Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 24.8.2010 9:05:14
|
|
|
|
urskaf
|
PDP Ime(starost) (št , št. ) pregled, kraj, spol, +kg AVGUST 30. blanči(34) (4 ,1 ) 24.8. Celje ? SEPTEMBER 10. nadka30(30) (3 ,1 ) ? Slov.Konjice +11 18. T.Z. (26) (1 , 0 ) ? Laško +9 OKTOBER 03. arual2006(33) (2 ,1 ) ? Celje +9 28. mami_1979(30) (5 ,4 ) 30.8. Šmarje/Jelšah +10 NOVEMBER 10. mateja33(34) (1 ,0 ) ? Žalec +5 12. eruvande(?) (? ,? ) ? ? ? 23. zalos(?) (1 ,0 ) ? Razgor +4 25. pikamonca(31) (2 ,1 ) ? Celje +1 DECEMBER 15. urskaf(28) (2 ,1 ) 6.9. Grobelno +5 15. lidik(30) (1 ,0 ) ? Šentjur +3,5 26. obcinarka(35) (1 ,0 ) ? Žalec +1 JANUAR 05. Arwenko(27) (1 ,0 ) 31.8. Arclin +0 05. jmpolona(30) (2 ,1 ) ? Šentjur ? 14. TMS82(28) (1 ,0 ) ? Žalec +2 FEBRUAR 01. d3lfink4(24) (1 ,0 ) ? Celje & +2 02. Oxer (?) (2 ,1 ) 1.9. Velenje +3 MAREC 09. maja1985 (25) (3 ,1 ) 24.8. Celje ? 23. JULIJ 26. NADA79 (?) (2 ,1 ) ? Celje ? RODILE SO: 18.08. luna2010 MILOŠ (2880g, 48cm)
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 24.8.2010 9:05:20
|
|
|
|
lidik
|
jaz sem jo že letos oz. že par let nazaj hotela, pa me noben ne upošteva. So jo šli raje v klet namontirat, kot pa k nama gor. Drugo leto če se ne bova prej selila kupim to prenosno ali kako se ji reče. Sem že naznanila vsem.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 24.8.2010 9:07:25
|
|
|
|
Anonimen
|
o prenosni sem jaz tudi razmišljala ampak raje investiram v "pravo".... nadka: dobila
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 24.8.2010 9:14:02
|
|
|
|
lidik
|
hja meni je trenutno čisto vseeno ali prava ali prenosna, važno da je. KO se bova selila je tako ne bova rabila, ker tam pa imava ful velik oreh spredaj in je ful hladno v hiši.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 24.8.2010 9:32:29
|
|
|
|
obcinarka
|
ojla, sm na brzino preletela kaj ste načvekale... jah urskaf... men lahko zamenjaš namesto +1 kg kar +3,5kg.... hja nooooooooooo vroče je men tud, na polno .. moj bi se stiskal, jaoooooooooooo, jaz pa kar stran bežim , tud v službi dans .. mi bomo pa malicali gobe z jajčko+paradajz solata.. je sodelavka prnesla.. nadka, t.z. računajta fine datume, da bomo vse skup težko čakale... urskaf... vzdrži ljubljano lidik.. smrk.. ti pa dopust... sej je prav arwenkica.. mal se uči, pa velik uživaj zdej grem pa po ice tea!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 24.8.2010 9:36:13
|
|
|
|
lidik
|
ha ha ha obcinarka ja ja...jaz pa samo še danes in samo še jutri do pol dveh... in potem dopust - nočem slišati o službi do 13.9. !!!!!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 24.8.2010 10:21:58
|
|
|
|
d3lfink4
|
Hej Da še jst dodam moje nove podatke za naslednjič, ko boste popravljale seznam ... Naslednji pregl. 15.9. in +6,5kg Groza ... Sicer je šlo vse v trebuh, ampak vseen ... Jaaa, in jaz bi tudi klimo ... komaj prenašam tele vroče dni, še stanovanje imava takšno, da v tri sobe čez dan pribija sonce in je res kriza ... vsaj ponoči je zdaj malo hladneje ... Pa saj bo, še prehitro nas bo zeblo
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 24.8.2010 10:23:39
|
|
|
|
lidik
|
ooo d3lfink4 ti imaš pa en dan za mano pregled. kako se imata tvoja pikeca?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 24.8.2010 10:45:35
|
|
|
|
Arwenko
|
Ola bejbe...se malo javim...malo se učim, malo delamo, moj ravno končuje pleskanje otroške sobice. Izpit imam danes ob 17h, tako da lepo prosim držite pesti kakšno urco, da bom fajn znala. Drugače pa od včeraj sem ziher, da čutim brcike, sicer se mi je že v petek čisto malo zdelo, ampak od včeraj sem pa ziher da so to brcike, take super luštne. :D Jutri pa greeeeemmmmaaaa, tako da danes še ogromno opravkov pol zvečer, ampak bomo že nekako
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 24.8.2010 10:51:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Arwenko vso srečo na izpitu!!!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 24.8.2010 11:03:48
|
|
|
|
lidik
|
Arwenko veliko sreče !!!!!!!!! kaj že veš kam se odpravljata? Jaz tudi že komaj čakam da greva kam. Še bolj komaj čakam pa jutri 13.30 ko bom začela dopust !!!!!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 24.8.2010 11:04:40
|
|
|
|
nadka30
|
arwenko držim pesti jaz sem bila pa v trgovini in tam me vsak te drugi vpraša kaj še niste rodili, pa o kako se mi smilite v tej vročini, pa koliko ste že čez rok,....v glavnem bla bla bla, sploh ne grem več v trgovino, ma ker potem me vsak ki ima minuto cajta gnjavi, ja jaz bi tudi že rodila pa kaj naj se na glavo postavim da bo dete ven padlo. . Sedaj se pa res ne bom nikamor več postavila samo da me ljudje pustijo na miru in mi ne gnjavijo. Daj luna malo mi pomagaj
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 24.8.2010 11:04:55
|
|
|
|
Anonimen
|
e tu lidik? a bom sama na koncu na forumu ostala?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 24.8.2010 11:13:46
|
|
|
|
lidik
|
nadka sej boš boš videla da bo šlo hitro. Kako se pa drugače počutiš? Je vse vredu. malička brca? T.Z. hmmm no sej celih 14 dni ne bom na dopustu, tako da bom sigurno prišla kaj na forum pogledat. Itak vam pravočasno javim kdaj se bova kam odpravila. Vem samo da v četrtek, petek in soboto se bomo potepali - ker imava obisk iz Kopra in bomo zdaj končno začeli malo okoli hodit. Potem pa upam, da se kmalu kam spakirava in greva vsaj za par dni.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 24.8.2010 11:15:43
|
|
|
|
Anonimen
|
superca, upam, da čimbolj izkoristita! nadka: pejd rodit no, zdej si pa že tečna (hecam se, ne zamerit)... mene že tudi vsi sprašujejo "kaj še nisi" "kdaj pa misliš it" pa.... mi tudi malce najeda. potem pa pomislim, da imam še ohoho časa do pdp-ja in si mislim, če so vsi padli na glavo, res...
