|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske srečke nosečke
23.8.2010 15:20:27   
Anonimen
Eto punce, jaz sem doma. Sem šla pozdraviti na firmo pa potem direkt domov. Mi je bilo prav zoprno voziti, ker se ne morem več tako spontano obračati... me malce trebuh ovira pri tem user posted image

Urskaf in lidik: jaaaaa pridita!!!!

nadka: oooo madona, pazi se!!!

arwenko vzemi en lekadol da te spusti. tudi ta napetost v telesu, ki jo povzroča glavobol ni ok zate, ker si živčna in vplivaš na otroka...

finance: naj se gre solit vse skupaj. jaz se sploh ne obremenjujem več ker itak ne pomaga...

sem včeraj razmišljala, da bom 100% čez rok samo zato, ker imam znake in občutek, da bom prej... ampak trebuh imam spuščen že skoraj 2 tedna, mislim, da se mi je začel malce luščiti čep, dete pa se je malce umirilo... sicer je še vedno dovolj gibov ampak proti npr. soboti imam že 2 dni pretežno mirna. mah kar bo bo. enkrat in nekako bo že prišlo na ta svet. ni važno kdaj in kako; samo da bo vse ok s tamalim!

(odgovor članu urskaf)
  Neposredna povezava do sporočila: 3551
23.8.2010 17:17:59   
Arwenko
Evo, spet sem cel popoldan prespala, pa po kosilu sem vzela lekadol in me je skupaj z izdatnim spanjem k sreci minil tale zoprn glavobol. Zdaj se pa nažiram z grozdjem in se grem končno malo učit.

nadka pridna bodi in pazi se... :)

T.Z. tudi ti pazi nase, pa ne preveč z avtom naokoli, da nebo še kaj na cesti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
23.8.2010 18:05:39   
Anonimen
ne ne, nič več z avtom sama, tak je vsaj plan... bom kar mojga ponucala za razne vožnje.

(odgovor članu Arwenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 3553
23.8.2010 19:50:35   
nadka30
večer punce

Moram rečt da je bilo z mano v P veliko punc, ki so prvič rojevale ali pa drugič, ki so rodile en dva tri; prišle, se uredile rodile, konec, pa otroci niso bili pretiroma lahki, tako da punce kar pogum.No zraven mene je bila ena, ki je prišla rekla da jo nekaj ščiplje, šla v porodni in rodila v 45 minutah, nič ni bila šivana in je rekla da je bilo en dva tri konec, pa še prvič je rodila, tak porod bi pa jaz tudi imela.

No jaz sem se pa sedajle spočila, prav manjko mi je ta spanec, ker v P sem imela ctg točno takrat ko sem končno malao zaspala pa je prišla sestra in rekla gremo, tako da ja jaz sem se prišla na spat domov ob polni luni pa upam spet na kakšen obisk P ampak potem ne bi šla več domov v stanju kinder jajčke .
Sploh se mi ni zdelo da sem tako utrujena in ko sem se ulegla na posteljo me je v trenutku zmanjkalo in sem tako močno spala da niti azse nisem vedela.
Moram pa pohvalit sestre na odelku full so prijazne, se stabo hecajo v glavnem prav prijetne so bile, je pa hec da so se me nekatere spomnile izpred šestih let sedaj pa ne vem ali sem bila takrat tako tečna ali pa so imele z mano tako malo delauser posted image user posted image user posted image user posted image . So pa v celjski P punce full rojevale v bistvu imajo kar gužvo in full lepo se mi je to zdelo, ko so prihajale spraševat mamice če jim odpeljejo otroka da se bodo one lahko naspale in spočile od poroda.user posted image Tako da ja tukaj dobijo pluS, hrana ni slaba, zame jo je bilo še preveč, čaj imaš vedno na razpolago (ali sladkega, ali grenkega lahko delaš pa tudi špricarje), brisač in spalnih srajc dovolj, ko sem se malo pogovarjala z mamicami so mi rekle da imajo dovolj vložkov, hlač in da si jih lahko kar same vzamejo jih imajo na vozičku in na hodniku, tako da za to ni panike.user posted image
No to je moje kratko poročilo glede celjske P

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
23.8.2010 22:02:24   
Anonimen
oooo super, tole je pa RES koristno poročilo!!!! hvala ti!

(odgovor članu nadka30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3555
24.8.2010 7:37:43   
obcinarka
jutro punce... mene v službi čaka dela na polno tak da...
držte se vse skupi, ko bom mela mal lufta se vam javim
pa napište kaj vmes..............user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
24.8.2010 7:51:33   
lidik
ojej nadka in T.Z. danes je ta "vajina polna luna". No ok, T.Z. za tebe vem, da si verjetno še doma, ker še ni nobenega sporočila, nadka kaj pa je s tabo????????? 

