Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 13:37:27
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A O, Majana, kolegica Čak, čak, k boš mela dva, pol ne boš mogla kar z J. zaleč Pa ne jo strašit no. A veš kako ji punčke pašejo Majana dragica...sej takrat bo J ful s S-jem hou okol. In boš ti lahko sam s tamalim otročkom. Aja, ups. Ja, tko sem mislila kot Maja pravi. Itak.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 13:39:57
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek aja, dremanje - kaj je že to ? nikoli v življenju nisem hodila čez dan spat. niti na dopustih ne. jest se spočijem, če lahko dve uri v miru pospravljam. brez da hitim, kdaj se bo kdo zbudil. brez da pazim, kdo po balkonu pleza, kdo mi v skretu glavo tišči, kdo vodo v kopalnici odpira, kdo z barvicami po steni riše, kdo kable grize, stole meče, brez prismojenega riža na šporgetu, ....intd. to je zame milina. AMEN!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 13:41:42
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A O, Majana, kolegica Čak, čak, k boš mela dva, pol ne boš mogla kar z J. zaleč Pa ne jo strašit no. A veš kako ji punčke pašejo Majana dragica...sej takrat bo J ful s S-jem hou okol. In boš ti lahko sam s tamalim otročkom. Aja, ups. Ja, tko sem mislila kot Maja pravi. Itak. Itak
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 13:42:30
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek aja, dremanje - kaj je že to ? nikoli v življenju nisem hodila čez dan spat. niti na dopustih ne. jest se spočijem, če lahko dve uri v miru pospravljam. brez da hitim, kdaj se bo kdo zbudil. brez da pazim, kdo po balkonu pleza, kdo mi v skretu glavo tišči, kdo vodo v kopalnici odpira, kdo z barvicami po steni riše, kdo kable grize, stole meče, brez prismojenega riža na šporgetu, ....intd. to je zame milina. AMEN! mhm...se ne spomnem kdaj sem na zadnje to tko počela
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 13:46:55
|
|
|
|
koala.cek
|
ja svaka ti čast. pri nas je to na vsakodnevni spored. samo še enga desca bi morala vključit. ko začne on še z motorko okol hodit...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 13:48:08
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek ja svaka ti čast. pri nas je to na vsakodnevni spored. samo še enga desca bi morala vključit. ko začne on še z motorko okol hodit... Sm mislila, kdaj sem to v miru počela. Počet pa morem vsak dan na žalost
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 14:29:50
|
|
|
|
koala.cek
|
kaj ste dajale otrokom proti bruhanju ? oz. da ne bi bruhal ? sem brala nek izotonik, pa neke praške....moram v lekarno povprašat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 14:30:59
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Men gre pa že vse tolk na živce... K res sem toolk utrujena, ponoč nič ne spim... Čez dan sem že ko cunja. Ko pa moji mami omenim če ju lahko malo počuva, pa nima nikoli časa Ko rabite pomoč pa je ne dobite, kaj naredite Sploh ne vem kako naj se spočijem... varuška... tud meni mama ne pomaga, nikoli še ni bila sama z M. niti 5 min. Tašča ja... sta bila sama 15 min varuško plačaš, ni treba večne hvaležnosti, pa ne jamra, kako jo mulc utrudi, pa ne šimfa, kak prašne kote maš pa kolk dlak od mačk skratka, neprecenljivo.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 14:32:39
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek kaj ste dajale otrokom proti bruhanju ? oz. da ne bi bruhal ? sem brala nek izotonik, pa neke praške....moram v lekarno povprašat bolj je to, da ne dehidrira. maš tudi rehidracijske tekočine iz lekarne, al pa narediš doma - na prvi strani naše teme maš pod koristnimi linki
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 14:44:31
|
|
|
|
Dudica1
|
Tam je napisano da so notri trenirkice,hlače dolge in kratke,majice dolge in kratke,spodnje majice,nogavice,žabe,puloverji,termovelur,srajce,prehodna jakna.... Skratka vse od enega fantka za to starost
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 14:44:54
|
|
|
|
Dudica1
|
koalček kdo bruha,ne sledim?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 14:50:51
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek kaj ste dajale otrokom proti bruhanju ? oz. da ne bi bruhal ? sem brala nek izotonik, pa neke praške....moram v lekarno povprašat Hm. Jaz nisem nič dajala. Samo veliko za pik kot je Ledenka rekla. Po požirkih. Če je pa švoh, pa izotonik (tisto sladko reč ki športniki pijejo)...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 14:51:10
