![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 21.8.2010 21:11:23
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Evo, Filip je ugledal luč sveta. Vse dobro mu želimo. Juhej! A je okoli vas tudi polno nosečnic? Sestrična, 2 najboljši priajteljici , ena je ravnokar rodila ... mali Filip welcome nč nosečk razen plohce
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 21.8.2010 21:12:59
|
|
|
|
Zvezdica
|
no pa še meto mam v pondelk k dr. za peljat, še kar driska, mislim, saj ne teče kar od nje...samo smrdi po kislem, ne je...nekaj more bit narobe...pa naj jo pogleda... meta ja plohca, ziher sta se zmenili
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 21.8.2010 21:38:45
|
|
|
|
Najki
|
Sem dajala perilo prat in ko je bilo ze vse not, sem ugotovila, da nimam listicev za lovljenje barve, not pa rdece perilo pa par novih cot, ki ful barvo puscajo. Pa sem ob pol osmih letela na rudnik po te listice, mislila da je do osmih odprto, opravila nakupe do osmih in sele pogruntala, da je do 9ih odprto . Zdej dam mulcka spat, pol pa peljem dragega na vlak za Francijo . Jutri se grem verjetno kam kopat z mojimi, sam se ne vem kam se mislijo dat. Kje se kupi tiste plavalne tampone? Ce gremo slucajno v bazen... Soncek cestitke Filipu in starsema . Plohca kolk si zdej cez rok? Kdaj mas naslednjic pregled? Upam da pogruntajo, kaj je Meti, ksne vrocine nima? Kaj pa ves mogoce bo pa ta tvoja cimra prezgodi rodila, sam zato, da bosta spet cimri . Al pa ti zato zavlacujes .
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 21.8.2010 21:47:24
|
|
|
|
mimi30
|
ne morš belivat, zdej sva pa spet obe noseči...čeprav ona ima rok, čez dobr mesec... mogoč še ti kak teden počakaš, ona pa mal prej pride in bosta še enkrat skup v P. ma sem se dans spomnila kak so nam prvič v materinski šoli razlagali, da naj vfeč stvari naprej nakuhamo in v malih količinah v skrinjo damo, da bomo potem po porodu samo ven jemale in odtajevale....in na mojo teto, ki stricu vedno, ko kam gre pripravi za vsak dan posebej v posodice in še gor vse napiše ....Ploha, da nena ki ti medvedu obrokce pripravljaš in zato nimaš časa mimi in zvezdica meni je itak grozno tole s stanovanje. vsaka vam čast...mene bi živci izdali na začetku je bila kr kriza, zdaj sva pa že kr kul se mi zdi ...noben se več kej preveč ne sekira, razen v trenutku, ko se soočiš s problemom, drgač pa živimo tle in smo zadovoljni, da imamo kje bit in to še zastojn (no mal nas jezi, ker bomo mogli spet olje za kurt nabavit )....baje so tri družine z malim otrokom, ki bodo konec osmega meseca na cesti, takrat pa blok še ziher ne bo fertik....moj je glih dans rekel, da sam upa, da kje tip oz. firma ne gre še v kak stečaj pol pa smo v buli moj je imel včeraj kolesarski podvig ....po treh letih nobene resne ture, se je podal iz mb čez pohorje do sl.gradca....no danes si malo z ice power mišice maže Evo, Filip je ugledal luč sveta. Vse dobro mu želimo. Juhej! čestitke ja, okol mene jih je tud kr neki meta najki, po moje da v lekarni al pa kr v kakšnem DM-u, tam imajo vsega boga
|
|
[Brisano sporočilo] 21.8.2010 21:54:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 21.8.2010 22:34:21
|
|
|
|
Ploha
|
najki: jutri bom 9 dan čez rok...meto sem 9 dan čez rok rodila...nasledni pregled v ponedeljek...sam če se bo otrok tako slabo premikal, se grem kar jutr pokazat....res mirno v trebuhu... meta nima vročine...a je lahko driska, pa da ne je od padca na glavo?? mrbit mal čudn vprašanje... mimi: no coment obrokce ne bo kar tašča kuhala...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 22.8.2010 8:39:23
|
|
|
|
Ploha
|
dan.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 22.8.2010 9:10:03
|
|
|
|
Zvezdica
|
Dan spali smo do pol osmih Tamalček je včeraj zaspal pred sedmo in se enkrat ponoči zbudil,ampak je potem spal. Kr k sebi ne pridem Plohca, a si pospravila hišo? A ima meta še drisko? Naš driska ko dobiva zobe, pa tud vonj ni fajn. Aja, glede zob, mi jih imamo zdaj skupno 18. Zgornji petki počasi prebijata ven, spodnjih pa še ni videt. Upam, da bosta kmalu pa da se zaključi ta šit z zobki. Mene čaka stanovanje, no mi2 z mojim t oskupaj popedeneva in je tolk hitreje. Ampak moram en dan okna spucat, pa vrata...pa uno zadevo za parket moram kupit. Neko spešl, k ga namažeš in je parket kot nov. Ampak zdaj ni čas za tole.
< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 22.8.2010 9:12:00 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 22.8.2010 9:21:39
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica Dan dan spali smo do pol osmih Tamalček je včeraj zaspal pred sedmo in se enkrat ponoči zbudil,ampak je potem spal. Kr k sebi ne pridem vau!!! naj kar ostane tako Plohca, a si pospravila hišo? A ima meta še drisko? Naš driska ko dobiva zobe, pa tud vonj ni fajn. Aja, glede zob, mi jih imamo zdaj skupno 18. Zgornji petki počasi prebijata ven, spodnjih pa še ni videt. Upam, da bosta kmalu pa da se zaključi ta šit z zobki. naš tudi Mene čaka stanovanje, no mi2 z mojim t oskupaj popedeneva in je tolk hitreje. Ampak moram en dan okna spucat, pa vrata...pa uno zadevo za parket moram kupit. Neko spešl, k ga namažeš in je parket kot nov. Ampak zdaj ni čas za tole. niia a vi boste tud počasi zibali? Pri nas je tud nekaj mimi pravo kalvarijo imate s tem stanovanjem , zdaj potrebuješ res eno goro potrpljenja in mirnih živcev sonček bom jaz tud poskusla ta kruh enkrat, ko bo čas, sem si shranila recept Leo dan bo danes, izkoristite ga!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.8.2010 10:19:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 22.8.2010 12:20:31
|
|
|
|
ronja
|
plohca, brez skrbi, še noben ni not ostal, so meni rekli mimi, zrihtaj stanovanje! khurde, jaz bi jo na tvojem mestu verjetno imela kar doma, ampak ne vem, kako je s to birokracijo... Še ena tipka na račkotu je odšla v Honduras... Nimava ne ž ne c ne enter tipke. NO, saj v bistvu jih že dolgo ni, samo na c je zdaj šel še gumjasti nastavek dol, tako da je sploh zanimivo tipkat...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 22.8.2010 13:04:48
|
|
|
|
Najki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha najki: jutri bom 9 dan čez rok...meto sem 9 dan čez rok rodila...nasledni pregled v ponedeljek...sam če se bo otrok tako slabo premikal, se grem kar jutr pokazat....res mirno v trebuhu... meta nima vročine...a je lahko driska, pa da ne je od padca na glavo?? mrbit mal čudn vprašanje... mimi: no coment obrokce ne bo kar tašča kuhala... Sam se se premika a ne? Sej naj bi se umirili pred porodom. Drzim pesti da se kmalu cartate pa da bo dete prislo ven brez problemov. Po moje ne bo driske od padca na glavo. Bi bile lahko slabosti pa dolgo spanje pa brez apetita in driska kvecjemu posledica tega. Jaz sem se pred pol ure totalno zbruhala, ko sem spila nek ice tea... Pa sem ga ze vceraj BP, danes pa sem vse ven spravila in mi ni bilo nic slabo pred tem pa tudi nobenih drugih simptomov nimam. Upam da pri tem ostane in mi samo caj ni pasal. Nisem pa vceraj zaspala do pol stirih zjutraj, mali se je pa on pol sedmih zbudil in zacel jokat za ocijem . Potem je zaspal nazaj in sva malo potegnila. Sicer pa pospravljam gore perila v stroj in iz stroja, pa ce ne bo ratala prevec savna, bom eno generalko nardila. Sam imam ze od jutra 27 stopinj tukaj...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 22.8.2010 13:14:32
|
|
|
|
Zvezdica
|
zvezdica, katera zadeva za parket je to? ne vem kako se ji reče, se pa prodaja v trgovini s parketom na brezovici. Grem naslednji teden po to, ena flaška stane cca 22€, ne vem za kolk metrov je, uglavnem, ko bom izvedela ti poročam. Je pa tko da se s tem namaže, pol poa vsaj za ene 3 ure ven iz stanovanja, ker smrdi tko kot lak. Ko sprobam pridi pogledat:) Za O . Sicer pa pospravljam gore perila v stroj in iz stroja, pa ce ne bo ratala prevec savna, bom eno generalko nardila. Sam imam ze od jutra 27 stopinj tukaj... enako, pa še tolk mam za likat. glede savne, pa ZNANO:)
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 22.8.2010 13:23:47
|
|
|
|
Najki
|
Se dobro, da jaz ne rabim likat . Me pa to caka, ko bom obdelala Janove male cunjice za dojencka. Sva koncno kupila svojo desko in likalnik, imajo Bosch likalnik v Merkurju v akciji, na njihovo kartico je znizan iz 84 na 53 EUR. Sam sprobala ga pa se nisem .
