Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja - strah poroda Kaj te bo strah, saj že znaš . Vem, pa bolijo popadki - če je z otrokom vse OK Če brca in so ga pogledali, pa nič nenavadnega našli, potem je ok. Se pa res umirijo zadnji dan ali kak dan prej. Ja, sam ne da pa se vsega vidt prek UZ, to mi je tud dr. rekel, pa ker imam preveč plodovnice, ki je lahko znak marsičesa... - če je res velik, kako bom to ven spravla Ma, noben še ni not ostal, pravijo. Če ne bo šlo po normalni poti, ti ga bojo pa ven vzeli. Ampak po moje ne bo treba, saj tadrugič se stvari hitreje odpirajo in je večinoma lažje. Pa tudi tele meritve so zlo tko tko - saj veš, kako so meni skoraj az 1 kilo kiksnili! Toliko se pa v tistih 3 dneh ni mogla zredit... Ja, tudi to vem, samo psihično se pripravljam na veliko dete, če bo pa manjše, pa sploh super, bo šlo lažje ven...na CR pa čakajo do zadnjega, prej bojo mene vso prerezal, kot pa CR nardil. - kaj me čaka jutri? Amnio ali pa že kar porod. v vsakem primeru boš vedela, kako je z otrokom. Ja, tudi to vem Sam tko, kakšen porod, kako bojo sprožil, spodaj me vse boli, če me kdo kaj dreza in teh bezavčkov mam jest dost. - jutri amnia Ti nič ne zavidam, ampak baje dostikrat to sproži porod - svetla točka...To je že tretja amnia, če bi mi kaj sprožlo bi mi že...pri meti sem imela 4 amnie, pa sem bila vedno samo za 1 prst odprta. - težko že nosim Tudi verjamem. Ampak zdaj zdaj bo konec, maksimalno še par dni, pa bo. - bom šivana? Ne boš, 2. navadno nismo šivane. Ja pri meti sem bila, pričakujem, da bom zdej tud, če pa nam pa tolk boljš. - a bo medved z mano? Zakaj za vraga ne bi bil? Itak, da bo! A prvič ni bil? Ne prvič ga ni bilo. Baterija fuč, pa šlo je vse tko na hitr, ko sem ga iz P telefona klicala, se ni takoj javil, ker je spal, jst pa popadek dobila in sem fu***a telefon, predihala pol sm pa itak čez 3 popadke rodila...so me pa v P mal zeznili...ker so rekli, da itak še nam rodila, da mi bojo nasledni dan al pa še kasnej umetne dal...in valda ni noben prčakval... Kam pa gre jutri tvoj medo? Zakaj on ne more met tamale? Pri nas imamo tretjo košnjo. Še najaraje vidim, da jo imam moja mami, ker j res pedena tko kot je treba.
|