|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
21.8.2010 21:11:23   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Evo, Filip je ugledal luč sveta. Vse dobro mu želimo. Juhej!

A je okoli vas tudi polno nosečnic? Sestrična, 2 najboljši  priajteljici , ena je ravnokar rodila ...

mali Filip welcomeuser posted image

nč nosečk razen plohceuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
21.8.2010 21:12:59   
Zvezdica

no pa še meto mam v pondelk k dr. za peljat, še kar driska, mislim, saj ne teče kar od nje...samo smrdi po kislem, ne je...nekaj more bit narobe...pa naj jo pogleda...

meta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja plohca, ziher sta se zmeniliuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
21.8.2010 21:38:45   
Najki
Sem dajala perilo prat in ko je bilo ze vse not, sem ugotovila, da nimam listicev za lovljenje barve, not pa rdece perilo pa par novih cot, ki ful barvo puscajo. Pa sem ob pol osmih letela na rudnik po te listice, mislila da je do osmih odprto, opravila nakupe do osmih in sele pogruntala, da je do 9ih odprto user posted image . Zdej dam mulcka spat, pol pa peljem dragega na vlak za Francijo user posted image . Jutri se grem verjetno kam kopat z mojimi, sam se ne vem kam se mislijo dat. Kje se kupi tiste plavalne tampone? Ce gremo slucajno v bazen...

Soncek cestitke Filipu in starsema user posted image .

Plohca kolk si zdej cez rok? Kdaj mas naslednjic pregled?
Upam da pogruntajo, kaj je Meti, ksne vrocine nima?
Kaj pa ves mogoce bo pa ta tvoja cimra prezgodi rodila, sam zato, da bosta spet cimri user posted image . Al pa ti zato zavlacujes user posted image .

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
21.8.2010 21:47:24   
mimi30
ne morš belivat, zdej sva pa spet obe noseči...čeprav ona ima rok, čez dobr mesec...

mogoč še ti kak teden počakaš, ona pa mal prej pride in bosta še enkrat skup v P.user posted image
ma sem se dans spomnila kak so nam prvič v materinski šoli razlagali, da naj vfeč stvari naprej nakuhamo in v malih količinah v skrinjo damo, da bomo potem po porodu samo ven jemale in odtajevale....in na mojo teto, ki stricu vedno, ko kam gre pripravi za vsak dan posebej v posodice in še gor vse napišeuser posted image ....Ploha, da nena ki ti medvedu obrokce pripravljašuser posted image user posted image in zato nimaš časauser posted image

mimi in zvezdica meni je itak grozno tole s stanovanje. vsaka vam čast...mene bi živci izdali

na začetku je bila kr kriza, zdaj sva pa že kr kul se mi zdiuser posted image ...noben se več kej preveč ne sekira, razen v trenutku, ko se soočiš s problemom, drgač pa živimo tle in smo zadovoljni, da imamo kje bit in to še zastojn (no mal nas jezi, ker bomo mogli spet olje za kurt nabavituser posted image )....baje so tri družine z malim otrokom, ki bodo konec osmega meseca na cesti, takrat pa blok še ziher ne bo fertik....moj je glih dans rekel, da sam upa, da kje tip oz. firma ne gre še v kak stečaj pol pa smo v buli

moj je imel včeraj kolesarski podviguser posted image ....po treh letih nobene resne ture, se je podal iz mb čez pohorje do sl.gradca....no danes si malo z ice power mišice mažeuser posted image

Evo, Filip je ugledal luč sveta. Vse dobro mu želimo. Juhej!

čestitkeuser posted image

ja, okol mene jih je tud kr neki user posted image

meta user posted image user posted image user posted image

najki, po moje da v lekarni al pa kr v kakšnem DM-u, tam imajo vsega boga

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
   [Brisano sporočilo]
21.8.2010 21:54:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1555
21.8.2010 22:34:21   
Ploha
najki: jutri bom 9 dan čez rok...meto sem 9 dan čez rok rodila...nasledni pregled v ponedeljek...sam če se bo otrok tako slabo premikal, se grem kar jutr pokazat....res mirno v trebuhu...

meta nima vročine...a je lahko driska, pa da ne je od padca na glavo?? user posted image mrbit mal čudn vprašanje...

mimi: no coment user posted image user posted image obrokce user posted image user posted image ne bo kar tašča kuhala...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
22.8.2010 8:39:23   
Ploha
dan.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
22.8.2010 9:10:03   
Zvezdica
Dan

spali smo do pol osmih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tamalček je včeraj zaspal pred sedmo in se enkrat ponoči zbudil,ampak je potem spal. Kr k sebi ne pridem user posted image

Plohca, a si pospravila hišo? A ima meta še drisko?  Naš driska ko dobiva zobe, pa tud vonj ni fajn. Aja, glede zob, mi jih imamo zdaj skupno 18. Zgornji petki počasi prebijata ven, spodnjih pa še ni videt. Upam, da bosta kmalu pa da se zaključi ta šit z zobki.

