|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 1. del
23.8.2010 13:37:27   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A
O, Majana, kolegica user posted image Čak, čak, k boš mela dva, pol ne boš mogla kar z J. zaleč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ne jo strašit no. A veš kako ji punčke pašejo user posted image
Majana dragica...sej takrat bo J ful s S-jem hou okol. In boš ti lahko sam s tamalim otročkom.

Aja, ups. Ja, tko sem mislila kot Maja pravi. Itak. user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
23.8.2010 13:39:57   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek
aja, dremanje - kaj je že to ? nikoli v življenju nisem hodila čez dan spat. niti na dopustih ne. jest se spočijem, če lahko dve uri v miru pospravljam. brez da hitim, kdaj se bo kdo zbudil. brez da pazim, kdo po balkonu pleza,  kdo mi v skretu glavo tišči, kdo vodo v kopalnici odpira, kdo z barvicami po steni riše, kdo kable grize, stole meče, brez prismojenega riža na šporgetu, ....intd. to je zame milina. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

AMEN!

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
23.8.2010 13:41:42   
maja1488

O, Majana, kolegica user posted image Čak, čak, k boš mela dva, pol ne boš mogla kar z J. zaleč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ne jo strašit no. A veš kako ji punčke pašejo user posted image
Majana dragica...sej takrat bo J ful s S-jem hou okol. In boš ti lahko sam s tamalim otročkom.

Aja, ups. Ja, tko sem mislila kot Maja pravi. Itak. user posted image

Itak user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
23.8.2010 13:42:30   
maja1488

aja, dremanje - kaj je že to ? nikoli v življenju nisem hodila čez dan spat. niti na dopustih ne. jest se spočijem, če lahko dve uri v miru pospravljam. brez da hitim, kdaj se bo kdo zbudil. brez da pazim, kdo po balkonu pleza,  kdo mi v skretu glavo tišči, kdo vodo v kopalnici odpira, kdo z barvicami po steni riše, kdo kable grize, stole meče, brez prismojenega riža na šporgetu, ....intd. to je zame milina. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

AMEN!

mhm...se ne spomnem kdaj sem na zadnje to tko počela user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
23.8.2010 13:46:55   
koala.cek
ja svaka ti čast. pri nas je to na vsakodnevni spored. samo še enga desca bi morala vključit. ko začne on še z motorko okol hodit...user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
23.8.2010 13:48:08   
maja1488

ja svaka ti čast. pri nas je to na vsakodnevni spored. samo še enga desca bi morala vključit. ko začne on še z motorko okol hodit...user posted image

Sm mislila, kdaj sem to v miru počela. Počet pa morem vsak dan na žalost user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4806
23.8.2010 14:29:50   
koala.cek
kaj ste dajale otrokom proti  bruhanju ? oz. da ne bi bruhal ? sem brala nek izotonik, pa neke praške....moram v lekarno povprašat

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
23.8.2010 14:30:59   
ledenka

Men gre pa že vse tolk na živce... K res sem toolk utrujena, ponoč nič ne spim... Čez dan sem že ko cunja. Ko pa moji mami omenim če ju lahko malo počuva, pa nima nikoli časauser posted image Ko rabite pomoč pa je ne dobite, kaj narediteuser posted image Sploh ne vem kako naj se spočijem...

varuška... tud meni mama ne pomaga, nikoli še ni bila sama z M. niti 5 min. Tašča ja... sta bila sama 15 min  user posted image user posted image user posted image  varuško plačaš, ni treba večne hvaležnosti, pa ne jamra, kako jo mulc utrudi, pa ne šimfa, kak prašne kote maš pa kolk dlak od mačk user posted image user posted image user posted image  skratka, neprecenljivo.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
23.8.2010 14:32:39   
ledenka

kaj ste dajale otrokom proti  bruhanju ? oz. da ne bi bruhal ? sem brala nek izotonik, pa neke praške....moram v lekarno povprašat

bolj je to, da ne dehidrira. maš tudi rehidracijske tekočine iz lekarne, al pa narediš doma - na prvi strani naše teme maš pod koristnimi linki user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 4809
23.8.2010 14:44:31   
Dudica1
Tam je napisano da so notri trenirkice,hlače dolge in kratke,majice dolge in kratke,spodnje majice,nogavice,žabe,puloverji,termovelur,srajce,prehodna jakna....
Skratka vse od enega fantka za to starost

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
23.8.2010 14:44:54   
Dudica1
koalček kdo bruha,ne sledim?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
23.8.2010 14:50:51   
FLASK_A

Hm. Jaz nisem nič dajala. Samo veliko za pik kot je Ledenka rekla. Po požirkih. Če je pa švoh, pa izotonik (tisto sladko reč ki športniki pijejo)...

