Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 13:09:27
|
|
|
|
koala.cek
|
fleki - sem čist proti vsem vanishom intd...se mi zdi, da toliko kemije pa ne bom zmetala na našo kožo....me fleki nič ne motijo. vsaj vem, da so naravni
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 13:09:38
|
|
|
|
majana79
|
živček, a si v kakem kokošjem kolektivu?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 13:09:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Aja ledenka! WB! Koklo vas je pršlo nazaj? A maš kakega skritega potnika? Živa, kaj te muči? Povej. Kakega ilegalca?? Upam da!!! Mah ti sodelavci... Bolj se prlizujem in skušam na vsak način navezat kontakte in stike bolj se mi zdi, da me ne marajo... A je to zato k so večinoma gorenci?? Pa sm u Mengšu živela, zdej se mi pa vsi zdijo tok čudni Najbolš da se zase brigam, ane? Pa še očitat mi ne bojo mogl nč
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 13:10:46
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Nekdo prodaja oblačila za fantka in je cca 70 kosov oblačil baje lepo ohranjenih 100€...a se vam zdi to velik?...sem gledala či bi vzela za T. sigurno je dost lepih stvari če je pa kaj takega bi mel pa za doma ker ma tud mal stvari? najprej bi vprašala kaj je teh 70 kosov, tko k je maja napisala pa vsi nimajo lih enakih pojmov kaj je dobro ohranjeno za ene to pomeni samo da ni strgano A koga motijo fleki? A ti misliš, da boš dobila za punčko vse snežno belo od mene ja itak, halo J. nima nikjer nobenga fleka a ne znaš odstranjevalcev madežev uporabljat al kaj tale je ful dobr pa poceni No dej kupi mi. Pri nas tega ni. Vsaj vidla nisem. Čakam že 100 let na nek odstranjevalec, ki ga uporabljajo v nekem švicarskem hotelu. Pa kr ne more priromat od lj do nas. Hudiča ej. No dej mi bejž tale opal pol kupit.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 13:11:13
|
|
|
|
koala.cek
|
živa - to je največja napaka. da se prilizuješ. opravi svoje delo in to je to. pejt domov. reci čau. adijo. brigaj se zase. in svojo rit. amen.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 13:11:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 živček, a si v kakem kokošjem kolektivu? Mah nisem ziher da je kriv kokošji kolektiv, ampak bolj to da me ne poznajo... Ma me tudi nočejo A niso bedni??? Le kdo pa mene ne mara???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 13:12:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek živa - to je največja napaka. da se prilizuješ. opravi svoje delo in to je to. pejt domov. reci čau. adijo. brigaj se zase. in svojo rit. amen. Mah sej ne dobesedno, ampak se pa prslinim za malico in kako kavico, da glih ne samevam skoz.... A je preveč?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 13:13:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Nekdo prodaja oblačila za fantka in je cca 70 kosov oblačil baje lepo ohranjenih 100€...a se vam zdi to velik?...sem gledala či bi vzela za T. sigurno je dost lepih stvari če je pa kaj takega bi mel pa za doma ker ma tud mal stvari? najprej bi vprašala kaj je teh 70 kosov, tko k je maja napisala pa vsi nimajo lih enakih pojmov kaj je dobro ohranjeno za ene to pomeni samo da ni strgano A koga motijo fleki? A ti misliš, da boš dobila za punčko vse snežno belo od mene ja itak, halo J. nima nikjer nobenga fleka a ne znaš odstranjevalcev madežev uporabljat al kaj tale je ful dobr pa poceni No dej kupi mi. Pri nas tega ni. Vsaj vidla nisem. Čakam že 100 let na nek odstranjevalec, ki ga uporabljajo v nekem švicarskem hotelu. Pa kr ne more priromat od lj do nas. Hudiča ej. No dej mi bejž tale opal pol kupit. Jst nucam unega iz Lidla. Je dober in poceni... Odstrani pa več ali manj vse. Samo prej je treba flekce oprat na roke, pol pa u stroj... No vsaj tko so mene naučili...
