Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 22.8.2010 22:47:46
|
|
|
|
tanci29
|
good evening laydies kako kaj? mi smo...super, bliža se čas popolne selitveee...ta vikend smo montirali pohištvo, sicer ga bo treba še kar nekaj naročit, ampak to potem ko bomo notri, da vidimo kako in kaj. smo imeli težave z vnosom, ker sem jest k se zmer križam kako si fol ne more zmert doma kaj jim gre v stanvanje, naročila postlo k je spodn konc u celem kosu 180x200 in valda ni šlo čez štenga k so zavite...tko da smo vlačli dve postelji čez balkon in je šlo na milimetr notri...uf sem bla čist iz sebe. sem hotla ta teden met tri dni dopusta da doma spakiram stvari in znosimo tja, pa je padlo v vodo ker ga ne dobim ..drug teden ga mam pa za erikovo uvajnje v novo skupino in nov vrtec, tko da ne bom nč nardila...upam da nam vseen ta teden rata zlifrat vse stvari u bevke...pol sva pa rekla da se bomo mi 4je nakonc z bicikli odpeljali v novi domek... morm se pohvalit da imamo tako lepoooo..men je tolk dobr da se kar sama hvalim ...no pa sej boste se prepričale in vidle na lastne učke, katere boste prišle k meni..danes nas je res zadel filing da to pa je res naš samo naš domek. zdej sploh k so spalnice opremljene, se nam je bilo kar težko odpeljat domov, ampak še malo pa res bo. malo mi je žal za erika ker bo imel čisto preveč novih stvari naenkrat. me pa tako stiska ker menja skupino da se že dva tedna tolčem po glavi zakaj smo ga prepisali. upam da se bo lepo vpeljal in da ne bo prehudo zanjga...mah ja sem vam natroblezljala zdele... uglavnem MEJTE SE BARBARA-čestitke še enkrat za malega korenjaka, pa nej vam bo čimlepše v štiri
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.8.2010 7:22:05
|
|
|
|
Urša08
|
jutro
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.8.2010 7:28:08
|
|
|
|
Urša08
|
Pijem kavico in upam, da prime. Ma sem spala od pol desetih do 7 pa bi še kar. Je pa res da se skoz premetavam, pa wc in podobno . Včeraj sem jaz bolj malo naredila, sem bolj kot ne počivala. Bo treba danes nadoknaditi . Sjmm vidim da si bla spet pridna in si vse pocrkljala Barbarags veliko, veliko lepih trenutkov v štiri Kolumbo ne pozabi počivat danes tanci iiii kok sem vesela za vas, da ste sedaj pa res že tik pred selitvijo Glede Erika pa mislim, da se ni treba sekirat, otročki so prilagodljivi in si bo takoj našel novo družbo. Kam pa si ga prepisala? grem počas zajtrk narest
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.8.2010 8:24:52
|
|
|
|
Čebel@
|
dan tanci.....juhuuuuuuuu za stanovanje-komaj čakam fotke barbara.......še enkrat čestitke urša.....upam da prime grem Hano dat malo tašči,da opravim par klicev
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.8.2010 8:33:00
|
|
|
|
TAMIKA3
|
jutro urša... hvala za kafe ... super za day off ... kako sta ? tanci... iiiiiii nov domek ... super res, sem vesela, da uživate tam ... so zelo prilagodljivi, tako da se glede Erika ne sekiraj... a gre Hana tud v nov vrtec? barbara... čestitke... uživajte in se razvajajte ... pa kakšno fotko korenjaka nam pokaži ... še se kaj oglasi birdy, sjmm... vedno preveč pridne... prideta še k nam? katjuša... super za napredke v stanovanju... še malo pa greste v nov domek simona... slikice so , pa manekeni tudi čebel@... kako si? ajvy... kako je bilo v Tivoliju? kolumbo... POČIVAJ, si navsezadnje le baki... držimo pest za novo službo
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.8.2010 8:41:49
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 čebel@... kako si? zdej ko sem že objemala školjko,zaenkrat ok ...me pa črvinči glede vrtca .....čakam da se mi oglasijo,da me malo pomirijo .......pa vi kako ste?
