Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 19:15:11
|
|
|
|
koala.cek
|
ledenka hvala. sem že skuhala. samo pit pa noče sicer pa je bolje. no upam, pravi da trebušček boli, vase je pa že dva obroka spravil, ne da bi pri tem bruhal in sploh nimam pojma, kaj smo takega jedeli, da bi ga takole zvilo. sej je naju z možem tudi nekaj čudnega šraufalo, ampak midva sva itak stara, pa naju skoz kej žuli...mah sej bo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 19:25:35
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 majana še ne misl met druzga dooooolg časa, tko da kr razdelte si obleke, oblekice in podobno Se mi je zdel, da sem nekaj takega brala - o tebi in pupiki
< Sporočilo je popravil šivilja -- 23.8.2010 19:27:11 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 19:26:42
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek ledenka hvala. sem že skuhala. samo pit pa noče sicer pa je bolje. no upam, pravi da trebušček boli, vase je pa že dva obroka spravil, ne da bi pri tem bruhal in sploh nimam pojma, kaj smo takega jedeli, da bi ga takole zvilo. sej je naju z možem tudi nekaj čudnega šraufalo, ampak midva sva itak stara, pa naju skoz kej žuli...mah sej bo. Kaj ste bli pa na urgenci?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 19:47:02
|
|
|
|
koala.cek
|
včeraj je cel dan jamral, da ga boli trebušček. bala sem se, da je slepič. pa ker smo bili ravno v tistih koncih, smo kar zavili proti Jesenicam. In hvala bogu, da smo šli. Ko smo se vračali domov je prvič v celem dnevu, pet minut pred domom bruhal. zdej sem vsaj vedla, da je to dobr, če ne bi bila še bolj panična....
< Sporočilo je popravil koala.cek -- 23.8.2010 19:48:09 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 19:47:36
|
|
|
|
koala.cek
|
Šivilja - kako je bilo prvi dan ? Si utrujena ? H. preživela ? Verjetno se je imela super.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 19:50:52
|
|
|
|
koala.cek
|
je katera kupovala kdaj tele copatke ? http://www.ekolife.si/si/page/group/grp/207/o/12/ kar fajne izgledajo, ampak so pa uhuhuuuhu sej smo se verjetno že pogovarjale, ampak......jest pa moj spomin
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 20:12:34
|
|
|
|
Dudica1
|
lepi so samo mislim da se o teh pa še nismo pogovarjal ....draaaaaagi!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 20:14:50
|
|
|
|
Leela
|
še ena utrujena od vsega, en dan bi rabila da sem čisto sama cel dan. na kateri strani je od katmat TRR-ne najdem?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 20:25:41
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 lepi so samo mislim da se o teh pa še nismo pogovarjal ....draaaaaagi! ja sam res no, kaj si ja nor jst mu ene pri sunvalu vzamem, tut baje iz eko usnja... vrag si ga vedi če so res so pa okol 13 eur
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 20:35:30
|
|
|
|
Anonimen
|
ČEEER! Sem šla po sladoled v Ivančno zdej sem pa malo bolje Šivilja kako je blo v službi prvi dan? Koalca meni so svetovali BioGaia kaplice tudi do 25 na dan. Menda so dobre za prebavo in želodček Jutri grem pa na nohtke KOMI ČAKAM!!! Se bom spet počutila malo bolj ženstveno Kaj počnete kej? Upam da ne bo danes ponoči dežja, k sem cote ven obesla... Ampak sej pravjo da šele jutri ane? Kaj mi dela tale luna Kr neki se slabo počutm, pa nevem če me glava boli al me trebuh boli, al mi pa sam "svaki k.rac smeta"
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 20:44:47
|
|
|
|
šivilja
|
Služba - je bla. Jaz sem pa delala v prvi prestavi. Zdaj sem nekje kjer nikoli nisem bila do konca suverena, zdaj sem pa itak čist out, tako da bo preteklo še kar nekaj časa preden bom prišla do tretje prestave, kaj šele do pete. Ma, bo že. H. me ni pa popolnoma nič pogrešala - sta ga žurala z očijem. Tudi ni vame skočila, ko sem prišla domov. Se mi je nasmehnila in se igrala naprej. Ta otrok je res iz gume in teflona - nič mu ne pride do živega. Koala.ček - upam, da vam gre že na bolje. Zdaj moram pa perilo zlagat, samo peglali ne bomo pa nič - druge polovice ni doma, ga žura.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 20:48:18
|
|
|
|
majana79
|
živa, je prišel B. od katrinke po sterilizator pa grelec, je fejst fant, smo se kr zaklepetali za oblekice sem pa rekla pa je rekel da majo, samo da ji je 50 ful prevelika... sem si naredila testenine s pestom, mi je tako zadišalo...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 20:50:26
|
|
|
|
Anonimen
|
JUPI!!!!! Jst ji danes pripravim še električno črpalko in flaške. Pa mi je tudi za cunce rekla, da ne rabi. Da nekaj ima, če bo pa rabila bo pa povedala. Pa pravi da ji je sicer prevelika 50, ampak da ji oblači. A si sicer kej govorila z njo?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 20:52:13
|
|
|
|
šivilja
|
KatMat: SI56 0202 9365 0508 772 P.S. sem ravnokar nakazala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 20:53:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja KatMat: SI56 0202 9365 0508 772 P.S. sem ravnokar nakazala Kok je treba nakazat če pridemo? In kdaj in kje? In kdo vse pride? In a nas sploh sprejmete??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 20:55:49
