Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 22.8.2010 19:36:08
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika.po Sva otroka na kofe peljala. Naj že od malega vesta kaj je uživancija. Grejemo dva od treh, test 05.09.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 22.8.2010 19:37:26
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa danes se pa trudim razmišljat pozitivno, slikam si lepe slike, usmerjam misli v lepe stvari, bolj ko se bliža ponedeljek bolj sem na trnih...držte mi pesti, da me ju3 pričaka kakšen lep
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 22.8.2010 19:38:36
|
|
|
|
gigi1
|
Tassi žal se tud jaz v tem hipu ne spomnim, kdo je tvoj vodilni stimulator . Upam, da ti bo kateri od teh nucal :
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 22.8.2010 19:40:00
|
|
|
|
gigi1
|
Zarči lubek kako si ti men? Luv U!!! Saj veš, a ne?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 22.8.2010 19:42:04
|
|
|
|
gigi1
|
Tonček je pa samo za našo Fidiko, da je ne bodo prsti srbel . Ostale pa tačke stran
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 22.8.2010 19:45:16
|
|
|
|
gigi1
|
Zarči se ve za koga je povabilo za v banjo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 22.8.2010 20:25:01
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarči lubek kako si ti men? Luv U!!! Saj veš, a ne? vem...... , jaz mam tebe tudiii, fejst hudo. Sem fino . Bom jutri javla kaj se zmenim. Drugač pa se psihično pripravljam na služben torek.... Pa ti srce?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 22.8.2010 20:26:34
|
|
|
|
zarja1
|
pa še en za Gigiko našo....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 22.8.2010 20:27:04
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarči se ve za koga je povabilo za v banjo uuuu bi čofotalo na vse strani......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 22.8.2010 20:54:08
|
|
|
|
tassi1
|
Zarja- a boš jutr v MB.?? Jest bom zjutri tam ob 8, ker moram dat kri, pol pa moram počakat na Uz ob 10H. Če boš, me rukni pika.po- lepo grej svoja otročka! navijam, navijam Gigi- hval a sedi, pojej, v postlo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 22.8.2010 20:56:16
|
|
|
|
tassi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa o Pika.po greješ dva ? mi smo se včeraj potepali in mi je prav pasalo, nadihala sem se morskega zraka, namočila tačke v morje in preživela lep dan z mojim in tamalo žabico... danes se pa trudim razmišljat pozitivno, slikam si lepe slike, usmerjam misli v lepe stvari, bolj ko se bliža ponedeljek bolj sem na trnih...držte mi pesti, da me ju3 pričaka kakšen lep in evo tole se mi danes mota po mislih: Sem na pravem mestu, ob pravem času in počnem pravo stvar. rvi vse, čisto vse! lupčka naj te pričakata dva najlepša foliklčka na svetu
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 22.8.2010 21:48:51
|
|
|
|
alpog
|
Gigi, Patrick je rezerviran! prosim, ne ponujaj ga drugim!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 23.8.2010 0:31:05
|
|
|
|
Naska
|
Živijo, punce - sem že nazaj! Oooo kolk je pasalo, se mi kar ni vračalo z morja. Mislim, da bi tam lahko kar živela. Hejla TANJA, HERMY - ČESTITAM !!!! DOBRODOŠLI STAŠA IN BRINA!!! Ah ja, marsikaj se je dogajalo medtem ko me ni bilo tukaj... Fidi - štekam. Zarja - . No jaz Tom tomu še nisem povedala, da ne grem v postopek avgusta - upam, da ne bodo preveč hudi name, ker mi je bilo obljubljeno, da me sprejmejo tudi če bom še pred koncem počitnic... No ampak v tem času sem bila jaz na počitnicah. Pa saj nisem tega naredila ker bi bila muhasta - in to menda tudi tam lahko vedo. Ker pa mi je moja zamujala se nisem niti na uz mogla iti pokazat. Septembra torej v postopek - upam, če bom čista. Lepo vas je bilo vse brati! objemčke vsem! Naska
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 23.8.2010 9:15:41
|
|
|
|
gigi1
|
Jutrčka Mausika mislim nate Zarči dobro opravi! Tassi upam, da je stimulacija kaj pomagala in da so se foliklčki zbudili Naska kaj če bit jezen? Saj smo vsi samo ljudje. Držim pestke za september . Lepo, da si spet med nami Alpog sorry ampak ta slika se mi zdi, da je izredno dobra za stimulacijo . Saj vse vemo, da je tvoj...ampak ta slika je zaradi otročkov nekako posebna . Mu bom drugič zakrila obraz . Prav? Lana70 meni vikendi v septembru zelo slabo kažejo . Kaj pa, če bi se probali zmenit kakšen petek popoldan na stari lokaciji v LJ? A bi bilo to izvedljivo? Lupčke vsem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 23.8.2010 9:18:11
