|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 1. del
23.8.2010 13:09:27   
koala.cek
fleki - sem čist proti vsem vanishom intd...se mi zdi, da toliko kemije pa ne bom zmetala na našo kožo....me fleki nič ne motijo. vsaj vem, da so naravniuser posted image

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
23.8.2010 13:09:38   
majana79
živček, a si v kakem kokošjem kolektivu?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
23.8.2010 13:09:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Aja ledenka! WB! Koklo vas je pršlo nazaj? A maš kakega skritega potnika?

Živa, kaj te muči? Povej.

Kakega ilegalca?? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Upam da!!!

Mah ti sodelavci... Bolj se prlizujem in skušam na vsak način navezat kontakte in stike bolj se mi zdi, da me ne marajo... A je to zato k so večinoma gorenci?? Pa sm u Mengšu živela, zdej se mi pa vsi zdijo tok čudni user posted image

Najbolš da se zase brigam, ane? Pa še očitat mi ne bojo mogl nč  user posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 4778
23.8.2010 13:10:46   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Nekdo prodaja oblačila za fantka in je cca 70 kosov oblačil baje lepo ohranjenih 100€...a se vam zdi to velik?...sem gledala či bi vzela za T. sigurno je dost lepih stvari če je pa kaj takega bi mel pa za doma ker ma tud mal stvari?

najprej bi vprašala kaj je teh 70 kosov, tko k je maja napisala

pa vsi nimajo lih enakih pojmov kaj je dobro ohranjeno

za ene to pomeni samo da ni strgano user posted image

A koga motijo fleki? A ti misliš, da boš dobila za punčko vse snežno belo od mene user posted image user posted image

ja itak, halo user posted image user posted image

J. nima nikjer nobenga fleka

a ne znaš odstranjevalcev madežev uporabljat al kaj

tale je ful dobr pa poceni user posted image

user posted image

No dej kupi mi. Pri nas tega ni. Vsaj vidla nisem.

Čakam že 100 let na nek odstranjevalec, ki ga uporabljajo v nekem švicarskem hotelu. Pa kr ne more priromat od lj do nas. Hudiča ej.

No dej mi bejž tale opal pol kupit.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
23.8.2010 13:11:13   
koala.cek
živa - to je največja napaka. da se prilizuješ. opravi svoje delo in to je to. pejt domov. reci čau. adijo. brigaj se zase. in svojo rit. amen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
23.8.2010 13:11:25   
Anonimen

živček, a si v kakem kokošjem kolektivu?

Mah nisem ziher da je kriv kokošji kolektiv, ampak bolj to da me ne poznajo... Ma me tudi nočejo user posted image A niso bedni??? Le kdo pa mene ne mara??? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4781
23.8.2010 13:12:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

živa - to je največja napaka. da se prilizuješ. opravi svoje delo in to je to. pejt domov. reci čau. adijo. brigaj se zase. in svojo rit. amen.

Mah sej ne dobesedno, ampak se pa prslinim za malico in kako kavico, da glih ne samevam skoz.... user posted image A je preveč?

Neposredna povezava do sporočila: 4782
23.8.2010 13:13:48   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Nekdo prodaja oblačila za fantka in je cca 70 kosov oblačil baje lepo ohranjenih 100€...a se vam zdi to velik?...sem gledala či bi vzela za T. sigurno je dost lepih stvari če je pa kaj takega bi mel pa za doma ker ma tud mal stvari?

najprej bi vprašala kaj je teh 70 kosov, tko k je maja napisala

pa vsi nimajo lih enakih pojmov kaj je dobro ohranjeno

za ene to pomeni samo da ni strgano user posted image

A koga motijo fleki? A ti misliš, da boš dobila za punčko vse snežno belo od mene user posted image user posted image

ja itak, halo user posted image user posted image

J. nima nikjer nobenga fleka

a ne znaš odstranjevalcev madežev uporabljat al kaj

tale je ful dobr pa poceni user posted image

user posted image

No dej kupi mi. Pri nas tega ni. Vsaj vidla nisem.

Čakam že 100 let na nek odstranjevalec, ki ga uporabljajo v nekem švicarskem hotelu. Pa kr ne more priromat od lj do nas. Hudiča ej.

No dej mi bejž tale opal pol kupit.

Jst nucam unega iz Lidla. Je dober in poceni... Odstrani pa več ali manj vse. Samo prej je treba flekce oprat na roke, pol pa u stroj...

No vsaj tko so mene naučili... user posted image

< Sporočilo je popravil živa25 -- 23.8.2010 13:15:59 >

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 4783
23.8.2010 13:13:49   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Aja ledenka! WB! Koklo vas je pršlo nazaj? A maš kakega skritega potnika?

Živa, kaj te muči? Povej.

Kakega ilegalca?? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Upam da!!!

Mah ti sodelavci... Bolj se prlizujem in skušam na vsak način navezat kontakte in stike bolj se mi zdi, da me ne marajo... A je to zato k so večinoma gorenci?? Pa sm u Mengšu živela, zdej se mi pa vsi zdijo tok čudni user posted image

Najbolš da se zase brigam, ane? Pa še očitat mi ne bojo mogl nč  user posted image

Najbolš, da se zase držiš. Sej bo ščasoma. meni tudi ni glih všeč, da hoče nekdo bolj 'na silo' vzpostavit kontakt. Sicer sem pa jst taka, da ga načeloma prva vzpostavim s tanovimi. Če sm jst tanova, se pa zase držim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
23.8.2010 13:15:29   
Anonimen
Mah sej jst sem se tudi, ampak nisem glih 1. dan več user posted image

