ronja
|
Ma, ti napiši, sem vesela predlogov - samo kaj konkretnega veliko bolj pomaga - ne pa: nekaj moraš naredit: saj naredim: grem na operacijo, ker sicer bi ta zob slejkoprej fejst bolel in če bi bilo to med nosečnostjo, potem spet ne bi mogla nič naredit - torej ga je boljše zdaj ven vršt. kaj pa naj naredim, da bi se sinus prej pocajtal, ap ne vem. Prej se mi je mal spucal in se mi zdi, da je zdaj boljše - nič več ne krvavi in tudi diham lažje. je pa normalno, da mi ni vseeno, če ne morem normalno dihat in če boli - čeprav mi je oboje kirurg povedal, da bo tako (torej ni glih od mene kaj dosti odvisno...) Ne vem, ne znam bolj počivat, kot sem zdaj počivala: - prišla sem iz morja, kjer sem si res polnila baterije (ne rečem, da so do vrha polne, vsekakor pa ne utripajo več ), bilo je super, celo, ko smo bile same, sem bila super, fajn smo se mele, nobenih strašnih problemov, - shujšala nisem nič - niti na morju ko smo bile same niti zdaj med tem zobom, založila sem se z ogromno lučkami, da sem lahko kaj jedla že prvi dan (ker za navaden sladoled moraš bolj usta odpret, hehe, za lučko lahko pa čist mal;), - cel teden je lubi kuhal kosilo, včeraj zvečer sem malima naredila grisek (težko narediš manj), - hodila sem zgodaj spat in tudi danes sem 2x čez dan probala zaspat, recimo, pa mi ni ratalo - ok, malo zaradi bolečine, ampak očitno nisem tako zelo zmatrana, sicer bi ipak zaspala... - dala sem ju v vrtec in cel prejšnji teden in danes - ne delam nekega hudega gospodinjstva, glih tok, da sproti zrihtam, ampak nič ekstra težkega in ne teram non stop - in tudi nisem šla v službo, na kar sem sploh ponosna (niti jutri ne grem, ker mi dajo šive ven ob taki uri, da se mi ne splača več nikamor - ker se tam navadno kar čaka). Kaj lahko še naredim? Konkreten predlog. Vem, kaj meni psihično paše - meni paše ponoči ustvarjat - ampak če bom to delala, potem bom kvečjemu manj zdrava, ne pa bolj (to je bilo že večkrat preverjeno ). Razumem, da ti gre jamranje na živce in ti z veseljem naredim uslugo in neham, če mi daš konkreten predlog, ki bo pomagal . Dejansko tudi meni to namreč ni fajn.
|