< Sporočilo je popravil živa25 -- 23.8.2010 13:15:59 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 13:13:49
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Aja ledenka! WB! Koklo vas je pršlo nazaj? A maš kakega skritega potnika? Živa, kaj te muči? Povej. Kakega ilegalca?? Upam da!!! Mah ti sodelavci... Bolj se prlizujem in skušam na vsak način navezat kontakte in stike bolj se mi zdi, da me ne marajo... A je to zato k so večinoma gorenci?? Pa sm u Mengšu živela, zdej se mi pa vsi zdijo tok čudni Najbolš da se zase brigam, ane? Pa še očitat mi ne bojo mogl nč Najbolš, da se zase držiš. Sej bo ščasoma. meni tudi ni glih všeč, da hoče nekdo bolj 'na silo' vzpostavit kontakt. Sicer sem pa jst taka, da ga načeloma prva vzpostavim s tanovimi. Če sm jst tanova, se pa zase držim.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 13:15:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Mah sej jst sem se tudi, ampak nisem glih 1. dan več No bom od zdej naprej se sama zase brigala, pa bomo vidl če bo kej bolš Do zdej nikoli nisem mela problemov s kolektivom... Sem se zmeri znašla Mogoče je pa bolje, da se ne navežemo preveč, glede na to, da ne bom dolgo (predvidevam)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 13:15:43
|
|
|
|
maja1488
|
Živa...aja viš, meni se ne da vsakega flekca na roke dol spirat. Kamoli da bi, ko se spravim dajat prat, vsako cunjo pogledala če je kej gor. Se mi zmeša.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 13:16:43
|
|
|
|
FLASK_A
|
Podpis pod Majo. Dobro si napisala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 13:17:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Živa...aja viš, meni se ne da vsakega flekca na roke dol spirat. Kamoli da bi, ko se spravim dajat prat, vsako cunjo pogledala če je kej gor. Se mi zmeša. Do zadnje pikice enako mišljenje, kot sem ga jaz imela!!! Pol sem pa začela zaflekane cunce, ko Žigata preoblečem, posebi metat in zvečer jih zdrgnem in dam na lojtrco in ko dajem prat samo zagrabim zraven in je
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 13:17:35
|
|
|
|
FLASK_A
|
Flekci? Kaj je to, mi tega ne poznamo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 13:19:45
|
|
|
|
FLASK_A
|
Men gre pa že vse tolk na živce... K res sem toolk utrujena, ponoč nič ne spim... Čez dan sem že ko cunja. Ko pa moji mami omenim če ju lahko malo počuva, pa nima nikoli časa Ko rabite pomoč pa je ne dobite, kaj naredite Sploh ne vem kako naj se spočijem...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 13:22:14
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Men gre pa že vse tolk na živce... K res sem toolk utrujena, ponoč nič ne spim... Čez dan sem že ko cunja. Ko pa moji mami omenim če ju lahko malo počuva, pa nima nikoli časa Ko rabite pomoč pa je ne dobite, kaj naredite Sploh ne vem kako naj se spočijem... Hm...ne znam povedat...se vrtim v tem krogu že en lep čas. Tut mi nimamo otrok kam dat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 13:23:50
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Men gre pa že vse tolk na živce... K res sem toolk utrujena, ponoč nič ne spim... Čez dan sem že ko cunja. Ko pa moji mami omenim če ju lahko malo počuva, pa nima nikoli časa Ko rabite pomoč pa je ne dobite, kaj naredite Sploh ne vem kako naj se spočijem... Hm...ne znam povedat...se vrtim v tem krogu že en lep čas. Tut mi nimamo otrok kam dat Hvala Pomaga tut to da vem nisem sama
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 13:27:10
|
|
|
|
koala.cek
|
no pri nas je tako, da jih imajo babice v varstvu dopoldan, popoldan so pri meni. tu ni debate. tudi jih nikoli ne prosim, če bi jih lahko popazile, ker moram to in to narest. kadar sem utrujena, nimam kakšne energije, potem mi je najlažje da kam gremo. na igrišču se ponavadi lahko spočijem. recimo. doma namreč pazim na oba, še kaj kuham, pospravljam, .... tam pa samo pazim na otroka. in tudi meni zrak zelooo paše. pa še malo potelovadim, zadiham, kakšen krog odtečem, ...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 13:27:14