No bom od zdej naprej se sama zase brigala, pa bomo vidl če bo kej bolš user posted image   Do zdej nikoli nisem mela problemov s kolektivom... Sem se zmeri znašla user posted image   Mogoče je pa bolje, da se ne navežemo preveč, glede na to, da ne bom dolgo (predvidevam) user posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 4785
23.8.2010 13:15:43   
maja1488
Živa...aja viš, meni se ne da vsakega flekca na roke dol spirat. Kamoli da bi, ko se spravim dajat prat, vsako cunjo pogledala če je kej gor. Se mi zmeša.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
23.8.2010 13:16:43   
FLASK_A
Podpis pod Majo. Dobro si napisalauser posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
23.8.2010 13:17:10   
Anonimen

Živa...aja viš, meni se ne da vsakega flekca na roke dol spirat. Kamoli da bi, ko se spravim dajat prat, vsako cunjo pogledala če je kej gor. Se mi zmeša.

Do zadnje pikice enako mišljenje, kot sem ga jaz imela!!! Pol sem pa začela zaflekane cunce, ko Žigata preoblečem, posebi metat in zvečer jih zdrgnem in dam na lojtrco in ko dajem prat samo zagrabim zraven in je user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 4788
23.8.2010 13:17:35   
FLASK_A
Flekci? Kaj je to, mi tega ne poznamouser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
23.8.2010 13:19:45   
FLASK_A
Men gre pa že vse tolk na živce... K res sem toolk utrujena, ponoč nič ne spim... Čez dan sem že ko cunja. Ko pa moji mami omenim če ju lahko malo počuva, pa nima nikoli časauser posted image Ko rabite pomoč pa je ne dobite, kaj narediteuser posted image Sploh ne vem kako naj se spočijem...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
23.8.2010 13:22:14   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Men gre pa že vse tolk na živce... K res sem toolk utrujena, ponoč nič ne spim... Čez dan sem že ko cunja. Ko pa moji mami omenim če ju lahko malo počuva, pa nima nikoli časauser posted image Ko rabite pomoč pa je ne dobite, kaj narediteuser posted image Sploh ne vem kako naj se spočijem...

Hm...ne znam povedat...se vrtim v tem krogu že en lep čas. Tut mi nimamo otrok kam dat user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
23.8.2010 13:23:50   
FLASK_A

Hm...ne znam povedat...se vrtim v tem krogu že en lep čas. Tut mi nimamo otrok kam dat user posted image

Hvala user posted image Pomaga tut to da vem nisem samauser posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
23.8.2010 13:27:10   
koala.cek
no pri nas je tako, da jih imajo babice v varstvu dopoldan, popoldan so pri meni. tu ni debate. tudi jih nikoli ne prosim, če bi jih lahko popazile, ker moram to in to narest. kadar sem utrujena, nimam kakšne energije, potem mi je najlažje da kam gremo. na igrišču se ponavadi lahko spočijem. recimo. doma namreč pazim na oba, še kaj kuham, pospravljam, .... tam pa samo pazim na otroka. in tudi meni zrak zelooo paše. pa še malo potelovadim, zadiham, kakšen krog odtečem, ...

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
23.8.2010 13:27:14   
maja1488

Ah kje...čaki da še kolegica majana pride user posted image

user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
23.8.2010 13:29:36   
majana79

mi tut ne...

navadno potem zajamram in ju naženem ven, da se naspim za ene 2 urci al grem pa z J. spat

pa mamo nepolikano, nepospravljeno, neskuhano

pali mi se user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
23.8.2010 13:30:07   
majana79

Ah kje...čaki da še kolegica majana pride user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
23.8.2010 13:31:14   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek
no pri nas je tako, da jih imajo babice v varstvu dopoldan, popoldan so pri meni. tu ni debate. tudi jih nikoli ne prosim, če bi jih lahko popazile, ker moram to in to narest. kadar sem utrujena, nimam kakšne energije, potem mi je najlažje da kam gremo. na igrišču se ponavadi lahko spočijem. recimo. doma namreč pazim na oba, še kaj kuham, pospravljam, .... tam pa samo pazim na otroka. in tudi meni zrak zelooo paše. pa še malo potelovadim, zadiham, kakšen krog odtečem, ...

No, verjamem da ko bom šla delat bom vsaj toliko stran od otrok da si jih bom pol fuuul želela videt popoldanuser posted image

Sicer pa vredu predlog. Smo dosti zunaj in je res lažje (no ja, Maja je ful živčen otrok in samo za njo letam)... Ampak spočijem se pa res neuser posted image

Je pa itak zunanji zrak boljši kot pa mučenje ko želim mal zadremat pa nikak ne moremuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4797
23.8.2010 13:32:34   
FLASK_A
O, Majana, kolegica user posted image Čak, čak, k boš mela dva, pol ne boš mogla kar z J. zaleč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
23.8.2010 13:35:43   
maja1488

O, Majana, kolegica user posted image Čak, čak, k boš mela dva, pol ne boš mogla kar z J. zaleč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ne jo strašit no. A veš kako ji punčke pašejo user posted image

Majana dragica...sej takrat bo J ful s S-jem hou okol. In boš ti lahko sam s tamalim otročkom.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
23.8.2010 13:37:19   
koala.cek
aja, dremanje - kaj je že to ? nikoli v življenju nisem hodila čez dan spat. niti na dopustih ne. jest se spočijem, če lahko dve uri v miru pospravljam. brez da hitim, kdaj se bo kdo zbudil. brez da pazim, kdo po balkonu pleza,  kdo mi v skretu glavo tišči, kdo vodo v kopalnici odpira, kdo z barvicami po steni riše, kdo kable grize, stole meče, brez prismojenega riža na šporgetu, ....intd. to je zame milina. user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?