|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
23.8.2010 13:48:32   
sonček33
rubica WB,  a ste uživali, kajne... Kako se počuitš? Dobimo kakšno fotko?

kiara, počivaj!

ploha, sem že na FB anpisala, prav smiliš se mi, ampak vse ob svojem času in vse bo ok

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
23.8.2010 13:48:36   
ronja
komplicira se zato, ker ti kompliciraš! če bi imela res dost, bi kaj zase nardila. ti pa 14 dni sam jamraš. sori, sam men je tu mač tole prebirat in te pol še tolažit. Če bi hotla bi kaj spremenila.

Pa saj sem! A nisem? Nisem nič ustvarjala 1 mesec, na morju sem si vsak dan, ko sta malidve spali, vzela dobro urco zase in šla plavat in sedet na obalo in je ful pasalo (ko je bil lubi z nami, samih pač ne morem pusti). Tamale sem dajala skoz v vrtec, zdaj ko sem bila na bolniški. Naspala sem se tudi. Ne vem, kaj bi sploh še lahko naredila? Konkreten predlog?

Pa zob bi bil del stene sinusa ne glede na to, kako spočita bi bila jaz, se mi zdi...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
23.8.2010 13:54:06   
sonček33
Q: katere copatke imajo vaši mulčki v vrtcu?

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
23.8.2010 14:40:35   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Q: katere copatke imajo vaši mulčki v vrtcu?

super fitke. Dobiš jih v massu, stanejo pa tam med 18 in 20 €. Jih imam raje kot cicban, ker imajo bolj prožen podplat.
Za doma sem spet naročila ene pri copatki.si, pa še ene robeezke ima (take kot te k smo jih do zdaj nosili).

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
23.8.2010 14:45:26   
Zvezdica
Ne vem, kaj bi sploh še lahko naredila? Konkreten predlog?

to pa ti jast ne bi znala svetovat. To mora vsak sam pri sebi ugotovit.
Za moje pojme moramo ljudje malo manj jamrat pa je svet lepši.  Ampak kot sem rekla, stvar vsakega posameznika.

i belive i can fly....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
23.8.2010 14:54:37   
sonček33
Zvezdica, hvala za odgovor.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
23.8.2010 15:09:38   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Zvezdica, hvala za odgovor.

user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
23.8.2010 15:12:40   
farfala
uf zvezdica ti si pa huda danes, meni  se pa zdi, da ronja kar upravičeno jamra, glede na to kaj se ji dogaja v ustih.

ronja kaj pa da bi se šla pokazat zdr., mogoče ti še lahko kaj pomagajouser posted image

ploha te jezi dete kaj?user posted image user posted image user posted image  Zdaj te je strah poroda, a kmalu ga boš zelo vesela. user posted image Upam, da bo luna naredila svoje. Strah, da bo kaj narobe z otrokom zna bit grozen, to poznamo vse, ne moreš bit 100% prepričan, dokler se otrok ne rodi. Ampak ti si mlada, zdrava, zdravo živiš, nič ne bo narobeuser posted image
Ne vem pa kaj vas toliko mučijo s to amniouser posted image , pri nas ni take prakse, a moraš kar pristat na to al kajuser posted image  Sem bila 10 dni čez rok pa je niso niti  enkrat omenili.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
23.8.2010 15:15:56   
farfala
rubica daj kakšno sliko goruser posted image , ti se počutiš dobro?

kiara kar kurjo kožo sem dobila, ko sem brala o padcu na glavo. malčki so postali drzni in pogumni pa se dogajajo take stvariuser posted image
Kako si danes?

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
23.8.2010 15:22:03   
Ploha
farfala: ne vem kaj delajo s to amnio...mislim, no saj tko zlo boleče ni, odvisno kdo dela..una zadnjič je kar direkt prav na hitr in grobo prste not zarila, da me je skor do stropa pognal user posted image in tko s prsti zagrabi MV pol pa vsej tisti gužvi porine še cev notr, da natkane skozi MV in nato da prste ven, takrat je olajšanje user posted image pogleda in je fertik...res je pa da se z amnio največ vidi...

bom že preživela...