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 24.8.2010 11:17:22
|
|
|
|
lidik
|
ha ha ha se mi prav smilita pri vseh teh vprašanjih. No sej vem zdaj se še smejim, samo verjetno bom jaz tudi na tem, tako da takrat bom pa jaz verjetno tudi se jezila. ja T.Z. upam da bova res izkoristila ja. Že skrajni čas, da končno najdeva nekaj časa čisto samo za naju.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 24.8.2010 11:17:50
|
|
|
|
nadka30
|
ja danes je pridna brca, jaz pa sedaj počivam sem to sedaj vzela za res, no saj sem že včeraj mi je moj stregel od spredaj in ozadaj, je prav pasalo, pa še nadja ve da se nekaj dogaja saj mi kar naprej govori mami počivaj saj bom jaz, sem se skoraj scmerila zaradi tega. Lidik še malo in tvoj dopust bo tukaj, jaz sem pa malo bila pri septemerkah in tam so vsi otročki pohiteli že kar nekaj jih je rojenih sedahj v avgustu očitno se jim mudi na svet
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 24.8.2010 11:21:02
|
|
|
|
Anonimen
|
lidik: ja ja, kar pripravi se. pa vsi so naaaajboooolj pametni zadnje čase - itak najbolj tisti, ki so samski, ki nimajo otrok in ki nikoli niti blizu nosečnosti niso bili. resno... včasih bi komu vrat pregriznila tako je tečen. nadka: ja kar 6 je že rojenih: 2x in 4x . bojo mel naši pebi zgleda dost izbire
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 24.8.2010 11:25:27
|
|
|
|
lidik
|
ja ne vem kaj je z vami septemberkami ja.... vse bi rade bile avgustovke no....septembra bo pa primanjkovalo otročkov.... no nadja samo da se ne bova narobe razumele - navijam da ti rata jutri, kot si si zamislila aha še mičkeno in moj dopust. Aja pa samo še 35 - krat vstanem za v službo.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 24.8.2010 11:26:13
|
|
|
|
Anonimen
|
lidik jaz bi bila rada septembrka!!! ne se hecat!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 24.8.2010 11:30:59
|
|
|
|
nadka30
|
očitno hočejo vsi imeti rojstne dneve v avgustu da bodo na veliko imeli piknike -pa da bodo pekli čevapčiče
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 24.8.2010 11:37:00
|
|
|
|
Arwenko
|
lidik...ne veva še čisto točno kam greva. Štartava proti Nemčiji, pol pa bomo videli kam naju zanese. Računam na en tak krogec, Nemčija, pa pol dol na Italijo pa okrog nazaj, itak pa 4 dni ni veliko, takoo da bo hitro naokoli.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 24.8.2010 11:44:20
|
|
|
|
lidik
|
ok T.Z. nič več se ne bom hecala. Tebe sem torej zdaj dala v september, tako da prosim, da ne bo kakšnega sporočila prej. Točno en teden še zdrži pa bo. nadka no pa sej začetek septembra je tudi še čas za pikinike, tako da sej lahko počakate. Takrt je tudi še fino. oooo Arwenko to pa super. No sej vem da bo šlo prehitro, samo vsaj nekaj dni bo. Sej pomojem tudi midva ne bova šla za cel teden, ampak samo za par dni.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 24.8.2010 11:50:02
|
|
|
|
obcinarka
|
o bejbe, jaz sm se pa najedla na polno-mogoč preveč gob... sam ko so ble pa dobreeeeeeeee, zlooooooo... arwenko lepo potuj, dans razturaj na izpitu.. nadka.. jaz mam feeling da bo... kmal... a mam en preblisk.. a je možno mogoče kakšna promila da si bla v četrtek pop. v akvoniju, pa mogoč mela svojo šolsko pupo zraven?? sam firbcam noooooooo zdej bo pa ice kafe... njami.. t.z... kaj kej počneš doma?????
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 24.8.2010 11:50:18
|
|
|
|
Anonimen
|
2 tedna. ne ga srat, ti mi boš hudiča priklicala pa bom res pred 8. rodila
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?