščne al pa otroške kapljice proti napihovanju kupim. Pomaga mal pa tut koprov čaj.

Jaz sem prejšnji teden (ali je bilo 2 tedna nazaj user posted image res sem mal zgubljena) v C&A v Supernovi v Lj videla kar poceni hlače ( 10€) samo so bile 3/4 pa tanke user posted image pa se mi je zdelo, de bo kmalu mraz user posted image . Sem pa lušno srajčko/majčko za 5€ si kupila. Drgač pa hodim bolj v KR po štacunah, če že grem sploh, in grem v C&A ali HM, sem v HM pred leti (dvema, no user posted image ) dobila fajne trenirke,kvalitetne in poceni, tud za po porodu user posted image .
Une kapljice pa enim baje zelo pomagajo, meni pa na žalost nič, skoraj obratno user posted image . Pa čajčki proti napihovanju so mi tud sicer zelo okusni, zaležejo pa glih en tolk kot kapljice user posted image . Meni, drugim pa upam de zaleže.
Se je moj mali naveličal vrtnarjenja, ga grem mal zabavat user posted image .
Lep dan še še naprej, se beremo/tipkamo zvečer user posted image .

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
23.8.2010 17:22:53   
cukica
Jaz bom v mš začela hodit že 14.9.,ker se takrat začne,predavanje je 1 na teden in bo trajalo do koncec oktobra.Se že veselim.Potrdilo za očka velja 4 leta in ga ponovno lahko vzdigneš tam kjer si hodil na tečaj.Sicer bom hodila v mojem kraju rodit pa nameravam jit v Lj.

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
23.8.2010 19:02:28   
d3lfink4
Hej!

Ja, v DM Babybonus sm jst že včlanjena, sam morš v eno poslovalnco nest kopijo 1.strani materinske knjižice pa tam eno prijavnico izpolnt, pol ti pa domov po pošti pošljejo kupončke.

Jaaa, na telovadbi je blo pa ful fejst fajn, sem prezadovoljna.
Placa je v Celju še za kakšne 4/5 srečk user posted image (tko da, Registrirana, kar pridi), vse razen mene so pa že tko bolj proti koncu in bojo že šle po mojem kmal rodit, hehe user posted image   traja pa od 45min do 1h, babica je ful prijazna ...najprej je sproščanje, potem vaje-telovadba pa dihanje, kot na porodu user posted image , spet malo vaj, potem še taka masaža - ena drugo zmasiramo ... na konc pa še kakšna vprašanja za babico, če katera kaj želi ...

Hvala Nina33 za seznam, superca user posted image user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
23.8.2010 21:02:19   
Anonimen
Čestitke, za karavana ;)

(odgovor članu d3lfink4)
  Neposredna povezava do sporočila: 1732
23.8.2010 21:35:14   
Teyla
Pilotgirl7 Tanergija ima pilates za nosečke- za začetnice ali tiste, ki to niso. Sama še nisem bila vem pa da se je dobro malce gibati.

meta21 označiš tekst z miško- klikni in povleci varianta. Nato kopiraš (CTRL+C) in če se zalomi lahko samo zalepiš (CTRL+V) oz uporabiš alternativo desni klik copy/paste. meni vedno pusti, da označim tekst. probaj še samo s tipkovnico, naštimaš kurzor na konec teksta in stisneš SHIFT+CTRL+leva puščica. Upam, da ni preveč zapleteno.user posted image

Joj, ostale moram pa jutri prebat, ker me moj dragi meče dol. user posted image

Lahko noč

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
23.8.2010 22:13:09   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Meta21, moja mami se je komaj spomnila,da je res "ostržka" nekje videla. Upam, da se ji ostalo kaj kmalu vrne (kje ga je oziroma sva ga videli).
Kaj imate to za ene torbe ogledane, ste me čist "zrajcale" user posted image . A se da kakšen link dobit mogoče? Pa a v DMbabybonus klub al neki tacga je kera že včlanjena?

Drgač imam pa čisto temne, skoraj črne bradavice zadnje nekaj tednov in grozno občutljive. kaj čmo, takle mamo user posted image .

No, če se bo spomnila, mi lepo prosim sporoči.

Glede prsi sem pa slišala, da postanejo temne zato, da jih dojenček lažje vidi in se prisesa nanje. Ne vem, koliko je to znanstveno potrjeno ampak zveni pa kar logično, ne?

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
23.8.2010 22:20:34   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Jaz sem pa na zavodu. Ima samo 2 minusa user posted image : ni denarja in delovna doba mi ne teče. Sem že skor napisala, de mi leta ne tečejo, ampak mi user posted image .

