Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 23.8.2010 15:20:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Eto punce, jaz sem doma. Sem šla pozdraviti na firmo pa potem direkt domov. Mi je bilo prav zoprno voziti, ker se ne morem več tako spontano obračati... me malce trebuh ovira pri tem Urskaf in lidik: jaaaaa pridita!!!! nadka: oooo madona, pazi se!!! arwenko vzemi en lekadol da te spusti. tudi ta napetost v telesu, ki jo povzroča glavobol ni ok zate, ker si živčna in vplivaš na otroka... finance: naj se gre solit vse skupaj. jaz se sploh ne obremenjujem več ker itak ne pomaga... sem včeraj razmišljala, da bom 100% čez rok samo zato, ker imam znake in občutek, da bom prej... ampak trebuh imam spuščen že skoraj 2 tedna, mislim, da se mi je začel malce luščiti čep, dete pa se je malce umirilo... sicer je še vedno dovolj gibov ampak proti npr. soboti imam že 2 dni pretežno mirna. mah kar bo bo. enkrat in nekako bo že prišlo na ta svet. ni važno kdaj in kako; samo da bo vse ok s tamalim!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 23.8.2010 17:17:59
|
|
|
|
Arwenko
|
Evo, spet sem cel popoldan prespala, pa po kosilu sem vzela lekadol in me je skupaj z izdatnim spanjem k sreci minil tale zoprn glavobol. Zdaj se pa nažiram z grozdjem in se grem končno malo učit. nadka pridna bodi in pazi se... :) T.Z. tudi ti pazi nase, pa ne preveč z avtom naokoli, da nebo še kaj na cesti.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 23.8.2010 18:05:39
|
|
|
|
Anonimen
|
ne ne, nič več z avtom sama, tak je vsaj plan... bom kar mojga ponucala za razne vožnje.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 23.8.2010 19:50:35
|
|
|
|
nadka30
|
večer punce Moram rečt da je bilo z mano v P veliko punc, ki so prvič rojevale ali pa drugič, ki so rodile en dva tri; prišle, se uredile rodile, konec, pa otroci niso bili pretiroma lahki, tako da punce kar pogum.No zraven mene je bila ena, ki je prišla rekla da jo nekaj ščiplje, šla v porodni in rodila v 45 minutah, nič ni bila šivana in je rekla da je bilo en dva tri konec, pa še prvič je rodila, tak porod bi pa jaz tudi imela. No jaz sem se pa sedajle spočila, prav manjko mi je ta spanec, ker v P sem imela ctg točno takrat ko sem končno malao zaspala pa je prišla sestra in rekla gremo, tako da ja jaz sem se prišla na spat domov ob polni luni pa upam spet na kakšen obisk P ampak potem ne bi šla več domov v stanju kinder jajčke . Sploh se mi ni zdelo da sem tako utrujena in ko sem se ulegla na posteljo me je v trenutku zmanjkalo in sem tako močno spala da niti azse nisem vedela. Moram pa pohvalit sestre na odelku full so prijazne, se stabo hecajo v glavnem prav prijetne so bile, je pa hec da so se me nekatere spomnile izpred šestih let sedaj pa ne vem ali sem bila takrat tako tečna ali pa so imele z mano tako malo dela . So pa v celjski P punce full rojevale v bistvu imajo kar gužvo in full lepo se mi je to zdelo, ko so prihajale spraševat mamice če jim odpeljejo otroka da se bodo one lahko naspale in spočile od poroda. Tako da ja tukaj dobijo pluS, hrana ni slaba, zame jo je bilo še preveč, čaj imaš vedno na razpolago (ali sladkega, ali grenkega lahko delaš pa tudi špricarje), brisač in spalnih srajc dovolj, ko sem se malo pogovarjala z mamicami so mi rekle da imajo dovolj vložkov, hlač in da si jih lahko kar same vzamejo jih imajo na vozičku in na hodniku, tako da za to ni panike. No to je moje kratko poročilo glede celjske P
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 23.8.2010 22:02:24
|
|
|
|
Anonimen
|
oooo super, tole je pa RES koristno poročilo!!!! hvala ti!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 24.8.2010 7:37:43
|
|
|
|
obcinarka
|
jutro punce... mene v službi čaka dela na polno tak da... držte se vse skupi, ko bom mela mal lufta se vam javim pa napište kaj vmes..............