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Men gre pa že vse tolk na živce... K res sem toolk utrujena, ponoč nič ne spim... Čez dan sem že ko cunja. Ko pa moji mami omenim če ju lahko malo počuva, pa nima nikoli časa Ko rabite pomoč pa je ne dobite, kaj naredite Sploh ne vem kako naj se spočijem... varuška... tud meni mama ne pomaga, nikoli še ni bila sama z M. niti 5 min. Tašča ja... sta bila sama 15 min varuško plačaš, ni treba večne hvaležnosti, pa ne jamra, kako jo mulc utrudi, pa ne šimfa, kak prašne kote maš pa kolk dlak od mačk skratka, neprecenljivo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 14:53:06
|
|
|
|
koala.cek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 koalček kdo bruha,ne sledim? naš tavelik
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 14:55:18
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 koalček kdo bruha,ne sledim? naš tavelik aha...ful pravijo slane palčke in coca colo da ne dehidrira,uporabili pa še nismo ker še nismo imeli kaj takšnega.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 14:56:35
|
|
|
|
ledenka
|
filter šipkovega čaja IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Proti bruhanju: V litru prekuhane vode raztopimo 5 žlic sladkorja in eno čajno žličko soli...lahko dodamo sok pomaranč ali filter šipkovega čaja
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 15:06:51
|
|
|
|
PapuaNG
|
hm, v miru kaj narest...pri nas samo, kadar tamal spi. Se pravi čez teden zvečer, ko se mi itak nič več ne da ali pa čez vikend med opoldanskim spancem, ko dostkrat kam gremo al pa raje malo še sama malo zalegnem. Posledica je flet kot da bi bomba not padla, cunje nepolikane.... Sicer malega dam recimo enrkat na teden k mami, ampak to je ponavadi ob sredah, ko gre ona ponj, ker jaz delam do petih. Takrat se mi pa res nič več ne da po devetih urah in pol šihta. Sploh zdej poleti, ko so lepi dnevi se mi zdi škoda zapravljat čas doma, ko pa smo lahko zunaj na svežem zraku. Sej vem, da bi se morala malo v rit brcnit in poštimat zadeve, pa se kar ne spravim....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 15:39:39
|
|
|
|
maja1488
|
Ledenka! A imate slepega potnika al ne? Veš kako smo navijale. Bi rada vedla, da vidim, če lahko pom pome spravim.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 15:43:38
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Ledenka! A imate slepega potnika al ne? Veš kako smo navijale. Bi rada vedla, da vidim, če lahko pom pome spravim. mislim, da ne, ker nisem opazila, da bi mela ovulacijo smo pa definitivno vadli
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 15:47:43
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Ledenka! A imate slepega potnika al ne? Veš kako smo navijale. Bi rada vedla, da vidim, če lahko pom pome spravim. mislim, da ne, ker nisem opazila, da bi mela ovulacijo smo pa definitivno vadli Aha...pol ste likali, če slučajno nisi brala vsega šrota, ki smo ga medtem napisale Lahko pa tut mesite, tko kot pri koalki. V glavnem vsa gospodinjska opravita pridejo v poštev. Bom potem pompome še mal zunaj pustila. Itak so še za papuo, dudi, šiviljo, majano...katero še..aja ivano.
< Sporočilo je popravil maja1488 -- 23.8.2010 15:48:36 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 16:24:28
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Ledenka! A imate slepega potnika al ne? Veš kako smo navijale. Bi rada vedla, da vidim, če lahko pom pome spravim. mislim, da ne, ker nisem opazila, da bi mela ovulacijo smo pa definitivno vadli Aha...pol ste likali, če slučajno nisi brala vsega šrota, ki smo ga medtem napisale Lahko pa tut mesite, tko kot pri koalki. V glavnem vsa gospodinjska opravita pridejo v poštev. Bom potem pompome še mal zunaj pustila. Itak so še za papuo, dudi, šiviljo, majano...katero še..aja ivano. Nase si pozabila . Da bo mel tvoj malo olrepitve, pa da bosta z Majano sam zamenjali garderobo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 16:29:11
|
|
|
|
lake
|
U a dons je pa jamranje na vrsti. Pa začnimo Glavo mi bo raznesl, komej gledam, T. je sitna, ker je spala samo 15 minut, in tud približno noče it spat, stanovanje totalni kaos, kao se neki kuha, če se ne bo zažgal, oprano ni nič, zlikano še manj..... Fleki na oblekah so vsak dan popularni, in tud cel dan je v zasvinjanem bodiju, ker drugače jo lahko preoblačim 10krat na dan, in mene tud, tko da še mal pa nas bojo preglasil za cigane . Grem T. z omare dol zvlečt
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 17:43:06
|
|
|
|
majana79
|
majana še ne misl met druzga dooooolg časa, tko da kr razdelte si obleke, oblekice in podobno
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 19:09:24
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 majana še ne misl met druzga dooooolg časa, tko da kr razdelte si obleke, oblekice in podobno Mojih nobena noče, ker so zaflekane. Morm tale opal kupit
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 19:09:55
|
|
|
|
majana79
|
kako si tle lahko, na fb pa ne?!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?