Ja ni fajn. Moj mož je letos marca diplomiral, je pa že 2 leti praktično skoz doma razen občasnih del prek študenta in je zdaj pač varuška, ker v naši občini dobit vrtec prej kot v 3 letih je hud privilegij. Se mi pa zdi, da mu je že kar malo na psiho začelo vplivat. No zdaj je sprejel službo za poklicno šolo, da se malo spravi od doma. Žal za njegovo izobrazbo povsod zahtevajo delovne izkušnje (pol jih pa dobi, če jih moreš!!!)

Kaj si pa ti po izobrazbi, da inštruiraš? Tudi v šolstvu?

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
23.8.2010 23:19:11   
Nina33
Meta21 dobra logika, tole z barvo bradavic user posted image , zna bit res kej na tem. Samo še dobro, de jih Šimen ne gleda več, bi jih res hitr najdu, pa jaz glih ne bi user posted image .
Pa jaz tut upam, da se mami spomni, kje sva Nodija vidli, če sva ga v zadne, ko sva bili skup v šopingu (sam res nisem za nič zihr), je bilo al u Leclercu (mal dvomim) al pa v Merkurju, kjer vem, da imajo dekoracije, samo s tam se jaz samo Bojana spomnim user posted image . Unga z ene ta stare risanke. No, sej je mogoče še zdej ta risanka na sporedu, mi še ne sledimo user posted image . Že tako TV +/- samo jaz zvečer gledam, čez dan jo imamo pa pač za prah lovit user posted image . Jo bom odjavila pomoje zdej ko bomo dnevno v otroško sobo spremenili, drugje je itak ne mormo imet. A ti bi sobico do RD zrihtala? Bo treba kar pohitet.
Nimam pa nobene veze s šolstvom, samo matematika (no, v OŠ mi noben predmet) nikol ni problemov delala, sosedovi mali pa user posted image . Čeprav bi ona zdaj še slovenščino pa angleščino se "inštruirala", še zgodovino je enkrat privlekla user posted image . Očitno celo kaj zaležejo tele inštrukcije, čeprav se men ne zdi glih kaj velik napredka - pa hodi od februarja nekje, vsaj 1x na teden po uro in pol. Aja, pa tut zavod mi nekak ne (še) dela sivih las, pr nas je težko službo brez vez dobit, v prejšnjo pa se glih ne bi ne vem kaj nazaj silila, čeprav še nadomeščam kdaj tko na črno user posted image , pa mal hodim tko voluntersko ke, da glih čist ven ne padem, če mi slučajno kej zapaše še v tej smeri. Sem/sva si pa rekla, da so "otroc" zdej majhni in zdej za imet, glede tega imamo vsi mal omejen čas, delat nam bo pa kot zgleda treba itak do smrti user posted image . Pa če nisi glih na en luksuz navajen, ni krize, sva imela mal zlate rezerve, ki HB še drži user posted image .
Ja, pa unadva iz A je to! risanke majo tut v Merkurju user posted image . Mi mal misli skačejo.

Pa še ena knjigica:
- Igrajmo se z dojenčkom, ima res dobre ideje za "domače" igrače
Sem napisala že, da me boste imele povn kufr s temi knjigami user posted image ?

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
23.8.2010 23:52:58   
Nina33
Joj, sem opazila Majčice 2010!!! Kako čas teče user posted image .
Lepe sanje vsem!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
24.8.2010 6:50:16   
vipercat
samsara čestitke!!! midva sicer nisva poročena ker nam to ni najbolj pomembna zadeva, je pa res da če bi že naredila poroko bi jo hotela naredit ornk user posted image  haha zato je raje ne narediva ker financ minister štrajka, pa še moj je od nekdaj bol proti tem zadevam user posted image

haha meta ti si faca - tvoje komentarje je prav luštno brat

d3fink4 - men se ne, tudi pri prvi nosečnosti se mi ni, je pa res da so tok občutljive in težke kot vodni balončki...samo čakaš kdaj bo kaj počlo user posted image

lola midva mislim da ne bova šla še enkrat v šolo... samo veš kako je nikoli ne reci nikoli :) malo me mika, ker že tam spoznaš dosti staršek otrok ki bodo na koncu skupaj v vrtciu, kar se je pri tevžu izkazalo za super zadevo...pa sigurno še kaj novega slišiš... škodit ne more

midva prisotnosti atija pri porodu nisva plačala...sploh noben ni nič rekel niti nič ni prošlo domol. je pa bil revež vseh 14 ur poleg mene.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
24.8.2010 8:13:31   
Mišyka
Dobro jutro punce!