(odgovor članu obcinarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
24.8.2010 8:05:20   
Anonimen
jutrooooo!!!

ja ja, jaz doma; odprte očke že od 5:00 user posted image vsak teden enkrat imam "popadek", da ne morem spati... zgleda, da se počasi privajam ritmu user posted image

drugače je pa polna luna danes od 19h naprej... jaz UPAM, da me bo spustila, bolj upam, da me zagrabi na "prazno" luno - 8.9.

nadka a mi pošlješ gsm številko, da si jih izmenjamo pa da prileti kak sms, ko bova "na poti"? na zasebno seveda...

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3558
24.8.2010 8:13:40   
nadka30
jutro
sem še tukaj bom še malo počakala, sem spala kot angelček.
T.Z. pošiljam številkouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
24.8.2010 8:18:25   
urskaf
Dobro jutro!
Jst sem tudi danes spala kot angelček. user posted image Imam že zdaj kak dan v tednu, ko se zbudim okoli 3., pa ne morem zaspat nazaj. user posted image Kaj šele bo? user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
24.8.2010 8:19:02   
lidik
ha ha ha T.Z. ja ja točno. 8.9.10 ob 11:12 user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
24.8.2010 8:20:01   
Anonimen
nadka super!!!

urskaf: ma ja, je zoprno. meni je najhuje, ko vem, da ne morem nič delati ker bi zbudila vse okoli sebe potem se pa takoooooo vleče do jutra....

(odgovor članu urskaf)
  Neposredna povezava do sporočila: 3562
24.8.2010 8:20:37   
nadka30
upam da si številko prejela, ker me nekaj zezajo ta zasebna sporočila no jaz bi pa kar današnjo polno luno imela, se strinjaš T,Z, a ne jaz današnjo,ti naslednjouser posted image user posted image user posted image user posted image .Jutri je pa moj datum, ki sem si ga izbrala (že moj drug datum )upam da bo kaj iz tega.Je pa včeraj moja kolegica v MB rodila punčko Katarino, no sedaj bi še pa jaz šla rodit sem čist pripravljena, no upam da bo tale luna le kaj prišla do mene.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
24.8.2010 8:21:20   
lidik
jaz pa že dve noči ne morem spati. user posted image user posted image user posted image Meni je tako vroče da je za znoret. Moj me samo čudno gleda, ker ponavadi je bilo ravno obratno. On se je odkrival, jaz sem se zavijala v kovter. No zdaj pa zgleda takole: jaz odpiram okne, vrate, vse samo da pride malo bolj hladen zrak, kovter itak ne vem zakaj ga sploh še imam na postelji, ker ga itak ne rabim, moj pa cel zavit ko eskimček. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
24.8.2010 8:23:18   
urskaf
user posted image

PDP     Ime(starost)  (štuser posted image , št.user posted image ) pregled, kraj,   spol,   +kg

AVGUST
30.  blanči(?)            (?user posted image ,?user posted image )     ?           Celje         user posted image         ?

SEPTEMBER
09.  luna2010(32)    (1user posted image , 0user posted image )    ?         Šentjur       user posted image        ?
10.  nadka30(30)     (3user posted image ,1user posted image )     ?      Slov.Konjice   user posted image     +11
18.  T.Z. (26)            (1user posted image , 0user posted image )    ?          Laško         user posted image      +7

OKTOBER

03.  arual2006(?)     (2user posted image ,1user posted image )     ?           Celje         user posted image     +9
28.  mami_1979(30) (5user posted image ,4user posted image )  30.8. Šmarje/Jelšah user posted image    +10

NOVEMBER
10.  mateja33(34)    (1user posted image ,0user posted image )     ?           Žalec         user posted image     +5
12. eruvande(?)       (?user posted image ,?user posted image )        ?              ?            user posted image       ?
23.  zalos(?)             (1user posted image ,0user posted image )     ?          Razgor       user posted image     +4
25.  pikamonca(31)  (2user posted image ,1user posted image )     ?           Celje         user posted image      +1

DECEMBER
15.  urskaf(28)         (2user posted image ,1user posted image )    6.9.      Grobelno    user posted image      +5
15.  lidik(30)            
(1user posted image ,0user posted image )     ?          Šentjur      user posted image   +2,5
26.  obcinarka(35)    (1user posted image ,0user posted image )     ?          Žalec         user posted image     +1