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 22.8.2010 13:32:13
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najki Se dobro, da jaz ne rabim likat . Me pa to caka, ko bom obdelala Janove male cunjice za dojencka. Sva koncno kupila svojo desko in likalnik, imajo Bosch likalnik v Merkurju v akciji, na njihovo kartico je znizan iz 84 na 53 EUR. Sam sprobala ga pa se nisem . ma sej verjetno tudi jast ne bi rabila, ker dam iz sušilca ven, pa vse zložim... sam kaj pa vem. Men moj reče da sem nora.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 22.8.2010 13:52:15
|
|
|
|
ronja
|
Men moj reče da sem nora. On te najboljše pozna
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 22.8.2010 14:37:15
|
|
|
|
sonček33
|
Bili v hribih. Pojedli. Se naspali. Gremo na kolo. Se beremo zvečer.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 22.8.2010 15:15:01
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Bili v hribih. Pojedli. Se naspali. Gremo na kolo. Se beremo zvečer. pridni. Mi že bili zunaj, zdaj gremo spet :)
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 22.8.2010 17:19:53
|
|
|
|
kiara24
|
evo da se vam malo javim.... s klaro sva se potepali ker sva bili brez očija.... mene je malček strah, ker me nekaj spika po sp. delu trebuha, pa če se malo pritisnem me tam zaboli, samo zanimivo mi je pa to, ko grem na blato se vse skupaj umiri, saj se potem čez čas spet pojavi samo vseeno. Ne vem če ne grem jutri za vsak slučaj do DR. ker me je res strah, da nebi bilo kaj narobe. v gl. moj in Klara sta šla na sladoled, jaz pa počivam, da ne bom pretiraval že tako je bilo dovolj te dni. Ploha- vidim da si še med nami. No jaz če se nebi tako premikal oz. kako že 10krat pol bi šla v P previt če je vse kul. Ne vem več ka j vse sem prebrala. Grem počivat.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 22.8.2010 17:28:09
|
|
|
|
Zvezdica
|
ne je malček strah, ker me nekaj spika po sp. delu trebuha, pa če se malo pritisnem me tam zaboli, samo zanimivo mi je pa to, ko grem na blato se vse skupaj umiri, saj se potem čez čas spet pojavi samo vseeno. Ne vem če ne grem jutri za vsak slučaj do DR. ker me je res strah, da nebi bilo kaj narobe. počivaj. Resno, laho da je samo prebava,ampakče nizko nosiš počivaj. Itaq da bo vse kul. Samo kljub vsemu počivaj.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 22.8.2010 18:09:06
|
|
|
|
Ploha
|
sem srčka poslušala, tako da je še živo dete, pa tudi pobrca, sem pa tja...samo res malo... sem pa danes šla že 2x na wc, mrde se kej prštimuje....upam! kiara: če bi jst gledala točno tistih 10x na dan, bi bla lahko vsak dan in pri meti in pri temu zdej v P na CTG-ju...ker meta je bla ultra mirna, ta zdej se je pa zdejle zadnje dni ful umiril...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 22.8.2010 18:43:58
|
|
|
|
ronja
|
pa tudi pobrca, sem pa tja...samo res malo... Baje se zadnje dni, tik pred porodom, umirijo. Upam, da res in boš kmalu pestovala svojo 2. štručko .
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 22.8.2010 19:21:23
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja pa tudi pobrca, sem pa tja...samo res malo... Baje se zadnje dni, tik pred porodom, umirijo. Upam, da res in boš kmalu pestovala svojo 2. štručko . kmal jo bom... sam kaj mi pa psiha dela, je pa za znort..res namest v P bom v psihiatrični pristala...ne grem se več...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 22.8.2010 19:23:46
|
|
|
|
sonček33
|
sam kaj mi pa psiha dela, je pa za znort..res namest v P bom v psihiatrični pristala...ne grem se več... Plohca, te sje strah al živčki pač tako na splošno ?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 22.8.2010 19:33:12
|
|
|
|
ronja
|
ja, saj vem, da jo boš kmalu - želim ti pač čim prej - ko boš psihično pripravljena, seveda . Kaj te muči? Tašča št. 1, 2, medved ali kaj 3.?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.