ste govorile o kolesarjenju. Tud jst sem nameravala kolesarit še naprej, seveda kratke ture bolj po ravnem in kolikor se da po asfaltu. Sem pa zadnjič na NS vprašala Strahovo kako je s kolesarjenjem in pravi da bog ne daj kolesarit. Sem si mislila svoje... jst bom vseeno kolesarila ampak v mejah normale.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
24.8.2010 8:44:10   
Teyla
Dobro jutro

Danes sem frej in lahko čvekam po mili volji.user posted image

Nina33 Ful hvala za seznam knjigic. Jaz bom prav gotovo prebrala kakšno, sem bolj tak knjižni tip. Se mi pa tudi zdi, da imam dobro mero kritike in ne vzamem vsega za sveto, kar je pri teh knjigah, ki te kaj učijo, zelo pomembno.

Ja, majčice so že odprte. Včeraj sem kar debelo pogledala.user posted image   Res gre hitro ta čas. Čeprav imam občutek, ko bodo trebuščki malce večji, da bo vse preveč počasi potekalo. user posted image

Kdaj bi imele srečanje? Meni se zdi najbolje v septembru/oktobru, ker ne bomo visoko noseče, pa nas bo več lahko prišlo. user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
24.8.2010 8:45:30   
d3lfink4
Glede kolesa ... je men tud gin. rekla, da rajš ne, ker trese, vibrira ...pa reflekse mamo bolj slabe zdej pa se hitrej lahk kej nrdi. user posted image Jaz sem se rajš kr odpovedala, za vsak slučaj ...

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
24.8.2010 9:03:51   
jekica
Hojla punce,

Uf komaj sem vas prebrala... hi,hi ste pridne.

Sem bila včeraj na pregledu in sem spet videla svojega sončka. vse je ok. Le moje G ni bilo in jo je ena nadomeščala in je bila bolj nerodna z UZ. No, važno da sem ga videla. Nasledenji pregled imam 22.9. Tista, ki bo urejala seznam, mi naj še user posted image  vstavi - se je nekam izgubil.
Mi pa je rekla, da bo verjetno ta otrok tudi bolj med težjimi (prvi 3750g) in da jo to zelo čudi, ko pa sem jaz tako drobne konstrukcije. Spet me bo sam trebuh. user posted image  Imam pa posteljico baje bolj od spredaj.

Moram dat ponovno kri, ker sem na tokso negativna. A morate tudi ve na OGTT (test z glukozo za krvni sladkor)? To je resnično najbolj grozno, pit tisto glukozo in potem čakat 1 uro, da daš ponovno kri in vodo. Če pa slučajno zbruhaš, moraš pa ponovno prit - kriza... upam, da mi bo uspelo v prvo in da ne bo povišan sladkor kot se mi je to zgodilo v prvi user posted image .

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
24.8.2010 9:24:28   
HoneybeeMaja
Nina33 hvala za knjižne namige,zelo dobrodošlo! user posted image

Tudi meni je ginekolog odsvetoval kolesarjenje (nekaj v zvezi z pritiskom na maternico in tresljaji),pa strogo prepovedal kopanje v bazenih,termah in podobno,zaradi okužb.In seveda kot nalašč,je mene cel zadnji vikend vleklo,da bi se šla kam namakat user posted image ,no pa se nisem...čeprav,če ramislim,zdaj se pol leta ne smem,potem bosta prišla user posted image user posted image ,pa tudi zagotovo ne bomo dojenčkov v terme peljali...torej? user posted image Kako je pa s savnanjem v nosečnosti?

Sometimes when you hope for a miracle,you get two...

(odgovor članu jekica)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
24.8.2010 9:32:35   
Mišyka
Men je tud Strahova rekla da v toplice naj nebi hodile. Sem pa spraševala, ker gremo naslednji teden - mamo bon in ga je treba letos izkoristit. Pol sem pa rekla, da gremo v Olimje in je mal premislila, pa je rekla, da tja pa lahko, ker naj bi blo precej čisto. Vseeno pa mislim, da se prav veliko ne bom namakala, za vsak slučaj. Vsaj tam kjer bo gužva ne.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

Neposredna povezava do sporočila: 1744
24.8.2010 9:34:37   
maurica
Ja Nina33, hvala za seznamček. Jaz sem zdej na morju brala "Otrok od rojstva do šole", pa mi ni bila ful všeč. Čeprav je baje ful priznana, ampak meni ni potegnila. Bom probala s kakšno iz tvojega seznama user posted image .

Jaz sicer ne kolesarim, pa mi je G tudi omenil, da to ni priporočljivo. Tako da punce, dejte res pazit nase pa ne pretiravat.