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Men gre pa že vse tolk na živce... K res sem toolk utrujena, ponoč nič ne spim... Čez dan sem že ko cunja. Ko pa moji mami omenim če ju lahko malo počuva, pa nima nikoli časa Ko rabite pomoč pa je ne dobite, kaj naredite Sploh ne vem kako naj se spočijem... Hm...ne znam povedat...se vrtim v tem krogu že en lep čas. Tut mi nimamo otrok kam dat Hvala Pomaga tut to da vem nisem sama Ah kje...čaki da še kolegica majana pride
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 13:29:36
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Men gre pa že vse tolk na živce... K res sem toolk utrujena, ponoč nič ne spim... Čez dan sem že ko cunja. Ko pa moji mami omenim če ju lahko malo počuva, pa nima nikoli časa Ko rabite pomoč pa je ne dobite, kaj naredite Sploh ne vem kako naj se spočijem... mi tut ne... navadno potem zajamram in ju naženem ven, da se naspim za ene 2 urci al grem pa z J. spat pa mamo nepolikano, nepospravljeno, neskuhano pali mi se
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 13:30:07
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Men gre pa že vse tolk na živce... K res sem toolk utrujena, ponoč nič ne spim... Čez dan sem že ko cunja. Ko pa moji mami omenim če ju lahko malo počuva, pa nima nikoli časa Ko rabite pomoč pa je ne dobite, kaj naredite Sploh ne vem kako naj se spočijem... Hm...ne znam povedat...se vrtim v tem krogu že en lep čas. Tut mi nimamo otrok kam dat Hvala Pomaga tut to da vem nisem sama Ah kje...čaki da še kolegica majana pride
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 13:31:14
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek no pri nas je tako, da jih imajo babice v varstvu dopoldan, popoldan so pri meni. tu ni debate. tudi jih nikoli ne prosim, če bi jih lahko popazile, ker moram to in to narest. kadar sem utrujena, nimam kakšne energije, potem mi je najlažje da kam gremo. na igrišču se ponavadi lahko spočijem. recimo. doma namreč pazim na oba, še kaj kuham, pospravljam, .... tam pa samo pazim na otroka. in tudi meni zrak zelooo paše. pa še malo potelovadim, zadiham, kakšen krog odtečem, ... No, verjamem da ko bom šla delat bom vsaj toliko stran od otrok da si jih bom pol fuuul želela videt popoldan Sicer pa vredu predlog. Smo dosti zunaj in je res lažje (no ja, Maja je ful živčen otrok in samo za njo letam)... Ampak spočijem se pa res ne Je pa itak zunanji zrak boljši kot pa mučenje ko želim mal zadremat pa nikak ne morem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 13:32:34
|
|
|
|
FLASK_A
|
O, Majana, kolegica Čak, čak, k boš mela dva, pol ne boš mogla kar z J. zaleč
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 13:35:43
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A O, Majana, kolegica Čak, čak, k boš mela dva, pol ne boš mogla kar z J. zaleč Pa ne jo strašit no. A veš kako ji punčke pašejo Majana dragica...sej takrat bo J ful s S-jem hou okol. In boš ti lahko sam s tamalim otročkom.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 23.8.2010 13:37:19
|
|
|
|
koala.cek
|
aja, dremanje - kaj je že to ? nikoli v življenju nisem hodila čez dan spat. niti na dopustih ne. jest se spočijem, če lahko dve uri v miru pospravljam. brez da hitim, kdaj se bo kdo zbudil. brez da pazim, kdo po balkonu pleza, kdo mi v skretu glavo tišči, kdo vodo v kopalnici odpira, kdo z barvicami po steni riše, kdo kable grize, stole meče, brez prismojenega riža na šporgetu, ....intd. to je zame milina.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?