JANUAR
05.  Arwenko(27)     (1user posted image ,0user posted image )    31.8.      Arclin         user posted image    +0
05.  jmpolona(30)    (2user posted image ,1user posted image )      ?          Šentjur      user posted image       ?
14.  TMS82(28)        (1user posted image ,0user posted image )      ?          
Žalec         user posted image    +2

FEBRUAR
01.  d3lfink4(24)      (1user posted image ,0user posted image )      ?         Celje       user posted image &user posted image   +2
02.  Oxer (?)            (2user posted image ,1user posted image )     1.9.      Velenje       user posted image      +3

MAREC
09.  maja1985 (25)  (3user posted image ,1user posted image )   24.8.        Celje         user posted image      ?
23.
JULIJ
26.  NADA79 (?)       (2user posted image ,1user posted image )        ?          Celje         user posted image      ?

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
24.8.2010 8:26:18   
Anonimen
lidik: ja točno tak datum user posted image
drugače pa jaz tudi prvič v življenju spim odkrita pa pri 23°C mi teče dol k da je najmanj 32°C zunaj... pa sem drugače noro zmrznjena....

nadka: nisem prejela user posted image ti pošljem svojo številko pa mi pošlji kar sms!!!

(odgovor članu urskaf)
  Neposredna povezava do sporočila: 3566
24.8.2010 8:27:04   
nadka30
Punce če se ne motim je punca iz seznama luna2010 že rodila 18. avgusta fanta Miloša, mislim da sem tole zasledila med septemberkamiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
24.8.2010 8:27:19   
urskaf
T.Z., ja, saj to je najbolj zoprno, ko ne moreš nič delat. Potem se pa premetavam po postelji, pa ne vem kaj bi. Ponavadi si potem mal TV prižgem, pa nohte sem si zadnjič uredila,... ob 4. zjutraj. user posted image

lidik, ta vročina, ja. Pri nama je isto. Moj zavit ko eskimček, jst pa sam da sem čimdlje od kovtra. user posted image

nadka, držim pesti, da bomo kmalu izvedele lepo novičko!

A lahko mal pogledate seznamček (komaj sem ga še našla user posted image ), pa dopolnite podatke? Da bo malo bolj ažuren.

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
24.8.2010 8:29:37   
Anonimen
nadka: ja meni se tudi zdi, da bo držalo...

urskaf: edino kar je, pri meni je bilo +9kg imam pa itak danes teden spet pregled pa se bomo tehtali...

(odgovor članu urskaf)
  Neposredna povezava do sporočila: 3569
24.8.2010 8:31:17   
lidik
ja jaz sedaj prvič komaj čakam da se ohladi. Sem prišla ravno danes zjutraj v službo in pravi sodelavka a veš da jutri se bo pa ful ohladilo. In jaz tisto o hvala bogu. Me pogleda ko da sem iz lune padla. In rečem samo, zadnji čas da se po parih dneh končno vsaj za mičkeno ohladim, ker se mi zdi, da bom pregorela. user posted image

nadka pa res je luna že rodila. Sem jaz šla tudi brskat in sem našla, da je že mamica. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
24.8.2010 8:31:59   
urskaf
Super, kr popravljajte. Bom še mal počakala, pa potem vse skupaj popravila, da ne bo zdaj 10x napisan. user posted image

T.Z., vidva imata vsaj 23°, jst pa pri nama ne morem zbiti pod 25°. Se mi vsak večer zdi, da se bom stopila, moj se mi pa sam smeji, baraba mala. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
24.8.2010 8:33:20   
lidik
urskaf ja pri meni je tudi šla ena kila gor, tako da sem zdaj že na + 3.5

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
24.8.2010 8:36:50   
Anonimen
ne ne, nisem rekla, da mava tok stopinj... samo da mi je pri 23 vroče kot kdaj prej pri 32 user posted image je bilo zadnjič še bolj "hladno" zjutraj pa se mi je zdelo da se bom skuhala. sem pa danes ob 5h pogledala pa sva res imela 24 na hodniku...

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3573
24.8.2010 8:40:18   
urskaf
Še vseeno hladneje kot midva. user posted image midva imava ponavadi 26,5°zvečer, čez noč se pa mal ohladi, ampak nikoli pod 25°. Tak da mi kr paše, če ne morem spat, ker potem odprem vhodna vrata, da vsaj zjutraj spravim na 24,5°.
DRUGO LETO HOČEM KLIMO!!!!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
24.8.2010 8:45:22   
Anonimen
pod ta tvoj "hočem" se pa jaz tudi podpišem!!!!

(odgovor članu urskaf)
  Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?