sonya1
|
Dobro jutro dekleta ! Mausi, navijamo Tassi, držimo pesti . Pri obeh seveda pričakujemo dobre novice. A ne bi bil lep začetek septembra, če bi ratalo ? Sem tudi sama kar bolj optimistično razpoložena Zarči, ti malo kvariš tole povprečje , mogoče bi pa le malo razmislila o Giginem predlogu. Hudiča, ne razumem in ne razumem, zakaj se ne prime. Jaz sem pa mislila, da če že pride do tega, da imajo kaj vstaviti spljoh, da potem pa že bo?!?! Da ne bosta potem dva komada iznenada Ja, Gigi, če si hiško slučajno videla, je že fajn. Ko pa iščeš, pa ni tako fajn. Jaqz zdaj naprimer iščem stanovanje v Ljubljani, pa sem že čisto vsega naveličana. Ali je luknja, ali ni parkirnega prostora, ali je majhno... če pa to ne, je pa tako drago, da mi ni jasno v koliko življenjih ljudje zaslužijo za eno stanovanje:) Loremi, kje si, si v redu ? Ne vem, kam novopečene mamice lepijo slikice sončkov, jaz bi tudi rada videla. Dojenčki so kul, ko vidim njihove nohtke, se mi kar milo stori. Ne vem zakaj ravno pri nohtkih, najbrž zato, ker je pravi čudež, kako mičkene prstke imajo. Tako kot sem pri pasjih mladičkih čisto fascinirana ob tačkah; te so ponavadi čisto prevelike za majhno pasje telo Punce, tele vaše stimulacije so pa take, da bi človek še kar malo poskušal po naravni poti, a ne ? Lep torek vam želim
|