če pa grem rodit zdej kmal, tko nima medved z mano kaj delat, ima očitno virozo, ki jo ima veliko kle okoli, vsi nekaj bruhajo in driskajo...in tak sploh nima bit zravn....sam upam, da se kaj ne nalezem...meta je pa tko v kranju...

ma po eni strani mi je še bolje, da se neham živcirat a bo al ne bo zravn, ker sem sita...

in zdej vozi mrvo domov, na sušilno pa mečeta tašči, on takrat sedi in počiva...

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
23.8.2010 15:49:33   
ronja
ronja kaj pa da bi se šla pokazat zdr., mogoče ti še lahko kaj pomagajo

Ja, sem že v čet. klicala mojo dr. Na žalost je delala ravno takrat, ko sem morala šibat po Ronjo, ker so me klicali iz vrtca, v petek pa ni delala. Danes dela popoldne, naročit se nisem mogla, tamalidve še spita... K drugim nočem it, ker nikoli nič ne ugotovijo, moja je pa res dobra, samo zelo malo dela, ker je tudi dir. doma in potem skoraj nič ni v ambulanti. Ampak kar je, pa dobro dela.

zvezdica, lej to je tako, kot če bi tebi nekdo rekel, da si sama kriva, da ti jajčniki ne delajo, pa da moraš nekaj spremenit... Včasih pa ne moreš spremenit svojega telesa - je, kakršno je, lahko samo najboljše iz tega izvlečeš (ti umetno oploditev, jaz operacijo, da dajo te osemke, ki delajo štalo, ven - čeprav je tebi umetna pustila posledice (kot si sama rekla, kile med drugim) in čeprav je meni operacija pustila posledice - nič od tega ne bo dolgoročno, je pa trenutno hudo zoprno - tako kot je bilo tebi in si tudi jamrala).
PS: pa tu sem manj kot 1 teden - v noči iz ned. na pon. smo se vrnili iz dopusta in sem sem se javila po operaciji - torej najprej v torek - težim komaj par dni, čeprav se tebi zdi že vsaj 14 dni.

ploha, nam so v mš rekli, da če se otrok ne premika in nas je strah, naj pojemo nekaj sladkega, pa malo pomigamo, da jih to dostikrat zbudi... Saj verjetno že veš to, samo za vsak slučaj.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
23.8.2010 16:22:13   
Zvezdica
uf zvezdica ti si pa huda danes, meni se pa zdi, da ronja kar upravičeno jamra, glede na to kaj se ji dogaja v ustih.

Ne nisem. Mah, narobe se razume kar napišem če ni v finem tonu.

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
23.8.2010 16:34:53   
Zvezdica
vezdica, lej to je tako, kot če bi tebi nekdo rekel, da si sama kriva, da ti jajčniki ne delajo, pa da moraš nekaj spremenit... Včasih pa ne moreš spremenit svojega telesa - je, kakršno je, lahko samo najboljše iz tega izvlečeš (ti umetno oploditev, jaz operacijo, da dajo te osemke, ki delajo štalo, ven - čeprav je tebi umetna pustila posledice (kot si sama rekla, kile med drugim) in čeprav je meni operacija pustila posledice - nič od tega ne bo dolgoročno, je pa trenutno hudo zoprno - tako kot je bilo tebi in si tudi jamrala).

moje težave in svoje ne primerjaj in niti pod razno jih ne izpostavljaj na forumu. Prvič ker niti pod razno nista primerljivi,
drugič popolnoma različni osebi sva. tko da če vprašaš, če si se
poboljšala, potem na to ne dobiš odgovora in pa čez pol ure jamraš pač dobiš pač tak odgovor. Prenesi, če ne ne sprašuj!