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 24.8.2010 7:51:33
|
|
|
|
lidik
|
ojej nadka in T.Z. danes je ta "vajina polna luna". No ok, T.Z. za tebe vem, da si verjetno še doma, ker še ni nobenega sporočila, nadka kaj pa je s tabo?????????
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 24.8.2010 8:05:20
|
|
|
|
Anonimen
|
jutrooooo!!! ja ja, jaz doma; odprte očke že od 5:00 vsak teden enkrat imam "popadek", da ne morem spati... zgleda, da se počasi privajam ritmu drugače je pa polna luna danes od 19h naprej... jaz UPAM, da me bo spustila, bolj upam, da me zagrabi na "prazno" luno - 8.9. nadka a mi pošlješ gsm številko, da si jih izmenjamo pa da prileti kak sms, ko bova "na poti"? na zasebno seveda...
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 24.8.2010 8:13:40
|
|
|
|
nadka30
|
jutro sem še tukaj bom še malo počakala, sem spala kot angelček. T.Z. pošiljam številko
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 24.8.2010 8:18:25
|
|
|
|
urskaf
|
Dobro jutro! Jst sem tudi danes spala kot angelček. Imam že zdaj kak dan v tednu, ko se zbudim okoli 3., pa ne morem zaspat nazaj. Kaj šele bo?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 24.8.2010 8:19:02
|
|
|
|
lidik
|
ha ha ha T.Z. ja ja točno. 8.9.10 ob 11:12
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 24.8.2010 8:20:01
|
|
|
|
Anonimen
|
nadka super!!! urskaf: ma ja, je zoprno. meni je najhuje, ko vem, da ne morem nič delati ker bi zbudila vse okoli sebe potem se pa takoooooo vleče do jutra....
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 24.8.2010 8:20:37
|
|
|
|
nadka30
|
upam da si številko prejela, ker me nekaj zezajo ta zasebna sporočila no jaz bi pa kar današnjo polno luno imela, se strinjaš T,Z, a ne jaz današnjo,ti naslednjo .Jutri je pa moj datum, ki sem si ga izbrala (že moj drug datum )upam da bo kaj iz tega.Je pa včeraj moja kolegica v MB rodila punčko Katarino, no sedaj bi še pa jaz šla rodit sem čist pripravljena, no upam da bo tale luna le kaj prišla do mene.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 24.8.2010 8:21:20
|
|
|
|
lidik
|
jaz pa že dve noči ne morem spati. Meni je tako vroče da je za znoret. Moj me samo čudno gleda, ker ponavadi je bilo ravno obratno. On se je odkrival, jaz sem se zavijala v kovter. No zdaj pa zgleda takole: jaz odpiram okne, vrate, vse samo da pride malo bolj hladen zrak, kovter itak ne vem zakaj ga sploh še imam na postelji, ker ga itak ne rabim, moj pa cel zavit ko eskimček.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 24.8.2010 8:23:18
|
|
|
|
urskaf
|
PDP Ime(starost) (št , št. ) pregled, kraj, spol, +kg AVGUST 30. blanči(?) (? ,? ) ? Celje ? SEPTEMBER 09. luna2010(32) (1 , 0 ) ? Šentjur ? 10. nadka30(30) (3 ,1 ) ? Slov.Konjice +11 18. T.Z. (26) (1 , 0 ) ? Laško +7 OKTOBER 03. arual2006(?) (2 ,1 ) ? Celje +9 28. mami_1979(30) (5 ,4 ) 30.8. Šmarje/Jelšah +10 NOVEMBER 10. mateja33(34) (1 ,0 ) ? Žalec +5 12. eruvande(?) (? ,? ) ? ? ? 23. zalos(?) (1 ,0 ) ? Razgor +4 25. pikamonca(31) (2 ,1 ) ? Celje +1 DECEMBER 15. urskaf(28) (2 ,1 ) 6.9. Grobelno +5 15. lidik(30) (1 ,0 ) ? Šentjur +2,5 26. obcinarka(35) (1 ,0 ) ? Žalec +1 JANUAR 05. Arwenko(27) (1 ,0 ) 31.8. Arclin +0 05. jmpolona(30) (2 ,1 ) ? Šentjur ? 14. TMS82(28) (1 ,0 ) ? Žalec +2 FEBRUAR 01. d3lfink4(24) (1 ,0 ) ? Celje & +2 02. Oxer (?) (2 ,1 ) 1.9. Velenje +3 MAREC 09. maja1985 (25) (3 ,1 ) 24.8. Celje ? 23. JULIJ 26. NADA79 (?) (2 ,1 ) ? Celje ?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 24.8.2010 8:26:18