Mene čaka stanovanje, no mi2 z mojim t  oskupaj popedeneva in je tolk hitreje. Ampak moram en dan okna spucat, pa vrata...pa uno zadevo za parket moram kupit. Neko spešl, k ga namažeš in je parket kot nov. user posted image Ampak zdaj ni čas za tole.

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 22.8.2010 9:12:00 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
22.8.2010 9:21:39   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Dan

danuser posted image user posted image

spali smo do pol osmih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tamalček je včeraj zaspal pred sedmo in se enkrat ponoči zbudil,ampak je potem spal. Kr k sebi ne pridem user posted image

vau!!!user posted image user posted image user posted image user posted image naj kar ostane takouser posted image

Plohca, a si pospravila hišo? A ima meta še drisko?  Naš driska ko dobiva zobe, pa tud vonj ni fajn. Aja, glede zob, mi jih imamo zdaj skupno 18. Zgornji petki počasi prebijata ven, spodnjih pa še ni videt. Upam, da bosta kmalu pa da se zaključi ta šit z zobki.

naš tudi

Mene čaka stanovanje, no mi2 z mojim t  oskupaj popedeneva in je tolk hitreje. Ampak moram en dan okna spucat, pa vrata...pa uno zadevo za parket moram kupit. Neko spešl, k ga namažeš in je parket kot nov. user posted image Ampak zdaj ni čas za tole.

niia a vi boste tud počasi zibali?user posted image

Pri nas je tud nekaj user posted image

mimi pravo kalvarijo imate s tem stanovanjemuser posted image , zdaj potrebuješ res eno goro potrpljenja in mirnih živcev

sonček bom jaz tud poskusla ta kruh enkrat, ko bo čas, sem si shranila recept

Leo dan bo danes, izkoristite ga!!!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
   [Brisano sporočilo]
22.8.2010 10:19:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu farfala)
  Neposredna povezava do sporočila: 1560
22.8.2010 12:20:31   
ronja
plohca, brez skrbi, še noben ni not ostal, so meni rekliuser posted image

mimi, zrihtaj stanovanje!

khurde, jaz  bi jo na tvojem mestu verjetno imela kar doma, ampak ne vem, kako je s to birokracijo...

Še ena tipka na račkotu je odšla v Honduras... Nimava ne ž ne c ne enter tipke. NO, saj v bistvu jih že dolgo ni, samo na c je zdaj šel še gumjasti nastavek dol, tako da je sploh zanimivo tipkat...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
22.8.2010 13:04:48   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

najki: jutri bom 9 dan čez rok...meto sem 9 dan čez rok rodila...nasledni pregled v ponedeljek...sam če se bo otrok tako slabo premikal, se grem kar jutr pokazat....res mirno v trebuhu...

meta nima vročine...a je lahko driska, pa da ne je od padca na glavo?? user posted image mrbit mal čudn vprašanje...

mimi: no coment user posted image user posted image obrokce user posted image user posted image ne bo kar tašča kuhala...

Sam se se premika a ne? Sej naj bi se umirili pred porodom. Drzim pesti da se kmalu cartate pa da bo dete prislo ven brez problemov.
Po moje ne bo driske od padca na glavo. Bi bile lahko slabosti pa dolgo spanje pa brez apetita in driska kvecjemu posledica tega.

Jaz sem se pred pol ure totalno zbruhala, ko sem spila nek ice tea... Pa sem ga ze vceraj BP, danes pa sem vse ven spravila in mi ni bilo nic slabo pred tem pa tudi nobenih drugih simptomov nimam. Upam da pri tem ostane in mi samo caj ni pasal.
Nisem pa vceraj zaspala do pol stirih zjutraj, mali se je pa on pol sedmih zbudil in zacel jokat za ocijem user posted image . Potem je zaspal nazaj in sva malo potegnila.

Sicer pa pospravljam gore perila v stroj in iz stroja, pa ce ne bo ratala prevec savna, bom eno generalko nardila. Sam imam ze od jutra 27 stopinj tukaj...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
22.8.2010 13:14:32   
Zvezdica
zvezdica, katera zadeva za parket je to?

ne vem kako se ji reče, se pa prodaja v trgovini s parketom na brezovici. Grem naslednji teden po to, ena flaška stane cca 22€, ne vem za kolk metrov je, uglavnem, ko bom izvedela ti poročam. Je pa tko da se s tem namaže, pol poa vsaj za ene 3 ure ven iz stanovanja, ker smrdi tko kot lak. Ko sprobam pridi pogledat:)

Za O user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sicer pa pospravljam gore perila v stroj in iz stroja, pa ce ne bo ratala prevec savna, bom eno generalko nardila. Sam imam ze od jutra 27 stopinj tukaj...

enako, pa še tolk mam za likat. glede savne, pa ZNANO:)

i belive i can fly....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
22.8.2010 13:23:47   
Najki
Se dobro, da jaz ne rabim likat user posted image . Me pa to caka, ko bom obdelala Janove male cunjice za dojencka. Sva koncno kupila svojo desko in likalnik, imajo Bosch likalnik v Merkurju v akciji, na njihovo kartico je znizan iz 84 na 53 EUR. Sam sprobala ga pa se nisem user posted image .