|
|
|
|
gigi1
|
Hermy kako ste? Lupčke tebi in princeski Brini
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 23.8.2010 9:27:40
|
|
|
|
Fidolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Tonček je pa samo za našo Fidiko, da je ne bodo prsti srbel . Ostale pa tačke stran Gigi, al si našla lepo slikico . Vsem en velik
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 23.8.2010 9:33:49
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Hermy kako ste? Lupčke tebi in princeski Brini Tko čudovito, da mi je škoda vsake minute za kaj drugega, razen za Brino. Krasna je, pridna in uživamo. Takoj, ko bo možno prilepim slikice - za stimulacijo. Jih morajo moji iz vseh sort aparatov snet !! Lupčke vsem,..naj vam čist hitr rata...res vsem to privoščim!!! Presrečna mamica Brine!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 23.8.2010 9:35:19
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassi1 Zarja- a boš jutr v MB.?? Jest bom zjutri tam ob 8, ker moram dat kri, pol pa moram počakat na Uz ob 10H. Če boš, me rukni ufff to sem zamudila...sem bla tam ob 7,50 in sta ble tam dve ženski......A si bla tud ti tam? Mogoče v krilu čist pri vratih...... Jaz moram nazaj ob 12 ih na posvet.........
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 23.8.2010 9:47:54
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Hermy kako ste? Lupčke tebi in princeski Brini Tko čudovito, da mi je škoda vsake minute za kaj drugega, razen za Brino. Krasna je, pridna in uživamo. Takoj, ko bo možno prilepim slikice - za stimulacijo. Jih morajo moji iz vseh sort aparatov snet !! Lupčke vsem,..naj vam čist hitr rata...res vsem to privoščim!!! Presrečna mamica Brine!! Komaj čakam na slikice
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 23.8.2010 9:49:03
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: tassi1 Zarja- a boš jutr v MB.?? Jest bom zjutri tam ob 8, ker moram dat kri, pol pa moram počakat na Uz ob 10H. Če boš, me rukni ufff to sem zamudila...sem bla tam ob 7,50 in sta ble tam dve ženski......A si bla tud ti tam? Mogoče v krilu čist pri vratih...... Jaz moram nazaj ob 12 ih na posvet......... A bodo takrat izvidi za BHCG? Greš k Vlajotu? Moje pestke so še vedno stisnjene
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 23.8.2010 10:12:25
|
|
|
|
mausikaa
|
ojla, evo jaz že kaučkam, grejem 1 atej je rekel, da je lep, ter da naj ga čuvam! Test 6.9. tko,da prosim za pestke pa vse kar paše zraven. in še malo statistike: od 9 sta se oplodila dva, eden pa je pričakal do danes, baje ima kar dobre šanse glede na to, da je ET šele 5 dan? A je to res? Kako se v bistvu odločijo kdaj bodo delali ET? lupčka vsem!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 23.8.2010 10:30:07
|
|
|
|
loremi
|
dober dan v ponedeljek zaspan mausikaa super, pridno kaučaj in grej! me pa navijamo! vsem vsem lep začetek delovnega tedna, danes bo lep sonček!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 23.8.2010 10:56:16
|
|
|
|
alpog
|
Pozdravljeni, dojenčici! Ja Hermy, a zdaj nas boš pa dala na stranski tir?! Mausi, držim pestke - zdaj tako imam čas. Gigi, bi se dalo razpravljat, v kakšni obliki je Patrick dober za stimulacijo. Mislim - s čim ali brez česa. Obraza mu ne zakrivat, raje še kaj odkrij! Prav?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 23.8.2010 10:57:00
|
|
|
|
gigi1
|
Mausika ta je taprav! Borec, ki bo ostal pri mamici . Zdej pa počivaj in božaj bušija Odločajo se glede na število celic. Če jih je blizu ali več kot 10 je ET 5 dan, da se vidi kateri borci se bodo razvili do blastocist. Te naj bi potem imeli več šans, ker so že bolj razviti Verjamem, da je kar mali šok, če te po tolikih celicah pričaka le en zarodek . Glej, meni se je to zgodilo v 1. postopku. Od 10ih celic sta me 5. dan pričakala 2 zarodka. Ena blastocista in ena manj razvita morula. In takrat je ratalo. Pustimo kako je bilo naprej... Tale tvoj je pa definitivno pravi mali borec
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 23.8.2010 11:05:37
|
|
|
|
gigi1
|
Alpog evo samo zate
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?