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4812
23.8.2010 14:51:10   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka
Men gre pa že vse tolk na živce... K res sem toolk utrujena, ponoč nič ne spim... Čez dan sem že ko cunja. Ko pa moji mami omenim če ju lahko malo počuva, pa nima nikoli časauser posted image Ko rabite pomoč pa je ne dobite, kaj narediteuser posted image Sploh ne vem kako naj se spočijem...

varuška... tud meni mama ne pomaga, nikoli še ni bila sama z M. niti 5 min. Tašča ja... sta bila sama 15 min  user posted image user posted image user posted image  varuško plačaš, ni treba večne hvaležnosti, pa ne jamra, kako jo mulc utrudi, pa ne šimfa, kak prašne kote maš pa kolk dlak od mačk user posted image user posted image user posted image  skratka, neprecenljivo.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
23.8.2010 14:53:06   
koala.cek
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

naš tavelik

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
23.8.2010 14:55:18   
Dudica1

naš tavelik

aha...ful pravijo slane palčke in coca colo da ne dehidrira,uporabili pa še nismo ker še nismo imeli kaj takšnega.

Neposredna povezava do sporočila: 4815
23.8.2010 14:56:35   
ledenka
filter šipkovega čaja

Proti bruhanju:
V litru prekuhane vode raztopimo 5 žlic sladkorja in eno čajno žličko soli...lahko dodamo sok pomaranč ali filter šipkovega čaja

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
23.8.2010 15:06:51   
PapuaNG
hm, v miru kaj narest...pri nas samo, kadar tamal spi. Se pravi čez teden zvečer, ko se mi itak nič več ne da ali pa čez vikend med opoldanskim spancem, ko dostkrat kam gremo al pa raje malo še sama malo  zalegnem. Posledica je flet kot da bi bomba not padla, cunje nepolikane....
Sicer malega dam recimo enrkat na teden k mami, ampak to je ponavadi ob sredah, ko gre ona ponj, ker jaz delam do petih. Takrat se mi pa res nič več ne da po devetih urah in pol šihta. Sploh zdej poleti, ko so lepi dnevi se mi zdi škoda zapravljat čas doma, ko pa smo lahko zunaj na svežem zraku. Sej vem, da bi se morala malo v rit brcnit in poštimat zadeve, pa se kar ne spravim....user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
23.8.2010 15:39:39   
maja1488
Ledenka! A imate slepega potnika al ne?  Veš kako smo navijale.

Bi rada vedla, da vidim, če lahko pom pome spravim.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
23.8.2010 15:43:38   
ledenka

mislim, da ne, ker nisem opazila, da bi mela ovulacijo user posted image  smo pa definitivno vadli user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
23.8.2010 15:47:43   
maja1488

mislim, da ne, ker nisem opazila, da bi mela ovulacijo user posted image  smo pa definitivno vadli user posted image

Aha...pol ste likali, če slučajno nisi brala vsega šrota, ki smo ga medtem napisale user posted image

Lahko pa tut mesite, tko kot pri koalki.
V glavnem vsa gospodinjska opravita pridejo v poštev.

Bom potem pompome še mal zunaj pustila. Itak so še za papuo, dudi, šiviljo, majano...katero še..aja ivano.

< Sporočilo je popravil maja1488 -- 23.8.2010 15:48:36 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
23.8.2010 16:24:28   
šivilja

Aha...pol ste likali, če slučajno nisi brala vsega šrota, ki smo ga medtem napisale user posted image

Lahko pa tut mesite, tko kot pri koalki.
V glavnem vsa gospodinjska opravita pridejo v poštev.

Bom potem pompome še mal zunaj pustila. Itak so še za papuo, dudi, šiviljo, majano...katero še..aja ivano.

Nase si pozabila user posted image . Da bo mel tvoj malo olrepitve, pa da bosta z Majano sam zamenjali garderobo

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
23.8.2010 16:29:11   
lake
U a dons je pa jamranje na vrsti. Pa začnimo user posted image Glavo mi bo raznesl, komej gledam, T. je sitna, ker je spala samo 15 minut, in tud približno noče it spat, stanovanje totalni kaos, kao se neki kuha, če se ne bo zažgal, oprano ni nič, zlikano še manj.....

Fleki na oblekah so vsak dan popularni, in tud cel dan je v zasvinjanem bodiju, ker drugače jo lahko preoblačim 10krat na dan, in mene tud, tko da še mal pa nas bojo preglasil za cigane user posted image user posted image .

Grem T. z omare dol zvlečtuser posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
23.8.2010 17:43:06   
majana79
majana še ne misl met druzga user posted image dooooolg časa, tko da kr razdelte si obleke, oblekice in podobno user posted image  

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
23.8.2010 19:09:24   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

majana še ne misl met druzga user posted image dooooolg časa, tko da kr razdelte si obleke, oblekice in podobno user posted image  

Mojih nobena noče, ker so zaflekane. Morm tale opal kupit user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
23.8.2010 19:09:55   
majana79
kako si tle lahko, na fb pa ne?!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?