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.8.2010 8:42:12
|
|
|
|
TAMIKA3
|
pri nas petek... popoldan vsi na turbo ... ati je začel dela v kurilnici... sobota... delovna ... ati kopal jamo za zalogovnik 1,5x1,5x1,5... pol pa vozi zemljo... zvečer k sosedovim na tortico nedelja... na nogometno tekmo, mami pa kosilo, cunje, sesanje... po kosilu so šli počivat, nato pa smo šli s kolesi na dobrodelni koncert... bilo je ful lepo... so se zdivjali in naš Mai ne bi bil Mai, če se mu spet ne bi kaj zgodilo ... stopil je na iglo ... upam, da ni bila okužena ... greva danes do P no, to je na kratko naš pestri vikend aja, hvala vsem za in dobre želje... saj spolh ne ve, da si je kaj razbil ... ustrašila se je bolj mami... konec koncev je pa glava le glava... sem upala, da bo kaj stopilo na svoje mesto - pa sem se očitno uštela
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.8.2010 8:42:47
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 čebel@... kako si? zdej ko sem že objemala školjko,zaenkrat ok ...me pa črvinči glede vrtca .....čakam da se mi oglasijo,da me malo pomirijo .......pa vi kako ste? pestro
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.8.2010 9:08:57
|
|
|
|
sjmm
|
dan! jz sm bla učeri zvečer morto...sm čakala, da bo ob dobre pol11h stroj opral in grem še obest....to se ni zgodil, sem mal pred tem zadrnjohala ...no, zame je to kr zgodi dons je kr bolš...sam neki bo treba spremenit glede vikendov...k mene čist zmozgajo tanči.....SUUUUPPPEEERRRR D BOSTE KMAL ZARES SOSEDJE, PA FUL LEPO D VAM JE TOK VŠEČ HIŠKA, PA ŠE VSE NA NOVO ...hja, štorije glede že sestavljenga pohištva znajo bit kr zanimive urša....a si vidla, da sem se pohvalila d že imamo Zappa???'' tko d k boste pr volji....vabljeni!!pa upam, da tvoje noči ne bodo tko slabe vse do konca čebelc@...joj, še kar školjko objemaš...jz sm bla taka pr Mihcu, tko d smo ta velka 2 sred leta dal v vrtec za 4 ure....k je blo zju3 nemogoče d me gledata in čakata kdaj bom tokpr močeh d bom kej za njiju prštimala....ampak to itak mine in držim pesti, da pri tebi kar najhitreje mine ....a zdej moraš Hanči uvajat v vrtec al kako?? tamika..delavni...pridni...itak tko k zmer ...držim pesti da Mai postane bol previden...njegov skoraj soimenjak iznaše hiše tudi ne pozna nobenega strahu in se jz kr naprej tresem kam bo z bučo zadel pa kje bo dol padu katjuša...SUUUPPPEERR, DA TKO FAJN NAPREDUJETE!!!!!!