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
22.8.2010 13:32:13   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Najki

Se dobro, da jaz ne rabim likat user posted image . Me pa to caka, ko bom obdelala Janove male cunjice za dojencka. Sva koncno kupila svojo desko in likalnik, imajo Bosch likalnik v Merkurju v akciji, na njihovo kartico je znizan iz 84 na 53 EUR. Sam sprobala ga pa se nisem user posted image .

ma sej verjetno tudi jast ne bi rabila, ker dam iz sušilca ven, pa vse zložim... sam kaj pa vem. Men moj reče da sem nora. user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
22.8.2010 13:52:15   
ronja
Men moj reče da sem nora.

On te najboljše poznauser posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
22.8.2010 14:37:15   
sonček33
Bili v hribih.
Pojedli.
Se naspali.
Gremo na kolo.
Se beremo zvečer.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
22.8.2010 15:15:01   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Bili v hribih.
Pojedli.
Se naspali.
Gremo na kolo.
Se beremo zvečer.

pridni. Mi že bili zunaj, zdaj gremo spet :)

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
22.8.2010 17:19:53   
kiara24
evo da se vam malo javim.... s klaro sva se potepali ker sva bili brez očija....

mene je malček strah, ker me nekaj spika po sp. delu trebuha, pa če se malo pritisnem me tam zaboli, samo zanimivo mi je pa to, ko grem na blato se vse skupaj umiri, saj se potem čez čas spet pojavi samo vseeno. Ne vem če ne grem jutri za vsak slučaj do DR. ker me je res strah, da nebi bilo kaj narobe.

v gl. moj in Klara sta šla na sladoled, jaz pa počivam, da ne bom pretiraval že tako je bilo dovolj te dni.

Ploha- vidim da si še med nami. No jaz če se nebi tako premikal oz. kako že 10krat pol bi šla v P previt če je vse kul.

Ne vem več ka j vse sem prebrala.

Grem počivat.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
22.8.2010 17:28:09   
Zvezdica
ne je malček strah, ker me nekaj spika po sp. delu trebuha, pa če se malo pritisnem me tam zaboli, samo zanimivo mi je pa to, ko grem na blato se vse skupaj umiri, saj se potem čez čas spet pojavi samo vseeno. Ne vem če ne grem jutri za vsak slučaj do DR. ker me je res strah, da nebi bilo kaj narobe.

počivaj. Resno, laho da je samo prebava,ampakče nizko nosiš počivaj. Itaq da bo vse kul. Samo kljub vsemu počivaj.

i belive i can fly....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
22.8.2010 18:09:06   
Ploha
sem srčka poslušala, tako da je še živo dete, pa tudi pobrca, sem pa tja...samo res malo...

sem pa danes šla že 2x na wc, mrde se kej prštimuje....upam!

kiara: če bi jst gledala točno tistih 10x na dan, bi bla lahko vsak dan in pri meti in pri temu zdej v P na CTG-ju...ker meta je bla ultra mirna, ta zdej se je pa zdejle zadnje dni ful umiril...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
22.8.2010 18:43:58   
ronja
pa tudi pobrca, sem pa tja...samo res malo...

Baje se zadnje dni, tik pred porodom, umirijo. Upam, da res in boš kmalu pestovala svojo 2. štručkouser posted image .

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
22.8.2010 19:21:23   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

pa tudi pobrca, sem pa tja...samo res malo...

Baje se zadnje dni, tik pred porodom, umirijo. Upam, da res in boš kmalu pestovala svojo 2. štručkouser posted image .

kmal jo bom...

sam kaj mi pa psiha dela, je pa za znort..res namest v P bom v psihiatrični pristala...ne grem se več...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
22.8.2010 19:23:46   
sonček33
sam kaj mi pa psiha dela, je pa za znort..res namest v P bom v psihiatrični pristala...ne grem se več...

Plohca, te sje strah al živčki pač tako na splošno ?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
22.8.2010 19:33:12   
ronja
ja, saj vem, da jo boš kmalu - želim ti pač čim prej - ko boš psihično pripravljena, sevedauser posted image .

Kaj te muči? Tašča št. 1, 2, medved ali kaj 3.?

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Super ideje za pustni kostum
Če za svojega malčka še nimate pustnega kostuma in ste boste letos primorani malo poigrati doma, preverite odlične ideje...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.