Kar se mojih težav tiče jih pusti primiru, ker nisi niti pod razno oseba, ki bi jih lahko omenjala. Ti pa svoje izspostavljaš!
Kar se mene tiče sva zaključili. 

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 23.8.2010 16:35:45 >

i belive i can fly....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
23.8.2010 16:36:09   
ronja
Ma, ti napiši, sem vesela predlogov - samo kaj konkretnega veliko bolj pomaga - ne pa: nekaj moraš naredit: saj naredim: grem na operacijo, ker sicer bi ta zob slejkoprej fejst bolel in če bi bilo to med nosečnostjo, potem spet ne bi mogla nič naredit - torej ga je boljše zdaj ven vršt. kaj pa naj naredim, da bi se sinus prej pocajtal, ap ne vem. Prej se mi je mal spucal in se mi zdi, da je zdaj boljše - nič več ne krvavi in tudi diham lažje. je pa normalno, da mi ni vseeno, če ne morem normalno dihat in če boli - čeprav mi je oboje kirurg povedal, da bo tako (torej ni glih od mene kaj dosti odvisno...)

Ne vem, ne znam bolj počivat, kot sem zdaj počivala:
- prišla sem iz morja, kjer sem si res polnila baterije (ne rečem, da so do vrha polne, vsekakor pa ne utripajo večuser posted image ), bilo je super, celo, ko smo bile same, sem bila super, fajn smo se mele, nobenih strašnih problemov,
- shujšala nisem nič - niti na morju ko smo bile same niti zdaj med tem zobom, založila sem se z ogromno lučkami, da sem lahko kaj jedla že prvi dan (ker za navaden sladoled moraš bolj usta odpret, hehe, za lučko lahko pa čist mal;),
- cel teden je lubi kuhal kosilo, včeraj zvečer sem malima naredila grisek (težko narediš manj),
- hodila sem zgodaj spat in tudi danes sem 2x čez dan probala zaspat, recimo, pa mi ni ratalo - ok, malo zaradi bolečine, ampak očitno nisem tako zelo zmatrana, sicer bi ipak zaspala...
- dala sem ju v vrtec in cel prejšnji teden in danes
- ne delam nekega hudega gospodinjstva, glih tok, da sproti zrihtam, ampak nič ekstra težkega in ne teram non stop
- in tudi nisem šla v službo, na kar sem sploh ponosna (niti jutri ne grem, ker mi dajo šive ven ob taki uri, da se mi ne splača več nikamor - ker se tam navadno kar čaka).

Kaj lahko še naredim? Konkreten predlog. Vem, kaj meni psihično paše - meni paše ponoči ustvarjat - ampak če bom to delala, potem bom kvečjemu manj zdrava, ne pa bolj (to je bilo že večkrat preverjenouser posted image ).

Razumem, da ti gre jamranje na živce in ti z veseljem naredim uslugo in neham, če mi daš konkreten predlog, ki bo pomagaluser posted image . Dejansko tudi meni to namreč ni fajn.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
23.8.2010 16:36:15   
Ploha
user posted image user posted image user posted image user posted image

nam komentirala...ker vem za kaj se gre user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
23.8.2010 16:37:54   
Ploha
u glavnem jem čoko banance...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
23.8.2010 16:39:50   
ronja
moje težave in svoje ne primerjaj in niti pod razno jih ne izpostavljaj na forumu. Prvič ker niti pod razno nista primerljivi,
drugič popolnoma različni osebi sva.

O tej težavi si ti pisala na tem forumu, zato sem tudi omenila - to sem zvedela prav tu. Nista primerljivi kar se tiče obsega, seveda ne. Sta pa obe taki, da ju ne moreva sami popravit - tu se verjetno strinjaš.

tko da če vprašaš, če si se
poboljšala, potem na to ne dobiš odgovora in pa čez pol ure jamraš pač dobiš pač tak odgovor. Prenesi, če ne ne sprašuj!