< Sporočilo je popravil sjmm -- 23.8.2010 9:09:39 >
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.8.2010 9:13:58
|
|
|
|
sjmm
|
zdej bom pa napokala Majčka d ga fanta peljeta en krog...jz morm pa vrt mau u red spravt...d me tašča ne obglavi k prideta kak dan čist nenapovedano u kontrolo...morm fižolček pobrat, pa med eno solatko mau dodatn šavje vn potrgat...sej je fajn k mamo kako malenkost pri roki na vrtu in ni treba za vsak drek u štacuno...sam jz nimam cajta še za vrt skrbet d bo u nulo.. no, sej se še kej oglasim
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.8.2010 9:16:15
|
|
|
|
Čebel@
|
tamika......vav to pa je naporen vikend .......mi boš sporočila kako se vam obnese zalogovnik,ker ga bomo mi tudi imeli sjmm......sej prav da si en dan malo prej zaspala-sej vse počaka .......ja slabosti so kar nore-čez cel dan in večkrat na dan grem školjko objet ...ma sej bo monilo,če ne prej marca .....jaz bom Hano uvajala v vrtec in bo pomoje z mano več težav kot pa z njo uglavnem sem klicala na CSD in moram do konca meseca dat novo vlogo za dodatek-še dober da sem klicala .......pol sem se pa ene 20 minut pogovarjala z ravnateljico vrtca-me je skoraj čist pomirila ......moram kupit še ene copatke(je rekla da tok mali še ne hodijo po kopalnici tko da naj ima iste kot doma),pa še eno flaško.....bo pa Hana medvedek
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.8.2010 9:32:23
|
|
|
|
petrušk_
|
jutro punce!!!! evo se oglašam....urša hvala k si me pogrešila :) tamika in čebel vama pa tud hvala prebrala sm vas, komentirat žal ne bo cajta gužva v službi k sm bla 2 dni na bolniški..... ...no pa da še upravičim moj izostanek: sreda, 11/8 - 1. pregled štala...ničesar v maternici.... 1.sum na poznoo ovulacijo in posledično še zelo zelo zgodnjo nosečnosti in se plodek še ni spustil v maternico 2. najslabši možni scenarij pa izvenmaternična nosečnost ...čakanje, čakanje, čakanje...... petek, 20/8 - 2.pregled na uz lepo viden plodek v maternici, nosečnost 4-5 tednov, tako da smo se pomirili....ampak je pa res še zeloooo zgodnja nosečnost.....zdaj pa s pozitivnimi mislimi naprej :) no toliko o nas....drugače smo ok, ve ste pa itak tolk načvekale da vas je nemogoče vse pokomentirat
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.8.2010 10:21:43
|
|
|
|
Čebel@
|
petrušk......sem ti rekla da bo vse ok midve malicava in sicer čokoladni puding
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.8.2010 10:23:23
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ jutro punce!!!! evo se oglašam....urša hvala k si me pogrešila :) tamika in čebel vama pa tud hvala prebrala sm vas, komentirat žal ne bo cajta gužva v službi k sm bla 2 dni na bolniški..... ...no pa da še upravičim moj izostanek: sreda, 11/8 - 1. pregled štala...ničesar v maternici.... 1.sum na poznoo ovulacijo in posledično še zelo zelo zgodnjo nosečnosti in se plodek še ni spustil v maternico 2. najslabši možni scenarij pa izvenmaternična nosečnost ...čakanje, čakanje, čakanje...... petek, 20/8 - 2.pregled na uz lepo viden plodek v maternici, nosečnost 4-5 tednov, tako da smo se pomirili....ampak je pa res še zeloooo zgodnja nosečnost.....zdaj pa s pozitivnimi mislimi naprej :) no toliko o nas....drugače smo ok, ve ste pa itak tolk načvekale da vas je nemogoče vse pokomentirat O PETRUSK smo te pogresali...Samo da je vse ok in da tako ostane...cuvi se...
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.8.2010 10:24:26
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ petrušk......sem ti rekla da bo vse ok midve malicava in sicer čokoladni puding Kako si Cebel?a se kaj bruhas?
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.8.2010 10:25:18
|
|
|
|
Urša08
|
Jaz sem si en kapučinček naredila, sedaj pa upam, da ga še v miru popijem čebela naj se počutje izboljša glede vrtca bomo pa drug teden skup pojokcale Kej veš kako boš uvajala - kakšen sistem imate?