|
|
|
|
Anonimen
|
lidik: ja točno tak datum drugače pa jaz tudi prvič v življenju spim odkrita pa pri 23°C mi teče dol k da je najmanj 32°C zunaj... pa sem drugače noro zmrznjena.... nadka: nisem prejela ti pošljem svojo številko pa mi pošlji kar sms!!!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 24.8.2010 8:27:04
|
|
|
|
nadka30
|
Punce če se ne motim je punca iz seznama luna2010 že rodila 18. avgusta fanta Miloša, mislim da sem tole zasledila med septemberkami
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 24.8.2010 8:27:19
|
|
|
|
urskaf
|
T.Z., ja, saj to je najbolj zoprno, ko ne moreš nič delat. Potem se pa premetavam po postelji, pa ne vem kaj bi. Ponavadi si potem mal TV prižgem, pa nohte sem si zadnjič uredila,... ob 4. zjutraj. lidik, ta vročina, ja. Pri nama je isto. Moj zavit ko eskimček, jst pa sam da sem čimdlje od kovtra. nadka, držim pesti, da bomo kmalu izvedele lepo novičko! A lahko mal pogledate seznamček (komaj sem ga še našla ), pa dopolnite podatke? Da bo malo bolj ažuren.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 24.8.2010 8:29:37
|
|
|
|
Anonimen
|
nadka: ja meni se tudi zdi, da bo držalo... urskaf: edino kar je, pri meni je bilo +9kg imam pa itak danes teden spet pregled pa se bomo tehtali...
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 24.8.2010 8:31:17
|
|
|
|
lidik
|
ja jaz sedaj prvič komaj čakam da se ohladi. Sem prišla ravno danes zjutraj v službo in pravi sodelavka a veš da jutri se bo pa ful ohladilo. In jaz tisto o hvala bogu. Me pogleda ko da sem iz lune padla. In rečem samo, zadnji čas da se po parih dneh končno vsaj za mičkeno ohladim, ker se mi zdi, da bom pregorela. nadka pa res je luna že rodila. Sem jaz šla tudi brskat in sem našla, da je že mamica.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 24.8.2010 8:31:59
|
|
|
|
urskaf
|
Super, kr popravljajte. Bom še mal počakala, pa potem vse skupaj popravila, da ne bo zdaj 10x napisan. T.Z., vidva imata vsaj 23°, jst pa pri nama ne morem zbiti pod 25°. Se mi vsak večer zdi, da se bom stopila, moj se mi pa sam smeji, baraba mala.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 24.8.2010 8:33:20
|
|
|
|
lidik
|
urskaf ja pri meni je tudi šla ena kila gor, tako da sem zdaj že na + 3.5
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 24.8.2010 8:36:50
|
|
|
|
Anonimen
|
ne ne, nisem rekla, da mava tok stopinj... samo da mi je pri 23 vroče kot kdaj prej pri 32 je bilo zadnjič še bolj "hladno" zjutraj pa se mi je zdelo da se bom skuhala. sem pa danes ob 5h pogledala pa sva res imela 24 na hodniku...
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 24.8.2010 8:40:18
|
|
|
|
urskaf
|
Še vseeno hladneje kot midva. midva imava ponavadi 26,5°zvečer, čez noč se pa mal ohladi, ampak nikoli pod 25°. Tak da mi kr paše, če ne morem spat, ker potem odprem vhodna vrata, da vsaj zjutraj spravim na 24,5°. DRUGO LETO HOČEM KLIMO!!!!!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 24.8.2010 8:45:22
|
|
|
|
Anonimen
|
pod ta tvoj "hočem" se pa jaz tudi podpišem!!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?