Meni se pa zdej že kar pozna trebušček, tako da me vsak, ki me vidi, vpraša, če sem noseča user posted image . Ne morem več skrivat.

Za srečanje sem jaz bolj za oktober.

Na OGTT mene še niso poslali, mogoče zdej v začetku septembra, ko imam naslednji pregled. Sem pa dala že kri in vodo. Mi niso nič javili, tako da verjetno je vse ok.

Neposredna povezava do sporočila: 1745
24.8.2010 9:41:27   
maurica
honeybeemaja, kopanje v termah se odsvetuje zaradi možnosti okužbe (kot si napisala), proti koncu nosečnosti pa tudi zato, ker ti lahko začne odtekati voda, pa tega zaradi kopanja ne bi vedela (nekaj v tem smislu).

Savnanje odsvetujejo, ker se ti zviša pritisk. Vse, kar viša pritisk, za nosečnice ni dobro. Tudi jaz pogrešam savne, ker jih drugače ful obožujem. Ah, bomo malo počakali.

Danes ponoči sem se zbudila in občutila neverjetno lakoto. Celo noč sem sanjala o hrani. Sem komaj čakala jutro in sem si privoščila en velik zajtrk user posted image .

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
24.8.2010 9:45:19   
Teyla
A ti javijo oz pokličejo, če bi karkoli našli v vodi/krvi? Jutri imam drugi pregled, pa sem malo živčna, ker en vem kaj naj pričakujem. Upam, da bom vidla plodek, če ne pa vsaj da mi kaj G pove (kje leži posteljica, ...). Sem res firbec. user posted image

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
24.8.2010 9:59:21   
jekica
Glede kolesarjenja: jaz v prvi user posted image  nisem, ker nisem upala. Je pa moja kolegica kolesarla vse do visoke nosečnosti in ni bilo nič. Zdaj pa kolesarim, le po vročem soncu ne, ker se mi megli pred očmi in se bojim da bom skupaj padla (nizki pritisk). Sem pa nekje prebrala, da lahko kolesariš vse dokler imaš ravnotežje.
Mogoče celo tudi tukaj: http://www.babybook.si/nosecnost/aktivna-nosecnost/
So pa tukaj tudi osnovne vaje, ki jih lahko delate doma.

HoneybeeMaja tudi jaz bi začela počasi malo migat. Malo sem pobrskala po netu in ugotovila, da Afna športni klub ne izvaja več aerobike za nosečnice (moje kolegice so jo zelo hvalile). Našla sem samo na Štorklji http://www.storklja.si/t3/index.php?id=661 - ne vem pa če je aktualno, je objava iz leta 2009. Je pa prejšnjo sezono imel Bodifit vadbo za nosečnice, upam da bo letos tudi tako. Zaenkrat še ni nič objavljeno http://www.bodifit.net/Centri/MBFitnesBodifitStudenci/Urnikskupinskevadbe/tabid/140/Default.aspx

Če najdeš kaj, mi prosim javi. Če ne bom nič našla, bom malo po netu pobrskala in si kaj dol snela ter kr doma vadila. Bi pa raje v družbi, je lepše in bolj zanimivo.

Glede srečanja: oktober bi bil super. Kaj pravite?

(odgovor članu jekica)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
24.8.2010 10:20:06   
suzy29
Živjo čvekeuser posted image !

Res sem se morala kr prilepiti za računalnik, če sem hotla prebrat vse kar ste napisale v prejšnem tednu.  Super!!!

Jst sem bila prejšni teden v bolnici (diagnoza= grozeči SS), pa sem že v 17T nosečnosti. Trenutno mi je bolš, ampak ker mam predpisano strogo ležanje, me že vsaka kost posebaj boli. UFFFF........

Samsara čestitke...........midva sva se tudi poročila lansko poletje.......bom dala kakšno slikico gor
Čestitam pa tudi vsem  user posted image , ki so se nam predkratkim pridružile. Koliko nas je že..SUPERuser posted image

(odgovor članu jekica)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
24.8.2010 10:24:35   
Teyla
Suzy29 če smem, kaj pa je bilo, da si imela grozeči SS? To pa res ni fajn slišat. Upam, da ti ne bo preveč dolgčas med počivanjem. Je pa res, da imaš zdaj ogromno časa, da prebereš vse na forumu, pa še kaj zraven. user posted image

Jaz imam tudi delo doma, pa se mi tako ne da, da se kar kadi. Ena velika lenoba sem danes. user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Če nosečnica ne pridobiva kilogramov …
Ali je normalno, da nosečnica ne pridobiva kilogramov, se ne redi? Kaj morate vedeti o kilogramih med nosečnostjo, si pr...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?