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.8.2010 10:26:15
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm zdej bom pa napokala Majčka d ga fanta peljeta en krog...jz morm pa vrt mau u red spravt...d me tašča ne obglavi k prideta kak dan čist nenapovedano u kontrolo...morm fižolček pobrat, pa med eno solatko mau dodatn šavje vn potrgat...sej je fajn k mamo kako malenkost pri roki na vrtu in ni treba za vsak drek u štacuno...sam jz nimam cajta še za vrt skrbet d bo u nulo.. no, sej se še kej oglasim Pridna si in dobra ,da uspes se vrt urejat...pa fajn da ti Majcija otroci peljejo na sprehod da lahko ti kaj naredis...to pa res fajn pride kadar mores kaj narediti pa se otroci itak uzivajo zunaj
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.8.2010 10:26:49
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ petrušk......sem ti rekla da bo vse ok midve malicava in sicer čokoladni puding Kako si Cebel?a se kaj bruhas? še ja-kakšen dan nič,kakšen dan pa 5x v enem dnevu
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.8.2010 10:27:36
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Jaz sem si en kapučinček naredila, sedaj pa upam, da ga še v miru popijem čebela naj se počutje izboljša glede vrtca bomo pa drug teden skup pojokcale Kej veš kako boš uvajala - kakšen sistem imate? UrsA kako si ti kaj?Kateri mesec ze tece?
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.8.2010 10:27:55
|
|
|
|
Urša08
|
pa sem prehitro potrdila Tamika uvau pri vas je pa pestro Mogoče se pa septembra mal spočiješ ko oddaš svoje 4 kralje v šolo in vrtec Sjmm glede vozička je mojga včerej kr neki zagrabil in mi pravi ja a ga greva kr dons iskat Se zmenimo en dan, ko bo vam odgovarjalo. Petrušk samo da je sedaj ok
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.8.2010 10:29:33
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Jaz sem si en kapučinček naredila, sedaj pa upam, da ga še v miru popijem čebela naj se počutje izboljša glede vrtca bomo pa drug teden skup pojokcale Kej veš kako boš uvajala - kakšen sistem imate? uživaj v kapučinu ......maledva spita? jaz sem že zdej čist presrana zarad vrtca ......mi je rekla da naj bi uvajala 1 teden(še brez spanja) in čist po želji-lahko sem skos notr,lahko ven in notr hodim-dajo staršem proste roke....in šele po 1 tednu jih dajo v vrtcu tudi spati-imajo pa ležalnike,kar me pa skrbi
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.8.2010 10:29:53
|
|
|
|
Urša08
|
Mihailo jaz danes zaključujem 27 teden , to se pravi sem začetek 7 meseca. Kako sem? Joj tko tko, tale križ me malce daje, pa seveda noči k sploh ne vem kako nej se dam da bom spala se pa tolažim da je to moja zadnja nosečnost in morm v vsakem gibu, brciki uživat Kako si pa ti? Trebušček kej raste? Kateri teden si? čebela v kerem si pa ti?
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.8.2010 10:30:12
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ petrušk......sem ti rekla da bo vse ok midve malicava in sicer čokoladni puding Kako si Cebel?a se kaj bruhas? še ja-kakšen dan nič,kakšen dan pa 5x v enem dnevu boga,drzim pesti da cimprej mine...sej vem da je hudo ampak naj te tolazi da bo kmal mim in da je tko na zacetku....
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.8.2010 10:31:17
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela v kerem si pa ti? poglej na ticker
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.8.2010 10:33:17
|
|
|
|
Urša08
|
čebela ne tamaledva sta šla s taščo na igrišče se mal zletat tko da mam res pavzico Sem prepričana da bo Hana uživala v vrtcu med svojimi vrstniki . Jaz glede Žigca še pojma nimam kako bo uvajanje zgledalo - pomoje podobno kot pri vas. Z Žigom štartam oktobra. Z Nejcem pa sedaj. Je pa pri Nejcu uvajanje drugačno. Pripeljem ga in ga tam pustim, prvi dan ga pripeljem ob 7.45 in pridem ob 10 iskat, ostalo se bomo pa sproti dogovarjali.
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.