|
|
|
|
koala.cek
|
točno - bio gaja kapljice. thx. sem vedla, da je nekaj kar že poznamo. no ravnokar smo še driskali, pa vročino fasali, tako da upam da je zdaj to to. je dobil en daleron in zdaj spi kot top. v moji postelji. revček. to se ni zgodilo že kar nekaj časa. upam, da ga ne razvadim. ampak me je tako milo prosil, da nisem mogla rečt NE.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 20:56:53
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 JUPI!!!!! Jst ji danes pripravim še električno črpalko in flaške. Pa mi je tudi za cunce rekla, da ne rabi. Da nekaj ima, če bo pa rabila bo pa povedala. Pa pravi da ji je sicer prevelika 50, ampak da ji oblači. A si sicer kej govorila z njo? ne, sam po fb je pa B. rekel da jo ful hrbet boli a ma katera mogoče sleepy wrap al pa pestunjo za posodit? bi blo po moje za tamalo fajn je pa rekel da je ful zaspana in da jo morajo budit za jest
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 20:57:41
|
|
|
|
koala.cek
|
očitno, da nam tale piknik ni bil usojen. pa pošteno povedano, sem ravno ta vikend prepričala moža, da pridemo - smo imeli že hude plane, kako bomo čez tolmin lezli, pa bolnico franjo šli gledat, intd...na zdej pa tole. se bomo kar cajtali
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 20:58:27
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek točno - bio gaja kapljice. thx. sem vedla, da je nekaj kar že poznamo. no ravnokar smo še driskali, pa vročino fasali, tako da upam da je zdaj to to. je dobil en daleron in zdaj spi kot top. v moji postelji. revček. to se ni zgodilo že kar nekaj časa. upam, da ga ne razvadim. ampak me je tako milo prosil, da nisem mogla rečt NE. Božček. Upam, da ne boste ostali pokasirali. Je pa bolezen eno čisto posebno stanje in otroci se tega zelo dobro zavedajo. Pri nas ni bilo nikoli težav ob ozdravitvi preklopit nazaj na normalo vedenje.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 20:58:48
|
|
|
|
majana79
|
kolegica k., za sineta bineta
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 21:01:17
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: živa25 JUPI!!!!! Jst ji danes pripravim še električno črpalko in flaške. Pa mi je tudi za cunce rekla, da ne rabi. Da nekaj ima, če bo pa rabila bo pa povedala. Pa pravi da ji je sicer prevelika 50, ampak da ji oblači. A si sicer kej govorila z njo? ne, sam po fb je B. rekel da jo ful hrbet boli a ma katera mogoče sleepy wrap al pa pestunjo za posodit? bi blo po moje za tamalo fajn je pa rekel da je ful zaspana in da jo morajo budit za jest hm, jaz imam samo cunjo oz. kos blaga, ki ga potem vežeš na različne načine. Komot posodim. Mislim, da imam tudi navodila nekje. JI bom jutri eno sporočilo poslala.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 21:02:43
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 IZVIRNO SPOROČILO: šivilja KatMat: SI56 0202 9365 0508 772 P.S. sem ravnokar nakazala Kok je treba nakazat če pridemo? In kdaj in kje? In kdo vse pride? In a nas sploh sprejmete?? 25€ Felbarjev kozolec pri Cerknici (imam ena navodila na FB) - bom poiskala in ti poslala Veš da lohk pridete (da ne bo H. najmlajša )
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 21:06:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Po moje jo bo pri pestunji še bolj hrbet bolel No ja nevem... Jst nisem mogla nosit ga notri Midve sva govorile popoldne in sem jo malo o.urcala ker se tok sekira... No mislim v pozitivnem smislu Pravi da je sicer OK, tudi zveni dobro, le da ji težijo naj jo budi na 3 ure in jo hrani...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 21:08:00
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: živa25 JUPI!!!!! Jst ji danes pripravim še električno črpalko in flaške. Pa mi je tudi za cunce rekla, da ne rabi. Da nekaj ima, če bo pa rabila bo pa povedala. Pa pravi da ji je sicer prevelika 50, ampak da ji oblači. A si sicer kej govorila z njo? ne, sam po fb je pa B. rekel da jo ful hrbet boli a ma katera mogoče sleepy wrap al pa pestunjo za posodit? bi blo po moje za tamalo fajn je pa rekel da je ful zaspana in da jo morajo budit za jest sem jaz posodila ring sling sem tudi jaz videla B, da sem predala AC
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 21:08:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: živa25 IZVIRNO SPOROČILO: šivilja KatMat: SI56 0202 9365 0508 772 P.S. sem ravnokar nakazala Kok je treba nakazat če pridemo? In kdaj in kje? In kdo vse pride? In a nas sploh sprejmete?? 25€ Felbarjev kozolec pri Cerknici (imam ena navodila na FB) - bom poiskala in ti poslala Veš da lohk pridete (da ne bo H. najmlajša ) No se bom z mojim pogovorila
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Heroji furajo v pižamah8. sezona prinaša osredotočenost na odnose, zaupanje in odgovornost. S Krisom Guštinom in Guštijem odpirajo tematiko odn...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?