Prenesem lahko, samo mi potem povej, KAJ lahko naredim.Resno. meni se zdi, da sem zdaj ogromno počivala, vse sem si organizirala, da mi ne bi bilo treba nič delat zdaj. Zato rabim en konkreten nepristranski nasvet - in ga z veseljem dobim od tebe! Ne mi samo pametovat, ja, če bi ti poskrbela zase, te tvoje telo ne bi zafrkavalo v glavo. Saj vidiš, da tebe tudi tvoje kdaj. Na drugem področju, pa vendar te. Nobena od naju ni hotela, da je tako, pa je.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
23.8.2010 16:50:37   
ronja
nam komentirala...ker vem za kaj se gre

Potem pa še meni razloži - meni namreč ni čisto jasno, za kaj se gre. Lahko tudi na zs (če ne boš kam šibala prej;)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
23.8.2010 16:57:40   
Ploha
ah ronja pozab, mal mi dogaja dons user posted image user posted image

pa preveč časa imam, k je meta pri babici...mi prav paše mal pavze, da sem sama s sabo...super mi je...

jedla sama, delam kar čem,...ma super je...

bašem se s sladkarijami, dobr ni zdrav je pa okusno user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
23.8.2010 17:19:21   
ronja
tko da če vprašaš, če si se

Čaki, a si ti mislila, da sprašujem, če sem se poboljšala glede jamranja? Jaz sem namreč spraševala, če sem se poboljšala glede teranja - to se je nanašalo na to, da nisem šla v službo...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
23.8.2010 18:05:14   
Najki
Plohca fajn, da si mulcico pustila v varstvu, zdej se pa relaksiraj pa spocij. Upam samo, da ne dobis tudi ti tele virozice, ker to bo pa najmanj primeren cas.
Joj Ploha zdej mi ze dve strani sam sline izvabljas, k skos neki papcas, prejle sem bila prevec crknjena za kuhat al pa jest, sam tamalcka sem nafutrala, zdej se pa moj zelodec oglasa user posted image . BTW kako to mislis 2 tasci? (ocitno sem preskocila razlago)

Ja farfala tudi meni niso omenili amnio... Sem sla pa na ene 2 pregleda v Postojno, pa 8 dni cez rok sem rodila. Ful hecno se sploh zato, ker sem jim povedala, da bi rodila v vodi in bi morali ze zaradi tega pogledat plodovnico... Sam jaz res ne razumem, zakaj ne uporabljajo lubrikanta! Mene vedno tko na suho posilijo, da vse zvezde vidim pa se vse misice pokrcim, pol pa cukasto gledajo, zakaj se ne sprostim... Ne vem al naj s sabo lubrikant nosim al kva user posted image ?

Meni se ze cel popoldan makaron flajs lusta, zdej pa se ve s tem vn hodite... Danes sva sla zjutraj na upravo dragemu prepisat naslov v pasos, se je koooooncno preselil sem tudi uradno, upam da se bo poznalo pri vrtcu. Potem sva skocila v BTC in ob enih sva bila na Janovi kontroli, vse mu stima, jutri greva lahko vsak v svojo sluzbo. Aja pa tudi mene je ze minilo bolet od tistega padca. Zunaj je kazalo 33 stopinj, domov sem prisla popolnoma izmucena, sploh od savn v cakalnicah in mislim, da sem za 15min zaspala, mali je pa razgrajal. On je tudi spal samo po poti v avtu pa v cakalnici pri P user posted image . Sem ga morala zbudit za not in se pripravila na sireno, pa me je cisto sokiral, ko se je smejal pa igral na mizi. Neverjetno koliko bolj znosen je, ce ocija ni doma... Drgac mu pa skos neki tuli v glavo in zahteva, komandira prav za vse - za jest, za spat, za ven, pol pa oci gre, pa se ze po enem dnevu spremeni v angelcka user posted image user posted image .

Grem zdejle zelodec pomirit, pa itak bo ze cas za mulcka za vecerjat.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
23.8.2010 18:29:32   
Zvezdica
Prenesem lahko, samo mi potem povej, KAJ lahko naredim.Resno. meni se zdi, da sem zdaj ogromno počivala, vse sem si organizirala, da mi ne bi bilo treba nič delat zdaj. Zato rabim en konkreten nepristranski nasvet - in ga z veseljem dobim od tebe!

Vse se da, govorim iz lastnih izkušenj, sam to res ni tema z forum.

hočem sam povedat da je to dolgoročna stvar, že zadnjič ko si bila izmučena sem ti rekla, nehaj jamrat, spremeni kaj. ampak to niso spremembe, ki se zgodijo čez noč. To pomeni, da moraš miselnost spremenit. sej so ti že prej punce povedale. Nehaj se razdajat. Pa ne mislim na to, da delaš slabo,zase ja, zase delaš slabo, za druge je pa fajn če jim vse en k riti prinese.Sej vse že vemo,sam vedno moramo pri sebi sprejeti odločitev in potem dejansko začet tako živet.

i belive i can fly....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
23.8.2010 18:53:56   
ronja
Ok, če ni za forum, lahko tudi na ZS.

Sicer sem na morju precej razmišljala o tem, kar ste mi napisale zadnjič (predno sem šla na morje) in sem videla, da mate v veliko stvareh res prav. Eno je ziher to, da nisem imela nič časa zase - za nafilat baterije - in mi je to ful pasalo. Zdaj se trudim drugače stvari organizirat, ni pa to iz danes na jutri... Še ena stvar je ziher to, da so se moji bližnji dokaj navadili na to, da pač kdaj skup padem, ipd. in se noben več prav dosti zato ne sekira. To sem ravno včeraj povedala lubiju in se je strinjal, da res to dela, čeprav ni prav. Meni gre pa na živce jamrat pa težit (tko v reali), pa je potem sranje.
Tak da ni da ne bi razmišljala o tem ali delala kaj na tem - probavam prenest vse te zadeve (ala filanje baterij) v vsakdanje življenje, samo zdaj se ne vidi, ker mi glih nekam energija odteka na veliko (pač te nesrečne osmice).

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
23.8.2010 18:59:48   
*x*y*z*
No zgleda da so viroze povsod na sporedu. V petek je mali zbolel, v bistvu sem bolj sumila na zobe, mu je teklo iz nosa, v soboto je imel malo vročine, včeraj dober, jaz pa sem včeraj zbolela, nos, grlo, ponoči je blo grozno, danes sem malo boljše, zdej mi je pa ta mali začel bruhat in driskat user posted image zdej pa spi jst pa zraven dežuram

Ploha, ma ti res lepo skrbiš za tvojega dojenčka, k mu je tolko fajn pri tebi user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
23.8.2010 19:56:30   
Najki
XZY se ze veselim, da gre mali jutri v vrtec user posted image . Sam upam, da ne bo cez par dni spet z vnetim useskom okol hodil, ker mi res ne bo jasno... Ce dobi drisko in bruhanje bom se vesela, samo da ne bo ponovitev usesk. Ti pa angino dobila? Jaz sem mislila da jo bom tudi prejsnji teden, pa je slo hvalabogu mimo. Niso fajn tile temperaturni skoki. Pocartajte pa pozdravite se.

Aja danes sem skocila v Hofer, imajo neka otroska mila, tri barve v paketu pa gnetljiva so. Bom enega dala mulcku na bide, k skos hodi tja vodo odpirat, pa si bo mogoce se kdaj sam roke umil user posted image . Pa mango imajo za enih 70 centov na kos!

Mulcku dam se zadnjo dozo AB pa ga spokam spat.

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.